#TikTok

Sunshine guilt: Τι σημαίνει να μη μπορείς να απολαύσεις όπως εσύ θέλεις τις ηλιόλουστες ημέρες;

Skai.gr
Ένα πρόσφατο trend στο TikTok ήρθε να μας θυμίσει μια ακόμη κοινωνική παθογένεια: Ότι ακόμη και ο τρόπος που απολαμβάνουμε είναι μερικές φορές ετεροκαθοριζόμενος
23:38 24/04/2024

BookTok: Η κυρίαρχη τάση για το βιβλίο από το TikTok

matrix24.gr
Σύμφωνα με μαρτυρίες εκατοντάδων επαγγελματιών των εκδόσεων ανά τον κόσμο, το #BookTok, δηλαδή η κοινότητα των βιβλιόφιλων στο TikTok, έχει εδραιωθεί ως μια εκ των ισχυρότερων τάσεων για την προώθηση του βιβλίου. Η ανάγνωση, όπως κάθε δυναμική συνήθεια, εξελίσσεται και [...]
22:47 24/04/2024

Αυτό είναι το μακιγιάζ που κάνει θραύση στο TikTok και θα φοράμε όλο το καλοκαίρι

in.gr
Η «sunset blush» τάση θα φέρει το... ηλιοβασίλεμα στο μακιγιάζ σας.
22:03 24/04/2024

ΗΠΑ: Για «αντισυνταγματικό νόμο» κάνει λόγο εκπρόσωπος του TikTok μετά την υπογραφή του νομοσχεδίου από τον Μπάιντεν

Skai.gr
Προηγήθηκε η υπογραφή από τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν του νομοσχεδίου που απαγορεύει την εφαρμογή TikTok, στην περίπτωση που η ιδιοκτήτρια εταιρεία, η κινεζική ByteDance, δεν πουλήσει τα περιουσιακά στοιχεία της στις ΗΠΑ μέσα στους επόμενους 9 έως 12 μήνες
21:39 24/04/2024

Μηχανικός αποκαλύπτει το μυστικό για να εντοπίσετε τα προβλήματα που κρύβουν τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα (vid)

Gazzetta
Μηχανικός χρησιμοποίησε το TikTok για να αναδείξει ένα κόλπο που μπορεί να σώσει τους υποψήφιους αγοραστές ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.
21:02 24/04/2024

Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο: Μηχανικός αποκαλύπτει στο TikTok πώς να εντοπίσετε τα «κρυμμένα» προβλήματα 

in.gr
Η απόκτηση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου έχει πολλές παραμέτρους που είναι καλό να ληφθούν σοβαρά υπόψιν πριν την αγορά του.
21:01 24/04/2024

Αντίδραση TikTok για το νομοσχέδιο που το απαγορεύει στις ΗΠΑ: Είναι αντισυνταγματικό, θα το αμφισβητήσουμε δικαστικά

Newsit
Στον απόηχο της υπογραφής από τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν του νομοσχεδίου που απαγορεύει την εφαρμογή TikTok, στην περίπτωση που η ιδιοκτήτρια εταιρεία,, δεν πουλήσει τα περιουσιακά στοιχεία της στις ΗΠΑ μέσα στους επόμενους 9 έως 12 μήνες, εκπρόσωπος του TikTok εξέδωσε γραπτή δήλωση με την αντίδρασή του. Στην δήλωσή του το TikTok κάνει λόγο ... Περισσότερα To άρθρο Αντίδραση TikTok για το νομοσχέδιο που το απαγορεύει στις ΗΠΑ: Είναι αντισυνταγματικό, θα το αμφισβητήσουμε δικαστικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:01 24/04/2024

TikTok: Αντισυνταγματικός ο αμερικανικός νόμος που απαγορεύει την πλατφόρμα – Θα προσφύγουμε δικαστικά

ProtoThema.gr
Η πρώτη αντίδραση του TikTok μετά την υπογραφή του νομοσχεδίου από τον Τζο Μπάιντεν - «Υα γεγονότα και ο νόμος είναι ξεκάθαρα με το μέρος μας»
21:00 24/04/2024

Ξεκινά για Ουκρανία η στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ – Επισημοποιήθηκαν τα οικονομικά πακέτα

in.gr
Ο πρόεδρος Μπάιντεν επικύρωσε τους νόμους για παροχή βοήθειας σε Ουκρανία-Ισραήλ και την απαγόρευση του TikTok - Διαβεβαίωσε ότι το στρατιωτικό υλικό θα σταλεί στην Ουκρανία «εντός των προσεχών ωρών»
20:01 24/04/2024

ΗΠΑ: H Γερουσία ενέκρινε περαιτέρω βοήθεια στην Ουκρανία και το ν/σ για το TikTok

blueskytv.gr
Το αμερικανικό Κογκρέσο ενέκρινε οριστικά χθες Τρίτη (τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ώρα Ελλάδας) γιγαντιαίο πακέτο περαιτέρω στρατιωτικής και οικονομικής βοήθειας στην Ουκρανία, καρπό πολύμηνων, εξαιρετικά τεταμένων και κοπιωδών παζαριών. Το πακέτο χρηματοδοτήσεων, που συμπεριλαμβάνει επίσης κεφάλαια για το Ισραήλ, για την Ταϊβάν, καθώς και τελεσίγραφο για την πλατφόρμα TikTok, εγκρίθηκε με εξαιρετικά ευρεία πλειοψηφία […] ΗΠΑ: H Γερουσία ενέκρινε περαιτέρω βοήθεια στην Ουκρανία και το ν/σ για το TikTok on BLUE SKY.
19:46 24/04/2024

Τα χόμπι που σε κινητοποιούν είναι το τελευταίο hack ευεξίας του TikTok

queen.gr
Για να ενισχύσεις την ενέργειά σου θα βοηθήσει να ξεκινήσεις ένα χόμπι το οποίο θα σε κινητοποιεί.Περισσότερα...
18:17 24/04/2024

Sunset Blush: Νέο makeup trend του TikTok μάς κάνει να μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι

monopoli.gr
Η νέα τάση στο μακιγιάζ «μαγεύει» κάθε γυναίκα που λατρεύει τις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος.
17:54 24/04/2024

TikTok: Τι σημαίνει στην πράξη η απαγόρευση από το Κογκρέσο

neolaia.gr
Η κόντρα μεταξύ Ουάσιγκτον και Πεκίνου για το μέλλον του TikTok, μπαίνει πια σε μια νέα φάση.
17:47 24/04/2024

Η τεχνική “L-Shaped” του TikTok υπόσχεται να ανασηκώσει τα ζυγωματικά μας

instyle.gr
Το ρουζ είναι ένα από τα αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ τόσο των επαγγελματιών makeup artists όσο και εμάς των ερασιτεχνών. Μια δόση χρώματος στα ζυγωματικά μπορεί να δώσει άλλο αέρα στην επιδερμίδα κάνοντάς την να δείχνει φρέσκια και νεανική. Και ενώ υπάρχουν πολλές τεχνικές για την εφαρμογή του ρουζ, ένας νέος τρόπος έχει κλέψει την παράσταση […] The post Η τεχνική “L-Shaped” του TikTok υπόσχεται να ανασηκώσει τα ζυγωματικά μας appeared first on InStyle.
16:48 24/04/2024

Το νομοσχέδιο TikTok Divest-or-Ban εγκρίνεται στις ΗΠΑ

secnews.gr
Το απόγευμα της Τρίτης, η Γερουσία των ΗΠΑ ψήφισε υπέρ του νομοσχεδίου που αφορά το TikTok, με αποτέλεσμα 79 υπέρ έναντι 18 κατά.
14:10 24/04/2024

ΤikTok: Σε διπλή μέγγενη από ΗΠΑ και Ευρώπη

in.gr
Ψήφισε και η Γερουσία για αναγκαστική πώληση της εφαρμογής από την κινεζική ByteDance – Έρευνα και από Κομισιόν στο TikTok Lite με φόβους για εθισμό των χρηστών
14:02 24/04/2024

ΗΠΑ: «Πράσινο φως» από τη Γερουσία στο νομοσχέδιο που απειλεί με μπλόκο το TikTok

documentonews.gr
Η Γερουσία ψήφισε την Τρίτη, με μεγάλη πλειοψηφία υπέρ νομοσχεδίου που απαιτεί από το TikTok να κόψει τους δεσμούς του… Το άρθρο ΗΠΑ: «Πράσινο φως» από τη Γερουσία στο νομοσχέδιο που απειλεί με μπλόκο το TikTok εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
11:10 24/04/2024

Χατζηδάκης: Μείωση 50% στις χρεώσεις POS, φιλικό IRIS και μικρότερες προμήθειες

Newsit
Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, κάνει λόγο στα social media περί μειώσεων στις χρεώσεις POS, για το σύστημα IRIS και τις προμήθειες που είναι μικρότερες   Συγκεκριμένα, ο Κωστής Χατζηδάκης, μέσω του λογαριασμού του στο TikTok, σημειώνει: «Νομοθετούμε -και θα το κάνουμε αμέσως- τη μείωση κατά 50% των προμηθειών μέσω POS για επιχειρήσεις ... Περισσότερα To άρθρο Χατζηδάκης: Μείωση 50% στις χρεώσεις POS, φιλικό IRIS και μικρότερες προμήθειες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:01 24/04/2024

Χατζηδάκης: 50% στα POS, φιλικό IRIS, ανάσα στις προμήθειες - Το βίντεο του υπουργού στο TikTok και τα behind the scenes

Παραπολιτικά
"Εγώ ξέρω ότι είναι δυο πολύ θετικές πρωτοβουλίες!", επισημαίνει ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης
11:01 24/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load