#Ερντογάν

Μέση Ανατολή, Ουκρανία και… Κύπρος στο τραπέζι για Ερντογάν – Σταϊνμάιερ

in.gr
Ο Τούρκος πρόεδρος είχε την ευκαιρία να αναφερθεί σε όλα τα «καυτά» θέματα των ημερών στη συνάντηση με τον Γερμανό ομόλογό του.
00:02 25/04/2024

Ερντογάν: Μυστήριο με το ταξίδι του στις ΗΠΑ – Η σιγή ιχθύος από την Άγκυρα και ο ρόλος του Χανίγια

in.gr
Οι φήμες περί ακύρωσης της συνάντησης Ερντογάν - Μπάιντεν στις ΗΠΑ έχουν φουντώσει ενώ το ζήτημα περιπλέκεται καθώς δεν έχει υπάρξει επίσημη διάψευση, με το παρασκήνιο να είναι έντονο.
00:02 25/04/2024

«Κόντρα» Ερντογάν – Σταϊνμάιερ για Eurofighters, Παλαιστίνη και ανθρώπινα δικαιώματα

Newsit
Με τον Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ συναντήθηκε σήμερα στο προεδρικό μέγαρο, στην Άγκυρα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την τρίτη και τελευταία ημέρα της επίσκεψης του Γερμανού προέδρου στην Τουρκία. Στη συνάντησή τους Σταϊνμάιερ και Ερντογάν  συζήτησαν και για την Κύπρο, όπως αποκάλυψε στις δηλώσεις του ο Σταϊνμάιερ, ενώ δεν έλειψε και η μικρή «κόντρα» μπροστά στις ... Περισσότερα To άρθρο «Κόντρα» Ερντογάν – Σταϊνμάιερ για Eurofighters, Παλαιστίνη και ανθρώπινα δικαιώματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:02 24/04/2024

Ερντογάν: Η κόντρα του Τούρκου προέδρου με τον Σταϊνμάιερ για το Μεσανατολικό - Τι είπε για τα Eurofighter

Παραπολιτικά
"Ελπίζουμε ότι η Τουρκία και η Γερμανία θα μιλούν στο εξής για κοινά σχέδια παραγωγής στον τομέα της άμυνας και όχι για εμπόδια", δήλωσε ο Ερντογάν για τα Eurofighter
22:02 24/04/2024

Συνάντηση Ερντογάν-Σταϊνμάιερ στην Άγκυρα – Συζήτησαν και για την Κύπρο

mononews.gr
Με τον Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ συναντήθηκε σήμερα στο προεδρικό μέγαρο, στην Άγκυρα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την τρίτη και τελευταία ημέρα της επίσκεψης του Γερμανού προέδρου στην Τουρκία. Στη συνάντηση οι δύο πρόεδροι συζήτησαν και για την Κύπρο, όπως αποκάλυψε στις δηλώσεις του ο Σταϊνμάιερ.
21:29 24/04/2024

«Κόντρα» μεταξύ Ερντογάν και Σταϊνμάιερ για Χαμάς και Ισραήλ - «Μπηχτή» Τούρκου προέδρου και για τα Eurofighter

Skai.gr
Ερντογάν: "Επανέλαβα την έκκλησή μας για τερματισμό της καταπίεσης στη Γάζα που διαρκεί 200 ημέρες.. Ο Νετανιάχου θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια ολόκληρης της περιοχής"
20:38 24/04/2024

Σπόντα Ερντογάν για τα Eurofighter στον Σταϊνμάιερ: «Η Γερμανία να άρει τους περιορισμούς στις εξαγωγές όπλων για την Τουρκία»

onalert.gr
«Η Γερμανία πρέπει να άρει τους περιορισμούς στην τουρκική αμυντική βιομηχανία», δήλωσε ο Ερντογάν στον Γερμανό ομόλογό του. The post Σπόντα Ερντογάν για τα Eurofighter στον Σταϊνμάιερ: «Η Γερμανία να άρει τους περιορισμούς στις εξαγωγές όπλων για την Τουρκία» appeared first on OnAlert.
18:28 24/04/2024

Ο Ερντογάν απειλεί με απαγόρευση και το φιλοκουρδικό κόμμα DEM

Newsit
Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας προειδοποίησε σήμερα το φιλοκουρδικό κόμμα DEM της χώρας ότι θα βρεθεί αντιμέτωπο με νομικές διαδικασίες, ακόμη και διακοπή λειτουργίας του κόμματος, όπως το προκάτοχό του, αν δεν αποστασιοποιηθεί από τους Κούρδους μαχητές. Το DEM, το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα του κοινοβουλίου της Τουρκίας, ιδρύθηκε το 2023 ως διάδοχος του Δημοκρατικού Κόμματος ... Περισσότερα To άρθρο Ο Ερντογάν απειλεί με απαγόρευση και το φιλοκουρδικό κόμμα DEM δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:03 24/04/2024

Ειρωνείες Γκιουλέρ για Σταϊνμάγερ: Ας φάει πρώτα το ντονέρ του

protagon.gr
Οι αγκαλιές Ερντογάν με Χανίγια (Χαμάς) θέτουν εν αμφιβόλω τη συνάντηση του τούρκου προέδρου με τον Μπάιντεν στην Ουάσινγκτον The post Ειρωνείες Γκιουλέρ για Σταϊνμάγερ: Ας φάει πρώτα το ντονέρ του appeared first on Protagon.gr.
11:14 24/04/2024

Οργιώδες παρασκήνιο για το ραντεβού Ερντογάν - Μπάιντεν: Φουντώνουν τα σενάρια για ακύρωση της συνάντησης

Skai.gr
Ειρωνείες από τον Γιασάρ Γκιουλέρ για τον Γερμανό πρόεδρο που επισκέπτεται την Τουρκία - Μαζί με τον Ιμάμογλου ο Στάινμαϊερ έκοβε ντονέρ - Σήμερα ίσως συναντηθεί με τον Ερντογάν, μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης
08:38 24/04/2024

Τι γυρεύει ο Σουλτάνος στη Βαγδάτη;

in.gr
Ο τούρκος πρόεδρος Ερντογάν φέρνει στους Ιρακινούς ντιλ συνεργασίας με στόχο του κοινό μέτωπο κατά των Κούρδων του PKK
07:01 24/04/2024

Τουρκία: Σάλος στα κοινωνικά δίκτυα από την απουσία Ερντογάν σε εκδήλωση στο Μαυσωλείο του Ατατούρκ

Cnn.gr
Αναταραχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Τουρκίας προκάλεσε η απουσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για μία ακόμη φορά από τις εκδηλώσεις στο Ανίτκαμπιρ το Μαυσωλείο του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ με…Περισσότερα...
22:38 23/04/2024

Κατάρ: Το πολιτικό γραφείο της Χαμάς δεν θα φύγει από τη Ντόχα όσο είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις

onalert.gr
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επιστρέφοντας από το Κατάρ, δήλωσε ότι δεν πιστεύει ότι η Χαμάς θα αποχωρήσει από τη Ντόχα. The post Κατάρ: Το πολιτικό γραφείο της Χαμάς δεν θα φύγει από τη Ντόχα όσο είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις appeared first on OnAlert.
16:28 23/04/2024

Νέα επίθεση Ερντογάν σε Νετανιάχου: «Είναι ο Χίτλερ της εποχής μας»

news.gr
Κάποια ημέρα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη, είπε ο Τούρκος πρόεδρος
13:39 23/04/2024

Ερντογάν: Μάλλον έχει ακυρωθεί… το ταξίδι του στις ΗΠΑ

eretikos.gr
Καθόλου σίγουρα δεν είναι πλέον η επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις ΗΠΑ, όπου στις 9 Μαΐου θα είχε συνάντηση με τον Τζο Μπάιντεν. Σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο Μανώλης Κωστίδης, ο απεσταλμένος του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, έχουν προκύψει κάποια δημοσιεύματα για το θέμα αυτό. Συγκεκριμένα τονίζεται ότι το ταξίδι αυτό μάλλον έχει ακυρωθεί, χωρίς […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
11:58 23/04/2024

Ερντογάν: Μυστήριο με το ταξίδι του στις ΗΠΑ – Δυσφορία από την Αμερική;

sportime.gr
Ταξίδι στις ΗΠΑ είναι προγραμματισμένο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ωστόσο φαίνεται ότι κάτι πάει στραβά. Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.
10:47 23/04/2024

Ο πρόεδρος της Τουρκίας επισκέφθηκε την Κουρδική Περιφέρεια του Ιράκ

olympia.gr
Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έγινε δεκτός με τελετή στο Ερμπίλ, όπου ήρθε μετά την ολοκλήρωση των προγραμμάτων του στη Βαγδάτη στο πλαίσιο των επαφών του στο Ιράκ. Ο Ερντογάν είχε συνάντηση κατ’ ιδίαν και μεταξύ αντιπροσωπειών με τον Πρόεδρο Αμπντουλατίφ Ρασίντ και τον πρωθυπουργό  Μουχάμεντ Σίγια αλ Σουντάνι στη Βαγδάτη. Μετά τις συμφωνίες που […] Ο πρόεδρος της Τουρκίας επισκέφθηκε την Κουρδική Περιφέρεια του Ιράκ - olympia
10:28 23/04/2024

Προσπάθειες ελληνοτουρκικής «νηνεμίας»: Χαμηλοί τόνοι από τις δύο πλευρές παρά τις προκλήσεις της Άγκυρας

Newsique.gr
Σε συνέχεια των απαράδεκτων και ανυπόστατων αντιδράσεων της Τουρκίας για το θέμα των θαλασσίων πάρκων τις προηγούμενες μέρες, στο τέλος της περασμένης εβδομάδας καταβλήθηκε προσπάθεια από τους ηγέτες Ελλάδας – Τουρκίας, και από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, από τις Βρυξέλλες, αλλά και από τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν την Παρασκευή, ώστε να διατηρηθεί το κλίμα […] Το άρθρο Προσπάθειες ελληνοτουρκικής «νηνεμίας»: Χαμηλοί τόνοι από τις δύο πλευρές παρά τις προκλήσεις της Άγκυρας εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
10:01 23/04/2024

Μυστήριο με το ταξίδι του Ερντογάν στις ΗΠΑ - Το παρασκήνιο, οι φήμες και τα σενάρια

Skai.gr
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Μανώλης Κωστίδης, όλα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα σε ένα μικρό τουρκικό site, το οποίο μιλούσε για ακύρωση του ταξιδιού. Το δημοσίευμα δε διαψεύστηκε από την Άγκυρα, κάνοντας τις φήμες να φουντώσουν.
08:38 23/04/2024

Μετά από επτά χρόνια στην προεδρία της Γερμανίας, ο Σταϊνμάιερ επισκέπτεται την Τουρκία και συναντά πρώτα τον Ιμάμογλου

ProtoThema.gr
Ο Γερμανός πρόεδρος ξεκινήσε την επίσκεψή του από την Κωνσταντινούπολη αντί για την πρωτεύουσα Άγκυρα - Την Τετάρτη θα δει τον Ερντογάν - Από χαμηλόβαθμο αξιωματούχο η υποδοχή του στο αεροδρόμιο
23:00 22/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load