#Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εξομολογείται για τον σύντροφό της: «Θέλω να τα προσφέρω όλα σε αυτόν τον άνθρωπο»

zappit.gr
Την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου συνάντησε η ρεπόρτερ της εκπομπής Breakfast@Star. Η πρώην παίκτρια του Survivor και του My Style Rocks ρωτήθηκε […] The post Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εξομολογείται για τον σύντροφό της: «Θέλω να τα προσφέρω όλα σε αυτόν τον άνθρωπο» appeared first on Zappit.
21:00 22/12/2023

Βρισηίδα Ανδριώτου για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν θέλω να μιλάω για εκείνη» – Η αναφορά μετά το εξώδικο»

tlife.gr
Για την ληστεία στο φαρμακείο του συντρόφου της, αλλά και το εξώδικο που έστειλε στην Ευρυδίκη To άρθρο Βρισηίδα Ανδριώτου για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν θέλω να μιλάω για εκείνη» – Η αναφορά μετά το εξώδικο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 15/11/2023

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η ατάκα όλο νόημα στη Φαίη Σκορδά – «Βάλλεσαι από παντού»

tlife.gr
Στην εκπομπή «Fay’s Time» μίλησε την Παρασκευή 10/11 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την δική To άρθρο Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η ατάκα όλο νόημα στη Φαίη Σκορδά – «Βάλλεσαι από παντού» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 10/11/2023

Η Βρισηίδα Ανδριώτου απαντά πρώτη φορά για το εξώδικο στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

zappit.gr
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» ήταν σήμερα η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η πρώην παίκτρια του Survivor απάντησε πρώτη […] The post Η Βρισηίδα Ανδριώτου απαντά πρώτη φορά για το εξώδικο στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου appeared first on Zappit.
14:00 10/11/2023

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Αν είχα απέναντί μου τη Βρισηίδα θα της έλεγα να της δώσει ο Θεός γαλήνη στην ψυχή της»

okmag.gr
Η Eυρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και έδωσε τη δική της απάντηση μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Βρισηίδα Ανδριώτου εις βάρος της. Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο πρώην παίκτριες του reality επιβίωσης συμμετείχαν στο ίδιο fashion show στην AXDW στο Ζάππειο, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να αποκαλύπτει πως η Βρισηίδα Ανδριώτου αναστατώθηκε μαζί της, επειδή […] The post Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Αν είχα απέναντί μου τη Βρισηίδα θα της έλεγα να της δώσει ο Θεός γαλήνη στην ψυχή της» appeared first on OK! Magazine.
13:58 07/11/2023

Survivor: Το Μαδομούνι συνεχίζεται – Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσε η Βρισηίδα Ανδριώτου στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

koolnews.gr
Η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, κάποτε αχώριστες φίλες, βρέθηκαν στο επίκεντρο μιας έντονης δημόσιας διαμάχης μετά τη συμμετοχή τους στο «Survivor All Star». Η σχέση τους, που φαινομενικά είχε τερματιστεί οριστικά μετά το παιχνίδι, πήρε νέα τροπή μετά την τελευταία συνάντησή τους στο AXDW στο Ζάππειο, όπου και οι δύο συμμετείχαν σε fashion […] The post Survivor: Το Μαδομούνι συνεχίζεται – Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσε η Βρισηίδα Ανδριώτου στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου appeared first on Koolnews.gr.
14:58 06/11/2023

Η Βρισηίδα Ανδριώτου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

govastileto.gr
Μπορεί η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να ήταν κολλητές, ωστόσο μετά το Survivor All Star η φιλία τους έληξε οριστικά. Μάλιστα, η κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στις δυο γυναίκες έχει αρχίσει να κλιμακώνεται. Οι δύο πρώην παίκτριες του reality επιβίωσης συμμετείχαν στο ίδιο fashion show στην AXDW στο Ζάππειο, με την Ευρυδίκη […]
13:00 06/11/2023

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου vs Βρισηίδας Ανδριώτου: Η κόντρα τους σε επίδειξη μόδας – Ο σχεδιαστής Χάρης Τσιάρας στο okmag

okmag.gr
Συνεχίζεται όπως όλα δείχνουν η κόντρα ανάμεσα στις δυο πρώην παίκτριες του Survivor, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Βρισηίδα Ανδριώτου. Οι δυο τους συμμετείχαν στο ίδιο fashion στην 33η Athens Fashion Week στο Ζάππειο, αλλά δεν αντάλλαξαν κουβέντα. Η Eυρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε μάλιστα στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πως η Βρισηίδα Ανδριώτου ενοχλήθηκε μαζί […] The post Ευρυδίκη Παπαδοπούλου vs Βρισηίδας Ανδριώτου: Η κόντρα τους σε επίδειξη μόδας – Ο σχεδιαστής Χάρης Τσιάρας στο okmag appeared first on OK! Magazine.
15:58 03/11/2023

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Κάνω το καλύτερο κρεβάτι»

zappit.gr
Στη στήλη «Θάρρος ή αλήθεια» της Μαίρης Αργυριάδου στην εκπομπή «Breakfast» μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία απάντησε σε όλες […] The post Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Κάνω το καλύτερο κρεβάτι» appeared first on Zappit.
12:00 04/10/2023

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το παθιασμένο φιλί στον σύντροφό της και η φωτογραφία στο Instagram

tlife.gr
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, καθώς μετά τον πρόσφατο To άρθρο Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το παθιασμένο φιλί στον σύντροφό της και η φωτογραφία στο Instagram δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 23/09/2023

Η Παπαδοπούλου με καρέ: 5 παίκτριες του Survivor που μεταμορφώθηκαν

astrology.gr
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της και μάς υπενθύμισε ότι αρκετές ακόμα παίκτριες του Survivor άλλαξαν ριζικά τα μαλλιά τους.
23:28 06/09/2023

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκοψε καρέ τα μαλλιά της όπως έκαναν πολλές από τις παίκτριες του Survivor

queen.gr
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της και μάς υπενθύμισε ότι αρκετές ακόμα παίκτριες του Survivor άλλαξαν ριζικά τα μαλλιά τους.Περισσότερα...
17:17 06/09/2023

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ερωτευμένη ξανά – Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Newsit
Η πρώην παίκτρια του Survivor και επιχειρηματίας, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της, φανερώνοντας ότι δεν είναι μόνη στην προσωπική της ζωή. Η επιχειρημαγτίας φαίνεται πως βρίσκεται σε μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, καθώς στη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram, απεικονίζεται η ίδια ... Περισσότερα To άρθρο Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ερωτευμένη ξανά – Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 31/08/2023

Νέος έρωτας για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

thecaller.gr
Μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.Μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.Συγκεκριμένα, ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται η ίδια σε ένα ιδιαίτερο τετ α τετ με τον αγαπημένο της, έμελλε να φανερώσει ότι η πρώην παίκτρια του Survivor κι επιχειρηματίας δεν είναι μόνη στην προσωπική της ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες του […]
10:00 31/08/2023

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Είναι ερωτευμένη με…. και το φωνάζει μέσα από το Instagram

koolnews.gr
Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ζει την πιο όμορφη φάση της ζωής της καθώς βρίσκεται ερωτευμένη και δεν διστάζει να το δείξει με κάθε ευκαιρία. Μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, η Ευρυδίκη έχει αφοσιωθεί πλήρως στην προσωπική της ζωή και φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Σε πρόσφατη συνέντευξη, η Ευρυδίκη δήλωσε […] The post Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Είναι ερωτευμένη με…. και το φωνάζει μέσα από το Instagram appeared first on Koolnews.gr.
14:58 29/08/2023

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της στις διακοπές τους στη Σαντορίνη

tlife.gr
Ερωτευμένη φαίνεται πως είναι εδώ και λίγους μήνες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, καθώς μετά τον πρόσφατο χωρισμό, To άρθρο Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της στις διακοπές τους στη Σαντορίνη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 25/08/2023

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Διακοπές στην Πάρο με τον νέο της σύντροφο – Η κοινή τους φωτογραφία

govastileto.gr
Ερωτευμένη είναι το τελευταίο διάστημα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και δεν το κρύβει. Η ίδια βρίσκεται σε σχέση και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα με τον σύντροφό της, ωστόσο δεν δείχνει το πρόσωπό του αφού θέλει να τον προστατεύσει. «Είμαι μια χαρά. Είμαι ερωτευμένη µε ένα πολύ καλό παιδί. Γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς. […]
22:00 22/08/2023

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ποιος Π.Κ; Γενναιόδωρος και με μυαλό ο νέος σύντροφος. Θέλει γάμο και να του κάνει πολλά παιδιά

koolnews.gr
Την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου την έχουμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στο My style Rocks αλλά και το survivor Ελλάδας στο οποίο μάλιστα συμμετείχε δύο φορές! Κατά την έξοδο από το πρώτο Survivor η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία Συνηθίζει να κρύβει την προσωπική της ζωή δηλώνει ότι έχει δεχτεί πρόταση από τον αγαπημένο της με […] The post Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ποιος Π.Κ; Γενναιόδωρος και με μυαλό ο νέος σύντροφος. Θέλει γάμο και να του κάνει πολλά παιδιά appeared first on Koolnews.gr.
14:58 20/08/2023

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Έχω κάνει πλαστική επέµβαση στο στήθος έπειτα από την περιπέτειά µου µε τον καρκίνο»

govastileto.gr
Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε μεταξύ άλλων  για την περιπέτεια της υγείας της όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο, αλλά και για την πλαστική επέμβαση που αναγκάστηκε να κάνει στο στήθος της λόγω αυτού. «Είµαι µια χαρά. Είµαι ερωτευµένη µε ένα πολύ καλό παιδί. Γνωριστήκαµε […]
10:00 20/08/2023

Ελευθερία Ελευθερίου: Η φωτογραφία με μικροσκοπικό μπικίνι στην Πάρο

govastileto.gr
Στην Πάρο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία γεμίζει τις μπαταρίες της για το φθινόπωρο παρέα με καλούς της φίλους, όπως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης. Λίγους μόλις μήνες μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο, η Ελευθερία Ελευθερίου ξεκουράζεται από τη συναισθηματική και σωματική […]
01:00 09/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load