#Νίκος Γκάλης

Ο Νίκος Γκάλης παρών στην έπαρση της ελληνικής σημαίας στο Σικάγο (photo)

pressaris.gr
Ο Νίκος Γκάλης ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στους εορτασμούς της ελληνικής ομογένειας στο Σικάγο για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Ήταν παρών μάλιστα στην δοξολογία, που έγινε στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Σικάγο, αλλά και στην έπαρση της ελληνικής σημαίας.  Δείτε την ανάρτηση του Ελληνικού προξενείου στο Σικάγο: The post Ο Νίκος Γκάλης παρών στην έπαρση της ελληνικής σημαίας στο Σικάγο (photo) appeared first on pressaris.gr.
23:09 25/03/2024

Οι Έλληνες ομογενείς του Σικάγο τίμησαν τον μεγάλο Νίκο Γκάλη (pics)

thessports.gr
Αυτές τις ημέρες ο Νίκος Γκάλης βρίσκεται στο Σικάγο, ως προσκεκλημένος της ελληνικής ομογένειας και σήμερα θα παραστεί στις εκδηλώσεις και στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου. Τα ξημερώματα πάντως, οι Έλληνες ομογενείς τίμησες τον θρυλικό “Γκάνγκστερ” σε εκδήλωση που έγινε στο ελληνικό προξενείο στο Σικάγο. Δείτε φωτογραφίες:
09:53 25/03/2024

Γκάλης: «Ο Άρης είναι μεγάλος και δεν θα χαθεί ποτέ!»

thessports.gr
Τις δικές του ευχές μέσω video, καθώς βρίσκεται στην Αμερική, έστειλε ο μεγάλος Νίκος Γκάλης, για τα 110α γενέθλια του Άρη. Αναλυτικά όσα δήλωσε, στο video που προβλήθηκε στο «κιτρινόμαυρο» γκαλά: «Χρόνια πολλά στην Αρειανάρα μας. Πολλές επιτυχίες τα επόμενα χρόνια και να ζήσουμε πάλι μεγάλες στιγμές. Να τα χιλιάσουμε! Ο Άρης είναι μεγάλος και […]
21:53 24/03/2024

Στο Σικάγο ο Γκάλης – Η φωτογραφία του με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδος (photo)

pressaris.gr
Στις ΗΠΑ βρίσκεται ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στον εορτασμό των 110 χρόνων από την ίδρυση του Άρη. Παρόλα αυτά θα υπάρχει μήνυμά του τόσο για την κιτρινόμαυρη οικογένεια όσο και για τον σύλλογο. The post Στο Σικάγο ο Γκάλης – Η φωτογραφία του με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδος (photo) appeared first on pressaris.gr.
09:09 23/03/2024

Ενθουσιασμός στην ελληνική ομογένεια του Σικάγο για την εκδήλωση με τιμώμενο πρόσωπο τον Νίκο Γκάλη

pressaris.gr
Ο Νίκος Γκάλης ταξίδεψε ξανά στις ΗΠΑ, μετά από επτά χρόνια και θα δώσει μια ξεχωριστή αίγλη στην γιορτή του Γενικού Προξενείου του Σικάγο, η οποία είναι ανοικτή σε όλο τον ελληνισμό της περιοχής. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις τάξεις των Ελλήνων ομογενών επικρατεί ενθουσιασμός και μεγάλη προσμονή για την αυριανή εκδήλωση, με αφορμή την 25η […] The post Ενθουσιασμός στην ελληνική ομογένεια του Σικάγο για την εκδήλωση με τιμώμενο πρόσωπο τον Νίκο Γκάλη appeared first on pressaris.gr.
09:09 21/03/2024

Ρωτήσαμε το ChatGPT να βγάλει την κορυφαία πεντάδα στο μπάσκετ και απλά έβαλε άλλους 4 δίπλα στο Δημήτρη Διαμαντίδη – Δες ποιους

koolnews.gr
Δειτε με μία εικόνα τους 5 παίκτες. Διαμαντίδης Ναβάρο Πάρκερ Κούκοτς Βουισιτς Απαντήσανε και οι συντάκετς του Koolnews στην ίδαι ερώτηση και το αποτέλεσμα είναι κατά τα 4/5 διαφορετικό: PG: Νίκος Γκάλης: Ο “Νικ” θεωρείται ο κορυφαίος Ευρωπαίος καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών. Ήταν ένας ασταμάτητος σκόρερ, με άψογη τεχνική και εξαιρετική νοημοσύνη. SG: Ντράζεν Πέτροβιτς: […] The post Ρωτήσαμε το ChatGPT να βγάλει την κορυφαία πεντάδα στο μπάσκετ και απλά έβαλε άλλους 4 δίπλα στο Δημήτρη Διαμαντίδη – Δες ποιους appeared first on Koolnews.gr.
21:58 04/03/2024

Ο Χρήστος Σαμαράς blog-ΑΡΗ: Η διαχείριση της μεγάλης νίκη και η μεγάλη προσοχή όλων

pressaris.gr
Ο θρίαμβος του ΑΡΗ μέσα στο “Νίκος Γκάλης” του ΟΑΚΑ επί του αήττητου  στο Ελληνικό πρωτάθλημα μέχρι την περασμένη Δευτέρα ΠΑΟ έφερε ευφορία στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο και αυτό ήταν φυσιολογικό, αφού είχε προηγηθεί  μια μεγάλη νίκη στο Eurocup μέσα στην Γερμανία επί της Ουλμ. Δυο νίκες μέσα σε λίγες μέρες που έδωσαν στην μεν Ευρώπη […] The post Ο Χρήστος Σαμαράς blog-ΑΡΗ: Η διαχείριση της μεγάλης νίκη και η μεγάλη προσοχή όλων appeared first on pressaris.gr.
20:09 06/02/2024

Ευαγγελία Πλατανιώτη, η μπαλαρίνα της πισίνας

protagon.gr
Μια παγκόσμια πρωταθλήτρια αξίζει πάντα τον σεβασμό μας. Η Ευαγγελία Πλατανιώτη, που ποτέ δεν «το έβαλε κάτω», και τον θαυμασμό μας. Εχει δίκιο ο Νίκος Γκάλης. Η 29χρονη «γοργόνα» αποτελεί έμπνευση για κάθε παιδί που ασχολείται με ένα σπορ δύσκολο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας - αύριο θα πάει για προπόνηση με μεγαλύτερη όρεξη The post Ευαγγελία Πλατανιώτη, η μπαλαρίνα της πισίνας appeared first on Protagon.gr.
15:09 04/02/2024

Γκάλης για Πλατανιώτη: «Είσαι έμπνευση για κάθε παιδί»

Gazzetta
Ο Νίκος Γκάλης με ανάρτηση έδωσε τα δικά του συγχαρητήρια στην Ευαγγελία Πλατανιώτη, τι έγραψε με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου της αθλήτριας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβοθ στην Ντόχα.
21:00 03/02/2024

Νίκος Γκάλης: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του και την κόρη του – Οι ευχές για το 2024

instyle.gr
Ο Νίκος Γκάλης κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Λόγω της Πρωτοχρονιάς ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση. Θέλησε, λοιπόν, να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία. Συγκεκριμένα ο Νίκος Γκάλης ποζάρει με τη σύζυγό του, Ελένη και την κόρη του, Στέλλα. […] The post Νίκος Γκάλης: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του και την κόρη του – Οι ευχές για το 2024 appeared first on InStyle.
15:46 01/01/2024

Νίκος Γκάλης: Η ημέρα που έσπασε το φράγμα των 10.000 πόντων (vid)

thessports.gr
Σαν σήμερα (15/12) πριν από 33 χρόνια ο Νίκος Γκάλης έσπασε το φράγμα των 10.000 πόντων κι όπως καλά ξέρουμε, δεν σταμάτησε εκεί. Στον εκτός έδρας αγώνα με το Γ.Σ. Περιστερίου ο Gangster πέτυχε 46 πόντους (82% 2π,100% β) και μοιράζοντας 12 ασίστ γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο του Περιστερίου. Απέναντι στην ομάδα των […]
12:53 15/12/2023

Ο Γκάλης για το ντεμπούτο του με τον Άρη: «Πολλοί είχαν αμφιβολίες για εμένα!»

thessports.gr
Σαν σήμερα, το 1979 ο σπουδαίος Νίκος Γκάλης έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη, σε μια νίκη επί του Ηρακλή, με 79-78.   Ο ίδιος πέτυχε 30 πόντους, ωστόσο είχε δεχθεί κριτική. Μάλιστα για το ντεμπούτο του είχε πει: “Ο πρώτος αγώνας ήταν απέναντι στην ομάδα του Ηρακλή, νομίζω ότι σκόραρα 30 […] The post Ο Γκάλης για το ντεμπούτο του με τον Άρη: «Πολλοί είχαν αμφιβολίες για εμένα!» first appeared on ThesSports.
18:53 02/12/2023

Άρης: Συμφωνία Γκάλη – Καρυπίδη για την μπουτίκ

thessports.gr
Ο θρύλος του μπασκετικού Άρη, Νίκος Γκάλης θα έχει την δική του μπουτίκ στο γήπεδο του ποδοσφαίρου, καθώς επήλθε συμφωνία με τον ισχυρό άνδρα των «Κιτρινόμαυρων», Θεόδωρο Καρυπίδη. Ο Θεόδωρος Καρυπίδης, είχε μια διαφορετική συνάντηση στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Χθες Παρασκευή (24/11/23), είχε συνάντηση με τον […] The post Άρης: Συμφωνία Γκάλη – Καρυπίδη για την μπουτίκ first appeared on ThesSports.
18:53 25/11/2023

Νίκος Γκάλης: «Προέρχομαι από φτωχή οικογένεια – Η μητέρα μου έκλαιγε γιατί ερχόμουν με αίματα σπίτι από το μποξ» (vid)

aek1924.gr
Ο Νίκος Γκάλης σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μίλησε για τη ζωή του, το πως ξεκίνησε το μπάσκετ, στάθηκε στο Έπος του 1987, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Γιάννη Ιωαννίδη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:  Για το ξεκίνημά του στην Αμερική και τους γονείς του: «Στην Αμερική έπαιζα όλα τα αθλήματα. Στο μπιλιάρδο μπορούσα […] The post Νίκος Γκάλης: «Προέρχομαι από φτωχή οικογένεια – Η μητέρα μου έκλαιγε γιατί ερχόμουν με αίματα σπίτι από το μποξ» (vid) appeared first on AEK1924.gr.
20:37 30/10/2023

Γκάλης για Ιωαννίδη: «Είναι άντρας, είχε όραμα να κάνει τον Άρη μεγάλη ομάδα και τα κατάφερε» (video)

sportstonoto.gr
Ν. Γκάλης για Γιάννη Ιωαννίδη: «Είναι άντρας, είχε όραμα να κάνει τον Άρη μεγάλη ομάδα και τα κατάφερε»! Ο Νίκος Γκάλης μιλά για τον θάνατο του Γιάννη Ιωαννίδη:
21:46 06/10/2023

Ο Νίκος Γκάλης στην κηδεία του Γιάννη Ιωαννίδη: «Σπουδαίος άνθρωπος, τον είχα σαν αδερφό»

monopoli.gr
Ο Νίκος Γκάλης δεν θα μπορούσε να λείπει από το λαϊκό προσκύνημα που έγινε στο Αλεξάνδρειο για τον Γιάννη Ιωαννίδη.
17:53 06/10/2023

ΒΙΝΤΕΟ - Γκάλης για Ιωαννίδη: «Αν μπορούσα να χαρακτηρίσω τον Γιάννη με μια κουβέντα, θα έλεγα ότι ήταν άντρας»

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Γκάλης για Ιωαννίδη: «Αν μπορούσα να χαρακτηρίσω τον Γιάννη με μια κουβέντα, θα έλεγα ότι ήταν άντρας» 06/10/2023 Το ελληνικό μπάσκετ είναι φτωχότερο από την Τετάρτη 4 Οκτώβρη, αφού ο τεράστιος Γιάννης Ιωαννίδης, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών. Την Πέμπτη 5 Οκτώβρη τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τον «Ξανθό» και εκεί βρέθηκαν πολλές προσωπικότητες από τον χώρο του μπάσκετ. Tην Παρασκευή στο Αλεξάνδρειο έγιεν το λαϊκό προσκύνημα και εκεί μεταξύ άλλων βρέθηκε ο σπουδαίος Νίκος Γκάλης. Ο Gangster του ελληνικού μπάσκετ μίλησε για τον πρώην προπονητή του στον Άρη, όντας συγκινημένος. «Αν μπορούσα να χαρακτηρίσω τον Γιάννη με μια κουβέντα, θα έ
16:46 06/10/2023

Γκάλης: «Ο Ιωαννίδης ήταν αδερφός μου»

fosonline.gr
Συγκινημένος και βουρκωμένος ο Νίκος Γκάλης μίλησε για τον μεγάλο Γιάννη Ιωαννίδη και τα όσα έζησαν μαζί με την συνύπαρξή τους στον Άρη
16:46 06/10/2023

Γκάλης για Γιάννη Ιωαννίδη: «Έφυγε ένας σπουδαίος δάσκαλος του μπάσκετ»

tovima
Με ανάρτηση του ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ Νίκος Γκάλης αποχαιρέτησε τον προπονητή υπό τις οδηγίες του οποίου μεγαλούργησε, τον Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.
18:00 04/10/2023

Νίκος Γκάλης: Το συγκινητικό “αντίο” στον Γιάννη Ιωαννίδη – “Νιώθω ότι έφυγε ένας δικός μου άνθρωπος”

instyle.gr
Ο Νίκος Γκάλης με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media αποχαιρέτησε τον Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 78 ετών. Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν και τη συνόδευσε με συγκινητικά λόγια. “Έφυγε ο Γιάννης… Ένας σπουδαίος δάσκαλος για το μπάσκετ, ένας πετυχημένος […] The post Νίκος Γκάλης: Το συγκινητικό “αντίο” στον Γιάννη Ιωαννίδη – “Νιώθω ότι έφυγε ένας δικός μου άνθρωπος” appeared first on InStyle.
17:46 04/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load