#Tom Cruise

Τom Cruise: Ετοιμάζεται να διακόψει τη διατροφή ύψους 400 χιλιάδων δολαρίων της Suri – Αυτός είναι ο λόγος

instyle.gr
Για χρόνια, ο Tom Cruise πληρώνει διατροφή για την κόρη του, Suri Cruise. Παρόλο που τα δημοσιεύματα τον θέλουν να μην έχει καμία επαφή μαζί της, έχει αυτή την οικονομική υποχρέωση. Στην περίπτωσή του μάλιστα, καθίσταται και ιδιαίτερα υψηλή. Συγκεκριμένα, κάθε χρόνο καταβάλλει ως διατροφή το ποσό των 400.000 δολαρίων. Τα χρήματα αυτά φυσικά διαχειρίζεται […] The post Τom Cruise: Ετοιμάζεται να διακόψει τη διατροφή ύψους 400 χιλιάδων δολαρίων της Suri – Αυτός είναι ο λόγος appeared first on InStyle.
11:46 03/03/2024

Tom Cruise: Πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Alejandro G. Iñárritu

instyle.gr
Ο Tom Cruise ενώνει δυνάμεις με τον Alejandro G. Iñárritu, καθώς θα πρωταγωνιστήσει στη νέα, αγγλόφωνη, ταινία του. Την Πέμπτη, εκπρόσωπος του Cruise επιβεβαίωσε στο PEOPLE ότι ο σταρ θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία. Μέχρι στιγμής, οι λεπτομέρειες της πλοκής κρατούνται μυστικές. Το μόνο που είναι γνωστό για το έργο είναι οι σεναριογράφοι: Iñárritu, Sabina […] The post Tom Cruise: Πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Alejandro G. Iñárritu appeared first on InStyle.
15:46 23/02/2024

Tom Cruise: Τίτλοι τέλους στο ειδύλλιο με τη Ρωσίδα κοσμική λίγες μέρες αφότου γνώρισε τα παιδιά της

instyle.gr
Ένας χωρισμός που σίγουρα δεν περιμέναμε. Ο Tom Cruise έδειχνε στα 61 του να επιλέγει προσεκτικά την επόμενη σύντροφό του, και μάλιστα οι πηγές έλεγαν ότι το ειδύλλιο με την Elsina Khayrova έπαιρνε σοβαρή τροπή. Οι δυο τους βλέπονταν όλο και περισσότερο, ενώ πρόσφατα ο σταρ γνώρισε και τα παιδιά της. Ωστόσο, φίλοι του τώρα […] The post Tom Cruise: Τίτλοι τέλους στο ειδύλλιο με τη Ρωσίδα κοσμική λίγες μέρες αφότου γνώρισε τα παιδιά της appeared first on InStyle.
15:46 22/02/2024

Tom Cruise: Σοβαρεύει η σχέση του με την Elsina Khayrova – Γνώρισε τα παιδιά της

instyle.gr
Τα πράγματα γίνονται όλο και πιο σοβαρά μεταξύ του Tom Cruise και της Ρωσίδας κοσμικής Elsina Khayrova. Σύμφωνα με πηγή του Page Six, ο Χολιγουντιανός σταρ γνώρισε τα παιδιά της αγαπημένης του. Η 36χρονη Khayrova, η οποία φέρεται να είναι κόρη πολιτικού που πρόσκειται στον Πούτιν, έχει έναν γιο και μια κόρη από τον προηγούμενο […] The post Tom Cruise: Σοβαρεύει η σχέση του με την Elsina Khayrova – Γνώρισε τα παιδιά της appeared first on InStyle.
11:46 20/02/2024

Ο Tom Cruise θα γιορτάσει τον Βαλεντίνο με την Elsina Khayrova αλλά ο πρώην της τον προειδοποιεί

queen.gr
Ο Tom Cruise ζει τον έρωτά του με την Elsina Khayrova. Το ειδύλλιο του ζευγαριού, οι κοινές εμφανίσεις και ο πρώην σύζυγος της influencer.Περισσότερα...
19:09 13/02/2024

Tom Cruise: Στα 61 του ξαναβρήκε τον έρωτα – Επίσημα σε σχέση με την 36χρονη Ρωσίδα κοσμική

instyle.gr
Ο Tom Cruise “έρχεται όλο και πιο κοντά” με τη γοητευτική Ρωσίδα κοσμική, Elsina Khayrova, και περνά τακτικά τις νύχτες στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο, όπως είπαν φίλοι στη MailOnline. Ο Cruise, 61 ετών και η Elsina Khayrova, 36 ετών, συμμετείχαν και οι δύο σε ένα λαμπερό επίσημο δείπνο την περασμένη εβδομάδα για την υποστήριξη […] The post Tom Cruise: Στα 61 του ξαναβρήκε τον έρωτα – Επίσημα σε σχέση με την 36χρονη Ρωσίδα κοσμική appeared first on InStyle.
11:46 13/02/2024

Πρίγκιπας William: Σε gala dinner με τον Tom Cruise

Skai.gr
Συμμετείχε στο Gala Ball της φιλανθρωπικής οργάνωσης Air Ambulance του Λονδίνου, όπου είχε επισκέπτη τον διάσημο ηθοποιό Tom Cruise, στα πλαίσια μιας εντυπωσιακής συνάντησης.
16:37 09/02/2024

Tom Cruise: Σε πελάγη ευτυχίας για το ειδύλλιό του με την Elsina Khayrova – Εγκρίνουν και τα παιδιά του

instyle.gr
Ο Tom Cruise είναι “εξαιρετικά σίγουρος” για το ειδύλλιο με την Elsina Khayrova, σύμφωνα με δημοσίευμα. Ο 61χρονος σταρ συνδέθηκε για πρώτη φορά ρομαντικά με τη Ρωσίδα κοσμική, 36 ετών, την περασμένη εβδομάδα, αφού το ζευγάρι έδειχνε να είναι κοντά σε ένα πάρτι στο Λονδίνο. Και μάλλον το ειδύλλιό τους, το οποίο έχει ξεκινήσει εδώ […] The post Tom Cruise: Σε πελάγη ευτυχίας για το ειδύλλιό του με την Elsina Khayrova – Εγκρίνουν και τα παιδιά του appeared first on InStyle.
21:46 21/12/2023

Katie Holmes: Γιόρτασε τα 45α γενέθλιά της με τη 17χρονη “σωσία” κόρη της

instyle.gr
Η Katie Holmes χάρισε λαμπερά χαμόγελα στους παπαράτσι, ενώ γιόρταζε τα 45α γενέθλιά της στη Νέα Υόρκη, Μαζί της ήταν η 17χρονη κόρη της, Suri Cruise, που είναι μια μικρογραφία της μαμάς της. Μπαμπάς της Suri, είναι ο Tom Cruise. Η Katie φορούσε ένα μακρυμάνικο μαύρο φόρεμα με λεπτομέρειες από φτερά κατά μήκος των μανικιών […] The post Katie Holmes: Γιόρτασε τα 45α γενέθλιά της με τη 17χρονη “σωσία” κόρη της appeared first on InStyle.
20:46 19/12/2023

Tom Cruise: Έκλεισε ολόκληρο όροφο εστιατορίου για ραντεβού με τη Ρωσίδα αγαπημένη του

instyle.gr
Ο Tom Cruise είναι καταγοητευμένος από τη νέα του αγαπημένη. Θέλοντας να την εντυπωσιάσει, έκλεισε έναν ολόκληρο όροφο του πολυτελούς εστιατορίου Novikov στο Λονδίνο. Ο σταρ έδειχνε “πολύ ερωτευμένος” με την Elsina Khayrova. Επίσης, έμοιαζε να “κρέμεται από κάθε λέξη που έλεγε εκείνη”, δήλωσε πηγή στη Sun. “Έδειχναν πολύ κοντά“, πρόσθεσε η πηγή, λέγοντας ότι […] The post Tom Cruise: Έκλεισε ολόκληρο όροφο εστιατορίου για ραντεβού με τη Ρωσίδα αγαπημένη του appeared first on InStyle.
18:46 19/12/2023

Tom Cruise: Η προειδοποίηση από τον πρώην σύζυγο της Ρωσίδας αγαπημένης του – “Πρέπει να έχεις ορθάνοιχτο πορτοφόλι”

instyle.gr
Έντονες είναι οι φήμες ότι ο Tom Cruise βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο μιας Ρωσίδας της υψηλής κοινωνίας. Η 36χρονη Elsina Khayrova είναι Ρωσίδα, κόρη ενός εξέχοντος Ρώσου βουλευτή. Επίσης, είναι πρώην σύζυγος ενός Ρώσου ολιγάρχη, που κάνει εμπόριο διαμαντιών. Τώρα ο Ρώσος ολιγάρχης προειδοποιεί τον Χολιγουντιανό σταρ ότι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος […] The post Tom Cruise: Η προειδοποίηση από τον πρώην σύζυγο της Ρωσίδας αγαπημένης του – “Πρέπει να έχεις ορθάνοιχτο πορτοφόλι” appeared first on InStyle.
11:46 15/12/2023

Honda Gold Wing & Rebel – Mε ανανεωμένη εμφάνιση

enkinisi.gr
Η GL1800 Gold Wing και η GL1800 Gold Wing ‘Tour’, οι εμβληματικές touring ναυαρχίδες της Honda, και οι CMX500 και CMX1100 Rebels, τα εξαιρετικά δημοφιλή custom cruisers της μάρκας, αποκτούν νέα χρώματα για το 2024. Από το 1975 που η μεγαλοπρεπής Honda Gold Wing παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ως μία «γυμνή» μοτοσυκλέτα 1000 κ.εκ., έχει […]
14:53 27/10/2023

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part 1 Review - Το σερί του Tom Cruise συνεχίζεται

fosonline.gr
Το ότι ο Tom Cruise θα εξελισσόταν στον τελευταίο πραγματικό action hero του Hollywood μετά τα 50 του χρόνια, δε νομίζω να το πίστευε κανείς όταν έβλεπε τον νεαρό εμφανίσιμο ηθοποιό να περνάει από σκηνοθέτες όπως ο Kubrick, ο Coppola, ο Scorsese, ο Thomas Anderson, ο Spielberg, ο Cameron Crowe, ο Oliver Stone κ.α. στην πρώτη εικοσαετία της καριέρας του.
09:46 19/07/2023

Οι 13 σκηνές δράσης που ο Tom Cruise «ρίσκαρε» τη ζωή του (video)

monopoli.gr
Ο ηθοποιός, διάσημος για τα «ακροβατικά» του, αψηφά και πάλι τον θάνατο για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του στο «Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One».
22:53 17/07/2023

Εσύ πού βλέπεις τον εαυτό σου στα 80; Ο Tom Cruise πάντως θα συνεχίζει με τα Mission Impossible

queen.gr
Ο Tom Cruise ξέρει τι θα κάνει όταν φτάσει τα 80 του: θα συνεχίζει να κάνει ταινίες και σίγουρα με τις Επικίνδυνες Αποστολές.Περισσότερα...
11:17 06/07/2023

Στο Σίδνεϊ γιόρτασε τα 61α γενέθλιά του ο σούπερ σταρ Τομ Κρουζ

thebest.gr
Στο Σίδνεϊ γιόρτασε ο σούπερ σταρ του κινηματογράφου, Τομ Κρουζ - Tom Cruise τα 61α γενέθλιά του.
07:00 06/07/2023

Tom Cruise: Aποκαλύπτει αν σκοπεύει να αποσυρθεί από την υποκριτική – Πώς τον επηρεάζει ο Harrison Ford

instyle.gr
Ο Tom Cruise βρίσκεται στην Αυστραλία για να προωθήσει την κινηματογραφική ταινία “Mission Impossible: Dead Reckoning” που λαμβάνει διθυραμβικές κριτικές δικαιώνοντας όλη τη δουλειά και το πάθος του σταρ. Με αφορμή τα 61α γενέθλιά του τη Δευτέρα, ο Cruise αποκάλυψε αν έχει σχέδια για συνταξιοδότηση αλλά και το πρότυπό του. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο […] The post Tom Cruise: Aποκαλύπτει αν σκοπεύει να αποσυρθεί από την υποκριτική – Πώς τον επηρεάζει ο Harrison Ford appeared first on InStyle.
11:46 05/07/2023

Tom Cruise: Ποιος είναι πραγματικά ο 61χρονος σταρ πίσω από τις κάμερες – Τι λέει η Hayley Atwell

instyle.gr
Ο Tom Cruise δεν είναι τόσο ριψοκίνδυνος όσο φαίνεται στις παράτολμες σκηνές που γυρίζει στις ταινίες του, οι οποίες γίνονται όλο και πιο επικίνδυνες όσο περνούν τα χρόνια. Η συμπρωταγωνίστριά του Hayley Atwell, στη νέα ταινία “Mission Impossible: Dead Reckoning Part I”, αποκαλύπτει ότι ο σταρ που μόλις έγινε 61 ετών έχει μία πολύ πιο […] The post Tom Cruise: Ποιος είναι πραγματικά ο 61χρονος σταρ πίσω από τις κάμερες – Τι λέει η Hayley Atwell appeared first on InStyle.
15:46 04/07/2023

Nicole Kidman: Όταν εγκατέλειψε τον Marcus Graham για να ζήσει τον έρωτά της με τον Tom Cruise

instyle.gr
Ο πρώην σύντροφος της Nicole Kidman, Marcus Graham, μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Χολιγουντιανή σταρ, όταν ζούσαν και οι δύο στην Αυστραλία και ήταν γύρω στα 20 χρόνια τους. Ο 59χρονος σταρ της E Street, αναφερόμενος στο νεανικό του ειδύλλιο με τη Nicole, δήλωσε στο Woman’s Day, ότι έβγαινε με τη […] The post Nicole Kidman: Όταν εγκατέλειψε τον Marcus Graham για να ζήσει τον έρωτά της με τον Tom Cruise appeared first on InStyle.
21:46 03/07/2023

Tom Cruise: Κλείνει σήμερα τα 61 – Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά του – ΦΩΤΟ

instyle.gr
Γενέθλια έχει σήμερα ο Tom Cruise, ο οποίος κλείνει τα 61. Ο Χολιγουντιανός αστέρας τα γιόρτασε με θαυμαστές του στο Σίδνεϊ που παρακολούθησαν την πρεμιέρα της ταινίας “Mission: Impossible 7 Dead Reckoning Part 1”. Ο διάσημος ηθοποιός υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα, έβγαλε φωτογραφίες με τους fans του και ήταν πολύ ευδιάθετος όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που […] The post Tom Cruise: Κλείνει σήμερα τα 61 – Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά του – ΦΩΤΟ appeared first on InStyle.
19:46 03/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load