#Τσάμπιονς λιγκ

Οι έντεκα του Φέρεντς Πούσκας, που κοίταξαν τον Άγιαξ στα ίσα

irafina.gr
Σαν σήμερα (2 Ιουνίου), είναι η μέρα γιορτής για τους φίλους του Παναθηναϊκού, για την συμπλήρωση των 51χρόνων, από την συμμετοχή του τριφυλλιού, στον τελικό του Τσάμπιονς λιγκ. Μια ομάδα, αποτελούμενη εξ ολοκλήρου από Έλληνες, είχε την ευκαιρία για την μεγαλύτερη διάκριση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέχρι να βρεθεί στο Γουέμπλεϊ, χρειάστηκε να περάσει από τους: […]
14:26 02/06/2022

ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ 21/5/2022

matrix24.gr
Το ΚΙΝΑΛ έβγαλε αρχηγό, άλλαξε όνομα, έκανε συνέδριο, έφερε πίσω τον Βενιζέλο. Αν κάνει τρεις-τέσσερεις καλές μεταγραφές από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ψωνίσει και κάνα SPDίτη από Γερμανία βλέπω τον Τσολιά του χρόνου να παίζει στο Τσάμπιονς λιγκ...
20:14 21/05/2022

ΑΡΗΣτος: Με στόχο το βήμα παραπάνω! Πρωτάθλημα ή έξοδο στο Τσάμπιονς λιγκ!

sportime.gr
Ο ΑΡΗΣΤΟΣ γράφει για την κατάκτηση της 3ης θέσης και τον πήχη που ανεβαίνει για τον Άρη Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
13:46 19/05/2022

Τσάμπιονς λιγκ: Ντέρμπι κορυφής για τους ερυθρόλευκους

sportsfeed.gr
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπρέσια στην Ιταλία αύριο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του τσάμπιονς λιγκ πόλο στο ντέρμπι κορυφής του πρώτου ομίλου. Οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις και μετρούν με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, συγκομιδή 13 βαθμών. Η Μπρέσια βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 11 βαθμο΄θς με τρεις νίκες […] The post Τσάμπιονς λιγκ: Ντέρμπι κορυφής για τους ερυθρόλευκους appeared first on SPORTSFEED.
20:12 20/12/2021

Τσάμπιονς λιγκ: Ζορίστηκαν αλλά νίκησαν οι ερυθρόλευκοι

sportsfeed.gr
Χάρη σε μια διαφορά που έχτισαν από τα πρώτα λεπτά, η ομάδα πόλο των ανδρών του Ολυμπιακού κατάφερε να νικήσει την ανταγωνιστική Γιαντράν Σπλιτ με 12-10, για την 5η αγωνιστική του τσάμπιονς λιγκ. Αν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το γκολ του Ρίνο Μπούριτς (1-0, 1′ λεπτό), ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στα επόμενα λεπτά και […] The post Τσάμπιονς λιγκ: Ζορίστηκαν αλλά νίκησαν οι ερυθρόλευκοι appeared first on SPORTSFEED.
22:30 14/12/2021

Τσάμπιονς λιγκ: Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό

sportsfeed.gr
Σημαντική νίκη σημείωσε πριν από λίγο η ομάδα πόλο των ανδρών του Ολυμπιακού για την 4η αγωνιστική του τσάμπιονς λιγκ, επικρατώντας 8-4 επί της Μπαρτσελονέτα στο Παπαστράτειο. Με άμυνα για σεμινάριο και τον Μπίγιατς σε μεγάλη βραδιά κάτω από τα δοκάρια, οι πρωταθλητές Ελλάδας κράτησαν στα τέσσερα γκολ την ισπανική ομάδα και έμειναν αλώβητοι σε […] The post Τσάμπιονς λιγκ: Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό appeared first on SPORTSFEED.
21:00 30/11/2021

Τσάμπιονς λιγκ: Εντυπωσιακοί αγώνες στη Λιθουανία

sportsfeed.gr
Στο κατάμεστο ποδηλατοδρόμιο Σίντο στο Πανεβέζις της Λιθουανίας, ο Ολλανδός Χάρι Λαβρίεσεν προσπέρασε στα τελευταία μέτρα τον Νίκολας Πολ από το Τρινιντάντ Τομπάγκο και τον νίκησε στο νήμα, κάνοντας ακόμη πιο εντυπωσιακό το θέαμα για τη 2η αγωνιστική του τσάμπιονς λιγκ ποδηλασίας πίστας. Το ποδηλατοδρόμιο ήταν sold out (χωρητικότητα 4.230 θέσεων). Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική και […] The post Τσάμπιονς λιγκ: Εντυπωσιακοί αγώνες στη Λιθουανία appeared first on SPORTSFEED.
09:58 28/11/2021

Τα πέντε καλύτερα γκολ της 4ης αγωνιστικής στο Τσάμπιονς λιγκ (video)

pressaris.gr
Λίβερπουλ και Άγιαξ ακολούθησαν τις Μπάγερν και Γιουβέντους στους «16» του Τσάμπιονς λιγκ, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε των ομίλων, ενώ οι «κόκκινοι» εξασφάλισαν και την πρωτιά του 2ου ομίλου.. Τα πέντε καλύτερα γκολ της 4ης αγωνιστικής στο Τσάμπιονς λιγκ The post Τα πέντε καλύτερα γκολ της 4ης αγωνιστικής στο Τσάμπιονς λιγκ (video) appeared first on pressaris.gr.
09:14 04/11/2021

Τσάμπιονς λιγκ: Έκλεισαν θέση στους «16» Μπάγερν, Γιουβέντους – Όλα τα αποτελέσματα (videos)

pressaris.gr
Μπάγερν και Γιουβέντους έγιναν οι δύο πρώτες ομάδες από τους ομίλους του Champions League που έκλεισαν θέσεις για τους «16» της διοργάνωσης, διατηρώντας παράλληλα και το απόλυτο (4Χ4) από την έναρξη της διοργάνωσης. The post Τσάμπιονς λιγκ: Έκλεισαν θέση στους «16» Μπάγερν, Γιουβέντους – Όλα τα αποτελέσματα (videos) appeared first on pressaris.gr.
00:08 03/11/2021

Σπουδαίες νίκες για Βόλφσπουργκ (2-1) και Τσέλσι (0-1) με την Μάλμε (videos)

pressaris.gr
Σπουδαίες νίκες για Βόλφσπουργκ (2-1) και Τσέλσι (0-1) με την Μάλμε στο Τσάμπιονς λιγκ. The post Σπουδαίες νίκες για Βόλφσπουργκ (2-1) και Τσέλσι (0-1) με την Μάλμε (videos) appeared first on pressaris.gr.
22:04 02/11/2021

Τσάμπιονς λιγκ: Κρίνονται οι 4 τελευταίες θέσεις

sportsfeed.gr
Η προκριματική φάση του τσάμπιονς λιγκ στην υδατοσφαίριση των ανδρών έχει μπει στην τελική ευθεία. Αύριο διεξάγονται οι τέσσερις επαναληπτικοί αγώνες για τον τρίτο προκριματικό γύρο, οπού θα δοθούν τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια για τους ομίλους.  Σε Ουγγαρία και Κροατία θα διεξαχθούν «εμφύλιοι», αφού η ΟΣΚ Βουδαπέστης θα αντιμετωπίσει την Σολνόκι Ντόσα στις 20:00 με […] The post Τσάμπιονς λιγκ: Κρίνονται οι 4 τελευταίες θέσεις appeared first on SPORTSFEED.
22:58 19/10/2021

Τσάμπιονς λιγκ: Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα

sportsfeed.gr
Τα πρώτα δώδεκα ονόματα των αθλητών και των αθλητριών που θα συμμετέχουν στο φετινό τσάμπιονς λιγκ της ποδηλασίας πίστας έγιναν γνωστά το οποίο θα αποτελείται από πέντε αγώνες με ξεκίνημα στην Μαγιόρκα στις 6/11. Μετά την Ισπανία, ο αγώνας θα περάσει από την Λιθουανία (27/11), από το Λονδίνο δύο αγώνες (3-4/12) και ο τελικός αγώνας […] The post Τσάμπιονς λιγκ: Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα appeared first on SPORTSFEED.
21:56 18/10/2021

Τσάμπιονς λιγκ: Ελπίζουν ΝΟΒ και Απόλλωνας

sportsfeed.gr
Μία ισοπαλία και μια ήττα ήταν ο σημερινός απολογισμός του ΝΟΒ και του Απόλλωνα σε τρίτο και τέταρτο προκριματικό όμιλο αντίστοιχα για το τσάμπιονς λιγκ υδατοσφαίρισης των ανδρών. Στη Βουδαπέστη, ο ΝΟ Βουλιαγμένης πήρε την ισοπαλία 11-11 κόντρα στη Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι του Μαυροβουνίου, που ήταν η δεύτερη μετά από αυτή της πρεμιέρας (με Σαβόνα […] The post Τσάμπιονς λιγκ: Ελπίζουν ΝΟΒ και Απόλλωνας appeared first on SPORTSFEED.
21:16 09/10/2021

Τσάμπιονς λιγκ: Ξεκινούν αύριο ΝΟΒ και Απόλλωνας στον 2ο γύρο

sportsfeed.gr
Την προσπάθειά της στον δεύτερο προκριματικό γύρο ξεκινά η ομάδα του ΝΟ Βουλιαγμένης ενώ ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει την πορεία του στο εξωτερικό, στον ίδιο γύρο. Η ομάδα του ΝΟΒ βρίσκεται ήδη στην πόλη Σζολνόκ της Ουγγαρίας, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του τρίτου γκρουπ. Η Βουλιαγμένη βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τις Σαβόνα (Ιταλία), […] The post Τσάμπιονς λιγκ: Ξεκινούν αύριο ΝΟΒ και Απόλλωνας στον 2ο γύρο appeared first on SPORTSFEED.
19:48 07/10/2021

Τσάμπιονς λιγκ: Επιβλητικός Απόλλωνας επί της Ζάιμπας

sportsfeed.gr
Επιβλητικός ήταν ο Απόλλωνας Σμύρνης στην αναμέτρησή του επί της λιθουανικής ομάδας Βάιζας, στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του τσάμπιονς λιγκ. Μία εύκολη νίκη πήρε η ελληνική ομάδα του Απόλλων Σμύρνης που αντιμετώπισε την ομάδα από τη Λιθουανία, Ζάιμπας, και με σκορ 21-6 πήραν τη δεύτερη νίκη τους στο τουρνουά. Οι παίκτες του Νίκου […] The post Τσάμπιονς λιγκ: Επιβλητικός Απόλλωνας επί της Ζάιμπας appeared first on SPORTSFEED.
19:16 24/09/2021

Τσάμπιονς λιγκ: Δεύτερη ήττα ο Απόλλωνας στην Ποντγκόριτσα

sportsfeed.gr
Δεύτερη ήττα γνώρισε σήμερα ο ελληνικός σύλλογος, Απόλλωνας Σμύρνης, που αντιμετώπισε την κροατική ομάδα Γιαντράν Σπλιτ στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του τσάμπιονς λιγκ υδατοσφαίρισης ανδρών. Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη έδωσε τον δεύτερο αγώνα της για σήμερα, απέναντι σε ακόμη μία δυνατή ομάδα, τη Γιαντράν Σπλιτ και παρ’ ότι προσπάθησαν πολύ δεν κατάφεραν […] The post Τσάμπιονς λιγκ: Δεύτερη ήττα ο Απόλλωνας στην Ποντγκόριτσα appeared first on SPORTSFEED.
18:52 23/09/2021

Τσάμπιονς λιγκ: Με το… δεξί ο Απόλλωνας στο Μαυροβούνιο

sportsfeed.gr
Με νίκη ξεκίνησε τους αγώνες του στον προκριματικό του τσάμπιονς λιγκ υδατοσφαίρισης ανδρών η ομάδα του Απόλλων Σμύρνης που επικράτησε επί της Σιντέν Καζάν, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του γύρο. Πολύ καλή αρχή έκανε ο ελληνικός σύλλογος που μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση μία θέσης τουλάχιστον στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης που σήμερα βρέθηκε αντιμέτωπος […] The post Τσάμπιονς λιγκ: Με το… δεξί ο Απόλλωνας στο Μαυροβούνιο appeared first on SPORTSFEED.
18:50 22/09/2021

Τσάμπιονς λιγκ: Ξεκινά αύριο στην Ποντγκόριτσα ο Απόλλωνας

sportsfeed.gr
Η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης αύριο θα επιστρέψει και επίσημα στους αγώνες στην Ευρώπη, με τη συμμετοχή του στον προκριματικό του τσάμπιονς λιγκ. Αύριο, 22/9, στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου θα ξεκινήσουν οι αγώνες του πρώτου ομίλου που μετέχου, πέραν του Απόλλωνα, και οι ομάδες Σιντέν Καζάν, Όρβοσι, Γιαντράν Σπλιτ, Ζάιμπας, Γιαντράν Μαυροβουνίου και Ένκα. Η […] The post Τσάμπιονς λιγκ: Ξεκινά αύριο στην Ποντγκόριτσα ο Απόλλωνας appeared first on SPORTSFEED.
16:24 21/09/2021

Τσάμπιονς λιγκ: Στη μάχη των προκριματικών ο Απόλλων Σμύρνης

sportsfeed.gr
Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι προκριματικοί αγώνες του τσάμπιονς λιγκ υδατοσφαίρισης ανδρών, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να ρίχνεται πρώτος στη μάχη της πρόκρισης. Ξεκινά την προσπάθειά του στον πρώτο γύρου του προκριματικού της δημοφιλούς διασυλλογικής διοργάνωσης, τσάμπιονς λιγκ, ο Απόλλωνας Σμύρνης που μέσα σε ένα τετραήμερο καλείται να δώσει έξι αγώνες και να βρεθεί στις […] The post Τσάμπιονς λιγκ: Στη μάχη των προκριματικών ο Απόλλων Σμύρνης appeared first on SPORTSFEED.
16:02 14/09/2021

Αποφασίζει ο Μπρόρσον, ξεκαθαρίζει το θέμα του στόπερ για τον Άρη

pressaris.gr
Η ολοκλήρωση των αγώνων για την Μάλμε και η είσοδό της στους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ, αναμένεται πλέον να δρομολογήσει τις τελευταίες εξελίξεις για το θέμα της μεταγραφής του Φρατζ Μπρόρσον στον Άρη, που ήταν και παραμένει η πρώτη επιλογή για την θέση του δεύτερου στόπερ. The post Αποφασίζει ο Μπρόρσον, ξεκαθαρίζει το θέμα του στόπερ για τον Άρη appeared first on pressaris.gr.
07:34 26/08/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load