#Sophie Turner

Sophie Turner: Ζητεί από τον δικαστή να επανενεργοποιήσει τη διαδικασία διαζυγίου

instyle.gr
Η νομική ομάδα της Sophie Turner ζητεί από δικαστή να “επανενεργοποιήσει” την υπόθεση διαζυγίου της από τον εν διαστάσει σύζυγό της Joe Jonas. Σε δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του PEOPLE, η 28χρονη Turner και οι δικηγόροι της κατέθεσαν έγγραφα στην κομητεία Μαϊάμι-Ντέιντ της Φλόριντα, δηλώνοντας ότι “η συμφωνία έληξε και η υπόθεση αυτή […] The post Sophie Turner: Ζητεί από τον δικαστή να επανενεργοποιήσει τη διαδικασία διαζυγίου appeared first on InStyle.
21:46 19/03/2024

Η Sophie Turner στην πρώτη επίσημη πόζα με τον πρώην της Μαρίας - Ολυμπίας στο Λονδίνο

queen.gr
H Sophie Turner και ο Peregrine Pearson είναι full in love και πραγματοποίησαν νέα κοινή έξοδο.Περισσότερα...
15:09 12/02/2024

Sophie Turner: Παιχνίδια στο χιόνι με τον Peregrine Pearson μετά το διαζύγιο από τον Joe Jonas

instyle.gr
Η Sophie Turner είναι κυριολεκτικά η βασίλισσα του Βορρά. Η ηθοποιός απολαμβάνει τις χειμερινές διακοπές της σε ειδυλλιακό προορισμό με τον φημολογούμενο νέο σύντροφό της και την παρέα της. Η σταρ του Game of Thrones ανέβασε μερικά στιγμιότυπα από το πρόσφατο ταξίδι της για σκι με φίλους. Στο πλευρό της ο Peregrine Pearson. Η πρώτη […] The post Sophie Turner: Παιχνίδια στο χιόνι με τον Peregrine Pearson μετά το διαζύγιο από τον Joe Jonas appeared first on InStyle.
11:46 30/01/2024

Joe Jonas: Αλλαγή σελίδας μετά το διαζύγιο από τη Sophie Turner – Φήμες για ειδύλλιο με πρώην εστεμμένη

instyle.gr
Ο Joe Jonas μαλλόν τηρεί τις πρωτοχρονιάτικες υποσχέσεις που θέλει να αφήνουμε στο παρελθόν όλα όσα μας κρατούν πίσω. Μετά το διαζύγιο από τη Sophie Turner, ο μουσικός μάλλον άλλαξε σελίδα. Έτσι, την Πρωτοχρονιά, εθεάθη να φεύγει από το ίδιο αεροδρόμιο στο Κάμπο Σαν Λούκας στο Μεξικό με το μοντέλο Stormi Bree. Joe Jonas arrives […] The post Joe Jonas: Αλλαγή σελίδας μετά το διαζύγιο από τη Sophie Turner – Φήμες για ειδύλλιο με πρώην εστεμμένη appeared first on InStyle.
13:46 04/01/2024

Sophie Turner: Τα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή εν μέσω διαζυγίου με τον Joe Jonas

instyle.gr
Η Sophie Turner έχει επιστρέψει στο παιχνίδι των ραντεβού, μετά τον χωρισμό της από τον Joe Jonas. Όπως όλα δείχνουν, μετά και την πρόσφατη κοινή τους έξοδο, έχει έρθει πολύ κοντά με τον Peregrine (Perry) Pearson. Τι συμβαίνει με τον Perry Pearson; «Η Sophie βγαίνει περιστασιακά με μερικούς ανθρώπους μετά τον χωρισμό της από τον […] The post Sophie Turner: Τα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή εν μέσω διαζυγίου με τον Joe Jonas appeared first on InStyle.
00:46 10/12/2023

Sophie Turner: Νέος έρωτας στη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Joe Jonas

instyle.gr
Η Sophie Turner επιβεβαίωσε τo ειδύλλιό της με τον Βρετανό αριστοκράτη, Peregrine Pearson, με νέα κοινή έξοδο. Η 27χρονη ηθοποιός εθεάθη να φιλά παθιασμένα τον κληρονόμο της αυτοκρατορίας των ΜΜΕ. Η οικογένεια του Pearson, έχει καθαρή αξία πάνω από 224 εκατομμύρια λίρες. H Sophie Turner είναι σε διαδικασία διαζυγίου με τον σύζυγό της Joe Jonas. […] The post Sophie Turner: Νέος έρωτας στη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Joe Jonas appeared first on InStyle.
17:46 08/12/2023

Η Sophie Turner είναι ερωτευμένη με τον Peregrine Pearson και ο Joe Jonas δείχνει ενοχλημένος

queen.gr
Ο Joe Jonas αντέδρασε στο ειδύλλιο της πρώην συζύγου του με τον Peregrine Pearson. Τα τρυφερά τετ-α-τετ του ζευγαριού και η αντίδραση του τραγουδιστή.Περισσότερα...
18:09 07/11/2023

Joe Jonas: Ενοχλημένος από τα δημόσια φιλιά της Sophie Turner – “Είναι πολύ νωρίς…”

instyle.gr
Ο Joe Jonas πιστεύει ότι είναι “πολύ νωρίς” για τη Sophie Turner να φιλά άλλους άνδρες δημοσίως. Ο Joe Jonas και η Sophie Turner να είναι σε διαδικασία διαζυγίου. Ωστόσο, ο popstar πιστεύει ότι είναι “πολύ νωρίς” για την εν διαστάσει σύζυγό του να φιλά παθιασμένα έναν άλλο άνδρα δημοσίως. Πηγές προσκείμενες στον σταρ υποστηρίζουν […] The post Joe Jonas: Ενοχλημένος από τα δημόσια φιλιά της Sophie Turner – “Είναι πολύ νωρίς…” appeared first on InStyle.
12:46 07/11/2023

Η Sophie Turner κάνει restart στην προσωπική της ζωή με τον πρώην της Maria Olympia

queen.gr
Να γιατί έπεσαν τίτλοι τέλους στον δεσμό της Μαρίας Ολυμπίας Γλύξμπουργκ με τον Peregrine John Dickinson Pearson μιας και η Sophie Turner μπήκε στη μέση!Περισσότερα...
12:09 01/11/2023

Βαλαβάνη- Βασάλος, Sophie Turner- Joe Jonas: Γιατί μας στεναχωρούν τόσο πολύ οι χωρισμοί των celebs;

queen.gr
Γιατί επενδύουμε τόσο πολύ τελικά στις σχέσεις των διασήμων και γιατί μας στεναχωρεί βαθιά ο χωρισμός του; Οι ειδικοί τονίζουν πως υπάρχει ουσία στην απογοήτευση που νιώθουμε μετά από κάθε τέτοιο χωρισμό.Περισσότερα...
19:09 11/10/2023

Joe Jonas-Sophie Turner: Φιλική λύση στη διαμάχη τους για την κηδεμονία μετά τη διαμεσολάβηση

instyle.gr
Ο Joe Jonas και η Sophie Turner βρίσκονται στα πρόθυρα διακανονισμού σχετικά με την επιμέλεια των δύο κοριτσιών τους. Δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Page Six αναφέρουν ότι το πρώην ζευγάρι πιστεύει ότι επίκειται “φιλική επίλυση όλων των μεταξύ τους θεμάτων.” Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη […] The post Joe Jonas-Sophie Turner: Φιλική λύση στη διαμάχη τους για την κηδεμονία μετά τη διαμεσολάβηση appeared first on InStyle.
09:46 11/10/2023

Joe Jonas-Sophie Turner: Αποκαλύφθηκε το όνομα της δεύτερης κόρης τους 14 μήνες μετά τη γέννησή της

instyle.gr
Αποκαλύφθηκε το όνομα της δεύτερης κόρης του Joe Jonas και της Sophie Turner, 14 μήνες μετά τη γέννησή της, ενώ το ζευγάρι έχει εμπλακεί σε σκληρή μάχη για το διαζύγιό του. Σύμφωνα με τα αρχεία κηδεμονίας που έχει στη διάθεσή του το Page Six, το μέλος των Jonas Brothers και η σταρ του “Game of […] The post Joe Jonas-Sophie Turner: Αποκαλύφθηκε το όνομα της δεύτερης κόρης τους 14 μήνες μετά τη γέννησή της appeared first on InStyle.
11:46 27/09/2023

Sophie Turner-Joe Jonas: Συμφωνία να κρατήσουν τα παιδιά στη Νέα Υόρκη

instyle.gr
Η Sophie Turner και ο Joe Jonas κατέληξαν σε συμφωνία για να παραμείνουν οι κόρες τους στη Νέα Υόρκη, καθώς το ζευγάρι έχει εμπλακεί σε πικρή μάχη για το διαζύγιό του και προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Οι δύο σταρ υπέγραψαν μια προσωρινή εντολή συναίνεσης, την οποία εξασφάλισε το Page Six, η οποία απαγορεύει και […] The post Sophie Turner-Joe Jonas: Συμφωνία να κρατήσουν τα παιδιά στη Νέα Υόρκη appeared first on InStyle.
11:46 26/09/2023

Jessica Chastain: Στο πλευρό της Sophie Turner – Το αιχμηρό tweet για τη “χειραγώγηση” από τον Joe Jonas

instyle.gr
Η Jessica Chastain εξέφρασε τη δημόσια στήριξή της στη Sophie Turner, τη στιγμή που το διαζύγιο της σταρ παίρνει άσχημη τροπή με τη μάχη για την κηδεμονία των δύο παιδιών της με τον Joe Jonas. Την Παρασκευή, η Jessica Chastain αναδημοσίευσε ένα tweet της φεμινίστριας συγγραφέως Roxane Gay που έγραφε: “Ο τρόπος με τον οποίο […] The post Jessica Chastain: Στο πλευρό της Sophie Turner – Το αιχμηρό tweet για τη “χειραγώγηση” από τον Joe Jonas appeared first on InStyle.
13:46 23/09/2023

Η Sophie Turner κάνει μήνυση στον Joe Jonas, ζητά πίσω τις κόρες της και το διαζύγιο έγινε άβολο

queen.gr
O χωρισμός της Sophie Turner και του Joe Jonas πήρε άσχημη τροπή και όσα έρχονται δείχνουν το ξεκίνημα μιας μεγάλης δικαστικής διαμάχης με τις κόρες τους στο επίκεντρο.Περισσότερα...
15:17 22/09/2023

Joe Jonas-Sophie Turner: Βγαίνουν… μαχαίρια για την κηδεμονία των παιδιών – Μήνυση από τη σταρ του Game of Thrones

instyle.gr
Άσχημη τροπή παίρνει το διαζύγιο των Joe Jonas και Sophie Turner καθώς το πρώην -πλέον- ζευγάρι ανταλλάσσει “πυρά” σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών του και για τον τόπο διαμονής τους. Η Sophie Turner, 27 ετών, κατέθεσε αγωγή στη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης ζητώντας να επιστρέψουν τα δύο παιδιά της, η Willa, 3 ετών, […] The post Joe Jonas-Sophie Turner: Βγαίνουν… μαχαίρια για την κηδεμονία των παιδιών – Μήνυση από τη σταρ του Game of Thrones appeared first on InStyle.
10:46 22/09/2023

H Sophie Turner έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μετά τον χωρισμό από τον Joe Jonas

queen.gr
Ο Joe Jonas κλαίει on stage και η Sophie Turner κάνει την πρώτη εμφάνιση μετά τον χωρισμό, σχεδόν αγνώριστη.Περισσότερα...
22:17 13/09/2023

Joe Jonas – Sophie Turner: Η επίσημη ανακοίνωση του πρώην ζευγαριού για το διαζύγιό τους

govastileto.gr
Τέλος στον γάμο τους μετά από τέσσερα χρόνια αποφάσισαν να βάλουν ο Joe Jonas και η Sophie Turner. Με τα διεθνή media να κάνουν σενάρια σχετικά με τους λόγους που ο τραγουδιστής των Jonas Brothers και η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones αποφάσισαν να χωρίσουν, το ζευγάρι έβγαλε κοινή ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας το διαζύγιό τους. «Μετά […]
15:00 07/09/2023

Joe Jonas: Ένα βίντεο “έκαψε” τη Sophie Turner – Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε στο διαζύγιο

instyle.gr
Ο Joe Jonas και η Sophie Turner επιβεβαίωσαν με κοινή τους δήλωση το διαζύγιό τους, έπειτα από αρκετές ημέρες έντονης φημολογίας. Αρκετά έχουν ακουστεί για τις αιτίες που οδήγησαν το ζευγάρι στο διαζύγιο έπειτα από τέσσερα χρόνια γάμου, αλλά τώρα υπάρχει άλλη μία φήμη να προστεθεί στη λίστα των αιτιών. Σύμφωνα με πολλές πηγές, η […] The post Joe Jonas: Ένα βίντεο “έκαψε” τη Sophie Turner – Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε στο διαζύγιο appeared first on InStyle.
11:46 07/09/2023

Joe Jonas-Sophie Turner: Έντονα συζυγικά προβλήματα τους οδήγησαν στον δικηγόρο διαζυγίων

instyle.gr
Έντονες είναι οι φήμες ότι ο Joe Jonas και η Sophie Turner χωρίζουν έπειτα από τέσσερα χρόνια γάμου. Ο τραγουδιστής εμφανίζεται συχνά χωρίς τη βέρα του ενώ λέγεται ότι προσέλαβε δικηγόρο και ετοιμάζεται να καταθέσει αίτηση διαζυγίου αφού η σχέση του με τη Sophie αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Πάντως, το ζευγάρι, παρά τις φήμες, προκάλεσε σύγχυση, […] The post Joe Jonas-Sophie Turner: Έντονα συζυγικά προβλήματα τους οδήγησαν στον δικηγόρο διαζυγίων appeared first on InStyle.
13:46 04/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load