#Chrissy Teigen

Chrissy Teigen: Θυμάται την πιο άβολη στιγμή που έζησε με τον John Legend και τον Andy Cohen

instyle.gr
Μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε πρόσφατα η Chrissy Teigen. Αφορά στην πρώτη συνάντηση του John Legend και του Carl Radke, η οποία ξεκίνησε «δύσκολα». Η αποκάλυψη αυτή έγινε στο πλαίσιο της εκπομπής «Chrissy & Dave Dine Out». Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο όπου πήραν συνέντευξη από τον Andy Cohen. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε […] The post Chrissy Teigen: Θυμάται την πιο άβολη στιγμή που έζησε με τον John Legend και τον Andy Cohen appeared first on InStyle.
08:46 27/01/2024

Chrissy Teigen: Χαρίζει στον John Legend τον πιο καυτό χορό για τα 45α γενέθλιά του

instyle.gr
Η Chrissy Teigen έψαχνε για ένα πρωτότυπο δώρο για τα 45α γενέθλια του συζύγου της, John Legend. Και μαλλόν το βρήκε. Το μοντέλο χάρισε στον σταρ έναν καυτό χορό που σίγουρα θα του μείνει ανεξίτηλα χαραγμένος στη μνήμη. Η Teigen ανέβασε στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από τον Δεκέμβριο, τα οποία αποκάλυπταν και το δώρο γενεθλίων […] The post Chrissy Teigen: Χαρίζει στον John Legend τον πιο καυτό χορό για τα 45α γενέθλιά του appeared first on InStyle.
21:46 12/01/2024

Chrissy Teigen-John Legend: Για τέταρτη φορά γονείς

instyle.gr
Η Chrissy Teigen και ο John Legend εξέπληξαν όλο τον κόσμο όταν ανακοίνωσαν τη γέννηση του τέταρτου παιδιού τους, το βράδυ της Τετάρτης. Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Wren Alexander Stephens, που γεννήθηκε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου. “Θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε γι’ αυτό το απίστευτο δώρο που μας έδωσες, Alexandra”, έγραψε η Chrissy […] The post Chrissy Teigen-John Legend: Για τέταρτη φορά γονείς appeared first on InStyle.
09:46 29/06/2023

Η επική απάντηση της Chrissy Teigen σε follower

astrology.gr
Η Chrissy Teigen δεν διστάζει να υπερασπιστεί τον εαυτό της δημόσια και να αποστομώσει τους haters.
22:28 17/06/2023

Η Chrissy Teigen απάντησε σε αρνητικό σχόλιο follower με τον πιο επικό τρόπο

queen.gr
Η Chrissy Teigen δεν διστάζει να υπερασπιστεί τον εαυτό της δημόσια και να αποστομώσει τους haters.Περισσότερα...
23:17 16/06/2023

Chrissy Teigen-John Legend: Η πρώτη πτήση για τη νεογέννητη κόρη τους – Η γλυκιά φωτογραφία με τα τρία τους παιδιά

instyle.gr
Η κόρη της Chrissy Teigen και του John Legend, Esti Maxine, μπορεί να είναι μόλις 10 εβδομάδων, αλλά ήδη ταξίδεψε για πρώτη φορά με αεροπλάνο. Το ζευγάρι θα έκανε την πρώτη του πτήση και με τα τρία παιδιά και είχε αγωνία για το πώς θα τα πήγαιναν όλοι μαζί στον αέρα. “Ω, φίλε, για πάμε! […] The post Chrissy Teigen-John Legend: Η πρώτη πτήση για τη νεογέννητη κόρη τους – Η γλυκιά φωτογραφία με τα τρία τους παιδιά appeared first on InStyle.
20:52 04/04/2023

Ο John Legend προς τους παντρεμένους: «Να κλειδώνετε την πόρτα αν έχετε παιδιά»

govastileto.gr
O John Legend θέλησε να δώσει μια συμβουλή σε όλα τα παντρεμένα ζευγάρια. Ο γνωστός μουσικός αποκάλυψε στο podcast «Call Her Daddy» τον τρόπο που κρατάει ζωντανό τον γάμο του με την Chrissy Teigen. Όπως είπε χαρακτηριστικά, το «μυστικό» για τον γάμο τους είναι να κρατούν ζωντανή τη σεξουαλική τους ζωή. «Να κλειδώνετε την πόρτα, […]
09:06 24/03/2023

John Legend: Αποκαλύπτει το μυστικό για “καυτό” σεξ με τη σύζυγό του

instyle.gr
Ο John Legend αποκάλυψε το μυστικό για να κρατά ζωντανή τη σεξουαλική του ζωή με τη σύζυγό του Chrissy Teigen, με τρία μικρά παιδιά κάτω από τη στέγη τους. Καλεσμένος στο podcast “Call Her Daddy” ο τραγουδιστής ρωτήθηκε σχετικά με το μυστικό του στο “καυτό” σεξ. “Κλειδώστε την πόρτα αν έχετε παιδιά“, είπε ο Legend. […] The post John Legend: Αποκαλύπτει το μυστικό για “καυτό” σεξ με τη σύζυγό του appeared first on InStyle.
13:36 23/03/2023

Chrissy Teigen: Μόλις έβαψε τα μαλλιά της στην κόκκινη απόχρωση που τείνει να γίνει η μεγαλύτερη τάση της σεζόν

tlife.gr
Την περασμένη εβδομάδα η Megan Fox εμφανίστηκε με την πιο σέξι, κόκκινη απόχρωση στα μαλλιά της To άρθρο Chrissy Teigen: Μόλις έβαψε τα μαλλιά της στην κόκκινη απόχρωση που τείνει να γίνει η μεγαλύτερη τάση της σεζόν δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:20 18/03/2023

Chrissy Teigen: Κάνει Facetime με την 8 μηνών κορούλα της και λιώνει καρδιές

instyle.gr
Η απόσταση δεν είναι ικανή να κρατήσει μακριά την Chrissy Teigen από τη νεογέννητη κορούλα της. Το μοντέλο ανέβασε ένα Instagram Story στο οποίο έκανε FaceTime με την 8 εβδομάδων κορούλα της Esti Maxine, η οποία ήταν στο Λος Άντζελες ενώ η Chrissy Teigen και ο σύζυγός της John Legend ήταν χιλιάδες μίλια μακριά, στη […] The post Chrissy Teigen: Κάνει Facetime με την 8 μηνών κορούλα της και λιώνει καρδιές appeared first on InStyle.
17:28 15/03/2023

Chrissy Teigen: Η αλλαγή στα μαλλιά της θα σε εμπνεύσει

tlife.gr
Η Chrissy Teigen πριν από 2 περίπου μήνες απόκτησε το τρίτο της παιδί. Πιο ευτυχισμένη και To άρθρο Chrissy Teigen: Η αλλαγή στα μαλλιά της θα σε εμπνεύσει δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:18 11/03/2023

O John Legend δημοσίευσε την ωραιότερη οικογενειακή φωτογραφία με το νεογέννητο

queen.gr
Ο 44χρονος και η σύζυγός του, Chrissy Teigen πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό του τρίτου τους παιδιού.Περισσότερα...
22:32 16/02/2023

John Legend: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία – “Τα καλύτερα ραντεβού του Αγίου Βαλεντίνου”

instyle.gr
 Ο John Legend πλημμύρισε από αγάπη στη φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Πριν από λίγες ώρες, ο 44χρονος καλλιτέχνης ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία, με τη σύζυγο και τα τρία παιδιά τους, αφού γιόρτασαν όλοι μαζί τον Άγιο Βαλεντίνο. Ο John Legend και η Chrissy Teigen μόλις απέκτησαν το τρίτο […] The post John Legend: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία – “Τα καλύτερα ραντεβού του Αγίου Βαλεντίνου” appeared first on InStyle.
15:18 16/02/2023

Chrissy Teigen: H φωτογραφία με την μπέμπα της λιώνει καρδιές – “Ηταν να πάω στα Grammys, αλλά…”

instyle.gr
Η Chrissy Teigen βάζει προτεραιότητα τη μητρότητα. Έτσι, προτίμησε να μείνει σπίτι με την 3 εβδομάδων Esti Maxine από το να πάει στην τελετή απονομής των Grammys. Η Chrissy Teigen και ο σύζυγός της John Legend καλωσόρισαν στον κόσμο την μπέμπα τους στις 13 Ιανουαρίου και από τότε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Φυσικά, ήταν λίγο […] The post Chrissy Teigen: H φωτογραφία με την μπέμπα της λιώνει καρδιές – “Ηταν να πάω στα Grammys, αλλά…” appeared first on InStyle.
12:36 06/02/2023

John Legend: Η πρώτη του φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του στην αγκαλιά

instyle.gr
Πανευτυχής μπαμπάς ο John Legend, που μόλις απέκτησε το τρίτο του παιδί με τη σύζυγό του Chrissy Teigen. O 44χρονος καλλιτέχνης δεν μπορεί παρά να μοιραστεί τη χαρά του με τους ακολούθους και διαδικτυακούς του φίλους. Έτσι ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία έχει στην αγκαλιά του τη νεογέννητη Esti Maxine. Ο John Legend χαμογελά πλατιά […] The post John Legend: Η πρώτη του φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του στην αγκαλιά appeared first on InStyle.
10:04 26/01/2023

Chrissy Teigen: Μας δείχνει το πρόσωπο της νεογέννητης κόρης της – Η αξιολάτρευτη φωτογραφία

instyle.gr
Η Chrissy Teigen  δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία της κρατώντας στην αγκαλιά της το τρίτο παιδί της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το μοντέλο και ο σύζυγός του, John Legend μας σύστησαν τη νεογέννητη με αντίστοιχες αναρτήσεις τους στους λογαριασμούς τους στο Instagram, όπου ανέβασαν φωτογραφία με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, να κρατούν αγκαλιά την αδελφούλα […] The post Chrissy Teigen: Μας δείχνει το πρόσωπο της νεογέννητης κόρης της – Η αξιολάτρευτη φωτογραφία appeared first on InStyle.
09:46 25/01/2023

Chrissy Teigen-John Legend: Μάς συστήνουν την μπέμπα τους – Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης

instyle.gr
Η Chrissy Teigen και ο John Legend πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού τους. Ο John Legend ήταν αυτός που ανακοίνωσε σε πριβέ συναυλία ότι η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το παιδί τους στις 13 Ιανουαρίου. Η Chrissy Teigen, όμως, φρόντισε για τις επίσημες συστάσεις. Έτσι, το μοντέλο ανέβασε στο […] The post Chrissy Teigen-John Legend: Μάς συστήνουν την μπέμπα τους – Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης appeared first on InStyle.
09:30 20/01/2023

Chrissy Teigen: Γέννησε το τρίτο της παιδί

govastileto.gr
Γονείς για τρίτη φορά έγιναν η Chrissy Teigen και ο John Legend. Το μοντέλο έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, ενώ ο περήφανος μπαμπάς επιβεβαίωσε τη γέννηση του τρίτου παιδιού του την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, λίγες ώρες μετά, μιλώντας σε κοινό στη διάρκεια ιδιωτικής συναυλίας. «Τι ευλογημένη μέρα», είπε σύμφωνα με το «People» και πρόσθεσε […]
00:06 18/01/2023

«Τι ευλογημένη μέρα» - Η Chrissy Teigen και ο John Legend έγιναν γονείς για τρίτη φορά

queen.gr
Την Παρασκευή (13/1/) η Chrissy Teigen έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί.Περισσότερα...
16:18 14/01/2023

Chrissy Teigen: Επιδεικνύει τις ικανότητές της στη μαγειρική, ενώ ετοιμάζεται να γεννήσει

instyle.gr
Η Chrissy Teigen προετοιμάζεται να υποδεχθεί το νέο μέλος της οικογένειάς της με τον νέο χρόνο και καλύπτει τον ελεύθερο χρόνο με… δημιουργικές ασχολίες. Όταν το μοντέλο δεν περνά χρόνο με την οικογένειά του επιλέγει να παρακολουθεί ιδιωτικά μαθήματα μαγειρικής και δεν διστάζει να μοιραστεί τους καρπούς των κόπων της με τους θαυμαστές της. H […] The post Chrissy Teigen: Επιδεικνύει τις ικανότητές της στη μαγειρική, ενώ ετοιμάζεται να γεννήσει appeared first on InStyle.
11:27 21/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load