#Paokfc

Έκανε… περίπατο ο Ντεσπόντοφ!

thessports.gr
Την εκπληκτική παρουσία του Κίριλ Ντεσπόντοφ αναγνώρισαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, που ανέδειξαν τον Βούλγαρο ως τον MVP της μεγάλης νίκης επί της Κηφισιάς. Πιο συγκεκριμένα, ο 27χρονος εξτρέμ τελείωσε το παιχνίδι με ένα γκολ και τρεις ασίστ, συγκεντρώνοντας πάνω από το 75% των ψήφων. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το paokfc.gr: «Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ αναδείχθηκε […]
13:53 26/12/2023

«Μάχη» με Κωνσταντέλια και… διπλό Κοτάρσκι!

thessports.gr
Τις υποψηφιότητες με… διπλό Κοτάρσκι και Κωνσταντέλια, για το βραβείο Play of the Month ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Όπως αναφέρει: «Δύο απίθανες αποκρούσεις και μία μαγική ενέργεια ρίχνονται στη μάχη για το PAOK TV Play of the Month Νοεμβρίου. Εσείς θα κρίνετε το τελικό αποτέλεσμα μέσω paokfc.gr. Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι […]
20:53 11/12/2023

Την τελευταία στιγμή του Μπάμπα!

thessports.gr
Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο ΠΑΟΚ τον Ράχμαν Μπάμπα, αφού και την Τρίτη (28/11) ακολούθησε μέρος του προγράμματος, και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, θα κριθεί στην προπόνηση της παραμονής. Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του «paokfc.gr»: «Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του έναν παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Ένα παιχνίδι σε […] The post Την τελευταία στιγμή του Μπάμπα! first appeared on ThesSports.
14:53 28/11/2023

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β’ κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας!

thessports.gr
Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση 26ης αγωνιστικής της Super League 2 κόντρα στον Αλμωπό, στην Αριδαία, ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ Β, με τον Πάμπλο Γκαρσία να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδα τους, χωρίς… ενισχύσεις από την πρώτη ομάδα. Αναλυτικότερα, από την ενημέρωση του paokfc.gr: Το πρωτάθλημα συνεχίζεται για τον ΠΑΟΚ Β, ο οποίος θα βρεθεί […] The post Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β’ κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας! first appeared on ThesSports.
15:30 18/05/2023

ΠΑΟΚ: Ρίχνει «δίχτυα» και στο Μεξικό!

thessports.gr
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την εξάπλωση του και πέραν των ευρωπαϊκών συνόρων, αφού το PAOK Academy ταξιδεύει και στο Μεξικό, με δύο εμβληματικές φιγούρες του μεξικάνικου ποδοσφαίρου, με θητεία σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης μεταξύ άλλων, να αναλαμβάνουν τις συστάσεις. Όπως αναφέρει το paokfc.gr:  Η μεγαλύτερη πόλη της Μπάχα Καλιφόρνια, η Τιχουάνα, αποκτά ασπρόμαυρο χρώμα. Ο […] The post ΠΑΟΚ: Ρίχνει «δίχτυα» και στο Μεξικό! first appeared on ThesSports.
19:46 10/05/2023

To… ιστορικό Βόλου και ΠΑΟΚ

thessports.gr
Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 9ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League 2022-23 κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας. 10 γίνονται οι αγώνες της ιστορίας ανάμεσα στις δύο […] The post To… ιστορικό Βόλου και ΠΑΟΚ first appeared on ThesSports.
19:26 08/05/2023

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για το ντέρμπι!

thessports.gr
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας του. Σε αυτήν λαμβάνει μέρος και ο Τόμας Μουργκ, ενώ εκτός μένουν οι Κάλεντ Νάρεϊ, Ζόαν Σάστρε, Γιάσμιν Κούρτιτς και Αντρέ Ρικάρντο. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δελτίο τύπου του paokfc.gr: Εν μέσω […] The post ΠΑΟΚ: Η αποστολή για το ντέρμπι! first appeared on ThesSports.
21:38 22/04/2023

ΠΑΟΚ: Απουσία για… ευχάριστο λόγο- Η αποστολή!

thessports.gr
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τη Λαμία, με τον Ίνγκι Ίνγκασον να μένει εκτός, αφού ταξιδεύει στην Ισλανδία για τη γέννηση του δεύτερου του παιδιού. Αναλυτικότερα από την ενημέρωση του paokfc.gr: Έτοιμο το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου για τον ημιτελικό της Τούμπας κόντρα στη Λαμία, με στόχο να σφραγίσει το […] The post ΠΑΟΚ: Απουσία για… ευχάριστο λόγο- Η αποστολή! first appeared on ThesSports.
21:40 12/04/2023

Τι έδειξε η μαγνητική του Σάστρε στον ΠΑΟΚ - Ανακούφιση με Αουγκούστο

filathlos.gr
Τι έδειξε η μαγνητική του Σάστρε στον ΠΑΟΚ - Ανακούφιση με Αουγκούστο 10/04/2023 Ο ΠΑΟΚ μετά την άνετη επικράτηση επί του Βόλου και την επιστροφή στις νίκες, στρέφει την προσοχή του στη ρεβάνς με τη Λαμία (13/4, 17:009), που έχει περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού το 1-5 του πρώτου παιχνιδιού ουσιαστικά του έδωσε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου. Οι ασπρόμαυροι επέστρεψαν στο γήπεδο, με το ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στο ιατρικό δελτίο. Ο Ζόαν Σάστρε υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε ότι έχει ένα οίδημα στον δεξιό τετρακέφαλο και θα προφυλαχθεί τις επόμενες μέρες, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί θα υποβληθεί τη Μεγάλη Τρίτη σε μαγνητική. Εκ
14:38 10/04/2023

ΠΑΟΚ: Δύο ευχάριστα και ένα… απρόοπτο ενόψει ντέρμπι!

thessports.gr
Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, και ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε, εκτός από τους διεθνείς, να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και οι Ίνγκασον- Κουλιεράκης, φωνάζοντας «παρών»! Στον αντίποδα, με ενοχλήσεις αποχώρησε ο Τόμας Κεντζιόρα από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Αναλυτικά από το paokfc.gr:  Οι […] The post ΠΑΟΚ: Δύο ευχάριστα και ένα… απρόοπτο ενόψει ντέρμπι! first appeared on ThesSports.
13:50 29/03/2023

Η «ματιά» του ΠΑΟΚ στα ματς με τον Βόλο! (video)

thessports.gr
Η επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2022-23 κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό.   Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, μέσα από το αφιέρωμα του paokfc.gr. Αναλυτικά: 7 […] The post Η «ματιά» του ΠΑΟΚ στα ματς με τον Βόλο! (video) first appeared on ThesSports.
13:10 12/03/2023

Τρεις γκολάρες, ένα βραβείο! (video)

thessports.gr
Οι Μπράντον Τόμας, Κάλεντ Νάρεϊ και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι οι υποψήφιοι για τον μήνα Φεβρουάριο, για το καλύτερο γκολ του περασμένου μήνα. Αναλυτικά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Τρία υπέροχα τέρματα, τρεις διαφορετικοί σκόρερ, μία μάχη για το Regency Casino Best Goal Φεβρουαρίου! Εσείς θα κρίνετε τον τελικό νικητή μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App. […] The post Τρεις γκολάρες, ένα βραβείο! (video) first appeared on ThesSports.
15:26 10/03/2023

Η… 9άρα του ΠΑΟΚ με τη Λαμία

thessports.gr
Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στη Λαμία στο “Αθανάσιος Διάκος”. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει για τέταρτη φορά την Λαμία […] The post Η… 9άρα του ΠΑΟΚ με τη Λαμία first appeared on ThesSports.
14:48 08/03/2023

ΠΑΟΚ: Με άδεια στην Αυστρία ο Σβαμπ!

thessports.gr
Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ιωνικό συνέχισε ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να βλέπει έναν… λιγότερο στην προπόνηση της Παρασκευής, για τον πλέον ευχάριστο λόγο, αφού ο Στέφαν Σβαμπ αποχώρησε με άδεια για την Αυστρία, μιας και η σύζυγος του έφερε στον κόσμο το δεύτερο τους παιδί. Η ενημέρωση του paokfc.gr:  […] The post ΠΑΟΚ: Με άδεια στην Αυστρία ο Σβαμπ! first appeared on ThesSports.
13:54 03/03/2023

Η μάχη στους Ζωσιμάδες σε αριθμούς!

thessports.gr
Σε λίγες ώρες είναι προγραμματισμένη η σέντρα της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της παρουσιάζει ενδιαφέροντα στοιχεία και αριθμούς για τις μεταξύ τους «μάχες». Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan […] The post Η μάχη στους Ζωσιμάδες σε αριθμούς! first appeared on ThesSports.
15:48 25/02/2023

Η… μαγεία των 14 δευτερολέπτων (vid)

thessports.gr
Το γκολ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αναδείχθηκε ως το κορυφαίο για το μήνα Ιανουάριο από τους φίλους του ΠΑΟΚ. Αναλυτικά από το paokfc.gr: Μία επίθεση βγαλμένη από το όνειρο κάθε προπονητή. Ένα γκολ από τη σέντρα, με εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας. Ένα γκολ που παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό κατάφερε να κερδίσει […] The post Η… μαγεία των 14 δευτερολέπτων (vid) first appeared on ThesSports.
12:42 24/02/2023

ΠΑΟΚ: Η αποστολή του ντέρμπι- Δύο επιστροφές

thessports.gr
Γνωστή έγινε η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει, όπως αναμενόταν, στη διάθεση τους τους Κοτάρσκι και Κουλιεράκη, που είχαν μείνει εκτός της αναμέτρησης με τον Αστέρα, λόγω προβλημάτων. Αναλυτικά από την ενημέρωση του paokfc.gr:  Η Τούμπα φιλοξενεί ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι της Stoiximan Super League […] The post ΠΑΟΚ: Η αποστολή του ντέρμπι- Δύο επιστροφές first appeared on ThesSports.
21:46 18/02/2023

Ασπρόμαυρη προϊστορία με Κλάους για τον ΠΑΟΚ!

thessports.gr
Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2022-23 κόντρα στον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στους Βοιωτούς. 18 αναμετρήσεις έχουν γίνει στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Λεβαδειακό, με […] The post Ασπρόμαυρη προϊστορία με Κλάους για τον ΠΑΟΚ! first appeared on ThesSports.
15:22 30/01/2023

O ΠΑΟΚ και η… επτάρα στην Καλαμάτα!

thessports.gr
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Καλαμάτα στην Τούμπα με την «προίκα» του 0-2 της πρώτης αναμέτρησης των «16», που του δίνει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.   Αναλυτικά τα όσα αναφέρει: Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης κόντρα στην Καλαμάτα στο γήπεδο της Τούμπας για τη φάση των 16 […] The post O ΠΑΟΚ και η… επτάρα στην Καλαμάτα! first appeared on ThesSports.
18:28 10/01/2023

ΠΑΟΚ: Τρεις στιγμές, ένα βραβείο (video)

thessports.gr
Μάχη για το βραβείο του Play of the Month για τον Δεκέμβριο, θα δώσουν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο Ντομινίκ Κοτάρσκι και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.   Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: Τρεις απίθανες ποδοσφαιρικές στιγμές θα παλέψουν για το nak Play of the Month Δεκεμβρίου. Εσείς θα αναδείξετε μέσω paokfc.gr τον μεγάλο νικητή. Πρώτος υποψήφιος ο […] The post ΠΑΟΚ: Τρεις στιγμές, ένα βραβείο (video) first appeared on ThesSports.
21:18 02/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load