#Kanye West

O Kanye West θέλει τρίο με την Bianca Censori και τη Michelle Obama

instyle.gr
Ο Kanye West αποκάλυψε σε νέα συνέντευξή του ότι θα έκανε σεξ με την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Michelle Obama. Ο ράπερ ρωτήθηκε σε podcast με ποια θα ήθελε να κάνει ένα “τρίο” μαζί με τη σύζυγό του, Bianca Censori. “Michelle Obama”, απάντησε ο Kanye West αφού το σκέφτηκε για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια […] The post O Kanye West θέλει τρίο με την Bianca Censori και τη Michelle Obama appeared first on InStyle.
15:49 24/04/2024

Kim Kardashian: Έχασε περισσότερους από 100.000 followers εξαιτίας της Taylor Swift

instyle.gr
H Kim Kardashian νιώθει καλά το ταρακούνημα από το φαινόμενο της Taylor Swift, καθώς ήρθε η ώρα να πληρώσει τα λάθη του Kanye West. Η Taylor στο νέο της άλμπουμ The Tortured Poets Department συμπεριέλαβε ένα τραγούδι με το οποίο επιτίθεται στην τηλεπερσόνα. Από την Παρασκευή 19 Απριλίου μέχρι σήμερα η Kim Kardashian έχει ήδη […] The post Kim Kardashian: Έχασε περισσότερους από 100.000 followers εξαιτίας της Taylor Swift appeared first on InStyle.
21:48 23/04/2024

Kanye West: Ύποπτος για ξυλοδαρμό από την αστυνομία του Λος Άντζελες – Επιτέθηκε σε άνδρα που άρπαξε την Bianca Censori

instyle.gr
Ο Kanye West κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε έναν άνδρα στο πρόσωπο, αφού φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά και να άγγιξε ανάρμοστα τη σύζυγό του στο Λος Άντζελες. Ο Kanye φέρεται να χτύπησε τον άνδρα, που δνε κατονομάζεται, ο οποίος σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες σε αναφορά για ξυλοδαρμό “έσπρωξε ή άρπαξε” πρώτα τη σύζυγό […] The post Kanye West: Ύποπτος για ξυλοδαρμό από την αστυνομία του Λος Άντζελες – Επιτέθηκε σε άνδρα που άρπαξε την Bianca Censori appeared first on InStyle.
16:46 18/04/2024

Kanye West: Πρώην υπάλληλός του τον κατηγορεί για εκφοβισμό μαθητών – Απειλούσε να τους κλείσει σε κλουβιά

govastileto.gr
O Kanye West κατηγορείται από τον πρώην υπάλληλό του Trevor Philips για ρατσισμό, ομοφοβία, αντισημιτισμό, αλλά και παρενόχληση τόσο των μαθητών, όσο και των εργαζομένων στην Donda Academy. Πιο αναλυτικά, ο γνωστός ράπερ προσέλαβε τον Trevor Philips το 2022 για να εργαστεί στην εταιρεία Yeezy, όμως μετά τα αντισημιτικά του σχόλια, η εταιρεία δέχτηκε οικονομικό […]
20:00 04/04/2024

Amber Rose: Καρφώνει τον Kanye West- “Mε πίεζε να ντύνομαι σέξι ενώ εγώ δεν ένιωθα άνετα”

instyle.gr
Η Amber Rose δεν ήθελε ποτέ να είναι γνωστή για τις σέξι εμφανίσεις της. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ίδια. Ο πρώην σύντροφός της, Kanye West, είχε διαφορετικά σχέδια. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Just B with Bethenny Frankel”, το μοντέλο υποστήριξε ότι ο West την πίεζε να ντύνεται πιο σέξι. Κατά τη διάρκεια της […] The post Amber Rose: Καρφώνει τον Kanye West- “Mε πίεζε να ντύνομαι σέξι ενώ εγώ δεν ένιωθα άνετα” appeared first on InStyle.
17:46 31/03/2024

Kanye West: Χρησιμοποιεί την Bianca Censori ως «δωρεάν εργαλείο μάρκετινγκ»;

instyle.gr
Μερικές ενστάσεις φαίνεται πως έχει η σύζυγος του Kanye West ως προς τον τρόπο που την αντιμετωπίζει. Σύμφωνα τουλάχιστον με πηγές της βρετανικής Daily Mail. Όπως διαβάζουμε σε σχετικό ρεπορτάζ, η Bianca Censori νιώθει ότι ο ράπερ την χρησιμοποιεί. Ο λόγος; Ότι την βλέπει ως «δωρεάν εργαλείο μάρκετινγκ» για το νέο του άλμπουμ. Μάλιστα, αισθάνεται […] The post Kanye West: Χρησιμοποιεί την Bianca Censori ως «δωρεάν εργαλείο μάρκετινγκ»; appeared first on InStyle.
14:46 30/03/2024

Kim Kardashian: Στα βήματα της Bianca Censori – Ποζάρει μόνο με καλσόν και γούνα

instyle.gr
H Kim Kardashian φαίνεται πως παίρνει έμπνευση για τις στιλιστικές επιλογές της από τη νυν σύζυγο του Kanye West, Bianca Censori. Η Kim ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες όπου πόζαρε με ένα oversized καφέ γούνινο παλτό το οποίο συνδύασε με μαύρο καλσόν και ψηλοτάκουνα παπούτσια. Σαν μια άλλη Bianca Censori, επέδειξε τα προσόντα της καθώς κάτω […] The post Kim Kardashian: Στα βήματα της Bianca Censori – Ποζάρει μόνο με καλσόν και γούνα appeared first on InStyle.
23:46 26/03/2024

Bianca Censori: Οπίσθια στη φόρα – Η γυναίκα του Kanye West υιοθετεί το στιλ της Kim Kardashian σε μια αποκαλυπτική εμφάνιση

koolnews.gr
Η Bianca Censori, σύζυγος του Kanye West και υπάλληλος της εταιρείας του Yeezy, τράβηξε τα βλέμματα των περαστικών με την αποκαλυπτική της εμφάνιση την Τρίτη στο Los Angeles. Το στιλ της, εμπνευσμένο έντονα από την πρώην σύζυγο του West, Kim Kardashian, έχει πυροδοτήσει συζητήσεις για πιθανές εντάσεις και τη δυναμική της σχέσης του ζευγαριού. Η […] The post Bianca Censori: Οπίσθια στη φόρα – Η γυναίκα του Kanye West υιοθετεί το στιλ της Kim Kardashian σε μια αποκαλυπτική εμφάνιση appeared first on Koolnews.gr.
17:58 20/03/2024

Θα συμμετέχει ο Kanye West στο άλμπουμ της 10χρονης κόρης του; Η North West απάντησε

queen.gr
Η ημερομηνία κυκλοφορίας του «Elementary School Dropout» της North West δεν είναι ακόμα γνωστή.Περισσότερα...
21:09 18/03/2024

H πρώην Kim Kardashian και η νυν Bianca Censori διασκέδασαν μαζί σε πάρτι του Kanye West

queen.gr
«Τι στο καλό θα μπορούσαν να συζητούν;», άρχισαν να σχολιάζουν χρήστες του Twitter/X βλέποντας μαζί τις δύο γυναίκες. Περισσότερα...
19:17 13/03/2024

Kim Kardashian: Για πρώτη φορά μαζί με την Bianca Censori – Σοκ για τους θαυμαστές η κοινή εμφάνιση

instyle.gr
Η Kim Kardashian έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο πλευρό της νυν συζύγου του Kanye West, Bianca Censori. Οι δύο γυναίκες στέκονταν δίπλα δίπλα στο πάρτι ακρόασης του άλμπουμ “Vultures 2” του Kanye στο Σαν Φρανσίσκo. Η Kim, η οποία ήταν παντρεμένη με τον West από το 2014 έως το 2021, εθεάθη να μιλάει […] The post Kim Kardashian: Για πρώτη φορά μαζί με την Bianca Censori – Σοκ για τους θαυμαστές η κοινή εμφάνιση appeared first on InStyle.
17:46 13/03/2024

Η North West στα βήματα του μπαμπά της, Kanye βγάζει το πρώτο της άλμπουμ: O ιδιαίτερος τίτλος

queen.gr
Η κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West πέρα από την ομοιότητα με τον μπαμπά της κληρονόμησε, όπως φαίνεται και το ταλέντο του στη μουσική.Περισσότερα...
23:09 12/03/2024

Η Bianca Censori έκανε στροφή στον συντηρητισμό μετά τα σχόλια για τη γυμνή εμφάνιση δίπλα στον West

queen.gr
Η σύζυγος του Kanye West βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο για την εμφάνισή της. Περισσότερα...
14:09 23/02/2024

Έξαλλη η Kim Kardashian με τη σύζυγο του Kanye West – “Πες της να ντύνεται μπροστά στα παιδιά μας”

instyle.gr
Η Kim Kardashian προειδοποίησε τον πρώην σύζυγό της Kanye West να πει στη νέα του σύζυγο Bianca Censori να ντύνεται” και να αποφεύγει να φοράει τα σκανδαλώδη, ανύπαρκτα ρούχα της κοντά στα παιδιά τους, όπως υποστηρίζουν εμπιστευτικές πληροφορίες. Η Kim, 43 ετών, λέγεται ότι έχει μια φιλική σχέση με την 29χρονη Bianca, αλλά φέρεται να […] The post Έξαλλη η Kim Kardashian με τη σύζυγο του Kanye West – “Πες της να ντύνεται μπροστά στα παιδιά μας” appeared first on InStyle.
13:46 16/02/2024

Taylor Swift: Πώς εκδικήθηκε τον Kanye West 15 χρόνια μετά

instyle.gr
Καλά λένε πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Έπρεπε να περάσουν 15 ολόκληρα χρόνια ώστε η Taylor Swift να πάρει το αίμα της πίσω για την επίθεση από τον Kanye West στη σκηνή των VMAs το 2009. Ήταν 13 Σεπτεμβρίου 2009, όταν η Swift βραβεύτηκε για το καλύτερο γυναικείο βίντεο για το […] The post Taylor Swift: Πώς εκδικήθηκε τον Kanye West 15 χρόνια μετά appeared first on InStyle.
13:46 14/02/2024

Ozzy Osbourne: Τα «χώνει» στον Kanye West – Είναι αντισημίτης

Skai.gr
Ο τραγουδιστής των Black Sabbath δήλωσε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον καλλιτέχνη
12:37 10/02/2024

«Τί πάει λάθος με την Bianca Censori» αναρωτιούνται στο Χ μετά την εντελώς γυμνή εμφάνισή της

queen.gr
Η σύζυγος του Kanye West βρέθηκε στο επίκεντρο μετά την απόφασή της να φορέσει -κυριολεκτικά- μόνο ένα διαφανές αδιάβροχο για να τον συνοδεύσει σε ένα μουσικό στούντιο.Περισσότερα...
19:17 06/02/2024

Kanye West: Ανάρτησε ξανά ημίγυμνη φωτογραφία της Bianca Censori

real.gr
Ο Kanye West μετά τον σάλο από τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει απαγορεύσει τα social media στην Bianca Censori, ανάρτησε ο ίδιος ημίγυμνη φωτογραφία της.
14:09 01/02/2024

Kanye West: Έχει απαγορεύσει στην Bianca Censori τα social media

instyle.gr
Νέα δεδομένα έρχονται στο φως για τον Kanye West. Αυτή τη φορά φέρεται να έχει απαγορεύσει στη σύζυγό του, Bianca Censori να χρησιμοποιεί τα social media. Σύμφωνα με πηγές κοντά στο ζευγάρι που μίλησαν στη Daily Mail, ο ράπερ δεν επιτρέπει στη σύζυγό του να μιλά με άλλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για το «δικό της καλό». «Η […] The post Kanye West: Έχει απαγορεύσει στην Bianca Censori τα social media appeared first on InStyle.
09:47 30/01/2024

Kanye West: Ο καβγάς με τη σύζυγό του Bianca Censori

instyle.gr
Ο Kanye West, ο οποίος είχε κατηγορηθεί ότι ελέγχει τη σύζυγό του Bianca Censori, δεν θα είναι πλέον σε θέση να το κάνει αυτό. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται μια πηγή στο GeoTV. Όπως αποκαλύπτει, πήρε πίσω τον έλεγχο της ζωής της από τον ράπερ. Φέρεται δηλαδή να έχει τελειώσει με το να είναι η μούσα του. […] The post Kanye West: Ο καβγάς με τη σύζυγό του Bianca Censori appeared first on InStyle.
11:47 28/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load