#Emily Ratajkowski

Η Emily Ratajkowski μάς δείχνει την πιο σέξι κουπ για τα μακριά μαλλιά

instyle.gr
Αν θέλετε να ανανεώσετε τα μακριά μαλλιά σας χωρίς να θυσιάσετε το μήκος τους, δείτε αυτήν την κουπ από τα 90s που θα σας ενθουσιάσει. Αν ρίξουμε μια ματιά στους λογαριασμούς των μεγαλύτερων influencers θα διαπιστώσουμε ότι η δεκαετία που αναβιώνει στο Beauty είναι τα ’90s. Από την ψυχρή γαλάζια σκιά ματιών μέχρι τις χοντρές […] The post Η Emily Ratajkowski μάς δείχνει την πιο σέξι κουπ για τα μακριά μαλλιά appeared first on InStyle.
09:46 21/04/2024

Η Emily Ratajkowski έκλεψε τις εντυπώσεις με το πιο αποκαλυπτικό φόρεμα δια χειρός Celia Kritharioti

mononews.gr
Σύσσωμη η οικογένεια Τσάκου, Νίκος, Σήλια και οι δίδυμες που σπουδάζουν στο Columbia University της Νέας Υόρκης, έδωσαν το ‘παρών’ στον ετήσιο φιλανθρωπικό χορό ‘Un Ballo in Maschera’ του οργανισμού ‘Save Venice’ που δόθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Ξενοδοχείο Plaza της Νέας Υόρκης.
18:28 15/04/2024

Lazy Sunday: H Emily Ratajkowski έχει το πιο σέξι σύνολο για το σπίτι

instyle.gr
Η Emily Ratajkowski είναι γνωστή για την ικανότητά της να μετατρέπει ακόμα και τις πιο καθημερινές δραστηριότητες σε σέξι στιγμές. Από τη βόλτα που θα βγάλει τον σκύλο της στους δρόμους μέχρι μια «τεμπέλικη» Κυριακή στο σπίτι, δείχνει πάντα ακαταμάχητη και στιλάτη. Και φυσικά, φροντίζει να μας ενημερώνει για αυτό μέσα από το προσωπικό της […] The post Lazy Sunday: H Emily Ratajkowski έχει το πιο σέξι σύνολο για το σπίτι appeared first on InStyle.
21:46 14/04/2024

Η Emily Ratajkowski μετέτρεψε το μονόπετρό της σε divorce rings και γιορτάζει δύο χρόνια ως single

queen.gr
Η Emily Ratajkowski συμπλήρωσε δύο χρόνια χωρισμού από τον Sebastian Bear-McClard και μόλις δημιούργησε μια νέα μεγάλη τάση στα κοσμήματα.Περισσότερα...
19:09 21/03/2024

Emily Ratajkowski: Με topless selfies μάς δείχνει τι έκανε με το δαχτυλίδι αρραβώνων της

instyle.gr
Η Emily Ratajkowski γιορτάζει το νέο κεφάλαιο στη ζωή της, λέγοντας… “I do” στο διαζύγιο. Το μοντέλο χώρισε από τον κινηματογραφικό παραγωγό Sebastian Bear-McClard, με τον οποίο έχει αποκτήσει τον 3χρονο γιο της, Sylvester Apollo, τον Σεπτέμβριο του 2022, έπειτα από τέσσερα χρόνια γάμου. Τώρα κάνει το νέο βήμα της και γιορτάζει το επόμενο κεφάλαιο […] The post Emily Ratajkowski: Με topless selfies μάς δείχνει τι έκανε με το δαχτυλίδι αρραβώνων της appeared first on InStyle.
10:46 20/03/2024

Η EmRata φόρεσε τα παπούτσια που ταιριάζουν με κάθε σύνολο και ξέρουμε πού θα τα βρείτε!

instyle.gr
Με την άφιξη της άνοιξης, το ντύσιμό μας αποκτά μια νέα δυναμική, προσφέροντας περισσότερες επιλογές και ευελιξία στο στιλ μας. Η Emily Ratajkowski ξέρει πώς να συνδυάζει την άνεση με την κομψότητα και η πρόσφατη επιλογή της είναι η τέλεια απόδειξη. Casual & Cool Λίγες μέρες πριν, το μοντέλο φόρεσε ένα αντιφατικό σύνολο σε μία […] The post Η EmRata φόρεσε τα παπούτσια που ταιριάζουν με κάθε σύνολο και ξέρουμε πού θα τα βρείτε! appeared first on InStyle.
17:46 18/03/2024

Emily Ratajkowski: Χρειάζεται μόλις 5 λεπτά για να δημιουργήσει το καθημερινό της μακιγιάζ – Αυτά είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιεί

tlife.gr
Η Emily Ratajkowski τόσο στις καθημερινές όσο και στις περισσότερες επίσημες εμφανίσεις της, υιοθετεί το ίδιο To άρθρο Emily Ratajkowski: Χρειάζεται μόλις 5 λεπτά για να δημιουργήσει το καθημερινό της μακιγιάζ – Αυτά είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιεί δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 17/03/2024

Emily Ratajkowski: Η γλυκιά αφιέρωση για τα τρίτα γενέθλια του γιου της

instyle.gr
Η Emily Ratajkowski νιώθει τυχερή που είναι μητέρα του Sly. Το μοντέλο δεν μπορεί να κρύψει την περηφάνια για τον τρίχρονο γιο της, που μόλις συμπλήρωσε τα τρία του χρόνια. Η Emily για να γιορτάσει την ξεχωριστή ημέρα, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με υπέροχες στιγμές με τον γιο της. Το μοντέλο και ο Sly […] The post Emily Ratajkowski: Η γλυκιά αφιέρωση για τα τρίτα γενέθλια του γιου της appeared first on InStyle.
09:46 09/03/2024

Εmily Ratajkowski: Θα πρωταγωνιστήσει σε νέα κωμική σειρά – Ποιος θα είναι ο ρόλος της;

instyle.gr
Η Emily Ratajkowski θα είναι στο καστ της επερχόμενης κωμικής σειράς του Netflix “Too Much”, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Variety. Η σειρά “Too Much” θα ακολουθεί τη ζωή της Jessica, μιας εργασιομανής Νεοϋορκέζας στα τριάντα της. Η πρωταγωνίστρια ξεπερνάει έναν χωρισμό που πίστευε ότι θα κρατούσε για πάντα. Αφηγείται ιστορίες, περιγράφει τις δυσκολίες που […] The post Εmily Ratajkowski: Θα πρωταγωνιστήσει σε νέα κωμική σειρά – Ποιος θα είναι ο ρόλος της; appeared first on InStyle.
21:46 03/03/2024

Χωρίς παντελόνι ή χωρίς τοπ; Η Emrata δοκίμασε και τα δύο στην Εβδομάδα μόδας του Παρισιού

instyle.gr
Η Emily Ratajkowski, έχει αποδείξει πολλές φορές ότι ξέρει να κλέβει την παράσταση στον κόσμο της μόδας και όχι μόνο. Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, προσέφερε μια σειρά από εκκεντρικά και τολμηρά σύνολα που συζητήθηκαν όσο τίποτα. Γιατί, η EmRata δεν φοβάται να παίξει με τα όρια της μόδας. Ούτε και να […] The post Χωρίς παντελόνι ή χωρίς τοπ; Η Emrata δοκίμασε και τα δύο στην Εβδομάδα μόδας του Παρισιού appeared first on InStyle.
15:46 03/03/2024

Οι μάξι τζιν φούστες που θα φοράμε την άνοιξη και όλο τον χρόνο

Newsbeast.gr
Λάτρεις της φούστας ενωθείτε! Οι μάξι τζιν φούστες επέστρεψαν δυναμικά για άλλη μια σεζόν, με φρέσκα κοψίματα, γραμμές που αναδεικνύουν τις σιλουέτες μας και σε ακόμα περισσότερες αποχρώσεις. Όπως σας έχουμε ξαναπεί, τα Y2K στοιχεία κυριαρχούν στη μόδα του 2024. Έτσι, οι φούστες που κάποτε φορούσαν οι Britney Spears και Jennifer Aniston, τώρα υιοθετούνται από τις Bella Hadid και Emily Ratajkowski. Το μάξι κόψιμο συνάδει με άλλες τάσεις τζιν που εμπνέονται από προηγούμενες δεκαετίες, όπως η αναβίωση των baggy jeans ή των cargo pants. Η αλήθεια είναι πως αν δείτε τη μάξι τζιν φούστα στην κρεμάστρα, θα νομίζετε πως είναι άχαρο κομμάτι. Αν τη δοκιμάσετε όμως, θα δείτε πως έχει τη δυνατότητα ν
11:00 23/02/2024

Emily Ratajkowski: Έκοψε τα μαλλιά της και είναι το inspo που έψαχνες ενόψει της άνοιξης

tlife.gr
Η Emily Ratajkowski μόλις έκοψε τα μαλλιά της υιοθετώντας το κατάλληλο look για τη νέα σεζόν To άρθρο Emily Ratajkowski: Έκοψε τα μαλλιά της και είναι το inspo που έψαχνες ενόψει της άνοιξης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 14/02/2024

Η Emily Ratajkowski μάς δείχνει πώς φοράμε αθλητικά παπούτσια σε βραδινή έξοδο

instyle.gr
Υπάρχει ένας άτυπος κανόνας στη μόδα που λέει πως το βράδυ πρέπει να φοράμε ψηλοτάκουνα παπούτσια. Ωστόσο, υπάρχουν πάντα εκείνες που αγνοούν τα κλισέ και δημιουργούν νέες τάσεις. Μία από αυτές είναι φυσικά η Emily Ratajkowski, η οποία δεν διστάζει να εντυπωσιάσει με τις αναπάντεχες επιλογές της. Αυτή τη φορά, και με το στιλ της […] The post Η Emily Ratajkowski μάς δείχνει πώς φοράμε αθλητικά παπούτσια σε βραδινή έξοδο appeared first on InStyle.
12:46 11/02/2024

Αυτή είναι η τάση που επιλέγουν οι celebrities για το μανικιούρ

Newsbeast.gr
Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε όλο και περισσότερες celebrities να επιλέγουν τα φυσικά νύχια, χωρίς gel ή ακρυλικά, υιοθετώντας πιστά την τάση του clean girl aesthetic. Kim Kardashian, Chiara Ferragni και Shay Mitchell είναι μερικές μόνο από τις διάσημες κυρίες που αφήνουν πίσω τους τα έξαλλα σχέδια και προτιμούν το φυσικό χρώμα στα νύχια. Στο παιχνίδι μπαίνουν οι nude ή γαλακτώδεις αποχρώσεις, ακόμα και τα εντελώς άβαφα νύχια (με ένα διάφανο γυαλιστικό βερνίκι). Το μυστικό εδώ είναι να φροντίζετε τα πετσάκια και τα χέρια, αλλά και το σχήμα των νυχιών ώστε να φαίνονται περιποιημένα μεν, ανεπιτήδευτα δε. Αν έχετε κουραστεί κι εσείς από τα έντονα χρώματα στα νύχια, δείτε παρακάτω τις σταρ π
13:00 05/02/2024

EmRata: Μας δείχνει πώς θα φορέσουμε το Mob Wife trend με λεοπάρ και δερμάτινα

instyle.gr
Το street style της Emily Ratajkowski είναι ένα από τα αγαπημένα μας, αφού ακόμα κι όταν φοράει φόρμες το κάνει με στιλ. Σκληρά δερμάτινα, θηλυκά φορέματα, σέξι crop tops,  παντελόνια σε φαρδιά γραμμή και κυρίως ψηλοτάκουνα είναι μερικά μόνο από τα κομμάτια που λατρεύει να φορά στις βόλτες της στη Νέα Υόρκη. Η EmRata αποφάσισε […] The post EmRata: Μας δείχνει πώς θα φορέσουμε το Mob Wife trend με λεοπάρ και δερμάτινα appeared first on InStyle.
10:46 28/01/2024

Emily Ratajkowski: Πρωταγωνίστρια σε… ερωτικό τρίγωνο

instyle.gr
Σέξι όσο δεν παίρνει είναι η Emily Ratajkowski στο νέο μουσικό βίντεο του Travis Scott. Οι δυο τους γύρισαν αρκετές καυτές σκηνές μαζί, βάζονας φωτιά στις οθόνες. Η Emily υποδύεται ένα από τα ερωτικά ενδιαφέροντα του Travis στο μουσικό βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα για το κομμάτι i know? του ράπερ. Η Emily επιδεικνύει τη σιλουέτα […] The post Emily Ratajkowski: Πρωταγωνίστρια σε… ερωτικό τρίγωνο appeared first on InStyle.
22:46 24/01/2024

Emily Ratajkowski: Τα sneakers που δεν αποχωρίζεται στις street style εμφανίσεις της

govastileto.gr
Τα κομψά sneakers με 70s αισθητική και λεπτή σόλα συνεχίζουν να κυριαρχούν και θα μας ακολουθήσουν και το 2024 με όλα τα looks. Η Emily Ratajkowski, η οποία η βασίλισσα του χαλαρού street style, στις τελευταίες τις εμφανίσεις επιλέγει τέτοια sneakers. Συγκεκριμένα η Emily Ratajkowski το τελευταίο διάστημα δεν αποχωρίζεται ένα συγκεκριμένο ζευγάρι sneakers.  Πρόκειται […]
09:00 06/01/2024

Emily Ratajkowski: Αφήνει ελάχιστα στη φαντασία με το αποκαλυπτικό λεοπάρ φόρεμά της

instyle.gr
Η Emily Ratajkowski δεν άφησε πολλά στη φαντασία καθώς φόρεσε ένα τολμηρό λεοπάρ φόρεμα στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram. Το μοντέλο πόζαρε στην ακρογιαλιά κρατώντας ψηλά το ούτως ή άλλως μικροσκοπικό φόρεμά της και δείχνει ότι έχει ξεχάσει το εσώρουχό της. Παράλληλα, το τολμηρό φόρεμα ανέδειξε και το ντεκολτέ της. Η Emily έγραψε στη […] The post Emily Ratajkowski: Αφήνει ελάχιστα στη φαντασία με το αποκαλυπτικό λεοπάρ φόρεμά της appeared first on InStyle.
22:46 02/01/2024

Emily Ratajkowski: Θα γράψει βιβλίο για το διαζύγιό της – Οι γυναίκες βγάζουν περισσότερα χρήματα από τους συντρόφους τους...

Skai.gr
«Ο γάμος δεν είναι πάντα τόσο δίκαιος όσο ήταν παλιά, ή τουλάχιστον όπως υποτίθεται ότι ήταν», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Emily Ratajkowski
22:37 27/11/2023

Emily Ratajkowski-Irina Shayk: Aνεβάζουν τη θερμοκρασία σε αγώνα μπάσκετ

instyle.gr
Δύο γυναίκες φωτιά που κυριαρχούν στις φαντασιώσεις ένωσαν δυνάμεις και έκαναν την πιο καυτή κοινή εμφάνιση. Σίγουρα κανείς δεν περίμενε να δει μαζί την Emily Ratajkowski και την Irina Shayk. Και όμως, τα δύο μοντέλα κάθισαν στην πρώτη σειρά σε αγώνα μπάσκετ στη Νέα Υόρκη και ανέβασαν στα ύψη τη θερμοκρασία. Παιχνιδιάρικα χαμόγελα, αποκαλυπτικά μπλουζάκια, […] The post Emily Ratajkowski-Irina Shayk: Aνεβάζουν τη θερμοκρασία σε αγώνα μπάσκετ appeared first on InStyle.
14:46 26/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load