#Johnny Depp

H ριζική μεταμόρφωση του Johnny Depp – Η απώλεια βάρους και η αλλαγή look

instyle.gr
Ο Johnny Depp είναι άλλος άνθρωπος λίγο πριν από τα 61α γενέθλιά του. Ο σταρ έχει υποβληθεί σε μια ριζική μεταμόρφωση, θυμίζοντας ελάχιστα τον μποέμικο εαυτό του, όπως τον είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Μόλις τον Φεβρουάριο, εθεάθη στο Τορίνο της Ιταλίας, όπου σκηνοθετεί τη νέα του ταινία Modi, για τον Μοντιλιάνι φορώντας ένα σκουφάκι, […] The post H ριζική μεταμόρφωση του Johnny Depp – Η απώλεια βάρους και η αλλαγή look appeared first on InStyle.
14:46 16/04/2024

Johnny Depp: Επιστροφή στη μεγάλη οθόνη έπειτα από τέσσερα χρόνια

instyle.gr
H επιστροφή του Johnny Depp στον κινηματογράφο είναι γεγονός. Ο σταρ, που σχεδόν εξοστρακίστηκε από το Χόλιγουντ λόγω της δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, επιχειρεί να κάνει δυναμική επάνοδο στη μεγάλη οθόνη με την πρώτη του ταινία έπειτα από τέσσερα χρόνια, το ανεξάρτητο δράμα εποχής Jeanne du Barry. Ο 60χρονος Johnny […] The post Johnny Depp: Επιστροφή στη μεγάλη οθόνη έπειτα από τέσσερα χρόνια appeared first on InStyle.
16:46 04/04/2024

Νέοι μπελάδες για τον Johnny Depp – Συμπρωταγωνίστριά του τον κατηγορεί ότι την έβρισε στα γυρίσματα

instyle.gr
Ο Johnny Depp είναι αντιμέτωπος με νέους μπελάδες αφού η συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία “Blow”, Lola Glaudini, υποστήριξε ότι την έβρισε στα γυρίσματα του αστυνομικού θρίλερ του 2001. Σε μια συνέντευξη που ήρθε πρόσφατα στην επιφάνεια από τον Ιανουάριο, η πρωταγωνίστρια του “Criminal Minds” ισχυρίστηκε ότι ο Depp την έβρισε επειδή γέλασε κατά τη διάρκεια […] The post Νέοι μπελάδες για τον Johnny Depp – Συμπρωταγωνίστριά του τον κατηγορεί ότι την έβρισε στα γυρίσματα appeared first on InStyle.
11:46 20/03/2024

Johnny Depp: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα και δεν έχει σχέση με τον κινηματογράφο – Οι τρεις αγάπες της ζωής του

instyle.gr
Έντονες είναι οι φήμες ότι ο Johnny Depp στρέφει το ενδιαφέρον του σε νέους επιχειρηματικούς ορίζοντες, αφού η κινηματογραφική του καριέρα έχει δεχθεί πλήγμα, μετά τον δικαστικό πόλεμο με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard. Σύμφωνα με αρθρογράφο της Daily Mail, o Depp πρόκειται να ξεκινήσει τη δική του μάρκα ρούμι από την Καραϊβική και […] The post Johnny Depp: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα και δεν έχει σχέση με τον κινηματογράφο – Οι τρεις αγάπες της ζωής του appeared first on InStyle.
14:46 15/03/2024

Johnny Depp: Ο αμφιλεγόμενος “σύμμαχος” στη μάχη κατά της Amber Heard – Τι δείχνει νέα έρευνα

instyle.gr
O Johnny Depp έχει φανατικούς θαυμαστές που τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και εκφράζουν την αγάπη τους σε κάθε δύσκολη αλλά και όμορφη στιγμή του αγαπημένου τους σταρ. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι ακραία φανατικοί θαυμαστές, που γεμίζουν τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες του σταρ του Χόλιγουντ. Κάνουν αναρτήσεις έως και […] The post Johnny Depp: Ο αμφιλεγόμενος “σύμμαχος” στη μάχη κατά της Amber Heard – Τι δείχνει νέα έρευνα appeared first on InStyle.
22:46 27/02/2024

Τόνια Σωτηροπούλου: Περιγράφει την τυχαία συνάντηση με τον Johnny Depp – «Μου ζήτησε να του στρίψω τσιγάρο»

govastileto.gr
Η Τόνια Σωτηροπούλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Zoe Pre στο κανάλι της στο Youtube αποκάλυψε την τυχαία συνάντηση που είχε με τον Johnny Depp. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ρωτήθηκε για τη συνάντησή της με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό, ο οποίος της ζήτησε τσιγάρο ενώ βρισκόντουσαν σε ένα εστιατόριο στο Λονδίνο. Η Τόνια Σωτηροπούλου είπε χαρακτηριστικά: […]
20:00 09/02/2024

Amber Heard: Εκρηκτικές αποκαλύψεις για τον Jason Momoa – “Ήταν μεθυσμένος και αργούσε στα γυρίσματα”

instyle.gr
H Amber Heard φαίνεται πως στοχοποιεί και τον Jason Momoa σύμφωνα με τα έγγραφα, που έρχονται στο φως, από την υπόθεση δυσφήμησης με τον Johnny Depp. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που δημοσιεύτηκαν τον περασμένο μήνα και τα οποία περιήλθαν στην κατοχή του Variety, η 37χρονη Heard περιέγραφε τον συμπρωταγωνιστή της “μεθυσμένο” και τον κατηγορούσε ότι […] The post Amber Heard: Εκρηκτικές αποκαλύψεις για τον Jason Momoa – “Ήταν μεθυσμένος και αργούσε στα γυρίσματα” appeared first on InStyle.
11:46 12/10/2023

Johnny Depp: Στη Βουδαπέστη για τα γυρίσματα της νέα του ταινίας

tovima
Η ταινία «Modi» σηματοδοτεί την επιστροφή του Johnny Depp στην καρέκλα του σκηνοθέτη 25 χρόνια μετά.
18:00 27/09/2023

Ο σταρ Τζόνι Ντεπ πρωταγωνιστεί ξανά σε καμπάνια διάσημου αρώματος

thebest.gr
Ο 60χρονος Αμερικανός ηθοποιός Τζόνι Ντεπ - Johnny Depp πρωταγωνιστεί σε ένα νέο διαφημιστικό σποτ με τίτλο «The Call Of The Blazing Sun» για το διάσημο & επιτυχημένο ανδρικό άρωμα του οίκου Dior, «Sauvage».
20:00 16/09/2023

Το αστρονομικό ποσό που έλαβε ο Johnny Depp για τη μεγάλη επιστροφή στις διαφημίσεις

queen.gr
O Johnny Depp έκανε «χρυσό» deal με τον εμβληματικό οίκο μόδας και εξασφάλισε μια αξιοζήλευτη αμοιβή.Περισσότερα...
22:17 10/09/2023

O Johnny Depp έδωσε αφοπλιστική απάντηση για τη σχέση του με την Jenna Ortega

queen.gr
O Johnny Depp απάντησε στις φήμες για την προσωπική του ζωή με τον πιο ειλικρινές τρόπο.Περισσότερα...
00:17 04/09/2023

Έχουν σχέση η «Wednesday» και ο Johnny Depp; – Τι απαντάει η ηθοποιός

neolaia.gr
Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Jenna Ortega, τη γνωστή μας «Wednesday», και τον Johnny Depp;
15:46 03/09/2023

Johnny Depp: Οργιάζουν οι φήμες ότι έχει σχέση με την 20χρονη Jenna Ortega – Tι απαντά ο 60χρονος σταρ

instyle.gr
Οργίασαν οι φήμες που ήθελαν τον Johnny Depp ζευγάρι με την 20χρονη σταρ της “Wednesday”, Jenna Ortega . Οι φήμες ξεκίνησαν αφού το κουτσομπολίστικο blog Deuxmoi δημοσίευσε ότι ο Depp και η Ortega είχαν θεαθεί μαζί και πιθανώς συνεργάζονταν στο “Beetlejuice 2”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο φθινόπωρο. Σίγουρα η είδηση αυτή δεν […] The post Johnny Depp: Οργιάζουν οι φήμες ότι έχει σχέση με την 20χρονη Jenna Ortega – Tι απαντά ο 60χρονος σταρ appeared first on InStyle.
10:46 03/09/2023

Johnny Depp: Mε μπαστούνι σε συναυλία μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο

instyle.gr
Ο Johnny Depp ξετρελαίνει τους θαυμαστές του στις ΗΠΑ άλλη μια φορά. Ο 60χρονος σταρ έφθασε στη Βοστώνη για τη συναυλία του με τους Hollywood Vampires και εθεάθη ευδιάθετος να περπατά με τη βοήθεια μπαστουνιού πριν από τη συναυλία, η οποία είχε αρχικά αναβληθεί λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο. ????????????????????????????Credit to the owner.#JohnnyDepp pic.twitter.com/fI3iH08TkY […] The post Johnny Depp: Mε μπαστούνι σε συναυλία μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο appeared first on InStyle.
12:46 30/07/2023

Netflix: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ “Depp v. Heard”

instyle.gr
Δόθηκε στο φως της δημοσιότητας από το Netflix το τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ «Depp v. Heard». Αφορά στην πολύκροτη δικαστική διαμάχη μεταξύ του Johnny Depp και της Amber Heard που έγινε τον περασμένο χρόνο φέρνοντας στην επιφάνεια σοκαριστικές λεπτομέρειες από την προσωπική τους ζωή. Όπως αναφέρει η διάσημη πλατφόρμα, η μίνι σειρά των 3 επεισοδίων […] The post Netflix: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ “Depp v. Heard” appeared first on InStyle.
17:46 28/07/2023

Johnny Depp: Λιποθύμησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του

govastileto.gr
Ο διάσημος σταρ, Johnny Depp, βρισκόταν στη Βουδαπέστη με τους Hollywood Vampires για συναυλία, η οποία τελικά αναβλήθηκε. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει τοπικό μέσο, ο Johnny Depp λιποθύμησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και χρειάστηκε να έρθει γιατρός. «Όλα ήταν έτοιμα, η σκηνή ήταν στημένη, το backstage crew ήταν έτοιμο για το πάρτι. Κανείς δεν […]
13:00 23/07/2023

Johnny Depp: Ανησυχία μετά την ακύρωση της συναυλίας του την τελευταία στιγμή

instyle.gr
Το συγκρότημα του Johnny Depp και του Alice Cooper, The Hollywood Vampires, ακύρωσε την τελευταία στιγμή τη συναυλία του στη Βουδαπέστη την Τρίτη. Το συγκρότημα, που αποτελείται επίσης από τους Joe Perry και Tommy Henriksen των Aerosmith, ακύρωσε ξαφνικά τη συναυλία στο Papp László Budapest Sportarénadue λόγω “απρόβλεπτων περιστάσεων.” Οι θαυμαστές που περίμεναν στην ουρά […] The post Johnny Depp: Ανησυχία μετά την ακύρωση της συναυλίας του την τελευταία στιγμή appeared first on InStyle.
18:46 19/07/2023

Johnny Depp: Κρατά την κόρη του κοντά στην… καρδιά του – Η γλυκιά αφιέρωση στην κόρη του

instyle.gr
Ο Johnny Depp έκανε μια γλυκιά αφιέρωση στην κόρη του ανεβαίνοντας στη σκηνή με το συγκρότημά του Hollywood Vampires στην O2 Arena του Λονδίνου. Ο 60χρονος σταρ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε περιοδεία με το συγκρότημά του, το οποίο αποτελείται από τους Vince Furnier και Tommy Henriksen του Alice Cooper και τον Joe Perry των […] The post Johnny Depp: Κρατά την κόρη του κοντά στην… καρδιά του – Η γλυκιά αφιέρωση στην κόρη του appeared first on InStyle.
13:46 10/07/2023

Ο Johnny Depp είναι πρόθυμος να συγχωρήσει τη Disney και να επιστρέψει με ταινία-έκπληξη

queen.gr
Η φημολογία σχετικά με ενδεχόμενη επιστροφή στον ρόλο του Jack Sparrow έρχεται έναν χρόνο μετά την πολύκροτη δίκη Depp-Heard που στιγμάτισε την καριέρα του ηθοποιού.Περισσότερα...
21:17 07/07/2023

Johnny Depp: Επιστρέφει σε Κινηματογραφικό Φεστιβάλ και αυτοτρολάρεται

instyle.gr
Ο Johnny Depp εμφανίστηκε στο νέο trailer για το φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Κάρλοβι Βάρι, το οποίο προβλήθηκε στην τελετή έναρξης της Παρασκευής. Σε σκηνοθεσία του Ivan Zachariáš και με σκηνικό το ξενοδοχείο Gellért στη Βουδαπέστη, το trailer απεικονίζει τον σταρ να μπαίνει στο ξενοδοχείο για να κάνει μια συνέντευξη με μια θήκη κιθάρας στο […] The post Johnny Depp: Επιστρέφει σε Κινηματογραφικό Φεστιβάλ και αυτοτρολάρεται appeared first on InStyle.
11:46 02/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load