#Elle Macpherson

Περήφανη μαμά η Elle Macpherson – “Βομβαρδίζει” το Instagram με φωτογραφίες του κούκλου γιου της

instyle.gr
H Elle Macpherson μπορεί να περηφανεύεται για τους δύο κούκλους γιους της. Και όπως φαίνεται το μήλο κάτω απο τη μηλιά θα πέσει καθώς και οι δύο έχουν κληρονομήσει τα εκπληκτικά γονίδιά της. Αυτήν τη φορά το supermodel θέλησε να καμαρώσει για τον μικρότερο γιο της, τον Cy Busson, ο οποίος έγινε 21 χρόνων. Η […] The post Περήφανη μαμά η Elle Macpherson – “Βομβαρδίζει” το Instagram με φωτογραφίες του κούκλου γιου της appeared first on InStyle.
14:47 04/02/2024

Elle Macpherson: Τα τέσσερα μυστικά για τη νεανική της εμφάνιση και ένας πειρασμός στον οποίο ενδίδει

instyle.gr
Η Elle Macpherson γιορτάζει τα 60α της γενέθλια τον επόμενο μήνα και μπορεί να περηφανεύεται ότι διατηρεί ακόμη και σήμερα επάξια τον τίτλο του “The Body” που τη συνόδευε την εποχή που μεσουρανούσε στο μόντελινγκ. Ωστόσο, πλέον η “πίεση” αυτού του τίτλου έχει μειωθεί. Η Αυστραλή Macpherson δήλωσε ότι δεν δυσκολεύεται να διατηρήσει την εμβληματική […] The post Elle Macpherson: Τα τέσσερα μυστικά για τη νεανική της εμφάνιση και ένας πειρασμός στον οποίο ενδίδει appeared first on InStyle.
15:47 22/01/2024

Elle MacPherson: Εντυπωσιάζει στο κόκκινο χαλί στα 59 της – Η κοινή εμφάνιση με τον σύντροφό της

real.gr
Η Elle MacPherson έκοβε την ανάσα στο κόκκινο χαλί για τα βραβεία Women of the Year του Harper Bazaar.
22:09 16/11/2023

Elle MacPherson: Κόβει την ανάσα στα 59 της – Το σέξι στιγμιότυπο που “άναψε” φωτιές στο Instagram

instyle.gr
Η Elle MacPherson δεν κατέχει τυχαία τον τίτλο “The Body.” Το top model διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα και καλλίγραμμα κορμιά στο μόντελινγκ. Παρά τα 59 της χρόνια, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την εκπληκτική σιλουέτα της. Συχνά η Elle MacPherson ποζάρει με μαγιό αναδεικνύοντας το σώμα της. Ωστόσο, αυτήν τη φορά προχώρησε ένα βήμα […] The post Elle MacPherson: Κόβει την ανάσα στα 59 της – Το σέξι στιγμιότυπο που “άναψε” φωτιές στο Instagram appeared first on InStyle.
11:46 06/11/2023

Elle Macpherson: Επιδεικνύει το νέο look της – Η μεγάλη αλλαγή έπειτα από 17 χρόνια

instyle.gr
Η Elle Macpherson είναι γνωστή για την εμφάνισή της που αψηφά την ηλικία αλλά και για τα πλούσια ξανθά κυματιστά μαλλιά της. Και ενώ το 59χρονο supermodel έχει εδώ και χρόνια μακριά extensions, τώρα αποφάσισε να αλλάξει το look της. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η ιδρύτρια της WellCo επεδείκνυε τα νέα της πιο κοντά και πιο […] The post Elle Macpherson: Επιδεικνύει το νέο look της – Η μεγάλη αλλαγή έπειτα από 17 χρόνια appeared first on InStyle.
16:46 19/07/2023

Elle Macpherson: Έκοψε την ανάσα με μια selfie – Φόρεσε μπικίνι και έβαλε φωτιά στο Instagram

eleftherostypos.gr
Η Elle Macpherson, ένα από τα πιο μοντέλα που μεσουρανούσε σε περασμένες δεκαετίες, συνεχίζει να μοιράζει εγκεφαλικά στο Instagram. Το διάσημο μοντέλο, γνωστό με το προσωνύμιο «The Body», απέδειξε με μια selfie ότι το παρατσούκλι δεν της είχε δοθεί τυχαία. Η Elle Macpherson διατηρεί στα 59 της χρόνια το καλλίγραμμο σώμα της, κόβοντας την ανάσα […] Το άρθρο Elle Macpherson: Έκοψε την ανάσα με μια selfie – Φόρεσε μπικίνι και έβαλε φωτιά στο Instagram εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:44 11/05/2023

Elle Macpherson: H σέξι selfie του 59χρονου μοντέλου που κόβει την ανάσα

instyle.gr
Η Elle Macpherson διαθέτει αψεγάδιαστη σιλουέτα και της ανήκει ακόμη και σήμερα ο τίτλος “The Body”, με τον οποίο είχε γίνει γνωστή την δεκαετία του 1980. Η 59χρονη Αυστραλέζα καλλονή ήταν ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο και παραμένει μία γοητευτική και όμορφη γυναίκα. Το μοντέλο ανέδειξε την εντυπωσιακή της σιλουέτα για ακόμη […] The post Elle Macpherson: H σέξι selfie του 59χρονου μοντέλου που κόβει την ανάσα appeared first on InStyle.
20:00 10/05/2023

Elle Macpherson: Αποδεικνύει ότι ακόμη είναι το “The Body” στα 58 της

instyle.gr
H Elle Macpherson δεν είχε τυχαία το παρατσούκλι “The Body” την περίοδο της ακμής της στο μόντελινγκ τις δεκαετίες του 1980 και του ’90. Το supermodel από την Αυστραλία αποδεικνύει ότι ακόμη… το ‘χει στα 58 της χρόνια, καθώς επέδειξε την εκπληκτική φυσική της κατάσταση σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram. Η Elle Macpherson επέλεξε ένα […] The post Elle Macpherson: Αποδεικνύει ότι ακόμη είναι το “The Body” στα 58 της appeared first on InStyle.
10:18 14/12/2022

Πού είναι και τι κάνουν σήμερα τα σούπερ μόντελ της δεκαετίας του 1990;

ProtoThema.gr
Linda Evangelista, Elle Macpherson, Naomi Campbell, Helena Christensen και Heidi Klum αποτελούσαν τις πιο περιζήτητες γυναίκες της μόδας της δεκαετίας του 1990.
16:04 15/10/2022

Elle Macpherson: Εμφανίστηκε με τον 24χρονο… καρδιοκατακτητή γιο της στο show του Dior στο Παρίσι

instyle.gr
Είναι ένα από τα πιο διάσημα supermodels στον κόσμο. Και τα καλά γονίδια σίγουρα υπάρχουν στην οικογένεια της Elle Macpherson η οποία πήγε με τον καλύτερο συνοδό στο show του Dior κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι. Τον 24χρονο γιος της Flynn. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε […] The post Elle Macpherson: Εμφανίστηκε με τον 24χρονο… καρδιοκατακτητή γιο της στο show του Dior στο Παρίσι appeared first on InStyle.
12:38 05/07/2022

Elle Macpherson: Είναι η επιτομή της κομψότητας – Εκθαμβωτική στα 58 με φόρεμα Dior

instyle.gr
H Elle Macpherson παραμένει εκθαμβωτική και στα 58. Το διάσημο μοντέλο εθεάθη την Πέμπτη σε ξενοδοχείο της Σεβίλλης και επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι είναι η επιτομή της κομψότητας. Συγκεκριμένα φορούσε ένα μακρύ φόρεμα Dior που της πήγαινε πολύ και την έκανε να φαίνεται σαν κοριτσάκι. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. View this […] The post Elle Macpherson: Είναι η επιτομή της κομψότητας – Εκθαμβωτική στα 58 με φόρεμα Dior appeared first on InStyle.
21:22 17/06/2022

Elle Macpherson: To 58χρονο πρώην μοντέλο συνεχίζει να καθηλώνει με το κορμί της (Βίντεο - Εικόνες)

Παραπολιτικά
Η Elle Macpherson γίνεται 58 ετών και το γιορτάζει στο Instagram με ένα βίντεο που αποθεώνει το κορμί της.
10:08 30/03/2022

Οι γιοι της Elle Macpherson είναι κούκλοι - Δες photos

mothersblog.gr
Η φράση το «μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» για άλλη μια φορά αποδεικνύεται σωστή!
08:22 13/01/2022

Elle Macpherson: 57 χρονών και ακόμα πανέμορφη

koolnews.gr
Το όνομά της έγινε γνωστό στο χώρο του modeling τη δεκαετία του 1980. Οι αναλογίες της ήταν ο λόγος που η Elle Macpherson πήρε το προσωνύμιο «The Body». Ακόμα και σήμερα, στα 57 της χρόνια, παραμένει μια κομψή και εντυπωσιακή γυναίκα, με τέλειες αναλογίες. Τα μυστικά της διατροφής της Elle Macpherson Η Elle Macpherson ακολουθεί […] The post Elle Macpherson: 57 χρονών και ακόμα πανέμορφη appeared first on Koolnews.gr.
16:12 12/01/2022

Η Elle Macpherson παραμένει «The Body»! Τι τρώει και ποια είναι η αγαπημένη της γυμναστική

queen.gr
Το 57χρονο μοντέλο διαθέτει μια σιλουέτα που αμέσως… ξεχωρίζει! Και τα καταφέρνει παραμένοντας πιστή στο…
08:46 12/01/2022

Elle Macpherson: Μια μέρα στο πιάτο του διασήμου super model

govastileto.gr
  Δεν της δόθηκε τυχαία ο χαρακτηρισμός «The Body» ούτε είναι περίεργο που τον διατηρεί τόσα χρόνια. Η Elle Macpherson στα 55 της χρόνια εξακολουθεί...
07:38 10/11/2021

Η Elle Macpherson αποκαλύπτει όλα της τα beauty secrets μέσα από ένα βίντεο!

govastileto.gr
H Elle Macpherson είναι ένα από τα θρυλικά top models των 90’s έχει κάνει αμέτρητες συνεργασίες στην καριέρα της, περπάτησε στις πασαρέλες των διασημότερων...
14:12 21/10/2021

Η Elle Macpherson χωρίς ίχνος μακιγιάζ αποκαλύπτει όλα της τα beauty tips και συνήθειες

tlife.gr
H Elle Macpherson είναι ένα από τα εμβληματικά top models των 90’s. Περπάτησε στις πασαρέλες των To άρθρο Η Elle Macpherson χωρίς ίχνος μακιγιάζ αποκαλύπτει όλα της τα beauty tips και συνήθειες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:38 20/10/2021

Αυτό είναι το beauty tip που ακολουθεί πιστά η 57χρονη Elle MacPherson

tlife.gr
Έχει υπάρξει ένα από τα μεγαλύτερα top model των 90’s και σήμερα κάνει τα 57 να To άρθρο Αυτό είναι το beauty tip που ακολουθεί πιστά η 57χρονη Elle MacPherson δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:04 07/08/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load