#Γιώργος Τσούλης

Γιώργος Τσούλης για Ελένη Μενεγάκη: «Είναι μια απόφαση που την έχει πάρει για κάποιους λόγους»

zappit.gr
Ο Γιώργος Τσούλης μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega και πως […] The post Γιώργος Τσούλης για Ελένη Μενεγάκη: «Είναι μια απόφαση που την έχει πάρει για κάποιους λόγους» appeared first on Zappit.
17:02 19/04/2024

Η καλύτερη “συνταγή της ζωής του: O σεφ Γιώργος Τσούλης, μας έδειξε για πρώτη φορά την πανέμορφη σύζυγό του, Μαριαλένα

Newside.gr
Ο Γιώργος Τσούλης έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κούκλα σύζυγό του, Μαριαλένα. Ο σεφ στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, πριν από λίγες μέρες παρουσίασε το νέο του βιβλίο με τίτλο «Μα-γυρεύοντας τις εποχές» και φυσικά η σύζυγός του βρισκόταν στο πλευρό του. Το νέο βιβλίο του Γιώργου Τσούλη περιέχει γεύσεις από όλη [...] Το άρθρο Η καλύτερη “συνταγή της ζωής του: O σεφ Γιώργος Τσούλης, μας έδειξε για πρώτη φορά την πανέμορφη σύζυγό του, Μαριαλένα εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
17:00 14/03/2024

Ο Γιώργος Τσούλης στην Αθήνα

irafina.gr
Το Βιβλιοπωλείο PUBLIC και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του chef Γιώργου Τσούλη, στην αίθουσα εκδηλώσεων στον 5ο όροφο (Καραγιώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος) του βιβλιοπωλείου. Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Γιάννης Μπουροδήμος, φωτογράφος & food stylist Σόνια Ροδιάδη, project manager του βιβλίου, marketing & επικοινωνία στην ομάδα του σεφ […]
01:46 28/02/2024

Ο Γιώργος Τσούλης αιφνιδίασε την Ελένη Μενεγάκη: «Πρώτη φορά το ακούω αυτό»

tlife.gr
Με διάθεση για αποκαλύψεις ξεκίνησε η στήλη της μαγειρικής στην εκπομπή «Ελένη», με την Ελένη Μενεγάκη To άρθρο Ο Γιώργος Τσούλης αιφνιδίασε την Ελένη Μενεγάκη: «Πρώτη φορά το ακούω αυτό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 20/02/2024

Ατύχημα για τον Γιώργο Τσούλη: Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής

tlife.gr
Ατύχημα στην κουζίνα είχε ο Γιώργος Τσούλης, όπως ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη για τον συνεργάτη της To άρθρο Ατύχημα για τον Γιώργο Τσούλη: Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 11/12/2023

Γιώργος Τσούλης: Το άλμπουμ της βάφτισης του γιου του, Ανδρέα

okmag.gr
Τον μικρό του πρίγκιπα βάφτισαν ο Γιώργος Τσούλης και η σύζυγός του, Μαριαλένα το Σάββατο 14 Οκτωβρίου. Το ζευγάρι μαζί με το baby bloom οργάνωσε και ένα μεγάλο πάρτι για τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, Ανδρέα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2022 και λίγους μήνες αργότερα, στις 14 Οκτωβρίου γεννήθηκε ο γιος τους. Έναν χρόνο […] The post Γιώργος Τσούλης: Το άλμπουμ της βάφτισης του γιου του, Ανδρέα appeared first on OK! Magazine.
22:58 15/10/2023

Γιώργος Τσούλης: Βάφτισε τον ενός έτους γιο του

okmag.gr
Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή μέρα (14/10) για τον σεφ Γιώργο Τσούλη και τη σύζυγό του Μαριαλένα, οι οποίοι βάφτισαν τον ενός έτους γιο τους. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2022 και λίγους μήνες αργότερα, στις 14 Οκτωβρίου γεννήθηκε ο γιος τους, έκαναν βάφτιση και πρώτα γενέθλια σε στενό οικογενειακό κύκλο, με αγαπημένους φίλους και συγγενείς. […] The post Γιώργος Τσούλης: Βάφτισε τον ενός έτους γιο του appeared first on OK! Magazine.
11:58 15/10/2023

Γιώργος Τσούλης: Γιορτάζει τα γενέθλιά του αγκαλιά με τον 5 μηνών γιο του

tlife.gr
Τέσσερις μήνες έχουν περάσει περίπου από την ημέρα που ο Γιώργος Τσούλης έγινε πατέρας για πρώτη To άρθρο Γιώργος Τσούλης: Γιορτάζει τα γενέθλιά του αγκαλιά με τον 5 μηνών γιο του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:24 16/03/2023

Ο Γιώργος Τσούλης φτιάχνει ατομικά γαλακτομπούρεκα

thebest.gr
Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα της «Ελένης».
15:46 31/01/2023

Γιώργος Τσούλης: «Το 2022 μου χάρισε αυτό το μικρό πλάσμα που κρατάω στα χέρια μου, τον γιο μου»

zappit.gr
Την πιο τρυφερή ανάρτηση έκανε ο Γιώργος Τσούλης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γνωστός σεφ έγινε […] The post Γιώργος Τσούλης: «Το 2022 μου χάρισε αυτό το μικρό πλάσμα που κρατάω στα χέρια μου, τον γιο μου» appeared first on Zappit.
15:58 01/01/2023

Ο Γιώργος Τσούλης φτιάχνει πορτσέτα με σάλτσα μήλου

thebest.gr
Ένα πεντανόστιμο και εντυπωσιακό πιάτο ετοίμασε ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα της «Ελένης».
15:36 27/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load