#Real

Deals στην πληροφορική: "Δεν τρέχει τίποτα μεταξύ μας", λένε CPI και Real Consulting

sofokleousin.gr
Deals στην πληροφορική: "Δεν τρέχει τίποτα μεταξύ μας", λένε CPI και Real Consultingmniakas Thu, 28/03/2024 - 09:12
09:28 28/03/2024

Ιωάννα Σουλιώτη: «Δεν έχω υπογράψει ακόμα για το “Real Housewives”, θα είμαστε οι ίδιες που ήμασταν»

tlife.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ιωάννα Σουλιώτη στο περιοδικό Λοιπόν. Το πρώην μοντέλο To άρθρο Ιωάννα Σουλιώτη: «Δεν έχω υπογράψει ακόμα για το “Real Housewives”, θα είμαστε οι ίδιες που ήμασταν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 28/03/2024

Νικος Μπογιόπουλος στο Kontra News για το έγκλημα στα Τέμπη

olympia.gr
Ο δημοσιογράφος του Real FM Νίκος Μπογιόπουλος στο Kontra News 21:30 με τον Πάνο Χαρίτο Νικος Μπογιόπουλος στο Kontra News για το έγκλημα στα Τέμπη - olympia
08:28 27/03/2024

Κεχαγιά: Ο κ. Κασσελάκης θεωρείται ότι παραθέτει “ακατάληπτες προτάσεις” επειδή κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για ζητήματα δημοκρατίας

paraskhnio.gr
«Αν από αυτά που έχει πει η κυβέρνηση καταλαβαίνουμε ότι υπήρξε κοπτοραπτική και συρραφή των διαλόγων, τι άλλο χρειάζεται για να αντιληφθούμε ότι επιχειρήθηκε μία συγκάλυψη;» αναρωτήθηκε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM 97.8 για να προσθέσει ότι αποτελεί «αφενός μια προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης, Το άρθρο Κεχαγιά: Ο κ. Κασσελάκης θεωρείται ότι παραθέτει “ακατάληπτες προτάσεις” επειδή κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για ζητήματα δημοκρατίας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
21:28 26/03/2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: Περιορίζονται σε δύο την εβδομάδα οι εμφανίσεις του στην Κατερίνα Καινούργιου

thecaller.gr
Η μείωση του αριθμού των ημερών που εμφανίζεται στην εκπομπή Super Κατερίνα, φαίνεται πως είναι κάτι που είχε ληφθεί ως απόφαση από τον Alpha και την Barking Well Media τις τελευταίες εβδομάδες.Η μείωση του αριθμού των ημερών που εμφανίζεται στην εκπομπή Super Κατερίνα, φαίνεται πως είναι κάτι που είχε ληφθεί ως απόφαση από τον Alpha και την Barking Well Media τις τελευταίες εβδομάδες.Όπως είχαμε αναφέρει, αυτό θα γινόταν συνδυαστικά και με τη συμμετοχή του Ανδρέα Μικρούτσικου στο επερχόμενο reality show, το Tv Stars Παρουσιάστε. Παρ’ όλα […]
19:00 26/03/2024

Δημήτρης Μάλλιος: «Συμφώνησα να συμμετέχω στο Dragons’ Den για δύο λόγους»

govastileto.gr
O Δημήτρης Μάλλιος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα «Real» και μέσα σε όλα μίλησε για το «Dragons’ Den». Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε για την εμπειρία του στο «Dragons’ Den» του ΑΝΤ1 αλλά και τους δύο λόγους που τον έκαναν να συμμετάσχει. «Συμφώνησα να συμμετέχω στο Dragons’ Den για δύο λόγους. Πρώτον, […]
11:00 26/03/2024

Πώς να διοργανώσετε εικονική παρέλαση για την 25η Μαρτίου με VR τεχνολογία;

secnews.gr
Η τεχνολογία VR (Virtual Reality - εικονική πραγματικότητα) επιτρέπει την αλληλεπίδραση του χρήστη με το ψηφιακό περιβάλλον, μετατρέποντάς το σε ρεαλιστικό.
11:09 25/03/2024

Αλέξης Αλεξίου στον Realfm 97,8: «Έχει ωριμάσει αυτή η εθνική ομάδα - Μπορεί να προκριθεί»

real.gr
Ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής σχολίασε τον τελικό της εθνικής με την Γεωργία για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.
01:09 25/03/2024

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Οι κοινές φωτογραφίες που δημοσίευσε μαζί με τον Γιάννη Νταλιάνη μετά τις φήμες χωρισμού

govastileto.gr
Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας RealLife οι δύο τους αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο γάμο τους, έχοντας πάντα ως απόλυτη προτεραιότητα τα δύο τους παιδιά. Η κρίση στη σχέση της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και του Γιάννη Νταλιάνη τον τελευταίο καιρό δεν […]
17:00 24/03/2024

Χώρισε η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη

Newsit
Πολλοί από τους ηθοποιούς που έπαιζαν στο δημοφιλή σειρά Σασμός χώρισαν. Η τελευταία που αποφάσισε να βαδίσει χωριστούς δρόμους από τον σύζυγό της ήταν η  Νεκταρία Γιαννουδάκη. Από τα τέλη του 2023 το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί σύμφωνα με τη Real News. Έτσι μετά τον Δημήτρη Λάλο, αλλά και την Μαριλίτα Λαμπροπούλου και η ... Περισσότερα To άρθρο Χώρισε η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:00 24/03/2024

Στράτος Αποστολάκης στον Realfm 97,8: «Ευκαιρία ζωής αυτή η πρόκριση για την εθνική μας»

real.gr
Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής μίλησε για τον μεγάλο αγώνα της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Γεωργία την προσεχή Τρίτη που θα κρίνει την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.
00:09 24/03/2024

Η ΜΑΓΙΣΣΑ: Μαρία Κίτσου και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έρχονται στον 2ο κύκλο

logiastarata.gr
Νέους πρωταγωνιστές θα έχει Η ΜΑΓΙΣΣΑ του ΑΝΤ1 στον δεύτερο κύκλο της καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες της RealNews, η Μαρία Κίτσου και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχουν συμφωνήσει να συμμετάσχουν. Οι συζητήσεις του καναλιού με τη σειρά έχουν βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο για τον δεύτερο κύκλο ο οποίος θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος του […] The post Η ΜΑΓΙΣΣΑ: Μαρία Κίτσου και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έρχονται στον 2ο κύκλο appeared first on Λόγια-Σταράτα.
22:00 23/03/2024

Λαπόρτα: «Αυτό που κάνει το Real Madrid TV είναι ντροπή»

Gazzetta
Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Τζουάν Λαπόρτα πιστεύει ότι η Ρεάλ μέσω του Real Madrid TV νοθεύει τον ανταγωνισμό και αναγνωρίζει ότι η σχέση με τον σύλλογο της Μαδρίτης «δεν είναι καλή».
10:00 23/03/2024

Ο γαμπρός του Τραμπ βλέπει τη Γάζα σαν… ευκαιρία για real estate

documentonews.gr
Business με την σφαγή στη Γάζα επιχειρεί ο γαμπρός του Ντόναλντ Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος μίλησε για τις «πολύτιμες… Το άρθρο Ο γαμπρός του Τραμπ βλέπει τη Γάζα σαν… ευκαιρία για real estate εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
17:09 22/03/2024

Brandi Glanville 51: Πήγε για….θεραπεία σύσφιγξης και αποκαλύπτει τα αποτελέσματα. Έτοιμη να βάλει τα μπικίνι της

koolnews.gr
Η Brandi Glanville, 51 ετών, αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε μια διαδικασία για να σφίξει την κοιλιά της και τώρα περηφανεύεται για τους νεοαποκτηθέντες, γυμνασμένους κοιλιακούς της! Η πρώην πρωταγωνίστρια του “The Real Housewives of Beverly Hills” επισκέφθηκε το Beverly Hills Rejuvenation Center και υποβλήθηκε σε θεραπεία CellSound. “Έχω πραγματικούς κοιλιακούς τώρα! Έχω γραμμές στην κοιλιά […] The post Brandi Glanville 51: Πήγε για….θεραπεία σύσφιγξης και αποκαλύπτει τα αποτελέσματα. Έτοιμη να βάλει τα μπικίνι της appeared first on Koolnews.gr.
21:58 21/03/2024

Κόκκαλης: Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινώσουμε πρόγραμμα με συγκεκριμένες προτάσεις και υποψηφίους του «Κόσμου»

paraskhnio.gr
«Τις προσεχείς ημέρες θα παρουσιάσουμε το πρόγραμμά μας, με συγκεκριμένες προτάσεις που δεν θα αφορούν μόνον την κλιματική αλλαγή αλλά και την κοινωνική δικαιοσύνη, το κράτος δικαίου, την κεντρική οικονομική πολιτική, τα ζητήματα του Συμφώνου Σταθερότητας», δήλωσε ο γραμματέας και ευρωβουλευτής του «Κόσμου» Πέτρος Κόκκαλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL. Παράλληλα, πρόσθεσε, «θ’ αρχίσουμε να Το άρθρο Κόκκαλης: Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινώσουμε πρόγραμμα με συγκεκριμένες προτάσεις και υποψηφίους του «Κόσμου» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
14:28 21/03/2024

Βαρδινογιάννης: Νέα κίνηση ματ, τι αγοράζει στην Αθήνα. Τρέμουν οι ανταγωνιστές

fimes.gr
Βαρδινογιάννης: Όμιλος Στέγγου και Παύλος Βαρδινογιάννης μαζί για νέες business σε κατοικία – φιλοξενία. Real estate και τουρισμός είναι οι τομείς όπου εστιάζει η οικογένεια Στέγγου και Βαρδινογιαννη πέραν της ναυτιλίας αλλά και του κλάδου των κόκκινων δανείων. Όλες οι εξελίξεις. Το μεγάλο άνοιγμα στον κλάδο των ακινήτων με έμφαση την κατοικία αλλά και το […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Βαρδινογιάννης: Νέα κίνηση ματ, τι αγοράζει στην Αθήνα. Τρέμουν οι ανταγωνιστές.
12:37 21/03/2024

Η σειρά realme 12 Pro 5G, «Portrait Master» είναι εδώ

sofokleousin.gr
Η σειρά realme 12 Pro 5G, «Portrait Master» είναι εδώvdounis Tue, 19/03/2024 - 17:14
17:28 19/03/2024

Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Δεν έχουμε παντρευτεί καν με τον άνδρα μου»

govastileto.gr
Συνέντευξη στην Real L!fe παραχώρησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή και την οικογένειά της. Ήθελες από μικρή να γίνεις μητέρα; Μέχρι που γέννησα, δεν είχα σκεφτεί ποτέ αν ήθελα να κάνω παιδιά. Πίστευα ότι θα έρθει κάποια στιγμή. Δεν με απασχόλησε ποτέ εάν παντρευτώ, δεν έχουμε παντρευτεί καν με […]
22:00 17/03/2024

Έφηβος ανακάλυψε πως ο επί 10 χρόνια κολλητός του είναι… ηθοποιός που έχουν προσλάβει οι γονείς του

lamianow.gr
Ένας έφηβος από τη Νέα Υόρκη άφησε άναυδους τους ακόλουθούς του στο TikTok αφού μοιράστηκε μια ιστορία για το πώς ο καλύτερός του φίλος ήταν στην πραγματικότητα ένας μισθωμένος ηθοποιός. Ο Lawson Spolansky περιγράφει τον εαυτό του στο βιογραφικό του στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ως έναν «ντροπιαστικό καλύτερο φίλο», αλλά νωρίτερα αυτό το μήνα μοιράστηκε μια ιστορία τρόμου για το ποιος ακριβώς ήταν ο δικός του «καλύτερος φίλος». Σε ένα βίντεο που έχει προβληθεί πάνω από ένα εκατομμύριο φορές, ο Spolansky ισχυρίστηκε ότι όλα ξεκίνησαν το 2012, όταν ήταν πέντε ετών και παρουσίαζε κάποια «κοινωνικά προβλήματα και προβλήματα συμπεριφοράς» στο σχολείο. «Εγκέφαλος» της απάτης απο
19:37 17/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load