#Neuralink

Νέο τσιπ από Elon Musk: Ετοιμάζει εμφύτευμα για τυφλούς

monopoli.gr
Νέο τσιπ - εγκεφαλικό εμφύτευμα ετοιμάζει η Neuralink για τυφλούς.
20:53 26/03/2024

Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου «Neuralink» μπορεί να παίξει βιντεοπαιχνίδι με τηλεπάθεια (vid)

Gazzetta
Ο πρώτος άνθρωπος που έλαβε ένα τσιπ εγκεφάλου από την εταιρεία Neuralink του Elon Musk εμφανίστηκε να παίζει online σκάκι, μόνο με τη σκέψη του.
19:00 21/03/2024

Έλον Μασκ: Προβλήματα σε εργαστήριο της εταιρείας εμφυτευμάτων εγκεφάλου Neuralink εντοπίζει ο FDA

iatropedia.gr
Oι επιθεωρητές εντόπισαν κενά στον ποιοτικό έλεγχο στις εγκαταστάσεις για τις έρευνες σε ζώα της εταιρείας στην Καλιφόρνια The post Έλον Μασκ: Προβλήματα σε εργαστήριο της εταιρείας εμφυτευμάτων εγκεφάλου Neuralink εντοπίζει ο FDA appeared first on Iatropedia.
16:09 29/02/2024

Επανάσταση: Ατομο με αδυναμία κίνησης κουνά το ποντίκι υπολογιστή με τη σκέψη

eretikos.gr
Μια μεγάλη πρόοδο στις έρευνες της εταιρίας Neuralink για την αποτελεσματικότητα εγκεφαλικών εμφυτευμάτων σε άτομα με αδυναμία κίνησης, ανακοίνωσε ο Μασκ. Σύμφωνα με τον ιδρυτή της σταρτ απ εταιρίας, Ίλον Μασκ, ο  πρώτος άνθρωπος στον οποίο εμφυτεύθηκε εγκεφαλικό τσιπ από την εταιρεία Neuralink φαίνεται να έχει αναρρώσει πλήρως και είναι σε θέση να ελέγχει ένα ποντίκι […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
14:58 21/02/2024

Το Neuralink του Elon Musk θα είναι ευάλωτο από άποψη ασφάλειας

secnews.gr
Ειδικοί σε θέματα ασφαλείας υποστηρίζουν ότι το chip της Neuralink του Elon Musk, είναι ευάλωτο σε μελλοντικά προβλήματα ασφάλειας.
21:09 19/02/2024

Ο Ελον Μασκ κήρυξε την έναρξη της εποχής των cyborg 

protagon.gr
Το μικροτσίπ που άρχισε να τοποθετεί η Neuralink, η εταιρεία του μεγιστάνα της τεχνολογίας, σε εγκεφάλους πασχόντων από προβλήματα κίνησης, υπόσχεται την ανάκτηση των λειτουργιών τους. Ομως ο Μασκ δεν κρύβει ότι ο απώτατος σκοπός του είναι πολύ πιο μεγαλεπήβολος: η μετατροπή των ανθρώπων σε... ήρωες του «Matrix» The post Ο Ελον Μασκ κήρυξε την έναρξη της εποχής των cyborg  appeared first on Protagon.gr.
15:09 03/02/2024

MailOnline για Έλον Μασκ: 1.500 ζώα σκοτώθηκαν στις δοκιμές του Neuralink - Υπέστησαν βασανιστήρια ως πειραματόζωα

thetoc.gr
Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται ότι τα ζώα δέχθηκαν εξαντλητικές επεμβάσεις στο κρανίο τους προτού καταρρεύσουν κατά τη δοκιμή
01:09 03/02/2024

Έλον Μασκ: Αποκαλύψεις “σοκ” για το τσιπάκι Neuralink - Σκοτώθηκαν 1.500 ζώα

Παραπολιτικά
Τα ζώα δέχθηκαν εξαντλητικές επεμβάσεις στο κρανίο, προτού καταρρεύσουν στα πειράματα.
18:00 02/02/2024

Αυτό είναι το εγκεφαλικό “τσιπάκι” της Neuralink του Έλον Μασκ: Πώς λειτουργεί

onmed.gr
Πριν μερικές μέρες έγινε γνωστό ότι η εταιρεία Neuralink, του γνωστού εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ, πραγματοποίησε την πρώτη εμφύτευση ενός…Περισσότερα...
09:09 02/02/2024

Νευροχειρούργος στο Kontra μιλάει για την πρώτη επιτυχημένη εμφύτευση εγκεφαλικού τσιπ σε άνθρωπο από την Neuralink του Έλον Μάσκ

olympia.gr
Ο Πάνος Παπανικολάου γενικός γραμματέας Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) και Διευθυντής Νευροχειρούργος στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας στο Kontra News 21:30 με τον Πάνο Χαρίτο Νευροχειρούργος στο Kontra μιλάει για την πρώτη επιτυχημένη εμφύτευση εγκεφαλικού τσιπ σε άνθρωπο από την Neuralink του Έλον Μάσκ - olympia
04:28 01/02/2024

Η Neuralink τοποθέτησε σε άνθρωπο το πρώτο εγκεφαλικό εμφύτευμά της

blueskytv.gr
Ο Ίλον Μασκ ανακοίνωσε χθες, Δευτέρα, πως η νεοφυής εταιρεία Neuralink, της οποίας είναι συνιδρυτής, τοποθέτησε την Κυριακή σε ασθενή το πρώτο εγκεφαλικό εμφύτευμά της, μια επέμβαση η οποία έχει ήδη πραγματοποιηθεί επανειλημμένα από άλλες εταιρείες και ερευνητές. Η Neuralink, με έδρα το Φρίμοντ (Καλιφόρνια), προάστιο του Σαν Φρανσίσκο, είχε πάρει το Μάιο το πράσινο […] Η Neuralink τοποθέτησε σε άνθρωπο το πρώτο εγκεφαλικό εμφύτευμά της on BLUE SKY.
17:46 31/01/2024

Γεγονός το πρώτο εγκεφαλικό εμφύτευμα σε άνθρωπο από τη Neuralink του Elon Mαsk

onmed.gr
Η Neuralink, με έδρα το Φρίμοντ (Καλιφόρνια), προάστιο του Σαν Φρανσίσκο, είχε πάρει το Μάιο το πράσινο φως της FDA,…Περισσότερα...
14:09 30/01/2024

Έλον Μασκ: Ολοκληρώθηκε η πρώτη εμφύτευση τσιπ σε ανθρώπινο εγκέφαλο από τη Neuralink

iatropedia.gr
Την πρώτη εμφύτευση τσιπ σε ανθρώπινο εγκέφαλο από την start-up εταιρεία Neuralink, ανακοίνωσε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ. The post Έλον Μασκ: Ολοκληρώθηκε η πρώτη εμφύτευση τσιπ σε ανθρώπινο εγκέφαλο από τη Neuralink appeared first on Iatropedia.
12:09 30/01/2024

Ίλον Μασκ: Ανακοίνωσε την πρώτη επιτυχημένη εμφύτευση ασύρματου τσιπ εγκεφάλου σε άνθρωπο

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Την πρώτη επιτυχημένη μεταμόσχευση ασύρματου εγκεφαλικού εμφυτεύματος σε ασθενή ανακοίνωσε η εταιρεία νευροτεχνολογίας του Ίλον Μασκ, Neuralink. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα του, Χ, ο Μασκ, ο ασθενής «αναρρώνει καλά» μία μέρα μετά την επέμβαση και τα αρχικά αποτελέσματα ανίχνευσαν υποσχόμενες αιχμές νευρώνων ή νευρικές ώσεις. The first human received an implant from […] Το άρθρο Ίλον Μασκ: Ανακοίνωσε την πρώτη επιτυχημένη εμφύτευση ασύρματου τσιπ εγκεφάλου σε άνθρωπο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:00 30/01/2024

Έλον Μασκ: Κάνουν ουρά για να εμφυτεύσουν τσιπ της Neuralink στον εγκέφαλο τους

empisteutiko.gr
Μετά την έγκριση που πήρε η Neuralink του Έλον Μασκ, από τον FDA, για κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους, δεν έχει σταματήσει να λαμβάνει αιτήματα από άτομα που είναι πρόθυμα να λάβουν ένα από τα εμφυτεύματα εγκεφάλου που παράγει η εταιρεία. Συγκεκριμένα, η Neuralink Corp. αναζητά εθελοντές για την πρώτη της κλινική δοκιμή, δηλαδή κάποιον που να είναι πρόθυμος να αφαιρέσει […] The post Έλον Μασκ: Κάνουν ουρά για να εμφυτεύσουν τσιπ της Neuralink στον εγκέφαλο τους appeared first on Empisteutiko.gr.
18:58 27/11/2023

Neuralink: «Ουρές» κάνουν για το δοκιμαστικό εγκεφαλικό τσιπάκι του Elon Musk

el.gr
Που να φέρουν και το προφητευόμενο Χάραγμα της Αποκάλυψης. Το άρθρο Neuralink: «Ουρές» κάνουν για το δοκιμαστικό εγκεφαλικό τσιπάκι του Elon Musk εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
07:09 16/11/2023

Ουρές χιλιάδων εθελοντών για να βάλουν το Μασκ τσιπάκι στον εγκέφαλό τους

Newsauto.gr
Η Neuralink φέρεται να έχει πολύ φιλόδοξα σχέδια, καθώς είναι έτοιμη να εμφυτεύσει… τσιπ σε άνθρωπο. Η εταιρεία του Ίλον Μασκ κατάφερε να αναπτύξει ένα προηγμένο τσιπ και πλέον βρίσκεται σε διαδικασία εύρεσης ανθρώπου ο οποίος θα διατεθεί να γίνει… πειραματόζωο, βάζοντας μία συσκευή κυριολεκτικά στο κρανίο του. Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης, είναι ότι χιλιάδες […]
18:00 10/11/2023

Έλον Μασκ: Πήρε άδεια για δοκιμές εμφύτευσης εγκεφαλικών τσιπ σε ανθρώπους

tovima
Η εταιρεία Neuralink του Έλον Μασκ ευελπιστεί τα εγκεφαλικά της εμφυτεύματα να βοηθήσουν ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.
20:00 21/09/2023

Neuralink> Ιατρική συσκευή για την πλήρως εμφυτεύσιμη, ασύρματη διεπαφή εγκεφάλου-υπολογιστή

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Neuralink> Ιατρική συσκευή για την πλήρως εμφυτεύσιμη, ασύρματη διεπαφή εγκεφάλου-υπολογιστή appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
01:37 21/09/2023

Έλον Μασκ: Στρατολογεί κόσμο για να του «φυτέψει» τσιπάκια στον εγκέφαλο – Έξι χρόνια θα κρατήσουν τα πειράματα

eleftherostypos.gr
Ο Έλον Μασκ θα ξεκινήσει να εμφυτεύει τσιπάκια στον εγκέφαλο ανθρώπων, αφού η εταιρεία του που τα κατασκευάζει, η Neuralink, έλαβε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει δοκιμές, σε μία μελέτη που θα διαρκέσει έξι χρόνια. Η εταιρεία αναζητά ανθρώπους με κάποιου είδους παράλυση, για να λάβουν μέρος ως εθελοντές στις δοκιμές που πρόκειται να […] Το άρθρο Έλον Μασκ: Στρατολογεί κόσμο για να του «φυτέψει» τσιπάκια στον εγκέφαλο – Έξι χρόνια θα κρατήσουν τα πειράματα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:00 20/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load