#Θάνος Τζάνης

Θάνος Τζάνης για Κατερίνα Καινούργιου: «Το είπε αυτό; Μα τι γίνεται; Τα έχουν βάλει όλοι μαζί μου;»

govastileto.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” παραχώρησε ο Θάνος Τζάνης. Ο τραγουδιστής τοποθετήθηκε ως προς το θέμα του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών. «Αν ο γιος μου ερχόταν και μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος, θα του έλεγα ότι κάνει λάθος. Από εκεί και πέρα όμως θα ήμουν δίπλα στο παιδί μου. Δεν περιμένω όλοι οι […]
12:00 13/02/2024

Ναταλία Γερμανού: Το «καρφί» για τις δηλώσεις του Θάνου Τζάνη για τους ομοφυλόφιλους – «Τους χαιρετισμούς μου»

zappit.gr
Τις δηλώσεις που έκανε μέσα στην εβδομάδα ο Θάνος Τζάνης σχολίασαν η Ναταλία Γερμανού και η παρέα του «Καλύτερα δε […] The post Ναταλία Γερμανού: Το «καρφί» για τις δηλώσεις του Θάνου Τζάνη για τους ομοφυλόφιλους – «Τους χαιρετισμούς μου» appeared first on Zappit.
15:00 10/02/2024

Θάνος Τζάνης: «Αν το παιδί μου μού έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλο, θα ήμουν φυσικά αντίθετος»

zappit.gr
Ο Θάνος Τζάνης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη […] The post Θάνος Τζάνης: «Αν το παιδί μου μού έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλο, θα ήμουν φυσικά αντίθετος» appeared first on Zappit.
14:00 07/02/2024

Ο Θάνος Τζάνης ξεσπά για το bullying στα παραπανίσια κιλά: «Αυτό το… αγνώριστος στα άρθρα»

zappit.gr
Καλεσμένος στο πλατό του Καλοκαίρι Yes βρέθηκε ο Θάνος Τζάνης, την Δευτέρα, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού. Μεταξύ […] The post Ο Θάνος Τζάνης ξεσπά για το bullying στα παραπανίσια κιλά: «Αυτό το… αγνώριστος στα άρθρα» appeared first on Zappit.
17:00 24/07/2023

Μίκης Θεοδωράκης: Μεγάλο αφιέρωμα στον κορυφαίο συνθέτη την παραμονή των εκλογών

ieidiseis.gr
Το «Σπίτι με το Mega» πλημμυρίζει από τις εμβληματικές μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη σε ένα μοναδικό αφιέρωμα.Ο Μίκης Θεοδωράκης όπως τον γνώρισαν και τον θυμούνται δικοί του άνθρωποι και συνεργάτες, μέσα από το μουσικό του έργο και τη μοναδική παγκόσμια πορεία του. Το Σάββατο (20/5) στις 21:00 η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» συναντά φωνές σπουδαίων ερμηνευτών. Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται σημαντικούς εκπροσώπους των γραμμάτων και των τεχνών που μιλούν για το ανεξίτηλο σημάδι του Μίκη Θεοδωράκη στον ελληνικό πολιτισμό και στο διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα. Μουσικές και τραγούδια που αποκάλυψαν από πολύ νωρίς την ιδιοφυία του Μίκη Θεοδωράκη πλημμυρίζουν το «Σπίτι με το Mega», στην πρώτη εκπομπή
22:04 18/05/2023

Θάνος Τζάνης: Είχα κακές συνεργασίες, μου έχουν χαμηλώσει και το μικρόφωνο

Newsit
“Δεν έχουν έρθει εύκολα τα πράγματα στη ζωή μου” δήλωσε ο Θάνος Τζάνης. Στο Open Weekend και στην Κωνσταντίνα Δημοπούλου μίλησε ο Θάνος Τζάνης για την πορεία του στο Dream Show και τις άσχημες συνεργασίες του. «Έγιναν όλα γρήγορα στη δική μου πορεία, δεν προλάβαινα να σκεφτώ τίποτα, απλά ακολουθούσα τη ροή των πραγμάτων. Έχω ... Περισσότερα To άρθρο Θάνος Τζάνης: Είχα κακές συνεργασίες, μου έχουν χαμηλώσει και το μικρόφωνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:36 16/07/2022

Θάνος Τζάνης: «Αν μπορούσα θα είχα χειριστεί διαφορετικά τη δημοσιότητα από το Dream Show»

zappit.gr
Ο Θάνος Τζάνης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε για τις δυσκολίες […] The post Θάνος Τζάνης: «Αν μπορούσα θα είχα χειριστεί διαφορετικά τη δημοσιότητα από το Dream Show» appeared first on Zappit.
13:18 16/07/2022

Ο Θάνος Τζάνης εμφανίζεται σε Πατρινή πίστα:«Τα λάθη του σήμερα, η εμπειρία του αύριο»

dete.gr
Ο ταλαντούχος τραγουδιστής δηλώνει πως το κοινό της πόλης «έχει αλάνθαστο κριτήριο και ξέρει από πραγματική διασκέδαση» . «Μεγαλωμένος σε ένα σπίτι γεμάτο μελωδίες των Καζαντζίδη, Μπιθικώτση, Μητροπάνο, Διονυσίου, Πάριου και Χαρούλας Αλεξίου, δεν υπήρχε περίπτωση να μη φυτευτεί μέσα μου η λατρεία για το ελληνικό τραγούδι. Μία λατρεία, όπου έμελλε να γίνει ο δρόμος […]
11:00 06/03/2022

Θάνος Τζάνης: Μεγάλοι τραγουδιστές είναι στην αφάνεια γιατί δεν κοιτάζουν να προωθήσουν τους κοιλιακούς τους

Newsit
Ξέσπασε ο Θάνος Τζάνης. Για τα πρότυπα της σύγχρονης εποχής μίλησε ο Θάνος Τζάνης σε συνέντευξή του στο “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” και στον Δημήτρη Σαράντο. Μάλιστα ο τραγουδιστής αντέδρασε για το γεγονός ότι περισσότερο πλέον προωθείται η εξωτερική εμφάνιση. Πιο συγκεκριμένα, ο Θάνος Τζάνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι ταγμένος στο τραγούδι και έχω τόση πολλή ... Περισσότερα To άρθρο Θάνος Τζάνης: Μεγάλοι τραγουδιστές είναι στην αφάνεια γιατί δεν κοιτάζουν να προωθήσουν τους κοιλιακούς τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:28 17/12/2021

Θάνος Τζάνης: «Δεν πρέπει όλοι να γίνουμε μοντέλα, είμαστε αυθεντικοί λαϊκοί τραγουδιστές»

zappit.gr
Συνέντευξη στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τον Δημήτρη Σαράντο παραχώρησε ο Θάνος Τζάνης την Παρασκευή στο OPEN. Μεταξύ άλλων, ο […] The post Θάνος Τζάνης: «Δεν πρέπει όλοι να γίνουμε μοντέλα, είμαστε αυθεντικοί λαϊκοί τραγουδιστές» appeared first on Zappit.
14:36 17/12/2021

Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Θάνο Τζάνη

okmag.gr
Δηλώσεισ στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε ο Θάνος Τζάνης, ο οποίος μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού πριν από χρόνια. Η απάντησή του προκάλεσε ερωτηματικά στην ίδια την παρουσιάστρια, η οποία πήρε φυσικά τεστ και ξεκαθάρισε τη θέση της. Το απόσπασμα παίχτηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και η Ναταλία […] The post Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Θάνο Τζάνη appeared first on OK.
16:36 11/12/2021

Θάνος Τζάνης: Η γνωριμία με τη σύζυγό του, η επιθυμία για ένα παιδί και το λάθος που έκανε στην προσωπική του ζωή

tlife.gr
Ο Θάνος Τζάνης μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τη Δέσποινα Καμπούρη και εκείνος μίλησε για To άρθρο Θάνος Τζάνης: Η γνωριμία με τη σύζυγό του, η επιθυμία για ένα παιδί και το λάθος που έκανε στην προσωπική του ζωή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:44 09/12/2021

Θάνος Τζάνης: «Ότι έγινε, έγινε με τη Ναταλία Γερμανού»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη έδωσε ο Θάνος Τζάνης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και […] The post Θάνος Τζάνης: «Ότι έγινε, έγινε με τη Ναταλία Γερμανού» appeared first on Zappit.
12:56 09/12/2021

«Μέσα στο μυαλό σου» από τον Θάνο Τζάνη σε στίχους Νίκου Συρίγου!

queen.gr
Ένα τραγούδι με ιδιαίτερη ευαισθησία κυκλοφόρησε ο Θάνος Τζάνης! Το «Μέσα στο μυαλό σου» που…
17:56 02/12/2021

Θάνος Τζάνης: Το τέλος από τις πίστες, ο κρυφός γάμος, η φυγή από την Αθήνα και η νέα αγροτική ζωή

spoilers
by Έπη Τρίμη31/12/2020 19:3031/12/2020 17:292 Η πρώτη μας επαφή με τον Θάνο Τζάνη ήταν όταν ήταν παίκτης του Fame Story. Ο Θάνος, χωρίς να έχει εγκαταλείψει το τραγούδι,  απασχολείται και  στην οικογενειακή επιχείρησή τους στα Νέα Στύρα Ευβοίας Δραστηριοποιείται κοντά στους γονείς του, Γιώργο και Θεοδώρα Τζάνη που διατηρούν το ξενοδοχείο Saint George και μια μικρή φάρμα διαθέτοντας πολύ χρόνο και προσωπική εργασία για την ανακαίνισή της. Της: Έπη Τρίμη Ο ίδιος είχε την οργάνωση του χώρου, ανέλαβε μέχρι και χρέη ρεσεψιονίστ, ενώ φροντίζει και για τις ανάγκες της μικρής τους φάρμας, τον κήπο και τα ζώα τους. Ο γάμος Όπως είχε αποκαλύψει δημοσίευμα της Espresso, το ζευγάρι γνωρίζεται από το 2012,
19:37 31/12/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load