#Angelina Jolie

Brad Pitt: Σε ρόλο μοντέλου η 34χρονη σύντροφός του

instyle.gr
Γνωρίσαμε την Ines de Ramon ως τη σύντροφο του Brad Pitt. Άλλωστε, η 34χρονη de Ramon, που είναι στέλεχος εταιρείας κοσμημάτων, έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε την καρδιά του Χολιγουντιανού σταρ μετά το διαζύγιο από την Angelina Jolie. Κι ενώ την έχουμε συνηθίσει να μένει στο παρασκήνιο, τώρα περνά μπροστά από τις κάμερες, αφού […] The post Brad Pitt: Σε ρόλο μοντέλου η 34χρονη σύντροφός του appeared first on InStyle.
22:46 18/04/2024

Νέο τατουάζ για την Angelina Jolie – Το μήνυμά της

instyle.gr
Η Angelina Jolie έχει νέο τατουάζ και το επέδειξε στην πρεμιέρα της παράστασης “The Outsiders” στο Μπρόντγουεϊ την περασμένη εβδομάδα. Η σταρ του Χόλιγουντ έδειχνε υπέρκομψη και λαμπερή ντυμένη σε αποχρώσεις του χρυσού και μάλιστα αυτο ακριβώς το μήνυμα ήθελε να στείλει με το νέο της τατουάζ: “Stay Gold”. Angelina Jolie has new tattoo, "Stay […] The post Νέο τατουάζ για την Angelina Jolie – Το μήνυμά της appeared first on InStyle.
13:46 16/04/2024

Το μαύρο παντελόνι της Angelina Jolie είναι απαραίτητο για την γκαρνταρόμπα -Ξέρουμε που θα το βρείτε!

instyle.gr
Η Angelina Jolie είναι γνωστή για την προτίμησή της σε μονόχρωμα σύνολα, διαχρονικά κομμάτια και μίνιμαλ επιλογές που αποπνέουν κομψότητα και άποψη.  Συχνά δε, οι εικόνες της αναδεικνύουν όχι μόνο την ανάγκη για στιλ αλλά και την πρακτικότητα των ενδυματολογικών της επιλογών, αφού είναι μητέρα, επιχειρηματίας και γενικά μια γυναίκα με φορτωμένο πρόγραμμα. Οι φαρδιές […] The post Το μαύρο παντελόνι της Angelina Jolie είναι απαραίτητο για την γκαρνταρόμπα -Ξέρουμε που θα το βρείτε! appeared first on InStyle.
14:46 15/04/2024

Περήφανη μαμά η Angelina Jolie – Μιλάει για τη 15χρονη Vivienne και λιώνει

instyle.gr
Πρεμιέρα στο Μπρόντγουεϊ έκανε το θεατρικό έργο την παραγωγή του οποίου έκανε η Angelina Jolie και η σταρ του Χόλιγουντ έδωσε το λαμπερό “παρών”. Μιλώντας στο People βρήκε την ευκαιρία να καυχηθεί για την κόρη της Vivienne που ήταν ο βοηθός της στην παραγωγή ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι η 15χρονη διεκδικεί τον τίτλο του μεγαλύτερου […] The post Περήφανη μαμά η Angelina Jolie – Μιλάει για τη 15χρονη Vivienne και λιώνει appeared first on InStyle.
09:46 12/04/2024

Brad Pitt: Στην αντεπίθεση μετά τις βαριές κατηγορίες της Angelina Jolie – “Υποκρίτρια!”

instyle.gr
Ο Brad Pitt χαρακτήρισε την Angelina Jolie υποκρίτρια επειδή αυτή υποστήριξε ότι εκείνος ήθελε να χρησιμοποιήσει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό εμπιστευτικότητας στην πώληση του γαλλικού αμπελώνα τους για να την “ελέγξει” – παρά το γεγονός ότι τακτικά φιμώνει το προσωπικό της με παρόμοιες συμβάσεις. Ο Pitt, 60 ετών, και η Jolie, 48 ετών, έχουν εμπλακεί σε […] The post Brad Pitt: Στην αντεπίθεση μετά τις βαριές κατηγορίες της Angelina Jolie – “Υποκρίτρια!” appeared first on InStyle.
17:46 06/04/2024

Angelina Jolie: Ποζάρει με τη mini me της 15χρονη Vivienne

instyle.gr
Η Angelina Jolie και η Vivienne αποτελούν ένα εκπληκτικό δίδυμο. Η Χολιγουντιανή σταρ και η 15χρονη κόρη της πόζαραν χαμογελαστές με τους ηθοποιούς της θεατρικής παράστασης “The Outsiders” σε μία από τις τελευταίες πρόβες προτού ανέβει στο Μπρόντγουεϊ. Η Angelina Jolie συνδύασε το μαύρο δαντελένιο τοπ και το σακάκι της με τα γυαλιά ηλίου της […] The post Angelina Jolie: Ποζάρει με τη mini me της 15χρονη Vivienne appeared first on InStyle.
19:46 05/04/2024

Angelina Jolie: Σφοδρή επίθεση κατά του Brad Pitt – “Ήταν βίαιος και πριν από το περιστατικό στο αεροπλάνο το 2016”

instyle.gr
Η Angelina Jolie δεν είναι διατεθειμένη να καταθέσει τα όπλα παρά την υποχώρηση του Brad Pitt. Αυτό δείχνει η κατάθεση νέων νομικών εγγράφων από την ομάδα των δικηγόρων της, στα οποία η σταρ υποστηρίζει ότι ο πρώην σύζυγός της και Χολιγουντιανός σταρ ήταν βίαιος μαζί της και πριν από το περιστατικό με το αεροπλάνο το […] The post Angelina Jolie: Σφοδρή επίθεση κατά του Brad Pitt – “Ήταν βίαιος και πριν από το περιστατικό στο αεροπλάνο το 2016” appeared first on InStyle.
09:46 05/04/2024

Brad Pitt: Έκανε πίσω στον πόλεμο με την Angelina Jolie

instyle.gr
Στο τέλος της φαίνεται πως φθάνει η πολυετής σκληρή μάχη του Brad Pitt και της Angelina Jolie μετά το διαζύγιο, με φόντο την επιμέλεια των παιδιών τους. Ο σταρ φέρεται πλέον να έχει εγκαταλείψει την προσπάθειά του να ζητήσει την κοινή επιμέλεια των παιδιών που έχει με την πρώην σύζυγό του. Πηγή δήλωσε στο DailyMail.com […] The post Brad Pitt: Έκανε πίσω στον πόλεμο με την Angelina Jolie appeared first on InStyle.
15:46 29/03/2024

Χαμόγελα για την Angelina Jolie – Δικαστική νίκη κατά του Brad Pitt

instyle.gr
Ο δικηγόρος της Angelina Jolie λέει ότι η ηθοποιός πέτυχε πρόσφατα μια σειρά από δικαστικές νίκες κατά του πρώην συζύγου της Brad Pitt για το Château Miraval, το οινοποιείο που αγόρασαν το 2008. Η δικαστική διαμάχη μεταξύ των Χολιγουντιανών σταρ, οι οποίοι παντρεύτηκαν στο κτήμα της Προβηγκίας, στη Νότια Γαλλία, το 2014 και χώρισαν το […] The post Χαμόγελα για την Angelina Jolie – Δικαστική νίκη κατά του Brad Pitt appeared first on InStyle.
13:46 21/03/2024

Brad Pitt: Έτοιμος για πόλεμο με την Angelina Jolie και τον Ρώσο μεγιστάνα για το οινοποιείο

instyle.gr
Ο Brad Pitt είναι έτοιμος να πολεμήσει μέχρις εσχάτων την πρώην σύζυγο του, Angelina Jolie και τον “εκφοβιστικό” Ρώσο μεγιστάνα. Σύμφωνα με πηγές, ο 60χρονος σταρ ειναι αποφασισμένος να καταθέσει. Άλλωστε, τις τελευταίες εβδομάδες, ο Pitt έχει καταφέρει τρεις νομικές νίκες εναντίον της σταρ και του δισεκατομμυριούχου Yuri Shefler. Ο 60χρονος Pitt και η 48χρονη […] The post Brad Pitt: Έτοιμος για πόλεμο με την Angelina Jolie και τον Ρώσο μεγιστάνα για το οινοποιείο appeared first on InStyle.
21:46 16/03/2024

Sydney Sweeney: Η εμφάνιση που θυμίζει Julia Roberts

instyle.gr
Η Sydney Sweeney συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις ρετρό εμφανίσεις της. Αφού εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Vanity Fair after party με ένα λευκό φόρεμα που είχε φορέσει στο παρελθόν η Angelina Jolie, τώρα η ηθοποιός απέτισε φόρο τιμής στην αγαπημένη της ρομαντική ταινία, “Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου”, στα βραβεία 2024 GLAAD Media Awards. Δείτε αυτή […] The post Sydney Sweeney: Η εμφάνιση που θυμίζει Julia Roberts appeared first on InStyle.
17:46 16/03/2024

Η Αντζελίνα Τζολί έκανε το ντεμπούτο της ως σχεδιάστρια μόδας στα φετινά Όσκαρ

thebest.gr
Η 48χρονη Αμερικανίδα σούπερ σταρ του κινηματογράφου Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) δεν βρέθηκε στην 96η τελετή των βραβείων Όσκαρ που έγινε την Κυριακή 10/3/2024 το βράδυ, ωστόσο όπως έγινε γνωστό, σχεδίασε ένα υπέροχο φόρεμα για το κόκκινο χαλί των βραβείων.
06:00 14/03/2024

Angelina Jolie: Το πρόσωπο πίσω από το φόρεμα των Όσκαρ της Suleika Jaouad

instyle.gr
Η Angelina Jolie παρουσιάζει μια νέα πλευρά του δημιουργικού της ταλέντου. Στην παρουσία της στα Όσκαρ, η Suleika Jaouad αποκάλυψε ότι η 48χρονη Jolie σχεδίασε το φόρεμά της, αφού ήταν θαυμάστρια της δημοσιογράφου και ομιλήτριας. Μιλώντας στο κόκκινο χαλί για την εμφάνισή της, η 35χρονη Jaouad δήλωσε στο καναδικό δίκτυο CTV Etalk σε ένα βίντεο […] The post Angelina Jolie: Το πρόσωπο πίσω από το φόρεμα των Όσκαρ της Suleika Jaouad appeared first on InStyle.
21:46 11/03/2024

Η Angelina Jolie έγινε ξανθιά και η επιστροφή στο φυσικό της χρώμα της θύμισε το παρελθόν

queen.gr
H Jolie επέστρεψε στο χρώμα που της πηγαίνει αναπάντεχα πολύ.Περισσότερα...
22:17 23/02/2024

Angelina Jolie: Έγινε και πάλι ξανθιά υιοθετώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς

tlife.gr
Η Angelina Jolie δεν πειραματίζεται με το χρώμα ή το μήκος των μαλλιών της εκτός αν To άρθρο Angelina Jolie: Έγινε και πάλι ξανθιά υιοθετώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 23/02/2024

Angelina Jolie: Νέα μεταμόρφωση για τη σταρ

instyle.gr
Η Angelina Jolie συνεχίζει τη μεταμόρφωση των μαλλιών της, καθώς η σταρ εμφανίστηκε με ακόμη πιο ξανθά μαλλιά. Η 48χρονη σταρ εθεάθη στη Νέα Υόρκη με ακόμη πιο ανοιχτόχρωμα μαλλιά, ενώ είχε γίνει ξανθιά εβδομάδες νωρίτερα. Η σταρ έμοιαζε σαν να είχε κάνει μια ανανέωση στα μαλλιά της καθώς οι λαμπερές τούφες κάλυπταν τους ώμους […] The post Angelina Jolie: Νέα μεταμόρφωση για τη σταρ appeared first on InStyle.
19:46 22/02/2024

Jonny Lee Miller: Η τρομακτική εμπειρία με την ατρόμητη Angelina Jolie – Σπάνιο σχόλιο από τον πρώην σύζυγο της σταρ

instyle.gr
Ο Jonny Lee Miller θα έκανε τα πάντα για την πρώην σύζυγό του, Angelina Jolie και το απέδειξε και εμπράκτως. Σίγουρα η Jolie του έμεινε αξέχαστη, αφού για χάρη της έπεσε ακόμη και από αεροπλάνο. Ο πρώην σύζυγός της, Jonny Lee Miller, μίλησε στο Radio X του Johnny Vaughan και αποκάλυψε ότι κάποτε πήδηξε από […] The post Jonny Lee Miller: Η τρομακτική εμπειρία με την ατρόμητη Angelina Jolie – Σπάνιο σχόλιο από τον πρώην σύζυγο της σταρ appeared first on InStyle.
22:47 16/02/2024

Brad Pitt: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ines de Ramon

instyle.gr
Ο Brad Pitt ξαναβρήκε τον έρωτα στα 60 του χρόνια μετά το σκληρό διαζύγιο με την Angelina Jolie. Και παρά το γεγονός ότι συνεχίζεται η διαμάχη με φόντο την κηδεμονία των παιδιών τους και την πώληση του οινοποιείου τους, εκείνος δείχνει ότι έπειτα από σχεδόν οκτώ χρόνια γύρισε οριστικά σελίδα. Και αιτία είναι το ειδύλλιο […] The post Brad Pitt: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ines de Ramon appeared first on InStyle.
10:46 16/02/2024

Brad Pitt: Πόλεμος με Ρώσο μεγιστάνα για το οινοποιείο του – “Προσπάθησε να με τρομοκρατήσει και να με απειλήσει”

instyle.gr
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Brad Pitt κατά του Ρώσου ολιγάρχη Yuri Shefler, στην προσπάθειά του να πολεμήσει την αγορά του μεριδίου του οινοποιείου Chateau Miravel της Angelina Jolie. Ο 60χρονος Pitt φέρεται να βρίσκεται κοντά στην οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την 48χρονη Jolie. Το 2021, η Jolie πούλησε το μερίδιό της στον γαλλικό αμπελώνα […] The post Brad Pitt: Πόλεμος με Ρώσο μεγιστάνα για το οινοποιείο του – “Προσπάθησε να με τρομοκρατήσει και να με απειλήσει” appeared first on InStyle.
16:46 13/02/2024

Μεγάλη ήττα της Angelina Jolie στη μάχη για τον αμπελώνα Miraval: Νικητής ο Brad Pitt προς το παρόν

queen.gr
Ο 60χρονος σταρ υποστήριξε στο δικαστήριο ότι θα έπρεπε να έχει τον έλεγχο του αμπελώνα που αγόρασε με την Jolie το 2008.Περισσότερα...
21:09 04/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load