#Cardi B

Cardi B: Αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες γιατί είμαι μια γυναίκα με καμπύλες

instyle.gr
Η Cardi B έχει ξεχωρίσει πολλές φορές για το πρωτοποριακό της στυλ.Το περιοδικό “Hollywood Reporter” κυκλοφόρησε την ετήσια λίστα με τους πιο ισχυρούς στυλίστες του κλάδου, στην οποία περιλαμβάνεται και ο στιλίστας της Cardi B, Kollin Carter. Αυτός και η μακροχρόνια πελάτισσα του, Cardi, συζήτησαν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια γυναίκα με καμπύλες. «Η […] The post Cardi B: Αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες γιατί είμαι μια γυναίκα με καμπύλες appeared first on InStyle.
16:46 30/03/2024

Cardi B: “‘Eχασα τον εαυτό μου – Φοβόμουν να κάνω μουσική”

instyle.gr
Η Cardi B μίλησε για την ψυχική υγεία, τις αρνητικές κριτικές και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από το υπερβολικό άγχος της. «Αισθάνομαι απλά ότι έχασα τον εαυτό μου. “Φoβάμαι να βγάλω άλμπουμ, φοβάμαι να κάνω μουσική”,» είπε η Cardi, 31 ετών, στο νέο επεισόδιο της YouTube εκπομπής “360 with Speedy”. «Πέρυσι, κυκλοφόρησα ελάχιστη μουσική. Ήταν […] The post Cardi B: “‘Eχασα τον εαυτό μου – Φοβόμουν να κάνω μουσική” appeared first on InStyle.
10:46 23/03/2024

Η Shakira πιο σέξι από ποτέ – Οι φήμες για ειδύλλιο με τον Alfie του Emily in Paris

instyle.gr
H Shakira επιβεβαιώνει στην πραξη ότι μετά τον χωρισμό είναι στα καλύτερά της, αφού η σταρ κόβει την ανάσα στο νέο της βιντεοκλίπ. Πιο σέξι από ποτέ, φορά ένα αποκαλυπτικό κορμάκι που αναδεικνύει τις θηλυκές και εξίσου γυμνασμένες καμπύλες της για το βίντεο του τραγουδιού Puntería στο οποίο συνεργάζεται με την Cardi B. Το τραγούδι […] The post Η Shakira πιο σέξι από ποτέ – Οι φήμες για ειδύλλιο με τον Alfie του Emily in Paris appeared first on InStyle.
17:46 22/03/2024

Cardi B: Ποζάρει ολόγυμνη για το νέο single της μετά τη λογοκρισία του Instagram

instyle.gr
Μια μέρα μετά τη λογοκρισία που δέχθηκε από το Instagram, η Cardi B -σε μια προκλητική κίνηση- ανέβασε σαν Insta Stories δύο ολόγυμνα, εναλλακτικά εξώφυλλα για το επερχόμενο single της Enough (Miami), το οποίο κυκλοφορεί αυτήν την Παρασκευή. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib) Σ’ αυτά, […] The post Cardi B: Ποζάρει ολόγυμνη για το νέο single της μετά τη λογοκρισία του Instagram appeared first on InStyle.
23:46 14/03/2024

Cardi B – Offset: Mετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, είναι ξανά μαζί;

instyle.gr
Η Cardi B και ο Offset εξακολουθούν να βρίσκονται ο ένας στη ζωή του άλλου. Τουλάχιστον αυτό διέρρευσε από κόσμο που τους είδε μαζί στη Νέα Υόρκη. Παρόλο που η 31χρονη ράπερ επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους νωρίτερα αυτό το μήνα, ένας θαυμαστής τους εντόπισε να περνούν χρόνο μαζί. Συγκεκριμένα, οι δύο εν διαστάσει σύζυγοι βρέθηκαν […] The post Cardi B – Offset: Mετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, είναι ξανά μαζί; appeared first on InStyle.
19:46 30/12/2023

Cardi B – Offset: Δέχθηκαν μήνυση και αυτός είναι ο λόγος

instyle.gr
Πάλι στο προσκήνιο για τους λάθος λόγους βρίσκεται η Cardi B και ο Offset. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το Us Weekly, κατατέθηκε σε βάρος τους μήνυση. Αυτή αφορά ζημιές που φέρεται πως έκαναν στο σπίτι που νοίκιαζαν στο Los Angeles. Cardi B -Offset: Γιατί δέχθηκαν μήνυση; Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του ακίνητου, τους κατηγορεί για παραβίαση […] The post Cardi B – Offset: Δέχθηκαν μήνυση και αυτός είναι ο λόγος appeared first on InStyle.
21:46 23/12/2023

Cardi B:Το «χτύπημα» στον σύζυγό της μέσω social media, 5 ημέρες μετά τον χωρισμό τους

instyle.gr
Η Cardi B είναι παγκοσμίως γνωστή για την «drama queen» συμπεριφορά της. Ειδικά όταν μιλάμε για χωρισμό, αυτή η συμπεριφορά διογκώνονται. Η ράπερ λοιπόν αυτή τη φορά έστειλε το δικό της μήνυμα στον εν διαστάσει σύζυγό της Offset, μέσω social media. H εκδικητική κίνηση της Cardi-B στον πρώην σύζυγό της Συγκεκριμένα, διοργάνωσε ένα Instagram Live […] The post Cardi B:Το «χτύπημα» στον σύζυγό της μέσω social media, 5 ημέρες μετά τον χωρισμό τους appeared first on InStyle.
19:47 17/12/2023

Cardi B – Offset: Χώρισαν μετά από έξι χρόνια γάμου

tlife.gr
Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Cardi B με τον Offset μετά από έξι χρόνια γάμου. To άρθρο Cardi B – Offset: Χώρισαν μετά από έξι χρόνια γάμου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 12/12/2023

Cardi B: Στηρίζει τον Γουίλ Σμιθ μετά τις πληροφορίες που αφορούν τη σεξουαλική του ζωή

okmag.gr
Η Cardi B θέλησε να στηρίξει τον Γουίλ Σμιθ μετά τις αποκαλύψεις που αφορούν τη σεξουαλική του ζωή και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα. Η συνέντευξη της Tasha K, πρώην βοηθός του ηθοποιού έγινε trend στα social media, καθώς ανέφερε στους ακροατές του Unwine With Tasha K ότι είδε τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό και […] The post Cardi B: Στηρίζει τον Γουίλ Σμιθ μετά τις πληροφορίες που αφορούν τη σεξουαλική του ζωή appeared first on OK! Magazine.
23:58 16/11/2023

Αισθητικές επεμβάσεις: Μήπως είναι πλέον εκτός μόδας;

instyle.gr
Η Cardi B αφαίρεσε τις ενέσιμες ενέσεις από τα οπίσθιά της. Οι Courteney Cox, Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz και πολλές άλλες είτε έχουν μειώσει τα ενέσιμα στο πρόσωπο είτε σταμάτησαν να τα κάνουν, προκειμένου το πρόσωπό τους να μη μοιάζει με μάσκα. Τυχαίο; Ενώ τα τολμηρά και πολύχρωμα μακιγιάζ είναι ισχυρές τάσεις του beauty αυτήν […] The post Αισθητικές επεμβάσεις: Μήπως είναι πλέον εκτός μόδας; appeared first on InStyle.
21:46 07/11/2023

Cardi B: Ποζάρει τόπλες στο κρεβάτι της

govastileto.gr
Γυμνή πόζαρε η Cardi B σε νέα φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media. Η γνωστή ράπερ ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ένα τόπλες στιγμιότυπο, που τη δείχνει ξαπλωμενη στο κρεβάτι της. Η βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνιδα έκρυψε το στήθος της με μία κουβέρτα, όμως είναι ξεκάθαρο πως κάτω από αυτή δεν φορά τίποτα. […]
20:00 15/10/2023

Η Taylor Swift «φούντωσε» βλέποντας το twerking των Cardi B και Megan Thee Stallion – «Είναι καυτή» είπε για την Σακίρα με τα… μαχαίρια της

Newsbeast.gr
Η Cardi B και η Megan Thee Stallion ξεσήκωσαν το κοινό στα MTV Video Music Awards με τον σέξι χορό τους και παράλληλα «φούντωσαν» την Taylor Swift στην οποία άρεσε πολύ το θέαμα που έβλεπε. Οι δύο ράπερ παρουσίασαν για πρώτη φορά ζωντανά το νέο τους single με τίτλο «Bongos» (το οποίο σε κάτι παραπάνω από μία εβδομάδα κυκλοφορίας έχει δεκάδες εκατομμύρια θεάσεις στο youtube και ακροάσεις στις streaming πλατφόρμες), ένα ρυθμικό, χορευτικό κομμάτι που προκάλεσε… ντελίριο στους φανς, αλλά και στους άλλους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στο Prudential Center του Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. Τόσο η Cardi B όσο και η Megan Thee Stallion που εντυπωσίασαν με τις σέξι εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί έκαν
06:00 13/09/2023

Cardi B: Έκανε twerking με «καυτό» μπικίνι, ενώ η αστυνομία του Λας Βέγκας την χαρακτηρίζει ύποπτη για βιαιοπραγία

Newsbeast.gr
«Ό,τι γίνεται στο Λας Βέγκας, μένει στο Λας Βέγκας» έγραψε η Cardi B σε ανάρτησή της στο Instagram που γρήγορα έγινε viral καθώς κάνει twerking φορώντας καυτό μικροσκοπικό μπικίνι που αφήνει λίγα πράγματα στη φαντασία. Η λεζάντα στην ανάρτησή της όπου χόρευε μαζί με τον σύντροφό της Offset, δεν ήταν καθόλου τυχαία. Πρόσφατα, η διάσημη ράπερ σε συναυλία της εκσφενδόνισε το μικρόφωνό της σε μια γυναίκα που προηγουμένως της πέταξε το ποτό της. Λίγο νωρίτερα από το συγκεκριμένο περιστατικό η Cardi B είχε ζητήσει από τους θεατές να τη… δροσίσουν βρέχοντάς τη με νερό. Η γυναίκα που δέχθηκε το μικρόφωνο στο κεφάλι, στο μεταξύ, φέρεται να έκανε καταγγελία στην αστυνομία και τώρα η Cardi B χ
04:00 03/08/2023

Cardi B: Σε δημοπρασία το μικρόφωνο που πέταξε σε θεατή στη συναυλία της 

okmag.gr
Το μικρόφωνο που πέταξε η Cardi B σε θεατή της, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, δημοπρατείται για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας The Wave, που παρείχε τον εξοπλισμό στη συναυλία, καταχώρησε το μικρόφωνο σε μια αγγελία στο eBay στην οποία αναφέρει πως το 100% των εσόδων θα διατεθεί σε δύο φιλανθρωπικές οργανώσεις, τη Friendship Circle […] The post Cardi B: Σε δημοπρασία το μικρόφωνο που πέταξε σε θεατή στη συναυλία της  appeared first on OK! Magazine.
22:58 02/08/2023

Cardi B: Τι πραγματικά συνέβη στο viral video & πού έστρεψαν την προσοχή τους οι fans

queen.gr
Η Cardi B αντέδρασε έντονα όταν fan στη συναυλία της τής πέταξε το ποτό του. Το video που έγινε viral, τι λέει ο online κόσμος και γιατί πραγματικά συνέβη αυτό.Περισσότερα...
11:17 31/07/2023

Έξαλλη η Cardi B: Της πέταξαν ποτό & εκείνη πέταξε το μικρόφωνο

onsports.gr
Εκτός εαυτού βγήκε η διάσημη ράπερ Cardi B όταν θαυμαστής…
18:17 30/07/2023

Cardi B: Η οργισμένη αντίδρασή της όταν φαν της πέταξε κουτάκι μπύρας – Εκσφενδόνισε το μικρόφωνό της

neolaia.gr
Εξοργισμένη η Cardi B εκσφενδονίζει το μικρόφωνό της όταν φαν της πετάει κουτάκι μπύρας και γίνεται η πρώτη που απαντάει σε αυτό το επικίνδυνο trend που βλέπουμε σε διάφορες συναυλίες το τελευταίο διάστημα.
13:46 30/07/2023

Η Cardi B γίνεται «Sharki B» στην ταινία Baby Shark’s Big Movie!

Newsit
Η Cardi B και ο σύζυγός της, μουσικός Offset και τα παιδιά τους, θα δανείσουν τις φωνές τους στη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων «Baby Shark’s Big Movie!» Η Cardi B, σύμφωνα με το Variety, θα δανείσει την φωνή της ως Sharki B και μαζί της θα πρωταγωνιστήσει ο σύζυγός της μουσικός Offset και τα δύο ... Περισσότερα To άρθρο Η Cardi B γίνεται «Sharki B» στην ταινία Baby Shark’s Big Movie! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:20 31/03/2023

Η Cardi B θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Baby Shark’s Big Movie» μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά

Newsbeast.gr
Η Αμερικανίδα ράπερ Cardi B μαζί με τον σύζυγό της Offset και τα δύο τους παιδιά θα είναι οι πρωταγωνιστές της νέα ταινίας κινουμένων σχεδίων «Baby Shark’s Big Movie!». Σύμφωνα με το Variety, η ράπερ θα δανείσει τη φωνή της ως Sharki B στην ταινία, όπου μαζί της θα πρωταγωνιστήσει ο σύζυγός της και επίσης ράπερ Offset και τα παιδιά τους. Στο παρελθόν, η ίδια είχε δηλώσει ότι είναι φανατική θαυμάστρια του Baby Shark. Η νέα ταινία είναι βασισμένη στη σειρά προσχολικής ηλικίας «Shark’s Big Show!», η οποία ξεκίνησε το 2021 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με την υπογραφή του Nickelodeon. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το παιδικό τραγούδι «Pinkfong Baby Shark», το οποίο ξεκίνησε τον Νοέμβρι
14:56 31/03/2023

Cardi B: Είναι πλέον ξανθιά και αγνώριστη

tlife.gr
Η Cardi B μας έχει συνηθίσει σε ανατρεπτικά beauty looks και μεγάλες αλλαγές. Κάθε της εμφάνιση To άρθρο Cardi B: Είναι πλέον ξανθιά και αγνώριστη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:20 15/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load