#Amy Winehouse

Back To Black: Με αφορμή τη νέα ταινία για τη ζωή της Amy Winehouse, κάνουμε flashback στα καλύτερα look της

instyle.gr
Πολλά μπορεί να πει κανείς για την Amy Winehouse, αλλά μια λέξη με την οποία συχνά τη συνδέουμε είναι αυθεντική. Με τη μοναδική της φωνή και το ιδιαίτερο στιλ της, η Amy ξεχώρισε στον κόσμο της μουσικής ως μια πραγματική εκφραστική δύναμη. Το ύφος της, το οποίο συχνά συνδύαζε τα στοιχεία της jazz, της soul […] The post Back To Black: Με αφορμή τη νέα ταινία για τη ζωή της Amy Winehouse, κάνουμε flashback στα καλύτερα look της appeared first on InStyle.
11:48 22/04/2024

Amy Winehouse: Η συγκλονιστική συζήτηση λίγες ώρες πριν από τον θάνατό της- “Δεν πίστευε ότι θα γίνει 28 χρόνων”

instyle.gr
Ο καλός φίλος της Amy Winehouse, Dale Davis, αποκάλυψε ότι μίλησαν μόλις λίγες ώρες πριν από τον θάνατό της σε ηλικία 27 χρόνων. Η τραγουδίστρια πέθανε με τραγικό τρόπο έπειτα από δηλητηρίαση από αλκοόλ στο σπίτι της στο Κάμντεν τον Ιούλιο του 2011. Ο Dale, 57 ετών, είναι ένας καταξιωμένος μπασίστας που γνώρισε την Amy […] The post Amy Winehouse: Η συγκλονιστική συζήτηση λίγες ώρες πριν από τον θάνατό της- “Δεν πίστευε ότι θα γίνει 28 χρόνων” appeared first on InStyle.
18:46 11/04/2024

Άγριο κράξιμο στην πρωταγωνίστρια της ταινίας Back To Black - «Ετσι τραγουδούσε η Amy Winehouse; Ντροπή» 

Skai.gr
Οι φανς της αδικοχαμένης Winehouse εξαγριώθηκαν με την Marisa Abela - «Αθλιο» και «προσβλητικό» το αποτέλεσμα
20:37 29/03/2024

Amy Winehouse: Kυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Back to Black

instyle.gr
Το oλοκληρωμένο τρέιλερ για την πολυδιαφημισμένη βιογραφική ταινία της Amy Winehouse “Back to Black” κυκλοφόρησε. Με πρωταγωνίστρια τη Marisa Abela ως Winehouse, το Back to Black σκηνοθετείται από τον Sam Taylor-Johnson και το σενάριο του Matt Greenhalgh. Εμφανίζονται επίσης ο Jack O’Connell ως ο φίλος της Winehouse, Blake Fielder-Civil και ο Eddie Marsan ως ο […] The post Amy Winehouse: Kυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Back to Black appeared first on InStyle.
00:46 04/02/2024

H Amy Winehouse τραγουδάει το «In My Bed» στα γυρίσματα του κλιπ πριν 20 χρόνια

Newsit
Η Amy Winehouse έσβησε στα 27 της χρόνια, όμως με αφορμή την 20η επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της με τον τίτλο «Frank» κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο που περιλαμβάνει εικόνες από τα αρχικά γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «In My Bed» του 2004.   Το νέο βίντεο της Έιμι Γουάινχαουζ συμπίπτει ... Περισσότερα To άρθρο H Amy Winehouse τραγουδάει το «In My Bed» στα γυρίσματα του κλιπ πριν 20 χρόνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:00 24/01/2024

Το πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία “Back to Black” βασισμένη στη ζωή της Amy Winehouse

paraskhnio.gr
Το πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη βιογραφική ταινία "Back to Black", που εξιστορεί τη ζωή της Amy Winehouse βγήκε στη δημοσιότητα. Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Marisa Abela στο ρόλο της Winehouse, αποτυπώνοντας την άνοδο της τραγουδίστριας στο προσκήνιο και την ταραχώδη προσωπική της ζωή. Σε σκηνοθεσία της Sam Taylor-Johnson, ("Fifty Shades of Grey"), η ταινία πρόκειται Το άρθρο Το πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία “Back to Black” βασισμένη στη ζωή της Amy Winehouse εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
20:28 11/01/2024

Bryan Adams: Η εξομολόγηση για τη φιλία του με την Amy Winehouse – «Προσπάθησα να τη βοηθήσω»

instyle.gr
Ο Bryan Adams έκανε μια εξομολόγηση για τον ιδιαίτερο δεσμό του με την Amy Winehouse. Ο 64χρονος σουπερστάρ περιέγραψε λεπτομερώς τη φιλία του με την αείμνηστη τραγουδίστρια σε συνέντευξή του στους Sunday Times, Όπως αποκάλυψε, «προσπάθησε να τη βοηθήσει» ενώ έδινε μάχη με τον εθισμό. Η Winehouse πέθανε στα 27 της από τυχαία δηλητηρίαση από […] The post Bryan Adams: Η εξομολόγηση για τη φιλία του με την Amy Winehouse – «Προσπάθησα να τη βοηθήσω» appeared first on InStyle.
11:46 11/12/2023

Ο Bryan Adams για τη φιλία του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και την Amy Winehouse

in.gr
Ο αγαπημένος τραγουδιστής Bryan Adams αποκάλυψε σε συνέντευξή του το πώς ξεκίνησε η φιλία του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και την Amy Winehouse.
22:00 10/12/2023

4.48 Psychosis: Είδαμε την Pavlina Styl να ερμηνεύει Σάρα Κέιν στο Θέατρο Vault

neolaia.gr
Ο παραληρηματικός θεατρικός μονόλογος «4.48 Psychosis» της Sarah Kane, σε ερμηνεία Pavlina Styl και σκηνοθεσία Ελένης Σκότη, παρουσιάζεται για 2η χρονιά, αυτή τη φορά στο Vault Theatre Plus, σε μια διασκευή που ενώνει το κύκνειο άσμα της αυτόχειρος συγγραφέως με τις φωνές των Judie Garland, Amy Winehouse, Dalida, Merlin Monroe και Edith Piaf.
11:46 27/11/2023

4.48 Psychosis, σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη στο Vault Theatre Plus

monopoli.gr
Ο μονόλογος «4.48 Psychosis» της Sarah Kane, σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη και ερμηνεία, Pavlina Styl, παρουσιάζεται, στο Vault Theatre Plus, σε μια διασκευή που ενώνει το κύκνειο άσμα της συγγραφέως με τις φωνές των Judie Garland, Amy Winehouse, Dalida, Merlin Monroe και Edith Piaf.
15:53 08/11/2023

Amy Winehouse: Συναυλία αφιερωμένη στα 40 χρόνια από τη γέννησή της

instyle.gr
Χρονιά ορόσημο θα ήταν αυτή για την Amy Winehouse, η οποία, αν ήταν ακόμη στη ζωή, θα γινόταν 40 ετών. Για να σηματοδοτήσει αυτήν την επέτειο, το συγκρότημά της αποφάσισε να επανασυνδεθεί και ανακοίνωσε νέα συναυλία. Η αείμνηστη τραγουδίστρια πέθανε από δηλητηρίαση από αλκοόλ στις 23 Ιουλίου 2011, σε ηλικία 27 ετών, ενώ θα γινόταν […] The post Amy Winehouse: Συναυλία αφιερωμένη στα 40 χρόνια από τη γέννησή της appeared first on InStyle.
21:46 20/09/2023

Amy Winehouse: Νέο βιβλίο με αδημοσίευτες φωτογραφίες και σημειώσεις της

thebest.gr
Δώδεκα χρόνια μετά τον θάνατό της και ενόψει των 40ών γενεθλίων της, η οικογένειά της Amy Winehouse κυκλοφορεί ένα νέο βιβλίο, στο οποίο αποκαλύπτει μια άλλη πλευρά της νικήτριας των Grammy, την κόρη και αδελφή που ήξεραν οι αγαπημένοι της άνθρωποι.
06:00 25/08/2023

Amy Winehouse: Νέο αποκαλυπτικό βιβλίο 12 χρόνια μετά τον θάνατό της – Η οικογένειά της τιμά τα 40ά της γενέθλια

instyle.gr
Η Amy Winehouse ήταν ένα είδωλο της pop κουλτούρας. Οι θαυμαστές της τη λάτρεψαν για επιτυχίες όπως τα “Rehab”, “Back to Black” και “Tears Dry on Their Own.” Ήταν μόλις 27 ετών όταν έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2011. Τώρα, 12 χρόνια μετά τον θάνατό της και ενόψει των 40ών γενεθλίων της, η […] The post Amy Winehouse: Νέο αποκαλυπτικό βιβλίο 12 χρόνια μετά τον θάνατό της – Η οικογένειά της τιμά τα 40ά της γενέθλια appeared first on InStyle.
21:46 20/08/2023

Tony Bennett: Όταν ερμήνευσε το “Body and Soul” μαζί με τη μοναδική Amy Winehouse

NewsBomb
Θυμηθείτε το σπουδαίο ντουέτο, με τους Tony Bennett και Amy Winehouse να τραγουδούν το “Body and Soul”.Περισσότερα...
12:00 22/07/2023

«Amy Winehouse: In Her Words»: Το νέο βιβλίο με αποσπάσματα από τα προσωπικά ημερολόγια της Amy Winehouse

neolaia.gr
Η κυκλοφορία του βιβλίου ανακοινώθηκε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που διαχειρίζεται το ίδρυμα της Amy Winehouse.
18:22 28/04/2023

"4.48 PSYCHOSIS" στο Θέατρο Επί Κολωνώ

patrasevents.gr
Ναυπλίου 12, ΑθήναΠαρασκευή, 12 Μάϊ 2023 21:30Η performer Pavlina Styl θα παρουσιάσει μια διασκευή βασισμένη στον παραληρηματικό θεατρικό μονόλογο "4.48 Psychosis" της Sarah Kane σε σκηνοθετική επιμέλεια Ελένης Σκότη. Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Επί Κολωνώ από την Παρασκευή 12 Μαΐου έως το Σάββατο 27 Μαΐου κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Μια αφιερωματική παράσταση που ενώνει το κύκνειο άσμα της αυτόχειρος βρετανίδας συγγραφέως με τις φωνές των Judie Garland, Amy Winehouse, Dalida, Merlin Monroe, Edith Piaf, όπου η ζωή και ο θάνατός τους συνδέεται με το σκοτεινό ποι...
17:34 28/04/2023

Nέο βιβλίo για την Έιμι Γουαϊνχάουζ αποκαλύπτει την άγνωστη πλευρά της

NewsBomb
Το βιβλίο «Amy Winehouse: In Her Words», θα περιλαμβάνει αποσπάσματα των προσωπικών της ημερολογίων, φωτογραφίες και σημειώσεις της ίδιας.Περισσότερα...
11:08 28/04/2023

Amy Winehouse: O πατέρας της υπερασπίζεται το cast της νέας ταινίας Back to Black

Newsit
Πέρυσι ανακοινώθηκε ότι ο Sam Taylor-Johnson θα σκηνοθετούσε μια βιογραφική ταινία της Amy Winehouse με τίτλο Back to Black. Η επιλογή της Marisa Abela, που θα υποδυθεί την εκλιπούσα τραγουδίστρια, έχει επικριθεί από τους θαυμαστές, καθώς πολλοί ισχυρίζονται ότι η ηθοποιός δεν της μοιάζει καθόλου.  Τα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας της Amy Winehouse ξεκίνησαν στις ... Περισσότερα To άρθρο Amy Winehouse: O πατέρας της υπερασπίζεται το cast της νέας ταινίας Back to Black δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:48 24/01/2023

Marisa Abela: Η ηθοποιός- σωσίας που θα υποδυθεί την Amy Winehouse στη νέα βιογραφική ταινία

dete.gr
Τη νέα βιογραφική ταινία της Amy Winehouse με τίτλο «Back to Black» ετοιμάζει εδώ και αρκετό καιρό ο σκηνοθέτης  Sam Taylor-Johnson και οι φανς – και όχι μόνο- είναι ήδη ενθουσιασμένοι. Μετά από χρόνια εικασιών και συζητήσεων, την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι η βιογραφική ταινία της Amy Winehouse είναι επίσημα καθοδόν. Η ταινία «Back to […]
22:08 19/01/2023

Back to Black: Η πρώτη φωτογραφία της Marisa Abela ως Amy Winehouse

monopoli.gr
Η ταινία «Back to Black» θα εξιστορήσει τη ζωή της Amy Winehouse, στο Λονδίνο στις αρχές της δεκαετίας του ’00 και την άνοδό της στη μουσική βιομηχανία.
17:02 16/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load