#Άννα Δημητρίεβιτς

Άννα Δημητρίεβιτς: Γιατί αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα της ως ηθοποιός;

govastileto.gr
  Ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ του «Ρίζες» στο Mega πήρε συνέντευξη από τη σύντροφό του, Άννα Δημητρίεβιτς.  Ο Θανάσης...
15:26 06/11/2022

Άννα Δημητρίεβιτς: Όσο τα παιδιά ήταν μικρά, γνώρισα και άλλες γυναίκες στην ίδια δόνηση

Newsit
Η Άννα Δημητρίεβιτς μίλησε για την αλλαγή στη ζωή και την καθημερινότητα της. Τον σύζυγο της, Θανάση Ευθυμιάδη συνάντησε στις “Ρίζες” η Άννα Δημητρίεβιτς όπου και αναφέρθηκε από καρδιάς στην μακρόχρονη τηλεοπτική απουσία στο Μεγάλο Κανάλι.  “Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω αυτό σαν μια απόφαση. Νομίζω ότι όταν ήρθαν τα παιδιά σε αυτόν τον κόσμο, κάπως ... Περισσότερα To άρθρο Άννα Δημητρίεβιτς: Όσο τα παιδιά ήταν μικρά, γνώρισα και άλλες γυναίκες στην ίδια δόνηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:34 06/11/2022

Άννα Δημητρίεβιτς: Ο λόγος αποχής από την τηλεόραση και η αλλαγή ζωής

zappit.gr
Ύστερα από μακρόχρονη τηλεοπτική απουσία, η Άννα Δημητρίεβιτς συνάντησε τον σύζυγο της, Θανάση Ευθυμιάδη στην εκπομπή που παρουσιάζει κάθε Σάββατο στο […] The post Άννα Δημητρίεβιτς: Ο λόγος αποχής από την τηλεόραση και η αλλαγή ζωής appeared first on Zappit.
21:42 05/11/2022

Άννα Δημητρίεβιτς: Οι λόγοι που αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα της ως ηθοποιός

tlife.gr
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης συνάντησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά τη σύντροφό του, Άννα Δημητρίεβιτς για τις ανάγκες To άρθρο Άννα Δημητρίεβιτς: Οι λόγοι που αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα της ως ηθοποιός δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:26 05/11/2022

Θανάσης Ευθυμιάδης: Παίρνει για πρώτη φορά συνέντευξη στη σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς

tlife.gr
Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στις 13:40 στο MEGA, η σειρά ντοκιμαντέρ «Ρίζες» με τον Θανάση Ευθυμιάδη To άρθρο Θανάσης Ευθυμιάδης: Παίρνει για πρώτη φορά συνέντευξη στη σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:06 04/11/2022

«Ρίζες»: Ο Θανάσης Ευθυμιάδης συναντά τη σύντροφό του Άννα Δημητρίεβιτς – Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα

neolaia.gr
Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στο MEGA, η σειρά ντοκιμαντέρ «Ρίζες» με τον Θανάση Ευθυμιάδη ασχολείται με το τι σημαίνει να είσαι γυναίκα.
21:14 04/11/2022

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης επιστρέφει στις Ρίζες του έρωτα του με την Άννα Δημητρίεβιτς 16 χρόνια μετά

queen.gr
Το ζευγάρι συναντιέται για πρώτη φορά τηλεοπτικά, μετά την σειρά «Για την Άννα» το 2006, όπου συμπρωταγωνιστούσαν και ήταν η αφορμή για τον κεραυνοβόλο έρωτά τους και τον γάμο τους. Περισσότερα...
21:48 02/11/2022

Θανάσης Ευθυμιάδης-Άννα Δημητρίεβιτς: Tο σπίτι τους είναι η απόλυτη απόδραση από την καθημερινότητα

queen.gr
Το ερωτευμένο ζευγάρι διατηρεί ένα άκρως παραδοσιακό σπίτι στα Βόρεια Προάστια της Αττικής.Περισσότερα...
17:02 29/06/2022

Θανάσης Ευθυμιάδης: Η υπέροχη σχέση ελευθερίας με τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς, και η απάντησή του για το εργασιακό bullying που τον κατηγορεί γνωστή ηθοποιός

koolnews.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Μega Καλημέρα» μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης για τη σχέση του με την σύζυγό του και ηθοποιό Άννα Δημητρίεβιτς, ενώ έδωσε τη δική του απάντηση στη Δέσποινα Μοίρου, η οποία σε πρόσφατες δηλώσεις της υποστήριξε πως έχει υποστεί από εκείνον εργασιακό bullying. «Είμαι 11 χρόνια μακριά από την τηλεόραση. Δεχόμουν προτάσεις κάθε […] The post Θανάσης Ευθυμιάδης: Η υπέροχη σχέση ελευθερίας με τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς, και η απάντησή του για το εργασιακό bullying που τον κατηγορεί γνωστή ηθοποιός appeared first on Koolnews.gr.
10:58 09/05/2022

Θανάσης Ευθυμιάδης: Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να γιορτάσει το όνομά του

okmag.gr
Τα τελευταία χρόνια έχει απασχολήσει τα media με τον εναλλακτικό τρόπο ζωής του και την απόφσή του να επιστρέψει στη φύση και τις ρίζες του με την οικογένειά του. Ο λόγος για τον Θανάση Ευθυμιάδη που μαζί με τη σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς και τα δυο κορίτσια του προσπαθούν να ζουν όσο πιο απλά και […] The post Θανάσης Ευθυμιάδης: Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να γιορτάσει το όνομά του appeared first on OK.
16:02 18/01/2022

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Μία γυναίκα θέλει να την θέλεις! Και να της το δείχνεις. Το να την παίρνεις για δεδομένη, σκοτώνει τον έρωτα.»

diaforetiko.gr
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Μία γυναίκα θέλει να την θέλεις! Και να της το δείχνεις. Το να την παίρνεις για δεδομένη, σκοτώνει τον έρωτα.» Έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, κοντά στη φύση, έχουν επιλέξει ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άννα Δημητρίεβιτς και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζονται τις εμπειρίες τους με τον κόσμο. Ο ηθοποιός, αυτή τη […]
19:36 20/11/2021

Οι συμβουλές του Θανάση Ευθυμιάδη για να κρατήσετε ζωντανό το πάθος στη σχέση σας

govastileto.gr
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος μαζί με την σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς, έχουν επιλέξει έναν πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής, ζουν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς...
19:08 19/10/2021

Θανάσης Ευθυμιάδης: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με την γυναίκα του και αποκαλύπτει τα μυστικά ενός πετυχημένου γάμου

spoilers
O Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άννα Δημητρίεβιτς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Θανάσης Ευθυμιάδης: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με την γυναίκα του και αποκαλύπτει τα μυστικά ενός πετυχημένου γάμου
22:28 18/10/2021

Θανάσης Ευθυμιάδης: Aυτά είναι τα μυστικά του για να διατηρηθεί ο έρωτας ζωντανός

okmag.gr
Έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, κοντά στη φύση, έχουν επιλέξει ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άννα Δημητρίεβιτς και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζονται τις εμπειρίες τους με τον κόσμο. Ο ηθοποιός, αυτή τη φορά, αποφάσισε να αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο κρατά ζωντανό τον έρωτά του με τη σύζυγό του και μάλιστα, […] The post Θανάσης Ευθυμιάδης: Aυτά είναι τα μυστικά του για να διατηρηθεί ο έρωτας ζωντανός appeared first on OK.
20:16 18/10/2021

Θανάσης Ευθυμιάδης: Έτσι κρατάει «ζωντανό» το πάθος με την Άννα Δημητρίεβιτς – Τα μυστικά του έρωτά τους

tlife.gr
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άννα Δημητρίεβιτς τα τελευταία χρόνια έχουν επιλέξει έναν αρκετά εναλλακτικό τρόπο To άρθρο Θανάσης Ευθυμιάδης: Έτσι κρατάει «ζωντανό» το πάθος με την Άννα Δημητρίεβιτς – Τα μυστικά του έρωτά τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:44 18/10/2021

Θανάσης Ευθυμίαδης – «Κάλεσα σε προσευχή για βροχή να σβήσουν οι πυρκαγιές»

in.gr
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε για τη δύναμη της προσευχής και την προετοιμασία του για το «ιερό θηλυκό» πριν γνωρίσει τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς.
13:40 21/09/2021

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου με θεωρούσαν περίεργο»

ProtoThema.gr
Τι δήλωσε για την σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς
21:00 20/09/2021

Θανάσης Ευθυμιάδης: Γι’αυτό κάλεσε σε προσευχή για βροχή ώστε να σβήσουν οι φωτιές

thecaller.gr
Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, όπου αναφέρθηκε τόσο για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του, όσο και για το κάλεσμά του σε προσευχή για να σβήσουν οι καταστροφικές πυρκαγιές. Μιλώντας για την Άννα Δημητρίεβιτς και τη γνωριμία τους είπε: “Ήταν άλλο ένα τυχερό στη ζωή μου. Όταν ήρθε η […]
12:04 20/09/2021

Παπαράτσι – Τσακώσαμε την Δημητρίεβιτς στη Σύρο με τα μικρά παιδιά της

spoilers
Η Άννα Δημητρίεβιτς είναι μητέρα δυο πανέμορφων κοριτσιών καρπό του έρωτά της με τον Θανάση Ευθυμιάδη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Παπαράτσι – Τσακώσαμε την Δημητρίεβιτς στη Σύρο με τα μικρά παιδιά της
12:04 10/08/2021

Θανάσης Ευθυμιάδης: Φωτογραφίζει την Άννα Δημητρίεβιτς και στέλνει το δικό του μήνυμα

Newsit
Με αφορμή το έγκλημα στη Φολέγανδρο, ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης δημοσίευσε μια φωτογραφία της συζύγου του, Άννα Δημητρίεβιτς και έγραψε ένα κείμενο. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης διαθέτει έναν ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό στο Instagram. Πολύ συχνά επιλέγει να πάρει θέση σε θέματα επικαιρότητας ή να σχολιάσει άλλα κοινωνικά θέματα που απασχολούν. Με αφορμή το έγκλημα στη ... Περισσότερα To άρθρο Θανάσης Ευθυμιάδης: Φωτογραφίζει την Άννα Δημητρίεβιτς και στέλνει το δικό του μήνυμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:02 24/07/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load