#Πέγκυ Τρικαλιώτη

Ο μεγάλος έρωτας στο Προξενιό της Ιουλίας που προκαλεί αντιδράσεις κι ένας μοιραίος θάνατος

queen.gr
Θα θυσιαστούν για την ευτυχία των παιδιών τους: Γενικά όλοι οι έρωτες στο Προξενιό της Ιουλίας είναι καταστροφικοί από όλες τις απόψεις. Μετά την Πέγκυ Τρικαλιώτη και μία ακόμη γυναίκα έχει ένα ξαφνικό τέλος. Περισσότερα...
14:17 23/04/2024

Στο Προξενιό της Ιουλίας έχουμε διπλή απιστία και το ξαφνικό τέλος μίας αγαπημένης ηθοποιού

queen.gr
Το spoiler για την Πέγκυ Τρικαλιώτη στο Προξενιό της Ιουλίας και η νέα απιστία στον τηλεοπτικό Τύρναβο. Περισσότερα...
16:09 16/04/2024

Το προξενιό της Ιουλίας: «Κύρια Τρικαλιώτη χειροκροτώ όρθια» «Τρικαλιώτη πάτα μας»

happytv.gr
Καθηλωτικό είναι το σημερινό επεισόδιο της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας» με την Πέγκυ Τρικαλιώτη στο ρόλο της Κυριακούλας, να δέχεται διθυραμβικά σχόλια στο X. Μια ιδιαίτερα συγκινητική σκηνή είχαν η Κυριακούλα με το γιό της Γρηγόρη, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας», όπου έγιναν αποκαλύψεις. Πως σχολίασαν οι τηλεθεατές στο Χ […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Το προξενιό της Ιουλίας: «Κύρια Τρικαλιώτη χειροκροτώ όρθια» «Τρικαλιώτη πάτα μας»
00:37 01/03/2024

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη, χωρίς μακιγιάζ και αγουροξυπνημένη, λίγο πριν το γύρισμα για το «Προξενιό της Ιουλίας» (βίντεο)

happytv.gr
Η Πέγκυ Τρικαλιώτη είναι μία από τις αγαπημένες Ελληνίδες ηθοποιούς, που δε φοβάται να ανεβάσει φωτογραφίες και βίντεο, χωρίς φίλτρα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.  Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Η Πέγκυ Τρικαλιώτη, χωρίς μακιγιάζ και αγουροξυπνημένη, λίγο πριν το γύρισμα για το «Προξενιό της Ιουλίας» (βίντεο)
23:37 29/02/2024

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Με βαραίνει η λέξη ευτυχία»

thebest.gr
Με αφορμή τη συμμετοχή στο «Προξενιό της Ιουλίας» του Alpha, η Πέγκυ Τρικαλιώτη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και την δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα.
06:00 18/02/2024

Θεατής: «Μαντάμ Μποβαρί» στο Θέατρο Αποθήκη

monopoli.gr
Ο λυρισμός συναντά τον ωμό ρεαλισμό και το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκυστάβ Φλωμπέρ συναντούν οι Έλσα Ανδριανού και Λιλλυ Μελεμέ, οι οποίες αναλαμβάνουν τη διασκευή και τη σκηνοθεσία αντίστοιχα, στο Θέατρο Αποθήκη, με την Πέγκυ Τρικαλιώτη στον ομώνυμο ρόλο.
09:53 16/02/2024

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Η κόρη μας νόμιζε ότι χωρίσαμε, όταν ο σύζυγός μου έφυγε για δουλειά στο εξωτερικό»

tlife.gr
Η φετινή σεζόν βρίσκει την Πέγκυ Τρικαλιώτη να πρωταγωνιστεί τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο θέατρο. To άρθρο Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Η κόρη μας νόμιζε ότι χωρίσαμε, όταν ο σύζυγός μου έφυγε για δουλειά στο εξωτερικό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 01/02/2024

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Αυτός είναι ο Φανούρης, ο 5χρονος γάτος της

happytv.gr
Η Πέγκυ Τρικαλιώτη είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και συχνά μοιράζεται με τους Διαδικτυακούς της φίλους, στιγμές από την καθημερινότητα της. Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha “Το προξενιό της Ιουλία” έχοντας το ρόλο της Κυριακούλας, το βράδυ του Σαββάτου, ανέβασε ένα story με τον γάτο της Φανούρη, ο οποίος μπήκε μέσα […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Πέγκυ Τρικαλιώτη: Αυτός είναι ο Φανούρης, ο 5χρονος γάτος της
09:37 28/01/2024

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Θα τον ήθελα λοιπόν και για κανονικό γιο…»

happytv.gr
Φέτος την απολαμβάνουμε στην σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας» και συγκεκριμένα στο ρόλο της Κυριακούλας Ραζίνη. Ο λόγος για την Πέγκυ Τρικαλιώτη, που το πρωί της Πέμπτης, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον τηλεοπτικό της γιο, Γρηγόρη, κατά κόσμον Δημήτρη Σέρφα. Στη λεζάντα έγραψε: «Ο γιός μου….ο Γρηγόρης […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Θα τον ήθελα λοιπόν και για κανονικό γιο…»
12:37 18/01/2024

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Η θέση της γυναίκας στην κοινωνία δεν έχει αλλάξει όσο θα έπρεπε»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου παραχώρησε η Πέγκυ Τρικαλιώτη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στη θέση […] The post Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Η θέση της γυναίκας στην κοινωνία δεν έχει αλλάξει όσο θα έπρεπε» appeared first on Zappit.
15:00 09/01/2024

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Λύγισε» με την αναφορά στην έφηβη κόρη της – «Μου έχει αλλάξει τη ζωή»

tlife.gr
Συγκινημένη η Πέγκυ Τρικαλιώτη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται με τη Ναταλία Γερμανού. Η αναφορά στην To άρθρο Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Λύγισε» με την αναφορά στην έφηβη κόρη της – «Μου έχει αλλάξει τη ζωή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 09/12/2023

Λύγισε η Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Μου έχει αλλάξει όλη μου τη ζωή, είναι συνέχεια μέσα στο μυαλό μου»

zappit.gr
Η Πέγκυ Τρικαλιώτη κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου στον καναπέ του Καλύτερα Δε Γίνεται και δεν μπόρεσε να κρύψει τη […] The post Λύγισε η Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Μου έχει αλλάξει όλη μου τη ζωή, είναι συνέχεια μέσα στο μυαλό μου» appeared first on Zappit.
16:00 09/12/2023

Δημήτρης Σέρφας: "Δηλώνω ερωτευμένος με την Πέγκυ Τρικαλιώτη"

patrasevents.gr
"Πιστεύω πως είναι από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω"
07:53 06/12/2023

Το προξενιό της Ιουλίας – Πέγκυ Τρικαλιώτη: Οι αποκαλύψεις για τα επόμενα επεισόδια και το ρόλο της Κυριακούλας

happytv.gr
Η Πέγκυ Τρικαλιώτη, που υποδύεται την Κυριακούλα στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας», βρέθηκε καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων μίλησε για το ρόλο και τις εξελίξεις στη σειρά. Όπως είπε, μέχρι να έρθει η Κυριακούλα στη ζωή της πίστευε «ότι είναι αρκετά δύσκολο το casting σε σχέση με μένα στην […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Το προξενιό της Ιουλίας – Πέγκυ Τρικαλιώτη: Οι αποκαλύψεις για τα επόμενα επεισόδια και το ρόλο της Κυριακούλας
20:37 08/11/2023

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Από το Προξενιό της Ιουλίας στην Μαντάμ Μποβαρί

youfly.com
Θα ενσαρκώσει έναν ενδιαφέροντα ρόλο θεατρικά, ενώ μας καθηλώνει και τηλεοπτικά! The post Πέγκυ Τρικαλιώτη: Από το Προξενιό της Ιουλίας στην Μαντάμ Μποβαρί appeared first on Youfly.
06:58 13/10/2023

Το προξενιό της Ιουλίας – Πέγκυ Τρικαλιώτη: Νιώθω σαν να είναι ο πρώτος έρωτας που τα αντέχεις όλα

Newsbeast.gr
Η Πέγκυ Τρικαλιώτη που γνωρίσαμε ως Κυριακούλα Ραζίνη στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας», μίλησε το πρωί στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, στην εκπομπή «Happy day» στον Alpha. «Είχα πάρα πολλά χρόνια να κάνω τηλεόραση και μάλιστα όταν ήρθε αυτή η πρόταση είχα ήδη κλείσει το θέατρο με την ‘Μαντάμ Μποβαρί’. Και με πήρε τηλέφωνο ο Νίκος Απειρανθίτης, ο σεναριογράφος, και μου έκανε την πρόταση. Το σκέφτηκα και απάντησα ‘τι μου ‘κανες τώρα, θέλω να το κάνω αυτό’. Είμαι πολύ χαρούμενη παρότι είμαι πάρα πολύ κουρασμένη. Δουλεύω 15 ώρες την ημέρα. Είναι 10ωρα τα γυρίσματα κάτι που δεν έχω ξαναζήσει. Έχω ζήσει εβδομαδιαίες σειρές αλλά αυτό είναι καταιγιστικό κι έχω και τις πρόβες και
21:00 05/10/2023

Πέγκυ Τρικαλιώτη στο TLIFE: Το «Προξενιό της Ιουλίας», η σχέση με την κόρη της και η «σκοτεινή» περίοδος της ζωής της

tlife.gr
Σε ένα διάλειμμα από τα πολύωρα γυρίσματα για το “Προξενιό της Ιουλίας” και τις εξαντλητικές πρόβες To άρθρο Πέγκυ Τρικαλιώτη στο TLIFE: Το «Προξενιό της Ιουλίας», η σχέση με την κόρη της και η «σκοτεινή» περίοδος της ζωής της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:10 22/09/2023

Προξενιό της Ιουλίας: Η Πέγκυ Τρικαλιώτη υποδύεται την Κυριακούλα Ραζίνη

zappit.gr
Ως Κυριακούλα Ραζίνη θα γνωρίσουμε την Πέγκυ Τρικαλιώτη στη νέα σειρά εποχής του Alpha Προξενιό της Ιουλίας. Η Κυριακούλα είναι […] The post Προξενιό της Ιουλίας: Η Πέγκυ Τρικαλιώτη υποδύεται την Κυριακούλα Ραζίνη appeared first on Zappit.
16:00 10/08/2023

Το προξενιό της Ιουλίας: “Η Κυριακούλα αναγκάζεται να γίνει σκληρή”

happytv.gr
Ως Κυριακούλα Ραζίνη θα γνωρίσουμε την Πέγκυ Τρικαλιώτη στη νέα σειρά εποχής του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας». Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Το προξενιό της Ιουλίας: “Η Κυριακούλα αναγκάζεται να γίνει σκληρή”
15:37 10/08/2023

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η κόρη της έγινε 11 ετών - Η τρυφερή ανάρτηση και η φωτογραφία

mothersblog.gr
Για ακόμα μία φορά η Πέγκυ Τρικαλιώτη εκφράζει την αδυναμία που έχει στην κόρη της. Περισσότερα...
13:37 07/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load