#Dua Lipa

Αν ψάχνεις το επόμενο cool jacket σου δες την συλλογή της Dua Lipa!

tlife.gr
Tα jacket ολοκληρώνουν την εμφάνιση μας και δίνουν στο στιλ μας ένα coolness!Δερμάτινα ή denim τα To άρθρο Αν ψάχνεις το επόμενο cool jacket σου δες την συλλογή της Dua Lipa! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 24/04/2024

Simon Porte Jacquemus: Με τον σύζυγό του απέκτησαν δίδυμα – Η τρυφερή ανάρτηση του Γάλλου σχεδιαστή

Skai.gr
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2022 στη Νότια Γαλλία με τη στενή τους φίλη Dua Lipa να είναι ανάμεσα στους καλεσμένους
14:41 23/04/2024

Dua Lipa: Με το πιο ανατρεπτικό και μεταμοντέρνο mob wife beauty look

tlife.gr
Το mob wife look συνεχίζει μεν να είναι τάση αλλά οι experts χαρίζουν twists τόσο στα To άρθρο Dua Lipa: Με το πιο ανατρεπτικό και μεταμοντέρνο mob wife beauty look δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 20/04/2024

Κωνσταντίνος Βασάλος και Δημήτρης Αλεξάνδρου έλυσαν on air το beef που είχαν μεταξύ τους

e-daily.gr
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λύνει το beef με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και μιλάει για τη Dua Lipa
18:09 19/04/2024

Dua Lipa: Έφτασε στην Αθήνα κάτω από άκρα μυστικότητα – Τι έκανε στην πρωτεύουσα

govastileto.gr
Η Dua Lipa έφτασε  στην Ελλάδα υπό άκρα μυστικότητα για τις ανάγκες προωθητικού υλικού και συγκεκριμένα βρέθηκε για μερικά εικοσιτετράωρα στην Αθήνα. Πιο αναλυτικά, η Dua Lipa έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής 12/4 και αναχώρησε για το Λονδίνο το βράδυ της Τρίτης 16/4. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έμεινε σε μια υπεροπολυτελή σουίτα στο ξενοδοχείο […]
21:00 18/04/2024

Η Dua Lipa στους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του κόσμου- Η incognito επίσκεψη στην Ελλάδα

queen.gr
Η Dua Lipa φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού «Time». To «ευχαριστώ» της τραγουδίστριας και η μυστική επίσκεψη στην Ελλάδα.Περισσότερα...
00:17 18/04/2024

Strawberry Blonde: Επανέρχεται στο προσκήνιο τη φετινή άνοιξη και αυτά είναι τα 2 it girls που μόλις την υιοθέτησαν

tlife.gr
Οι κόκκινες αποχρώσεις στα μαλλιά είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς. Dua Lipa και To άρθρο Strawberry Blonde: Επανέρχεται στο προσκήνιο τη φετινή άνοιξη και αυτά είναι τα 2 it girls που μόλις την υιοθέτησαν δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 07/04/2024

Dua Lipa: Το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Radical Optimism» – Πότε κυκλοφορεί

instyle.gr
H δημοφιλής τραγουδίστρια Dua Lipa αποκάλυψε τον τρίτο της άλμπουμ με τίτλο «Radical Optimism». Αποτελείται από 11 τραγούδια μεταξύ των οποίων τα «Houdini» και «Training Season» τα οποία έχουν ήδη κυκλοφορήσει.  Το «Radical Optimism» είναι μία συνεργασία με τον Αυστραλό μουσικό και παραγωγό Kevin Parker των Tame Impala, την Αμερικανίδα τραγουδοποιό Caroline Polachek, τον Danny […] The post Dua Lipa: Το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Radical Optimism» – Πότε κυκλοφορεί appeared first on InStyle.
22:46 14/03/2024

PALERMO: Τα νέα all-day, fashionable sneakers της PUMA!

tlife.gr
Η PUMA γιορτάζει την επιστροφή του κλασικού αθλητικού παπουτσιού Palermo. Η Dua Lipa «στρώνει» τραπέζι για To άρθρο PALERMO: Τα νέα all-day, fashionable sneakers της PUMA! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 21/02/2024

Όλο και πιο ερωτευμένοι! Χέρι – χέρι μετά τα Bafta Dua Lipa και Callum Turner

in.gr
H Dua Lipa και ο Callum Turner φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ, με τις φωτογραφίες τους να κάνουν τον γύρο του κόσμου.
17:00 19/02/2024

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρήκε την Dua Lipa της Ελλάδος στην Κολέτσα

NewsBomb
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος διασκέδασε με Κολέτσα-Καθάργια σε νυχτερινό κέντρο. Οι φήμες για τη σχέση Κολέτσα-Βασάλου και ο έρωτας με την…Περισσότερα...
00:00 17/02/2024

Ανατριχιαστικές απειλές κατά της ζωής των Dua Lipa, Bella Hadid και Mia Khalifa από Ισραηλινούς ράπερ

instyle.gr
Δύο Ισραηλινοί ράπερ καλούν σε δολοφονία της Dua Lipa, της Bella Hadid αλλά και της Mia Khalifa σε ένα αμφιλεγόμενο ραπ τραγούδι που έχει γίνει ο ανεπίσημος πολεμικός ύμνος. Οι ράπερ, Ness και Stilla, κυκλοφόρησαν το τραγούδι τους Harbu Darbu πριν από τρεις μήνες και έκτοτε εχει 18 εκατ. θεάσεις στο YouTube. Στο τραγούδι, οι […] The post Ανατριχιαστικές απειλές κατά της ζωής των Dua Lipa, Bella Hadid και Mia Khalifa από Ισραηλινούς ράπερ appeared first on InStyle.
08:46 16/02/2024

Ισραηλινοί ράπερ ζητούν λυντσάρισμα για την Ντούα Λίπα, Μπέλα Χαντίντ και Μία Καλίφα (Video)

documentonews.gr
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί από ένα τραγούδι δύο ισραηλινών ράπερ με φιλοπολεμικούς στίχους που ζητούν τις δολοφονίες των Dua Lipa,… Το άρθρο Ισραηλινοί ράπερ ζητούν λυντσάρισμα για την Ντούα Λίπα, Μπέλα Χαντίντ και Μία Καλίφα (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
23:09 15/02/2024

Η Dua Lipa φόρεσε τα ugly shoes που είναι sold out παντού!

instyle.gr
Πιο σίγουρο είναι οι εξωγήινοι να κατακτήσουν αποικίσουν τη Γη, παρά η τάση των άσχημων παπουτσιών (ugly shoes), να εξαφανιστεί! Ναι, μιλώντας για το συγκεκριμένο trend, έχουμε κατά νου τις Mschf boots- τις viral μπότες -αντιγραφή του γνωστού καρτούν Astro Boy. View this post on Instagram A post shared by actr.® (@acoutureofficial) Ποιος θα ξεχάσει […] The post Η Dua Lipa φόρεσε τα ugly shoes που είναι sold out παντού! appeared first on InStyle.
15:46 08/02/2024

H Dua Lipa με το πιο συγκλονιστικό μακιγιάζ (ασορτί με την τουαλέτα της) στα Grammys 2024

instyle.gr
Mία από τις ωραιότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Grammys ήταν της Dua Lipa. Στο τέλος του 2023, η ποπ σταρ λάνσαρε το cherry cola χρώμα μαλλιών που παραδόξως της ταίριαζε πολύ και έγινε viral. Με το ίδιο χρώμα την είδαμε και στα φετινά Grammy, όπου η Lipa ήταν υποψήφια για δύο βραβεία χάρη στο […] The post H Dua Lipa με το πιο συγκλονιστικό μακιγιάζ (ασορτί με την τουαλέτα της) στα Grammys 2024 appeared first on InStyle.
15:46 05/02/2024

Dua Lipa: Γλυκά φιλιά με τον αγαπημένο της στη μέση του δρόμου

instyle.gr
Η Dua Lipa είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή με τον Callum Turner. Οι δυο τους φάνηκε να αδιαφορούν για τα αδάκριτα φλας των παπαράτσι απολαμβάνοντας μία βόλτα στο Μπέβερλι Χιλς. Δεν δίστασαν να ανταλλάξουν γλυκά φιλιά και τρυφερές αγκαλιές στη διάρκεια της βόλτας τους με τους παπαράτσι να απαθανατίζουν κάθε στιγμή τους. […] The post Dua Lipa: Γλυκά φιλιά με τον αγαπημένο της στη μέση του δρόμου appeared first on InStyle.
19:46 31/01/2024

Η Dua Lipa έκανε ακόμη έναν παράδοξο στιλιστικό συνδυασμό

instyle.gr
Η Dua Lipa συνεχίζει να ‘εντυπωσιάζει’ με κάθε της εμφάνιση, αποδεικνύοντας ότι η μόδα είναι το παιχνίδι της. Αφού κατέκτησε μια θέση στο κλαμπ των κοκκινομάλλων, η τραγουδίστρια αποφάσισε να ακολουθήσει μια πιο μίνιμαλ αισθητική. Φέρνοντάς τη στα δικά της μέτρα ωστόσο. Η Dua λατρεύει ακόμα να πειραματίζεται με γεωμετρίες, αναλογίες και όγκους και να […] The post Η Dua Lipa έκανε ακόμη έναν παράδοξο στιλιστικό συνδυασμό appeared first on InStyle.
15:46 27/01/2024

Oι άνθρωποι δεν θέλουν οι σταρ της ποπ να είναι «πολιτικοποιημένες» ή «έξυπνες» αναφέρει η Dua Lipa

matrix24.gr
Η Dua Lipa δήλωσε ότι πιστεύει ότι οι άνθρωποι δεν θέλουν οι σταρ της ποπ να είναι «πολιτικοποιημένες» ή «έξυπνες». Η τραγουδίστρια της ποπ, η οποία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος το τρίτο της άλμπουμ σε μια νέα συνέντευξη [...]
14:46 22/01/2024

Billie Eilish, Olivia Rodrigo και Dua Lipa θα τραγουδήσουν στην τελετή των βραβείων Grammy 2024

Skai.gr
Η 66η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου στο Crypto.com Arena, στο Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί από το CBS. Θα είναι επίσης διαθέσιμη για streaming στο Paramount+.
09:37 17/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load