#Γιώργος Λιανός

Survivor 2024: «Σκοτωμός» με Περπατάρη, Φάνη, Σταυρούλα – Υποψήφιος ο Χριστόφορος Ταξίδης

Newsit
Κάτι περισσότερο από… έντονο ήταν το αποψινό (23,04.2024) επεισόδιο του Survivor. Τα είχε… όλα: αποχωρήσεις, καυγάδες, ένταση και έναν υποψήφιο. Από την αρχή της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός έχει ανακοινώσει στους παίκτες του Survivor ότι κάθε νίκη σε αγώνισμα ασυλίας θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για τον αγώνα της Πέμπτης και το μεγάλο έπαθλο. Οι αποχωρήσεις ... Περισσότερα To άρθρο Survivor 2024: «Σκοτωμός» με Περπατάρη, Φάνη, Σταυρούλα – Υποψήφιος ο Χριστόφορος Ταξίδης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
03:01 24/04/2024

Survivor 2024 spoiler: Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε για να κατέβει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές!

eretikos.gr
Survivor 2024 spoiler: Κορυφαίο όνομα του φετινού ριάλιτι, αποφάσισε να κάνει στροφή καριέρας και να εκμεταλλευτεί στις κάλπες την αναγνωρισιμότητά του! Μία εντελώς σιωπηλή και οικειοθελή αποχώρηση είχαμε χθες από το survivor όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Αλέξης Παππάς δεν θα είναι πια στο reality επιβίωσης! Οι παίκτες γνωρίζουν το λόγο όμως οι τηλεθεατές […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
11:58 23/04/2024

Ο Γιώργος Λιανός έχει γενέθλια και τα γιορτάζει στον Άγιο Δομίνικο από το 2021 μέχρι και σήμερα

queen.gr
Ο Γιώργος Λιανός σύνδεσε για πρώτη φορά τη ζωή του με τον Άγιο Δομίνικο το 2018, όταν βρέθηκε να συμπαρουσιάζει το ριάλιτι επιβίωσης μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη.Περισσότερα...
11:17 23/04/2024

“Εγώ ξέρω γιατί έφυγε”: Αποχώρησε ξαφνικά ο Αλέξης Παππάς από το Survivor, ανακοίνωση “βόμβα” από τον Λιανό

Newside.gr
Την Κυριακή το βράδυ της 21ης Απριλίου, σε μία αποκαλυπτική στιγμή του ριάλιτι αντοχής “Survivor”, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός έκανε μια σημαντική ανακοίνωση προς τους παίκτες και τους τηλεθεατές. Έκπληκτος τόσο το κοινό όσο και οι συμπαίκτες του, άκουσαν τον Λιανό να ανακοινώνει ότι ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι. Η [...] Το άρθρο “Εγώ ξέρω γιατί έφυγε”: Αποχώρησε ξαφνικά ο Αλέξης Παππάς από το Survivor, ανακοίνωση “βόμβα” από τον Λιανό εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
18:00 22/04/2024

Survivor spoiler: Ποιος νικάει σήμερα τη δεύτερη ασυλία 22/04

koolnews.gr
Δεύτερος αγώνας ασυλίας σήμερα στο survivor το αγαπημένο reality επιβίωσης  της τηλεόρασης του σκαϊ και οι κανόνες έχουν ανατραπεί για ακόμα μία φορά! Μετά την ένωση πριν ακριβώς μια εβδομάδα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα έπρεπε να αποχωρήσουν 2 ανδρες τις επόμενες 2 εβδομάδες καθώς υπήρχε μία ανισορροπία μεταξύ ανδρών γυναικών και […] The post Survivor spoiler: Ποιος νικάει σήμερα τη δεύτερη ασυλία 22/04 appeared first on Koolnews.gr.
10:58 22/04/2024

Survivor 22-4: Σε πολύ κακή κατάσταση οι Μπλε μετά την αποχώρηση Τζέιμς – Φεύγει και ο Παππάς – Η σημαντική ανακοίνωση του Λιανού!

sportime.gr
Το Survivor συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και ο Γιώργος Λιανός έριξε ακόμα μία… βόμβα. Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.
10:47 22/04/2024

James Καφετζής: «Δυστυχώς κόπηκε στο μοντάζ» – Η ανάρτησή του μετά την αποχώρηση από το Survivor

Newsbeast.gr
Λίγα 24ωρα μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο James Καφετζής ανέβασε στο Instagram ένα φωτογραφικό άλμπουμ με στιγμές από τον Άγιο Δομίνικο. Ο James Καφετζής γράφει πως την πρώτη φορά που συμμετείχε στο Survivor θα είχε αποχωρήσει νωρίτερα εάν δεν υπήρχε ο Γιώργος Λιανός και εκφράζει την αγάπη του για τον Γιώργο Γκιουλέκα και την Σταυρούλα Χρυσαειδή και αφήνει αιχμές για μοντάζ στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Η ανάρτηση του James «The Last Dance! Αρχικά, να ευχαριστήσω τον Γιώργο Λιανό που εκτός από #1 παρουσιαστής στην Ελλάδα, είναι και τυπάρα, κάθε μέρα ήταν εκεί για να μας ανεβάζει το κέφι, ανεξάρτητα από την διάθεση του, να εμψυχώνει όλα τα παιδιά και να μας υπενθυμίζει ότι είμαστε όλοι
23:00 20/04/2024

«Ο Γιώργος Λιανός με πρότεινε συνέχεια για δουλειά, του το χρωστάω» είπε ο Φάνης Λαμπρόπουλος

Newsit
Στην εκπομπή «Fay’s time» βρέθηκε ο Φάνης Λαμπρόπουλος που επρόκειτο να παρουσιάσει τη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ, «My man can». Ο παρουσιαστής μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση από το 2011 έως σήμερα, την οποία βοήθησε ο Γιώργος Λιανός. Ο Φάνης Λαμπρόπουλος μίλησε στη Φαίη Σκορδά σήμερα (16.04.2024), αναφορικά με τη νέα του δουλειά ... Περισσότερα To άρθρο «Ο Γιώργος Λιανός με πρότεινε συνέχεια για δουλειά, του το χρωστάω» είπε ο Φάνης Λαμπρόπουλος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:00 16/04/2024

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός έκανε την απόλυτη ανατροπή και άφησε τα κορίτσια με ανοιχτό το στόμα

zappit.gr
Τα… κομμάτια τους μετά το λαμπερό πάρτι της ένωσης προσπαθούν να μαζέψουν οι παίκτες του Survivor. Μία νέα ημέρα ξεκινά […] The post Survivor: Ο Γιώργος Λιανός έκανε την απόλυτη ανατροπή και άφησε τα κορίτσια με ανοιχτό το στόμα appeared first on Zappit.
23:00 15/04/2024

Ο Γιώργος Λιανός στις«survivor» κούνιες του Δομίνικου με Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κόρη τους

queen.gr
Ποιος James και ποιος Σάκης Ρουβάς! Λίγο πριν το πάρτυ της ένωσης στο Survivor, ο Γιώργος Λιανός μας έδειξε σε ένα στόρι τις δικές του survivors.Περισσότερα...
12:09 15/04/2024

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός τους «κούφανε» με τον καλεσμένο στο πάρτι της ένωσης

zappit.gr
Σε μεγάλες ανακοινώσεις προχώρησε ο Γιώργος Λιανός, στο Survivor της Τετάρτης, που αφορούσαν στο επερχόμενο πάρτι της ένωσης των δυο ομάδων. […] The post Survivor: Ο Γιώργος Λιανός τους «κούφανε» με τον καλεσμένο στο πάρτι της ένωσης appeared first on Zappit.
02:00 11/04/2024

Ο Τάκης Καραγκούνιας «καρφώνει» την Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Είναι μικροπρέπειες με τοξικές καταβολές»

zappit.gr
Τη δυσαρέσκεια που έδειξαν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα στο πρωταπριλάτικο αστείο που έκανε ο Γιώργος Λιανός πως […] The post Ο Τάκης Καραγκούνιας «καρφώνει» την Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Είναι μικροπρέπειες με τοξικές καταβολές» appeared first on Zappit.
23:00 08/04/2024

Survivor: Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του παιχνιδιού – Άναυδος ο Γιώργος Λιανός

zappit.gr
Γεμάτο εντάσεις ήταν το αποψινό (2/4) επεισόδιο του Survivor, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας όσο και κατά τη […] The post Survivor: Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του παιχνιδιού – Άναυδος ο Γιώργος Λιανός appeared first on Zappit.
03:00 03/04/2024

Survivor: Ο Λιανός άφησε άναυδους τους παίκτες – «Υποδεχθείτε τον Τάκη Καραγκούνια και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη!»

news.gr
Να τηρήσει το έθιμο αποφάσισε χθες Πρωταπριλιά ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, κάνοντας φάρσα στους παίκτες. Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, επειδή υπήρξαν αρκετές αποχωρήσεις από το ριάλιτι επιβίωσης, είτε λόγω υγείας είτε λόγω προσωπικών θεμάτων, πάρθηκε η απόφαση από την παραγωγή να προστεθούν δύο παίκτες από το παρελθόν που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις, ένας…
08:37 02/04/2024

Survivor 2024: Ο Σταμάτης Ταλαδιανός δεύτερος υποψήφιος – Τους «πάγωσε» ο Λιανός με Καραγκούνια

Newsit
Πρωταπριλιά και ο Γιώργος Λιανός δεν ξέχασε την παράδοση να… ταράζει τους παίκτες του Survivor. Και πριν οι Μπλε ψηφίσουν για να βγάλουν τον Σταμάτη Ταλαδιανό δεύτερο υποψήφιο, το έκανε ξανά! Λίγο αφού οι δυο ομάδες του Survivor μπήκαν στο χώρο του Συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να τους κάνει την… «ανακοίνωση» πως δυο νέοι ... Περισσότερα To άρθρο Survivor 2024: Ο Σταμάτης Ταλαδιανός δεύτερος υποψήφιος – Τους «πάγωσε» ο Λιανός με Καραγκούνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
03:00 02/04/2024

Survivor 2024: Ο Γιώργος Λιανός αιφνιδίασε με την ανακοίνωσή του – Αυτός είναι ο υποψήφιος προς αποχώρηση

tlife.gr
Ο Γιώργος Λιανός «πάγωσε» τα χαμόγελα στο Survivor 2024 με την ανακοίνωσή του για τις νέες To άρθρο Survivor 2024: Ο Γιώργος Λιανός αιφνιδίασε με την ανακοίνωσή του – Αυτός είναι ο υποψήφιος προς αποχώρηση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
01:09 02/04/2024

Survivor1-4: BOMBA στο trailer! Δύο προσθήκες ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός!

sportime.gr
Έριξε βόμβα το trailer του Survivor με νέες προσθήκες. Μία για κάθε ομάδα. Το ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός! Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.
01:46 01/04/2024

Survivor – Κατέρρευσε η Αναστασία Τσέρου: «Θα το διαχειριστώ και όλα θα πάνε καλά»

Newsbeast.gr
Μια φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή έμελλε να έχει στο Survivor η Αναστασία Τσέρου, όπως είδαμε το βράδυ της Κυριακής στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μια στιγμή που εκμαίευσε, αριστοτεχνικά, ο Γιώργος Λιανός από την διαγωνιζόμενη της μπλε ομάδας. «Αναστασία, τι έπαθες; Σε είδα λίγο βουρκωμένη» τόνισε αρχικά ο παρουσιαστής του Survivor για να αποκριθεί η Αναστασία Τσέρου ως εξής. «Όχι, είναι όλα καλά και αγωνίζομαι κανονικά. Η ψυχολογία μου είναι λίγο περίεργη, αλλά όλα καλά». «Σίγουρα; Γιατί είσαι λίγο στεναχωρημένη; Σε βλέπω πως δεν είσαι η Αναστασία που βλέπω συνήθως» υπογράμμισε, με επιμονή, ο Γιώργος Λιανός για να εκφράσει το μ
00:00 25/03/2024

Survivor 2024: Άλλαξαν πάλι οι ομάδες, υποψήφιος ο Νίκος Ρικουνάκης

Newsit
Τα πάνω κάτω ήρθαν για άλλη μια φορά στο Survivor, αφού πριν από τον πρώτο αγώνα ασυλίας της νέας εβδομάδας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε νέες αλλαγές στις δυο ομάδες. Με την αγωνιστική επιστροφή του Φάνη Μπολέτση και της Κατερίνας Δαλάκα, ο παρουσιαστής του Survivor σόκαρε τους παίκτες πριν από τον αγώνα, ανακοινώνοντας ότι ο Μπολέτσης ... Περισσότερα To άρθρο Survivor 2024: Άλλαξαν πάλι οι ομάδες, υποψήφιος ο Νίκος Ρικουνάκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
03:00 18/03/2024

Survivor 2024: Οι φίλοι έγιναν «εχθροί» – Η Ευγενία Μπόρλα πρώτη υποψήφια

Newsit
Η αλλαγή των ομάδων και ο χωρισμός παικτών που μέχρι… χθες ήταν «κολλητοί» έφερε όχι μόνο αλλαγή ισορροπιών στο Survivor αλλά και… γκρίνιες. Γιατί τώρα που είναι απέναντι, οι συμπεριφορές άλλαξαν και δεν άρεσαν σε κάποιους. Το νέο επεισόδιο ξεκίνησε με σοκ για τους παίκτες αφού εκτός της αποχώρησης του Παντελή Γιαννακάκη, ο Γιώργος Λιανός ... Περισσότερα To άρθρο Survivor 2024: Οι φίλοι έγιναν «εχθροί» – Η Ευγενία Μπόρλα πρώτη υποψήφια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
03:00 11/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load