#Έλενα Γαλύφα

Έλενα Γαλύφα: «Έκανα χειρουργείο στις φωνητικές μου χορδές, έφυγε το γρέζι»

tlife.gr
Στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Έλενα Γαλύφα το βράδυ της Τετάρτης 10/4 που To άρθρο Έλενα Γαλύφα: «Έκανα χειρουργείο στις φωνητικές μου χορδές, έφυγε το γρέζι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 11/04/2024

Στο νοσοκομείο η Έλενα Γαλύφα – Τι συνέβη

real.gr
Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Έλενα Γαλύφα, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.
10:09 01/02/2024

Έλενα Γαλύφα: «Δεν ήθελα να μπω σε ριάλιτι για να μην δώσω το δικαίωμα να πει κανένας ότι “με έφτιαξε”»

tlife.gr
Την Έλενα Γαλύφα υποδέχτηκε η Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή της στο Youtube, με την οποία μίλησαν To άρθρο Έλενα Γαλύφα: «Δεν ήθελα να μπω σε ριάλιτι για να μην δώσω το δικαίωμα να πει κανένας ότι “με έφτιαξε”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 19/01/2024

Μικέλε Μορόνε στην Ελλάδα: Παράκρουση οι Ελληνίδες με την έλευση του Ιταλού ηθοποιού

koolnews.gr
Είναι ο πιο ωραίος άντρας που έχω δει ποτέ στη ζωή μου, σχολίασε χαρακτηριστικά στη Φαίη Σκορδά η Έλενα Γαλύφα. Ο Ιταλός ηθοποιός Μικέλε Μορόνε, γνωστός για τον ρόλο του ως Μάσιμο στη δημοφιλή σειρά ταινιών “365 μέρες”, έφτασε στην Ελλάδα για να λάβει μέρος ως guest στο MadWalk 2023, τη μεγαλύτερη γιορτή της μόδας […] The post Μικέλε Μορόνε στην Ελλάδα: Παράκρουση οι Ελληνίδες με την έλευση του Ιταλού ηθοποιού appeared first on Koolnews.gr.
12:58 20/11/2023

Ραμόνα Βλαντή για Έλενα Γαλύφα: «Είναι πρώην γραμματέας, πουλούσε τσάντες, δεν έχει σχέση με τη μόδα»

tlife.gr
Η κόντρα ανάμεσα στις δυο γυναίκες φαίνεται πως συνεχίζεται, καθώς η Ραμόνα Βλαντή έκανε ξανά… δηλώσεις To άρθρο Ραμόνα Βλαντή για Έλενα Γαλύφα: «Είναι πρώην γραμματέας, πουλούσε τσάντες, δεν έχει σχέση με τη μόδα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 16/11/2023

Έλενα Γαλύφα για Ραμόνα Βλαντή: «Ας της δώσουμε μια θέση να σταματήσει την εμπάθεια»

tlife.gr
Η Έλενα Γαλύφα απάντησε στην «επίθεση» που της έκανε η Ραμόνα Βλαντή, σχετικά με μια θέση To άρθρο Έλενα Γαλύφα για Ραμόνα Βλαντή: «Ας της δώσουμε μια θέση να σταματήσει την εμπάθεια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 11/11/2023

Έλενα Γαλύφα: Η σπάνια εξομολόγηση για τον γάμο με τον ναυτικό σύζυγό της

tlife.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έλενα Γαλύφα στην εκπομπή «Happy Day» και την To άρθρο Έλενα Γαλύφα: Η σπάνια εξομολόγηση για τον γάμο με τον ναυτικό σύζυγό της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 20/09/2023

Έλενα Γαλύφα: «Αν ήμουν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα επέλεγα να μείνω στο My Style Rocks»

okmag.gr
Η Έλενα Γαλύφα βρέθηκε σήμερα, Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου καλεσμένη στο «Καλοκαίρι #Yes» και μεταξύ άλλων μίλησε και για το Shopping Star για το οποίο είχε κάνει και εκείνη δοκιμαστικό και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που αντικατέστησε την Βίκυ Καγιά. Συγκεκριμένα η γνωστή Influencer έκανε και μια πρόταση στον αέρα να παρουσιάσει μαζί με τον Τριαντάφυλλο […] The post Έλενα Γαλύφα: «Αν ήμουν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα επέλεγα να μείνω στο My Style Rocks» appeared first on OK! Magazine.
13:58 04/09/2023

Έλενα Γαλύφα: Έτσι χτίζεο κορμί στα 42. Βγάζει selfie και κάνει γυμναστική στην παραλία

koolnews.gr
Η γνωστή blogger με συμμετοχή στο Next Top Model Ελλάδας στην υποδοχή των υποψήφιων μοντέλων, Έλενα Γαλύφα, αποφάσισε να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη γοητευτική Μύκονο. Η Έλενα, στα 42 της, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της. Ένα από τα μυστικά πίσω από τη φανταστική της εμφάνιση είναι η διαρκής αγάπη […] The post Έλενα Γαλύφα: Έτσι χτίζεο κορμί στα 42. Βγάζει selfie και κάνει γυμναστική στην παραλία appeared first on Koolnews.gr.
16:58 08/08/2023

Λάκης Γαβαλάς: Το λαμπερό πάρτι γενεθλίων στη Μύκονο για τα 71 του χρόνια!

govastileto.gr
Ο Λάκης Γαβαλάς είχε τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε στη Μύκονο. Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας έσβησε τα κεράκια έχοντας στο πλευρό του καλούς φίλους, ανάμεσά τους η Έλενα Γαλύφα, η Μελίνα Κάππη, η Υβόννη Ντόστα και ο Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος. Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε στην κάμερα του Mykonos Live TV πώς διατηρείται σε άψογη φόρμα σε […]
13:00 07/08/2023

GNTM: Η Έλενα Γαλύφα σκαφάτη στη Μύκονο με μαγιό και 6 γνωστά χέρια την πασπατεύουν

koolnews.gr
Την Έλενα Γαλύφα τη γνωρίσαμε πέρσι μέσα από την συμμετοχή της στο Next Top Model Ελλάδας ως hostess των υποψηφίων μοντέλων. Μάλιστα φέτος, μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το shopping Star πέρασε δοκιμαστικό για την παρουσίαση του καθημερινού παιχνιδιού όμως η συμμετοχή της δεν προκρίθηκε. Παρόλα αυτά η Έλενα Γαλύφα δείχνει να έχει […] The post GNTM: Η Έλενα Γαλύφα σκαφάτη στη Μύκονο με μαγιό και 6 γνωστά χέρια την πασπατεύουν appeared first on Koolnews.gr.
11:58 30/07/2023

Έλενα Γαλύφα: Αποκάλυψε το αν πέρασε από δοκιμαστικό για το Shopping Star

thecaller.gr
Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έλενα Γαλύφα στο Καλοκαίρι Yes και στον Ηλία Σκουλά.Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έλενα Γαλύφα στο Καλοκαίρι Yes και στον Ηλία Σκουλά.Η γνωστή fashion blogger μίλησε για την εμπειρία από το GNTM, το δοκιμαστικό που έκανε για το Shopping Star, αλλά και το ενδεχόμενο να βρίσκεται η Σοφία Χατζηπαντελή στο My Style Rocks. Σε πρώτο χρόνο η Έλενα Γαλύφα ανέφερε: «Πέρασα […]
16:00 27/07/2023

Κάννες 2023: Η Έλενα Γαλύφα στο κόκκινο χαλί με εκτυφλωτική δημιουργία Vrettos Vrettakos

okmag.gr
Η Έλενα Γαλύφα ταξίδεψε στη Νότια Γαλλία και στο 76ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών. Η influencer και παρουσιάστρια περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Palais des festivals στην κινηματογραφική πρεμιέρα του Αsteroid City. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Galifa (@elenagalifa) Το εκτυφλωτικό look Η Έλενα Γαλύφα επέλεξε μια εντυπωσιακή […] The post Κάννες 2023: Η Έλενα Γαλύφα στο κόκκινο χαλί με εκτυφλωτική δημιουργία Vrettos Vrettakos appeared first on OK! Magazine.
13:58 26/05/2023

Η Βάσια Κωσταρά και η Έλενα Γαλύφα εμφανίστηκαν στις Κάννες με αληθινό Hollywood glam

queen.gr
Με εντυπωσιακά φορέματα περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ. Περισσότερα...
10:24 24/05/2023

Ξεσπά η Έλενα Γαλύφα για τον Γιώργο Καράβα: «Αισθάνθηκα άβολα με όλη αυτή τη θύελλα»

zappit.gr
Για τον καλό της φίλο, Γιώργο Καράβα θέλησε η Έλενα Γαλύφα να τοποθετηθεί μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» […] The post Ξεσπά η Έλενα Γαλύφα για τον Γιώργο Καράβα: «Αισθάνθηκα άβολα με όλη αυτή τη θύελλα» appeared first on Zappit.
22:48 29/04/2023

Έλενα Γαλύφα: Κάθε φορά που φεύγει ο σύζυγος μου είναι σαν χωρισμός

Newsit
“Παλιά μιλάγαμε μια φορά το μήνα” ανέφερε η Έλενα Γαλύφα. Η Έλενα Γαλύφα μίλησε στην Ελένη και στην Δήμητρα Καλφούντζου για τον όρο influncer, τον 20ετή γάμο της και το σοβαρό τροχαίο που είχε πριν από χρόνια. «Το “influencer” είναι παρεξηγημένος ορός στην Ελλάδα. Στην ουσία ό,τι συνέβαινε σε ένα περιοδικό πέρασε πια στα social. ... Περισσότερα To άρθρο Έλενα Γαλύφα: Κάθε φορά που φεύγει ο σύζυγος μου είναι σαν χωρισμός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:34 10/02/2023

Έλενα Γαλύφα: Ο όρος influencer, ο 20ετης γάμος της και το σοβαρό τροχαίο

zappit.gr
Συνέντευξη στην «Ελένη» και την Δήμητρα Καλφούντζου έδωσε η Έλενα Γαλύφα, η οποία μίλησε για τον όρο «influencer» στην Ελλάδα, […] The post Έλενα Γαλύφα: Ο όρος influencer, ο 20ετης γάμος της και το σοβαρό τροχαίο appeared first on Zappit.
14:58 10/02/2023

Η Έλενα Γαλύφα στην εβδομάδα μόδας της Κοπεγχάγης

zappit.gr
Η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης μόλις ολοκληρώθηκε και τι καλύτερο από το αντλήσουμε έμπνευση από τον βορρά για τις χειμερινές […] The post Η Έλενα Γαλύφα στην εβδομάδα μόδας της Κοπεγχάγης appeared first on Zappit.
14:38 10/02/2023

Έλενα Γαλύφα: Ήταν μεγάλo ρίσκο αλλά το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη

Newsit
Για όλους και για όλα μίλησε η Ελένα Γαλύφα στην Μπέττυ Μαγγίρα! Στο πλατό της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” βρέθηκε καλεσμένη η Έλενα Γαλύφα όπου και μίλησε για την απόφασή της να αφήσει τη δουλειά της στο Δημόσιο και να ασχοληθεί με το κομμάτι της μόδας και του Instagram. «Ήταν πολύ μεγάλη απόφαση και ρίσκο ... Περισσότερα To άρθρο Έλενα Γαλύφα: Ήταν μεγάλo ρίσκο αλλά το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:28 08/02/2023

Έλενα Γαλύφα: «Στο εξωτερικό είναι πολύ διαφορετικό – Όλα δομούνται γύρω από τους influencers»

neolaia.gr
Η Έλενα Γαλύφα μίλησε για την απόφασή της να αφήσει τη δουλειά της στο Δημόσιο και να γίνει influencer.
15:20 08/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load