#Χόρτο Πηλίου

Πήλιο: Νεκρός 65χρονος Βρετανός τουρίστας

paraskhnio.gr
Ένας 65χρονος Βρετανός, εντοπίστηκε νεκρός από τη σύζυγό του, στο Χόρτο Πηλίου, όπου είχαν πάει για διακοπές. Η σοκαρισμένη γυναίκα κάλεσε για βοήθεια, αλλά ήταν πλέον αργά για τον 65χρονο, που όπως όλα δείχνουν, ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Αστυνομικοί του ΑΤ Μηλεών βρέθηκαν στο σημείο για τα διαδικαστικά, αφού έπρεπε να μεταφερθεί Το άρθρο Πήλιο: Νεκρός 65χρονος Βρετανός τουρίστας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
16:28 22/06/2023

Πέθανε ξαφνικά ενώ έκανε διακοπές

Newsique.gr
Ήρθαν από την Βρετανία για διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Χόρτο Πηλίου, αλλά έμελλε να γίνει και ο τόπος που άφησε την τελευταία του πνοή, σήμερα το πρωί ένας 65χρονος Βρετανός, που βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι από την σύζυγό του. Η σοκαρισμένη γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια, μα ήταν πλέον αργά για τον 65χρονο άνδρα, […] Το άρθρο Πέθανε ξαφνικά ενώ έκανε διακοπές εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
14:58 22/06/2023

Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» γέμισε με μουσικές νότες (ΦΩΤΟ + VIDEO)

grtimes.gr
Μια ευχάριστη μουσική έκπληξη περίμενε τους επιβάτες που αναχωρούσαν για το Ντίσελντορφ της Γερμανίας την περασμένη Κυριακή. Αιτία η συναυλία με χορωδιακά και ορχηστρικά έργα Γερμανών συνθετών από μαθητές και φοιτητές της μουσικής. Είκοσι πέντε μαθητές, από 14 έως 27 ετών, από το Ratsgymnasium του Μίντεν, περιοχή της Γερμανίας στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, κατά την αναχώρησή τους για την χώρα τους  την περασμένη Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, πραγματοποίησαν συναυλία, η οποία περιελάβανε χορωδιακά και ορχηστρικά έργα Γερμανών συνθετών από διαφορετικές εποχές. Η μουσική συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» – χώρος αναχωρήσεων, παρουσία του Γερμανού Πρόξενου Carsten Müll
12:36 14/09/2022

Επίτιμος δημότης Πηλίου ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον - Ομιλία -«καρφί» κατά του γιού του

naftemporiki.gr
Ο πρώτος επίτιμος δημότης του μικρού ελληνικού δήμου, στο Χόρτο Πηλίου, όπου και διατηρεί μια εξοχική κατοικία, την Irene Villa,, έγινε ο πατέρας του Βρετανου πρωθυπουργού, Στάνλει Τζόνσον.
20:38 22/08/2022

Στάνλεϊ Τζόνσον: Χαλαρές στιγμές στο Πήλιο - Τι λένε οι γείτονές του - ΒΙΝΤΕΟ

real.gr
Σε μια παραδοσιακή ταβέρνα, στο Χόρτο Πηλίου, δείπνησε το βράδυ της Πέμπτη (2/7), ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον. Ο Στάνλεϊ Τζόνσον παράγγειλε το αγαπημένο του ελληνικό φαγητό, σουβλάκι, και ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί.
09:12 04/07/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load