#Κοραλία Καράντη

Η Κοραλία Καράντη μίλησε για έκπληξη στο Famagusta: Ο εφιάλτης Λούλη και ο μάρτυρας - κλειδί

queen.gr
Καταρρέει η Κοραλία Καράντη με όσα θα συμβούν στο Famagusta με τους γιους της. Περισσότερα...
14:09 02/03/2024

Κοραλία Καράντη: «Είναι αναγκαίο κακό τα καθημερινά σήριαλ» (vid)

monopoli.gr
Η Κοραλία Καράντη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τα καθημερινά σήριαλ και τους ρόλους για μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες.
13:53 01/03/2024

Κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το «ΒΗΜΑ»

vita.gr
VΙΤΑ, το μεγαλύτερο περιοδικό Υγείας & Ευεξίας! – Mε την Κοραλία Καράντη
16:28 20/02/2024

Famagusta: Η φυγάδευση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου τη μέρα της τραγωδίας της Κύπρου ζωντανεύει απόψε στη σειρά

lamianow.gr
Το πέμπτο επεισόδιο της μεγάλης παραγωγής του MEGA, «Famagusta», φωτίζει τα ιστορικά γεγονότα του ’74, ενώ ξεδιπλώνει τις ιστορίες των ηρώων της σειράς σήμερα, απόψε στις 21:00. Οι αγωνιώδεις ώρες της απόπειρας πραξικοπήματος στην Κύπρο το ’74, αλλά και η φυγάδευση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ζωντανεύουν στη μικρή οθόνη. Την ίδια ώρα, η έρευνα για τη διαλεύκανση της δολοφονίας της Ελένης στο παρόν, φέρνει ακόμη πιο κοντά τη θετή και τη βιολογική μητέρα του Μάικλ. Ο Μάικλ προσπαθεί να πείσει τη Σιμώνη πως δεν σκότωσε εκείνος την αδερφή της. Η Ιφιγένεια επιστρέφει στο σπίτι με τον Παύλο και τον Αντρίκο, κάτι που προκαλεί την αντίδραση του Αντρέα και της Χριστίνας. Οι υποψίες της Σοφίας για τ
18:37 18/02/2024

«Ίδιος»ο Τζώνυ Καλημέρης:Ποιος είναι ο 29χρονος κούκλος γιος της Κοραλίας Καράντη που τον μεγάλωσε μόνη της (βίντεο)

Newside.gr
Η Κοραλία Καράντη, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά το Mega, “Famagusta”, έχει αποκτήσει έναν γιο, από τον γάμο της με τον Τζώνυ Καλημέρη, στον οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Η Κοραλία Καράντη είναι πολύ δεμένη με τον γιο της Μπορεί στην εβδομαδιαία σειρά του Mega να αναζητά τον γιο που έχασε κατά την εισβολή των Τούρκων [...] Το άρθρο «Ίδιος»ο Τζώνυ Καλημέρης:Ποιος είναι ο 29χρονος κούκλος γιος της Κοραλίας Καράντη που τον μεγάλωσε μόνη της (βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
08:00 12/02/2024

Η Κοραλία Καράντη στο Famagusta ξαναβρίσκει τον γιο της: H γυναίκα που ξέρει το μεγάλο μυστικό

queen.gr
50 χρόνια  μετά εμφανίζεται η γυναίκα που πήρε το μωρό της. Η Famagusta και το δράμα 3 γυναικών. Περισσότερα...
14:09 04/02/2024

Κοραλία Καράντη:«Γι’ αυτό κι όταν έμεινα έγκυος αποτραβήχτηκα από τη δουλειά μου»

thebest.gr
Η Κοραλία Καράντη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Mega με αφορμή τον ρόλο της στη σειρά, Famagusta.
08:00 30/01/2024

Κοραλία Καράντη: Η εξομολόγηση για τον γιο της: «Γι’ αυτό κι όταν έμεινα έγκυος αποτραβήχτηκα από τη δουλειά μου»

tlife.gr
Η Κοραλία Καράντη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Mega με αφορμή τον To άρθρο Κοραλία Καράντη: Η εξομολόγηση για τον γιο της: «Γι’ αυτό κι όταν έμεινα έγκυος αποτραβήχτηκα από τη δουλειά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 28/01/2024

Κοραλία Καράντη: Δεν είναι απλό πράγμα το να μεγαλώνεις χωρίς τους γονείς

thecaller.gr
Για την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα αλλά και την επαφή που είχε στο παρελθόν με τα ετεροθαλή της αδέλφια μίλησε από καρδιάς η Κοραλία Καράντη όταν συνάντησε τον Κώστα Τσουρό στο πλατό της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” στο MEGA. Για την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα αλλά και την επαφή που είχε στο παρελθόν με τα ετεροθαλή της αδέλφια μίλησε από καρδιάς η Κοραλία Καράντη όταν συνάντησε τον Κώστα Τσουρό στο πλατό της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” στο MEGA. “Ο πατέρας μου μετανάστευεσε σε κάποια ηλικία και έφυγε και πήγε στη Νότια Αφρική, […]
20:00 28/01/2024

Κοραλία Καράντη: «Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στη ζωή, όπως και ο πατέρας μου»

zappit.gr
Η Κοραλία Καράντη παραχώρησε συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό, όταν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Μεγάλο Κανάλι, […] The post Κοραλία Καράντη: «Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στη ζωή, όπως και ο πατέρας μου» appeared first on Zappit.
17:00 28/01/2024

Famagusta: Σπαρακτική η Κοραλία Καράντη, γέννησε και έχασε μέσα σε μια στιγμή τον γιο της

zappit.gr
Πρεμιέρα έκανε τη νύχτα της Κυριακής η πολυαναμενόμενη νέα σειρά του MEGA, Famagusta που φέρει την υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου. […] The post Famagusta: Σπαρακτική η Κοραλία Καράντη, γέννησε και έχασε μέσα σε μια στιγμή τον γιο της appeared first on Zappit.
22:00 21/01/2024

Η Κοραλία Καράντη για τον ηλιακό ρατσισμό: «Είναι σαν να σβήνει η γυναίκα από τον χάρτη»

zappit.gr
Η Κοραλία Καράντη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Η Κοραλία Καράντη για τον ηλιακό ρατσισμό: «Είναι σαν να σβήνει η γυναίκα από τον χάρτη» appeared first on Zappit.
11:00 25/10/2023

Famagusta: 10 + 2 εικόνες από τα πρώτα γυρίσματα της νέας σειράς

happytv.gr
Famagusta ονομάζεται η νέα σειρά του MEGA με την υπογραφή του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, στην οποία πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου, στον ρόλο του Παππού ο Γιώργος Ζένιος, ενώ στον του Αρχιεπισκόπου Μακάριου θα δούμε τον Γρηγόρη Βαλτινό. Ξεκίνησαν στην Κύπρο τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης δραματικής σειράς […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Famagusta: 10 + 2 εικόνες από τα πρώτα γυρίσματα της νέας σειράς
12:37 22/06/2023

Χρήστος Λούλης: Αυτός είναι ο ρόλος του στη νέα σειρά Famagusta του Ανδρέα Γεωργίου

ieidiseis.gr
Ο Χρήστος Λούλης στην πρώτη του συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου στη νέα ιστορική σειρά Famagusta.Η ιστορία της τουρκικής εισβολής και της διχοτόμησης της Κύπρου αναβιώνει στη νέα σειρά Famafusta, του Ανδρέα Γεωργίου, που θα προβληθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο Mega. Ο Χρήστος Λούλης είναι ο επόμενος μεγάλος ηθοποιός που θα πρωταγωνιστήσει και μάλιστα σε κομβικό ρόλο.  Αφού θα είναι το πρόσωπο που θα κάνει τη σύνθεση του χθες με το σήμερα και της τραγικής ιστορίας που μεσολάβησε. Ο Χρήστος Λούλης έρχεται για να προστεθεί στο δυνατό καστ της σειράς, δίπλα στους: Γρηγόρη Βαλτινό, Γιάννη Μπέζο, Κοραλία Καράντη, Αντρέα Γεωργίου, Γιώργο Ζένιο και σε άλλους διαλεχτούς ηθοποιούς. Ο ηθοποιός
19:32 15/05/2023

Famagusta: Ο Γρηγόρης Βαλτινός θα υποδυθεί τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Μακάριο

Newsit
Ένας ακόμα πολύ σημαντικός ηθοποιός, ο Γρηγόρης Βαλτινός, εντάσσεται στο δυναμικό της νέας δραματικής σειράς του MEGA «Famagusta», που υπογράφουν ο Αντρέας Γεωργίου, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου. Εκτός λοιπόν από τον Γιάννη Μπέζο και την Κοραλία Καράντη στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς θα είναι και ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο οποίος θα υποδυθεί ... Περισσότερα To άρθρο Famagusta: Ο Γρηγόρης Βαλτινός θα υποδυθεί τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Μακάριο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:56 11/04/2023

Κοραλία Καράντη: «Ο γιος μου είναι 27 ετών και του λέω ακόμα τα κλασικά “φάε, κοιμήσου, θα κρυώσεις”»

tlife.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή παραχώρησε η Κοραλία Καράντη. Η γνωστή To άρθρο Κοραλία Καράντη: «Ο γιος μου είναι 27 ετών και του λέω ακόμα τα κλασικά “φάε, κοιμήσου, θα κρυώσεις”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:58 22/03/2023

Κοραλία Καράντη: Δεν μου λείπει η συντροφικότητα, αν μου έλειπε, θα το επιδίωκα

Newsit
Όλα όσα δήλωσε η Κοραλία Καράντη στην κάμερα της εκπομπής “MEGA Καλημέρα”. Για τον ηλικιακό ρατσισμό, την συντροφικότητα και τις πρόσφατες δηλώσεις του συναδέλφου της, Γεράσιμου Γεννατά για τα μπουζούκια μίλησε η Κοραλία Καράντη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα το πρωινό της Τετάρτης (22.03.2023). Ειδικότερα, η Κοραλία Καράντη σημείωσε χαρακτηριστικά πως “το να σχολιάσω τώρα ... Περισσότερα To άρθρο Κοραλία Καράντη: Δεν μου λείπει η συντροφικότητα, αν μου έλειπε, θα το επιδίωκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:30 22/03/2023

Κοραλία Καράντη: «Είναι πολύ μεγάλο φάουλ και δεν θα το έκανα ποτέ»

zappit.gr
Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε η Κοραλία Καράντη με αφορμή την επερχόμενη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο Μεγάλο Κανάλι, […] The post Κοραλία Καράντη: «Είναι πολύ μεγάλο φάουλ και δεν θα το έκανα ποτέ» appeared first on Zappit.
10:26 22/03/2023

Famagusta: Η νέα δραματική σειρά του Mega είναι εμπνευσμένη από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο – Οι πρώτες πληροφορίες

Newsbeast.gr
Μια νέα δραματική σειρά θα ρίξει στη μάχη της τηλεθέασης το Mega με τίτλο «Famagusta». Η νέα σειρά φέρει τις υπογραφές των Αντρέα Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου. Το Famagusta είναι μια ιστορία ζωής, που γεννήθηκε μέσα από τα συντρίμμια της τουρκικής εισβολής, εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα. Τα γυρίσματα της σειράς, που θα ξεκινήσουν τον Μάιο, θα πραγματοποιηθούν στην Κύπρο, την Αθήνα και το Λονδίνο. Η νέα σειρά του Mega δημιουργήθηκε με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την τούρκικη εισβολή στην Κύπρο και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βρεθούν ο Γιάννης Μπέζος, η Κοραλία Καράντη και ο Αντρέας Γεωργίου. Στα 24 επεισόδια της σειράς, το «FAMAGUSTA», το οποίο είναι εμπ
18:36 21/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load