#Will Smith

Oscars 2024: Θα παρευρεθεί στην τελετή ο Will Smith;

instyle.gr
Θα παρακολουθήσει ο Will Smith τα φετινά Όσκαρ; Η Ακαδημία τον προσκάλεσε; Μπορεί ο ηθοποιός να παρευρεθεί στα Όσκαρ φέτος; Πολλά τα ερωτήματα μετά το περιστατικό που είδαμε όλοι να συμβαίνει live, όταν ο Will Smith χαστούκισε τον Chris Rock, κατά τη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς. Στις 8 Απριλίου 2022, η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών […] The post Oscars 2024: Θα παρευρεθεί στην τελετή ο Will Smith; appeared first on InStyle.
23:46 09/03/2024

Will Smith: Διακωμωδεί το viral βίντεο που δημιουργήθηκε από το AI

secnews.gr
Ο Will Smith ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου διακωμωδεί το viral βίντεο που δημιούργησε το AI, το οποίο δείχνει τον ηθοποιό να τρώει σπαγγέτι.
14:09 21/02/2024

Jada Pinkett Smith: To χαστούκι στα Όσκαρ έσωσε τον γάμο της με τον Will Smith – «Ποτέ δεν θα τον αφήσω»

instyle.gr
Ο Will Smith έφυγε από εκδήλωση στο Art Basel Miami με τη σωσία της Jada Pinkett. Αυτή, ωστόσο, επιμένει ότι δεν θα τον αφήσει ποτέ! Ο Will έμοιαζε ευδιάθετος, αποχωρώντας από την εκδήλωση. Στο πρόσωπό του είχε ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ πίσω του ακολουθούσε μια μυστηριώδης γυναίκα. Η ομοιότητα με τη σύζυγό του είναι εκπληκτική. […] The post Jada Pinkett Smith: To χαστούκι στα Όσκαρ έσωσε τον γάμο της με τον Will Smith – «Ποτέ δεν θα τον αφήσω» appeared first on InStyle.
13:46 10/12/2023

Will Smith: H φήμη είναι ένα μοναδικό “τέρας”- Έπρεπε να είμαι πολύ προσεκτικός

instyle.gr
Ο Will Smith επιβεβαιώνει ότι ετοιμάζει σίκουελ της ταινίας επιστημονικής φαντασίας του 2007 “I Am Legend”. Mάλιστα θα συνεργαστεί με τον Michael B. Jordan στο σενάριο. Για το σίκουελ της ταινίας “Ι Am Legend” Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ερυθράς Θάλασσας στη Σαουδική Αραβία, ο Smith δήλωσε: «Αύριο έχω συνάντηση […] The post Will Smith: H φήμη είναι ένα μοναδικό “τέρας”- Έπρεπε να είμαι πολύ προσεκτικός appeared first on InStyle.
21:46 03/12/2023

Will Smith: Η αντίδρασή του μετά τις εκρηκτικές αποκαλύψεις της Jada Pinkett Smith

instyle.gr
Ο Will Smith έδωσε τη δική του απάντηση στις εκρηκτικές αποκαλύψεις της εν διαστάσει σύζυγός του Jada Pinkett Smith σχετικά με τον γάμο τους. Σε ένα email στους New York Times, ο σταρ αντέδρασε στις προσωπικές εξομολογήσεις της Jada Pinkett Smith που περιλαμβάνονται στα επερχόμενα απομνημονεύματά της, “Worthy”. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η […] The post Will Smith: Η αντίδρασή του μετά τις εκρηκτικές αποκαλύψεις της Jada Pinkett Smith appeared first on InStyle.
10:46 16/10/2023

Η Jada Pinkett Smith αποκάλυψε ότι με τον Will Smith ήταν ήδη χωρισμένοι πριν το χαστούκι στα Oscars

queen.gr
Κανείς δεν περίμενε ότι ο Will Smith και η σύζυγός του είχαν χωρίσει ήδη 6 χρόνια πριν το «σκηνικό» στα Oscars κι ακόμα μένουν χώρια, όπως αποκάλυψε εκείνη.Περισσότερα...
23:09 11/10/2023

Jada Pinkett Smith: H αποκάλυψη “βόμβα” για τον γάμο της με τον Will Smith – “Εχουμε χωρίσει εδώ και 7 χρόνια”

instyle.gr
Μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί έκανε η Jada Pinkett Smith καθώς όπως δήλωσε με τον σύζυγό της Will Smith, βρίσκονται σε διάσταση τα τελευταία επτά χρόνια. Το διάσημο ζευγάρι είναι μαζί από το 1997 και έχουν αποκτήσει την Willow και τον Jaden. Μαζί τους ζει και ο γιος του Will Smith, Trey, από τον γάμο […] The post Jada Pinkett Smith: H αποκάλυψη “βόμβα” για τον γάμο της με τον Will Smith – “Εχουμε χωρίσει εδώ και 7 χρόνια” appeared first on InStyle.
20:46 11/10/2023

Sean Penn: Ξεσπά για το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock στη σκηνή των Όσκαρ το 2022

patrasevents.gr
"Γιατί εγώ πήγα στη φυλακή γι’ αυτό που έκανες εσύ;"
02:53 15/09/2023

Τριαντάφυλλος – Χαμός στο πλατό με την ατάκα του: «Πολύ ωραίο χαστούκι του έδωσε και λίγο ήταν»

zappit.gr
Για το χαστούκι που είχε δώσει ο Will Smith στον Chris Rock, για το σχόλιο που είχε κάνει για τη […] The post Τριαντάφυλλος – Χαμός στο πλατό με την ατάκα του: «Πολύ ωραίο χαστούκι του έδωσε και λίγο ήταν» appeared first on Zappit.
13:00 10/08/2023

Γιατί η Κλεοπάτρα του Netflix εξόργισε το Twitter

tovima
Τόσο η δημοφιλής πλατφόρμα όσο και η παραγωγός της σειράς Jada Pinkett Smith - σύζυγος του Will Smith - βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα.
14:20 18/04/2023

QUEEN CLEOPATRA: Former Egyptian Antiquites Minister blasts new Netflix series – “Cleopatra was Greek”

pagenews.gr
Reactions against the blackwashing of Queen Cleopatra has not subsided following the release of the trailer for the second season of the Netflix documentary series, "African Queens", signed as executive producer by Jada Pinkett Smith, wife of actor Will Smith.
11:08 18/04/2023

Halle Berry: Πήρε τη θέση του Will Smith – Η… απόκλιση από το πρωτόκολλο των Όσκαρ

instyle.gr
Η Halle Berry ήταν εκείνη που ανέλαβε να παραδώσει το Όσκαρ Καλύτερου Α’ Γυναικείου Ρόλου στη Michelle Yeoh στην 95η Τελετή Απονομής. Η 56χρονη σταρ, που είχε κερδίσει το αντίστοιχο Όσκαρ το 2001 για τον ρόλο της στην ταινία Monster’s Ball, ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την Jessica Chastain για να παραδώσει το ίδιο βραβείο […] The post Halle Berry: Πήρε τη θέση του Will Smith – Η… απόκλιση από το πρωτόκολλο των Όσκαρ appeared first on InStyle.
11:26 13/03/2023

95 χρόνια Όσκαρ: Από την πρώτη τελετή απονομής, μέχρι το περσινό χαστούκι του Will Smith

neolaia.gr
Η διοργάνωση του 1929 που διήρκεσε μόλις 15 λεπτά, η ιστορική βράβευση της Χάτι ΜακΝτάνιελ, τα #OscarsSoWhite - Μια αναδρομή στα γεγονότα που ξεχώρισαν στον μεγαλύτερο κινηματογραφικό θεσμό
17:00 12/03/2023

Chris Rock’s new comedy special outrages liberals on Twitter

ProtoThema.gr
“Shocking”, “Turned my whole TV off” – One year has passed since Will Smith infamously slapped Chris Rock on stage at the Oscars in 2022
09:48 09/03/2023

Chris Rock rips Will Smith while addressing Oscars slap and Jada’s “entanglements”

ProtoThema.gr
The comedian spoke out on the notorious Will Smith slap incident and Jada Smith’s infidelity for the first time on his special “Selective Outrage”
09:48 08/03/2023

Jada Pinkett Smith: “Ο Chris Rock έχει εμμονή μαζί μου”

instyle.gr
Η Jada Pinkett Smith δεν έχει καμία σχέση με την ένταση ανάμεσα στον σύζυγό της Will Smith και τον Chris Rock. Αυτό αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού στο περιοδικό People, που σημείωσε: “Η Jada δεν είχε καμία συμμετοχή σε όλο αυτό, εκτός από το να την παρενοχλούν. Ο Chris έχει εμμονή μαζί της […] The post Jada Pinkett Smith: “Ο Chris Rock έχει εμμονή μαζί μου” appeared first on InStyle.
16:14 07/03/2023

Chris Rock για τη Meghan Markle: “Συμπεριφερόταν σαν χαζή – Αυτό δεν ήταν ρατσισμός, ήταν προβλήματα με τα πεθερικά”

instyle.gr
Ο Chris Rock μίλησε για όλους και για όλα στο ειδικό αφιέρωμά του στο Netflix και δεν τσιγκουνεύτηκε τα… κοροϊδευτικά και σατιρικά σχόλια ακόμη και κατά της Meghan Markle. Φυσικά αναφέρθηκε στο διαβόητο χαστούκι στη σκηνή των Όσκαρ από τον Will Smith, σημειώνοντας ότι πονάει ακόμη αλλά δεν είναι θύμα, ενώ εκτός της κριτικής του […] The post Chris Rock για τη Meghan Markle: “Συμπεριφερόταν σαν χαζή – Αυτό δεν ήταν ρατσισμός, ήταν προβλήματα με τα πεθερικά” appeared first on InStyle.
18:24 06/03/2023

Chris Rock: Σπάει τη σιωπή του για το χαστούκι από τον Will Smith – “Aυτός έπαιξε τον Μοχάμεντ Άλι κι εγώ τον Pookie”

instyle.gr
Ο Chris Rock αποφάσισε να μιλήσει ευθέως, πρώτη φορά, για το χαστούκι από τον Will Smith, στη σκηνή των Όσκαρ, πριν από περίπου έναν χρόνο.  Ο κωμικός ηθοποιός μίλησε για το περιστατικό σε μια ειδική εκπομπή που ετοιμάζει για το Netflix, τη “Selective Outrage” . Το χαστούκι κυριάρχησε στη συζήτηση με τον 58χρονο ηθοποιό, σύμφωνα […] The post Chris Rock: Σπάει τη σιωπή του για το χαστούκι από τον Will Smith – “Aυτός έπαιξε τον Μοχάμεντ Άλι κι εγώ τον Pookie” appeared first on InStyle.
12:00 02/03/2023

Όσκαρ 2023: Top Gun: Maverick και περσινά χαστούκια στο χιουμοριστικό trailer των φετινών Όσκαρ

queen.gr
Ο Jimmy Kimmel διακωμωδεί τη νέα ταινία Top Gun και το περσινό διαβόητο χαστούκι του Will Smith στο πρώτο promo trailer για τα Όσκαρ του 2023.Περισσότερα...
19:48 15/02/2023

Η Πρόεδρος της Ακαδημίας Κινηματογράφου παραδέχεται την «ανεπαρκή» αντίδραση των Όσκαρ στο διαβόητο χαστούκι

neolaia.gr
Η Πρόεδρος της Ακαδημίας Κινηματογράφου παραδέχεται πως η αντίδραση των Όσκαρ στο χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock στη σκηνή δεν ήταν επαρκείς και αρκετά γρήγορη.
14:42 14/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load