#Σοφία Δανέζη

Σοφία Δανέζη: Δεν μπορώ να βρω δουλειά στην Αθήνα

Παραπολιτικά
Η τραγουδίστρια Σοφία Δανέζη μιλάει για τις κλειστές πόρτες που βρίσκει στα νυχτερινά μαγαζιά της πρωτεύουσας
10:00 07/02/2024

Χάρης Κωστόπουλος: Η Σοφία Δανέζη μιλά στο TLIFE για την τελευταία του συνεργασία – «Ξέραμε ότι είχε θέμα υγείας»

tlife.gr
Σε ηλικία 60 ετών πέθανε ο Χάρης Κωστόπουλος, ο τραγουδιστής ο οποίος τους τελευταίους μήνες έδωσε To άρθρο Χάρης Κωστόπουλος: Η Σοφία Δανέζη μιλά στο TLIFE για την τελευταία του συνεργασία – «Ξέραμε ότι είχε θέμα υγείας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 20/01/2024

Χάρης Κωστόπουλος: Το βίντεο από το καμαρίνι του, λίγες ημέρες πριν μπει στο νοσοκομείο

irafina.gr
Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος με την απώλεια του Χάρη Κωστόπουλου. Η Σοφία Δανέζη θέλησε να πει το δικό της αντίο στον δημοφιλή καλλιτέχνη του οποίου η υπέροχη φωνή σίγησε για πάντα. Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή το πρωινό του Σαββάτου 20/1, έπειτα από 45 μέρες νοσηλείας, σε ηλικία 60 ετών. Σας θυμίζουμε πως […]
17:46 20/01/2024

Σοφία Δανέζη: «Με αδίκησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ήταν σκληρή η άποψη του για μένα»

zappit.gr
Η Σοφία Δανέζη παραχώρησε συνέντευξη το Σάββατο στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα με αφορμή τη […] The post Σοφία Δανέζη: «Με αδίκησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ήταν σκληρή η άποψη του για μένα» appeared first on Zappit.
18:00 28/10/2023

Σοφία Δανέζη: Η πρώην παίκτρια του Big Brother πήγε στο «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»

tlife.gr
Μια παλιά γνώριμη του τηλεοπτικού κοινού, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, “Η μαμά μου μαγειρεύει To άρθρο Σοφία Δανέζη: Η πρώην παίκτρια του Big Brother πήγε στο «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 23/10/2023

Σοφία Δανέζη για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν θα με ενδιέφερε να του μιλήσω»

okmag.gr
Η Σοφία Δανέζη μίλησε στην κάμερα του «Καλοκαίρι #Yes» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συμμετοχή της στο Big Brother αλλά και στον Ανδρέα Μικρούτσικο. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια είπε πως έβγαλε νέο τραγούδι «Δυο μάτια» το οποίο πάει αρκετά καλά αλλά και: «Το Big Brother ήταν μια μεγάλη εμπειρία, δεν θα την ξανά έκανα και πήρα […] The post Σοφία Δανέζη για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν θα με ενδιέφερε να του μιλήσω» appeared first on OK! Magazine.
12:58 04/09/2023

Η Δανέζη στα μπουζούκια με “αέρινο” φόρεμα μας τα έδωσε όλα στο… “πιάτο”(Εικόνα)

empisteutiko.gr
Η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Big Brother σε μία πολύ προκλητική εμφάνιση! Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Big Brother» την Σοφία Δανέζη και από την καλή αλλά και από την ανάποδη. Καθώς δεν ήταν λίγες οι στιγμές που είχε βγει εκτός εαυτού και καβγάδισε με συμπαίκτες της. Δείτε τη συνέχεια ΕΔΩ The post Η Δανέζη στα μπουζούκια με “αέρινο” φόρεμα μας τα έδωσε όλα στο… “πιάτο”(Εικόνα) appeared first on Empisteutiko.gr.
15:32 28/12/2022

Σοφία Δανέζη: «Σέβομαι την προσωπικότητα του Ανδρέα Μικρούτσικου αλλά η άποψή του για εμένα δε με ενδιαφέρει»

tlife.gr
Η Σοφία Δανέζη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother μίλησε στην To άρθρο Σοφία Δανέζη: «Σέβομαι την προσωπικότητα του Ανδρέα Μικρούτσικου αλλά η άποψή του για εμένα δε με ενδιαφέρει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:24 01/12/2022

Η Σακίρα της Ελλάδας: Η Σοφία Δανέζη τα άλλαξε όλα 2 χρόνια μετά το Big Brother και η νέα της εικόνα εκπλήσσει

Newside.gr
Η πρώην παίκτρια του Big Brother, Σοφία Δανέζη προχώρησε σε μία τεράστια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. Υπενθυμίζουμε πως η Σοφία Δανέζη ήταν μία από τους φιναλίστ του πρώτου κύκλου του Big Brother. Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο, ωστόσο σίγουρα έγινε γνωστή στον κόσμο και απέκτησε κι εκείνη το δικό της κοινό. […] The post Η Σακίρα της Ελλάδας: Η Σοφία Δανέζη τα άλλαξε όλα 2 χρόνια μετά το Big Brother και η νέα της εικόνα εκπλήσσει appeared first on NewSide.gr.
15:06 30/10/2022

Άλλαξε και εντυπωσιάζει: H Σοφία Δανέζη με νέο look α λα Shakira

NewsBomb
Ριζική η αλλαγή στην εμφάνισή της, σε σημείο που να της αξίζει… υπόκλιση.Περισσότερα...
09:48 29/10/2022

H Σοφία Δανέζη με νέο look α λα Shakira 2 χρόνια μετά το «Big Brother»

NewsBomb
Ριζική η αλλαγή στην εμφάνισή της- και άκρως εντυπωσιακήΠερισσότερα...
19:00 28/10/2022

Η Άννα Βίσση, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, ο Σνικ, το ξύλο και της Σοφίας Δανέζη το κάγκελο

koolnews.gr
Τα κάγκελα του σπιτιού της θέλησε να βάψει εχθές η Σοφία Δανέζη, αλλά κάπου στη μέση της ημέρας αποφάσισε να πάει στην Άννα Βίσση με αποτέλεσμα να τα παρατήσει και μεταξύ μας, καλά έκανε. Σε Άννα Βίσση δε λες, δεν έρχομαι, βάφω! Η συναυλία ήταν εντυπωσιακή ενώ η Σοφία Δανέζη τα έδωσε όλα χορεύοντας, τραγουδώντας […]
23:48 15/09/2022

Big Brother: Σοφία Δανέζη – Νέα καριέρα για την πρώην παίκτρια του ριάλιτι! Το έριξε στο…

koolnews.gr
Η Σοφία Δανέζη είναι λαϊκή τραγουδίστρια με αρκετές συμμετοχές σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και σημαντικές συνεργασίες. Οι περισσότεροι βέβαια την μάθετε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, Big Brother 2 όταν έφτασε στον τελικό μαζί με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Στο σπίτι του Big Brother κατάφερε να παραμείνει μέχρι τέλος […]
08:50 14/09/2022

Σοφία Δανέζη: Δεν θα ξαναπήγαινα στο Big Brother, αν μπορείς να το αποφύγεις ακόμα καλύτερα

Newsit
“Δεν μετανιώνω που στήριζα τον Δημήτρη μέσα στο ριάλιτι, όμως βγαίνοντας από το παιχνίδι -κι εκτός παιχνιδιού καταλαβαίνεις την προσωπικότητα κάποιου- δεν θα τον έκανα ούτε παρέα” ανέφερε η Σοφία Δανέζη. Στην Secret και στην Σάσα Σταμάτη μίλησε η Σοφία Δανέζη για την εμπειρία της στο Big Brother και το αν έχει σήμερα σχέσεις με ... Περισσότερα To άρθρο Σοφία Δανέζη: Δεν θα ξαναπήγαινα στο Big Brother, αν μπορείς να το αποφύγεις ακόμα καλύτερα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:46 20/08/2022

Η Σοφία Δανέζη «θερίζει» τον Δημήτρη Κεχαγιά – «Δεν θα τον έκανα ούτε παρέα»

zappit.gr
Η Σοφία Δανέζη παραχώρησε συνέντευξη στη Secret των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη και μίλησε για τη συμμετοχή της στο […] The post Η Σοφία Δανέζη «θερίζει» τον Δημήτρη Κεχαγιά – «Δεν θα τον έκανα ούτε παρέα» appeared first on Zappit.
11:42 20/08/2022

Big Brother: Σοφία Δανέζη, το βράδυ τραγουδάει το μεσημέρι αναστατώνει με το εντυπωσιακό μαγιό της

koolnews.gr
Η Σοφία Δανέζη μπήκε στο big brother και μέσα από το συγκεκριμένο ριάλιτι κατάφερε να γίνει περισσότερο γνωστή στον κόσμο που δεν την ήξερε! Έντονη προσωπικότητα μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδελφού τα έδωσε όλα, καψουρέψε το Δημήτρη Κεχαγιά, κοντραρίστηκε αλλά και κάποιες στιγμές τα βρήκε με τη μεγάλη νικήτρια Αννα Μαρια Ψυχαρακη, γέλασε, φώναξε, […]
23:38 31/07/2022

Total Blackout: Αυτοί ήταν νικητές των νικητών

okmag.gr
Νίκησαν στα επεισόδια που έπαιξαν και τώρα επέστρεψαν διεκδικώντας τον υπέρτατο τίτλο του Total Blackout. Το βράδυ της Πέμπτης ο Αναστάσιος Ράμμος υποδέχτηκε στο Total Blackout τον Βαλάντη με την Τέτα Καμπουρέλη, την Αφροδίτη (Didi) Γεροκωνσταντή με τη Σοφία Δανέζη, τον Σπύρο Μπιμπίλα με τον Αλέξανδρο Πετρίδη και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση. […] The post Total Blackout: Αυτοί ήταν νικητές των νικητών appeared first on OK.
00:38 08/07/2022

«Μουσικές και Χρώματα»: Το μουσικό στέκι της Θεσσαλονίκης έβαλε τα καλοκαιρινά του

happytv.gr
Οι Μουσικές και Χρώματα Live το πιο hot στέκι της Θεσσαλονίκης έβαλε τα καλοκαιρινά του και υπόσχεται να μονοπωλήσει τα βράδια μας. Από την Παρασκευή 17 Ιουνίου και για κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Γιώργος Γιασεμής, η Σοφία Δανέζη και ο Σοφία Δανέζη θα παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο με Μουσικές και Χρώματα στο πιο αγαπημένο μουσικό […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ «Μουσικές και Χρώματα»: Το μουσικό στέκι της Θεσσαλονίκης έβαλε τα καλοκαιρινά του
14:10 18/06/2022

Big Brother ΚΟΥΙΖ: Ήταν μαζί με τη Σοφία Δανέζη στο ριάλιτι και τώρα κόβει βόλτες κάτω από το σπίτι της

koolnews.gr
Τα ριάλιτι παιχνίδια που παρακολουθούμε στην τηλεόραση όπως είναι το Big Brother, το survivor το Next Top Model Ελλάδας κλπ που έχουνε αρκετές στιγμές απομόνωσης από τον έξω κόσμο, κάνουν το χρόνο που μεταξύ των συμπαικτών ή συγκατοίκων, να κυλά πολύ πιο γρήγορα και τις σχέσεις να αναπτύσσονται ταχύτατα! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα είτε να […] The post Big Brother ΚΟΥΙΖ: Ήταν μαζί με τη Σοφία Δανέζη στο ριάλιτι και τώρα κόβει βόλτες κάτω από το σπίτι της appeared first on Koolnews.gr.
16:20 18/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load