#Keanu Reeves

Keanu Reeves: Επίδειξη αγάπης στο κόκκινο χαλί

instyle.gr
Ο Keanu Reeves και η Alexandra Grant επέδειξαν τον έρωτά τους στο κόκκινο χαλί, καθώς το ζευγάρι απόλαυσε μια βραδιά ραντεβού σε επίσημη εκδήλωση. Ο σταρ και η σύντροφός του – που έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί το 2019 – παρευρέθησαν στο MOCA Gala 2024 στο The Geffen Contemporary at MOCA στο Λος […] The post Keanu Reeves: Επίδειξη αγάπης στο κόκκινο χαλί appeared first on InStyle.
20:46 14/04/2024

Keanu Reeves: Έσπασε την επιγονατίδα του σε ατύχημα στα γυρίσματα

instyle.gr
Λύθηκε το μυστήριο για τον λόγο που ο Keanu Reeves στηριζόταν σε πατερίτσες στα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Ο Aziz Ansari ήταν αυτός που έλυσε τις απορίες που προκάλεσαν οι εικόνες του Reeves με πατερίτσες στο τέλος Ιανουαρίου. Μιλώντας στο CinemaCon 2024 στο Λας Βέγκας, ο 41χρονος Ansari αποκάλυψε ότι ο συνάδελφός του, 59 […] The post Keanu Reeves: Έσπασε την επιγονατίδα του σε ατύχημα στα γυρίσματα appeared first on InStyle.
14:46 11/04/2024

Ερωτευμένος Keanu Reeves – Γλυκά φιλιά δημοσίως με την αγαπημένη του

instyle.gr
Ο Keanu Reeves φαίνεται πως έχει βρει το “ευτυχισμένο τέλος” του μετά την απώλεια και την τραγωδία. Σταθερά στο πλευρό του τα τελευταία χρόνια η Alexandra Grant, έχει φέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη του 59χρονου σταρ. Ο Keanu Reeves μοιάζει σαν ερωτοχτυπημένος έφηβος απολαμβάνοντας γλυκά φιλιά, ακόμη και δημοσίως, με την Alexandra Grant. […] The post Ερωτευμένος Keanu Reeves – Γλυκά φιλιά δημοσίως με την αγαπημένη του appeared first on InStyle.
21:46 28/03/2024

Η αστρονομική αμοιβή του Keanu Reeves για τις ταινίες «John Wick»

in.gr
Ζαλίζουν τα ποσά που απέσπασε ο Keanu Reeves για τις τέσσερις ταινίες «John Wick». Στα σκαριά η πέμπτη ταινία.
15:00 30/01/2024

O Keanu Reeves με πατερίτσες και η έντονη ανησυχία των fans του

astrology.gr
O Keanu Reeves εθεάθη στο Los Angeles με πατερίτσες και οι fans δεν έκρυψαν την αγωνία τους. Τα σχόλια στα social media.Περισσότερα...
16:28 27/01/2024

Keanu Reeves: Ανησυχία για τον σταρ μετά την εμφάνιση με πατερίτσες

instyle.gr
Ανησυχία προκαλούν οι φωτογραφίες του Keanu Reeves που τον απεικονίζουν να περπατά με πατερίτσες στα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας. Ο 59χρονος σταρ εθεάθη με πατερίτσες και μια παγοκύστη στο γόνατό του, στη διάρκεια διαλείμματος από τα γυρίσματα της ταινίας Good Fortune με συμπρωταγωνιστή τον Seth Rogen. Lights Camera Action ????#Keanureeves pic.twitter.com/HFtvkP3zTy — ????????‍♀️ K⃣ […] The post Keanu Reeves: Ανησυχία για τον σταρ μετά την εμφάνιση με πατερίτσες appeared first on InStyle.
09:46 26/01/2024

Ο Keanu Reeves ετοιμάζει το νέο του μυθιστόρημα

ProtoThema.gr
Λέγεται The Book of Elsewhere και θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.
12:00 13/01/2024

Keanu Reeves: Τώρα και συγγραφέας – Ετοιμάζει το πρώτο του μυθιστόρημα

instyle.gr
Δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να το κάνει ο Keanu Reeves. Τον αγαπήσαμε ως ηθοποιό, ενώ ο ίδιος συνεχίζει την περιοδεία με το συγκρότημά του ως μουσικός. Τώρα έρχεται μια νέα ενασχόληση να αποδείξει πόσο ταλαντούχος είναι. Ο σταρ ετοιμάζει το πρώτο του μυθιστόρημα σε συνεργασία με τον Βρετανό συγγραφέα “παράξενης φαντασίας” China […] The post Keanu Reeves: Τώρα και συγγραφέας – Ετοιμάζει το πρώτο του μυθιστόρημα appeared first on InStyle.
20:46 11/01/2024

Keanu Reeves: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την τρομακτική διάρρηξη στο σπίτι του

instyle.gr
Τρομακτικές ώρες πέρασε ο Keanu Reeves όταν κουκουλοφόροι διέρρηξαν το σπίτι του. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, οι δράστες που φορούσαν μάσκες του σκι εισέβαλαν στο σπίτι του σταρ πριν από λίγες ημέρες. Ο Reeves δεν ήταν στο σπίτι του όταν αρκετοί μασκοφόροι εισέβαλαν και έκλεψαν ένα πυροβόλο όπλο. Διέφυγαν πριν φτάσει η αστυνομία. Περίπου στις […] The post Keanu Reeves: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την τρομακτική διάρρηξη στο σπίτι του appeared first on InStyle.
14:46 11/12/2023

«Brawn: Μία Απίθανη Ιστορία της Formula 1»: Τώρα αποκλειστικά διαθέσιμο στο Disney+

neolaia.gr
Η σειρά ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων, με παρουσιαστή τον Keanu Reeves, αφηγείται την ιστορία της Brawn GP, την επική χρονιά του πρωταθλήματός της στη Formula .
13:46 18/11/2023

Keanu Reeves: Πραγματικός John Wick – Throwback βίντεο από την εκπαίδευσή του με τη Halle Berry

instyle.gr
Ο Keanu Reeves άφησε έκπληκτους τους θαυμαστές του με τις ικανότητές του στη σκοποβολή. Πρόσφατα ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο από την εκπαίδευσή του στα όπλα, καθώς προετοιμαζόταν για την τρίτη ταινία του John Wick. Στο βίντεο, το οποίο φαίνεται να δημοσιοποιήθηκε αρχικά τον Μάιο του 2019, ο Keanu Reeves είναι σε σκοπευτήριο και ρίχνει με […] The post Keanu Reeves: Πραγματικός John Wick – Throwback βίντεο από την εκπαίδευσή του με τη Halle Berry appeared first on InStyle.
10:46 31/10/2023

Keanu Reeves: Η σύντροφός του μιλά για τη σχέση τους – “Είναι έμπνευση για εμένα”

instyle.gr
Η σύντροφος του Keanu Reeves, Alexandra Grant, προχώρησε σε μια σπάνια δήλωση για τη σχέση της με τον 59χρονο σταρ. Η πετυχημένη εικαστικός, 50 ετών, παρευρέθη στα Beverly Arts Icon Awards του Λος Άντζελες χωρίς τον Reeves και όταν ρωτήθηκε πώς είναι να έχει σχέση με έναν άνδρα τόσο διάσημο και πώς ένιωθε μόνη της […] The post Keanu Reeves: Η σύντροφός του μιλά για τη σχέση τους – “Είναι έμπνευση για εμένα” appeared first on InStyle.
11:46 24/09/2023

Keanu Reeves: Ήθελε νεκρό τον John Wick – Τι αποκαλύπτει ο παραγωγός των ταινιών

instyle.gr
Ο Keanu Reeves φαίνεται πως δεν περίμενε ότι ο ήρωας που υποδύθηκε για πρώτη φορά πριν από εννέα χρόνια θα είχε τόση… βιωσιμότητα. Τώρα, εννέα χρόνια μετά την πρώτη ταινία John Wick που γνώρισε τεράστια επιτυχία, το John Wick: Chapter 4 φαίνεται να κλείνει το franchise των ταινιών, αν και υπάρχει μία πιθανότητα να… αναστηθεί. […] The post Keanu Reeves: Ήθελε νεκρό τον John Wick – Τι αποκαλύπτει ο παραγωγός των ταινιών appeared first on InStyle.
13:46 19/09/2023

Dogstar: Το συγκρότημα του Keanu Reeves θα κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ μετά από 23 χρόνια

monopoli.gr
Το εναλλακτικό ροκ συγκρότημα Dogstar του Keanu Reeves επιστρέφει με νέο άλμπουμ μετά από 23 χρόνια, ενώ θα ξεκινήσουν και περιοδεία με αφορμή την νέα δουλειά τους.
12:53 20/07/2023

Keanu Reeves: “Επανασύνδεση” με την πρώην του Sofia Coppola

instyle.gr
Ξανά κοντά ήρθαν ο Keanu Reeves με την πρώην σύντροφό του Sofia Coppola, για επαγγελματικούς λόγους με τον ηθοποιό να δηλώνει ενθουσιασμένος γι’ αυτήν τη συνεργασία. Οι δύο πρώην συνεργάστηκαν στη δημιουργία ταινίας-αφιέρωμα στο Suntory Time, στο πλαίσιο της 100ής επετείου της ιαπωνικής εταιρείας παραγωγής ουίσκι The House of Suntory. Keanu Reeves & Sofia Coppola […] The post Keanu Reeves: “Επανασύνδεση” με την πρώην του Sofia Coppola appeared first on InStyle.
12:04 26/05/2023

Keanu Reeves: Όταν παραλίγο να χάσει τον ρόλο του στο “Matrix”- “Δεν το είπα ποτέ σε κανέναν”

instyle.gr
Έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια από τη στιγμή που η ταινία “Matrix” βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες όλου του κόσμου. Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί άλλον ηθοποιό εκτός από τον Keanu Reeves στον ρόλο του Neo. Ωστόσο, ο αγαπητός σταρ είχε ένα μυστικό που παραλίγο να του κοστίσει όχι μόνο τον ρόλο, αλλά και […] The post Keanu Reeves: Όταν παραλίγο να χάσει τον ρόλο του στο “Matrix”- “Δεν το είπα ποτέ σε κανέναν” appeared first on InStyle.
23:08 19/05/2023

Keanu Reeves: H γλυκιά στιγμή με έναν 9χρονο θαυμαστή του που έλιωσε καρδιές

instyle.gr
Ο Keanu Reeves λιώνει τις καρδιές μεγάλων και μικρών. Πέρα από τις θαυμάστριές του που γοητεύονται από την εμφάνιση και την προσωπικότητά του, ο Χολιγουντιανός σταρ, όπως φαίνεται, έχει και ισχυρή βάση μικρών θαυμαστών. Μάλιστα, η στιγμή με έναν από αυτούς έγινε viral και ξετρέλανε τους πάντες. Ο Keanu Reeves υπέγραφε μια σειρά κόμικ BRZKRK, […] The post Keanu Reeves: H γλυκιά στιγμή με έναν 9χρονο θαυμαστή του που έλιωσε καρδιές appeared first on InStyle.
09:24 27/04/2023

Matthew Perry: Γιατί ζήτησε συγγνώμη από τον Keanu Reeves

instyle.gr
O Matthew Perry ορκίστηκε να αφαιρέσει τις αμφιλεγόμενες αναφορές του στον Keanu Reeves από τις μελλοντικές εκδόσεις των απομνημονευμάτων του «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing». Ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη αφού δέχθηκε αντιδράσεις για αυτά που έχει γράψει στο βιβλίο του για τον Reeves, όπου αναφέρει μεταξύ άλλων: “Γιατί οι αυθεντικοί διανοούμενοι όπως ο […] The post Matthew Perry: Γιατί ζήτησε συγγνώμη από τον Keanu Reeves appeared first on InStyle.
20:22 24/04/2023

The One Where Matthew Perry διαγράφει τον Keanu Reeves και ζητάει συγγνώμη

queen.gr
Ο Matthew Perry υπόσχεται να αφαιρέσει τα άσχημα λόγια που έγραψε για τον Keanu Reeves από τις μελλοντικές εκδόσεις του βιβλίου του.Περισσότερα...
15:06 24/04/2023

«Είπα βλακεία, ήταν κακό πράγμα» – Ο Μάθιου Πέρι παίρνει πίσω τα αρνητικά σχόλια για τον Κίανου Ριβς

Newsbeast.gr
Ο Μάθιου Πέρι (Matthew Perry) ορκίστηκε να αφαιρέσει τις αμφιλεγόμενες αναφορές του στον Κιάνου Ριβς (Keanu Reeves) από τις μελλοντικές εκδόσεις των απομνημονευμάτων του «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing». Ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη αφού δέχθηκε αντιδράσεις για αυτά που έχει γράψει στο βιβλίο του για τον Ριβς, όπως γιατί «περπατάει ακόμα ανάμεσά μας» όταν «ταλαντούχοι» ηθοποιοί όπως ο Ρίβερ Φίνιξ και ο Κρις Φάρλεϊ έχουν πεθάνει. Τώρα, ο Πέρι αποφάσισε να αφαιρέσει τις αναφορές στον Ριβς, όπως αποκάλυψε στο Los Angeles Times Festival of Books από τις μελλοντικές εκδόσεις του βιβλίου του. «Είπα μια βλακεία. Ήταν κακό πράγμα», είπε ο Πέρι στο φεστιβάλ. «Αναφέρθηκα στο όνομά του γι
09:54 24/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load