#Θανάσης Ευθυμιάδης

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Συμπονώ αυτόν που μου κάνει κριτική – Κάποιο πρόβλημα θα έχει…»

real.gr
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου.
22:15 17/04/2024

Θανάσης Ευθυμιάδης: Πλήθος επωνύμων στην παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου του

govastileto.gr
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης 16/4 στο Θέατρο Ροές την παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου του «Μικρές ιστορίες, μεγάλα μαθήματα». Ο γνωστός ηθοποιός είχε στο πλευρό του αγαπημένα του πρόσωπα, δημοσιογράφους και συνάδελφους, οι οποίοι τον τίμησαν με την παρουσία τους στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή. Στην παρουσίαση του βιβλίου βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι: […]
20:00 17/04/2024

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποκαλύπτει: «Οι κόρες μου οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»

govastileto.gr
Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε για τους «δασκάλους της ζωής» μας, την αρνητική κριτική, αλλά και τις κόρες του. «Γύρισα όλο τον κόσμο ψάχνοντας να βρω γκουρού, γιόγκηδες, δασκάλους, σαμάνους ινδιάνους, θεραπευτές, Τάι Τσι… Τα έχω ψάξει όλα, μοναστήρια, Άγιον Όρος, […]
14:00 17/04/2024

Θανάσης Ευθυμιάδης για τις κόρες του: Δεν θέλουν να πάνε σχολείο και τις αφήνω - Περνούν οριακά τις τάξεις από απουσίες

thetoc.gr
"Εδώ ο πρωθυπουργός της χώρας δέχεται αρνητικά σχόλια, δεν θα δεχθώ εγώ;", αναρωτήθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.
13:09 17/04/2024

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Ο δάσκαλος με έδερνε στο δημοτικό»

empisteutiko.gr
«Το σχολείο δεν με ενδιέφερε, ακολουθούσα τα σημάδια. Ο δάσκαλός μου με έδερνε στο Δημοτικό», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης μιλώντας στην ΕΡΤ. «Είχα τραυμαυτικές εμπειρίες στο Δημοτικό με τον δάσκαλο μου, με έδερνε» είπε ο γνωστός ηθοποιός. «Κατάλαβα μετά από χρόνια σωστά με έκανε αυτός ο άνθρωπος να μισήσω το σχολείο και να σταφώ […] The post Θανάσης Ευθυμιάδης: «Ο δάσκαλος με έδερνε στο δημοτικό» appeared first on Empisteutiko.gr.
23:58 09/04/2024

Θανάσης Ευθυμιάδης: Πήγα στο Άγιον Όρος μετά από αδιέξοδο, μέσα μου υπήρχε ένα κενό

Newsit
«Ξεχωρίζω τον δάσκαλο που με έδερνε στο Δημοτικό, το κατάλαβα μετά από χρόνια», είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη. Ο γνωστός ηθοποιός ανοίγει τα χαρτιά του για την υποκριτική και τα διδάγματα που του έδωσε η στροφή στη θρησκεία και τον λιτό τρόπο ... Περισσότερα To άρθρο Θανάσης Ευθυμιάδης: Πήγα στο Άγιον Όρος μετά από αδιέξοδο, μέσα μου υπήρχε ένα κενό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:00 08/04/2024

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έζησα τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, τα πολλά λεφτά δεν έφεραν κάποιο θετικό αποτέλεσμα στη ζωή μου»

govastileto.gr
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου 23/3 στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου. Ο αγαπημένος ηθοποιός και συγγραφέας αναφέρθηκε στην πολύ συνειδητή απόφαση να αφιερώσει χρόνο στην οικογένειάψτου και να αλλάξει πλήρως τον τρόπο ζωής στην καθημερινότητα του. Αρχικά, ο Θανάσης Ευθυμιάδης […]
11:00 24/03/2024

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Παλεύω καθημερινά με τους φόβους μου – Γι’ αυτό περπατάω σε σπασμένα γυαλιά»

tlife.gr
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη» με αφορμή το νέο του βιβλίο. Ο γνωστός To άρθρο Θανάσης Ευθυμιάδης: «Παλεύω καθημερινά με τους φόβους μου – Γι’ αυτό περπατάω σε σπασμένα γυαλιά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 07/03/2024

Θανάσης Ευθυμιάδης: Αποφασίσαμε να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας ωραίες στιγμές, όχι τσιμέντο

Newsit
Η σχέση με τη φύση υπήρχε πάντα στη ζωή του. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης βρέθηκε σήμερα (07.03.2024) καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τη σύζυγο, τα παιδιά του και την απόφασή τους να ζήσουν μακριά από την πόλη. «Είχα πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους που συνεργάστηκα, έχω πολύ όμορφες εμπειρίες. Κατάλαβα ότι τα ... Περισσότερα To άρθρο Θανάσης Ευθυμιάδης: Αποφασίσαμε να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας ωραίες στιγμές, όχι τσιμέντο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 07/03/2024

Θανάσης Ευθυμιάδης: Το Ντόλτσε Βίτα με… έφτιαξε και με κατέστρεψε

empisteutiko.gr
Τις πιο σημαντικές συναντήσεις, εκείνες που τον επηρέασαν βαθιά, τον διαμόρφωσαν, τον καθόρισαν, λειτούργησαν ως φάροι στη μέχρι σήμερα ζωή του και οδήγησαν τα βήματά του από την Καβάλα, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, στα θεατρικά στέκια της Αθήνας, στα στούντιο των δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών και αργότερα στη μεγάλη απόδρασή του στη φύση και το κυνήγι της αυτογνωσίας καταγράφει […] The post Θανάσης Ευθυμιάδης: Το Ντόλτσε Βίτα με… έφτιαξε και με κατέστρεψε appeared first on Empisteutiko.gr.
12:58 04/03/2024

Θανάσης Ευθυμιάδης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του στη θάλασσα – Μόνος μου παρέα με τους γλάρους (βίντεο)

Newside.gr
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης γιόρτασε τα 57α γενέθλιά του μόνος σε μια παραλία. Ο ηθοποιός που απέχει από την υποκριτική τα τελευταία χρόνια, ανέβασε ένα βίντεο με τον ίδιο να έχει μόλις βγει από τη θάλασσα. Αφού έκανε μια βουτιά, ο Θανάσης Ευθυμιάδης πήρε το κινητό του και είπε στους διαδικτυακούς ακολούθους του: «Σήμερα που είναι τα γενέθλιά [...] Το άρθρο Θανάσης Ευθυμιάδης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του στη θάλασσα – Μόνος μου παρέα με τους γλάρους (βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
15:00 06/02/2024

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Μου έκαναν παράπονα συγγενείς μου, έχουν δίκιο και ζητάω συγνώμη»

zappit.gr
Σε μια δημοσίευση με απολογητική διάθεση προχώρησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από τα social media. Αφορμή […] The post Θανάσης Ευθυμιάδης: «Μου έκαναν παράπονα συγγενείς μου, έχουν δίκιο και ζητάω συγνώμη» appeared first on Zappit.
23:00 26/01/2024

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε για τη σύγχρονη ζωή & δέχθηκε τη στήριξη της «Λόλας» και των celebrities

queen.gr
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξέφρασε την άποψή του για την εποχή μας και έλαβε τα ωραιότερα μηνύματα. Τα σχόλια Λιβιτσάνου, Νομικού, Πρωτοψάλτη και η εναλλακτική ζωή του ηθοποιού.Περισσότερα...
19:09 14/12/2023

Θανάσης Ευθυμιάδης: Βρίσκει διέξοδο στη φύση και προτρέπει όλους να κάνουν το ίδιο

thebest.gr
Συμβουλές για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη καθημερινότητα δίνει ο Θανάσης Ευθυμιάδης μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.
17:00 14/12/2023

Θανάσης Ευθυμιάδης: Ο Πυρρίχιος χορός του στη βροχή είναι το κορυφαίο Viral Βίντεο των ημερών

koolnews.gr
Ένα viral βίντεο με τον πυρρίχιο χορό του στη βροχή ανέβασε ο δημοφιλής ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης στο νέο του προφίλ στο Instagram με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών από τη δημιουργία του! Το πρώτο του προφίλ είχε πέσει θύμα hacking και το είχε χάσει. Το συγκεκριμένο βίντεο, υπήρχε στο παλιό του προφίλ και επειδή είναι […] The post Θανάσης Ευθυμιάδης: Ο Πυρρίχιος χορός του στη βροχή είναι το κορυφαίο Viral Βίντεο των ημερών appeared first on Koolnews.gr.
12:58 30/11/2023

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξομολογείται: «Έχω καθαρό νερό και ελάχιστα χρήματα στην τσέπη»

govastileto.gr
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ανήρτησε το βράδυ της Πέμπτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο θέλησε να μοιραστεί διάφορες υπαρξιακές ανησυχίες του, τονίζοντας πόσο ευγνώμων είναι για κάποια πράγματα στη ζωή του. «Τα μαθήματα της ζωής δεν τελειώνουν ποτέ. Εύκολα ή δύσκολα, με γέλια ή με […]
02:00 04/11/2023

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έχω καθαρό νερό και ελάχιστα χρήματα στην τσέπη, ανήκω στο τυχερό 25% των ανθρώπων»

okmag.gr
O Θανάσης Ευθυμιάδης μοιράστηκε μια νέα του φωτογραφία από τη φύση και συγκεκριμένα από τον ποταμό Ζυγάκτη. Ο ηθοποιός προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση αφήνοντας και ερωτηματικά για το τι ετοιμάζει.  «Τα μαθήματα τής ζωής δεν τελειώνουν ποτέ. Εύκολα ή δύσκολα, με γέλια ή με δάκρυα, ανεβάζοντας μας στον ηλιόλουστο αφρό της θάλασσας και ξαναβουτώντας μας […] The post Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έχω καθαρό νερό και ελάχιστα χρήματα στην τσέπη, ανήκω στο τυχερό 25% των ανθρώπων» appeared first on OK! Magazine.
23:58 01/11/2023

Η Σοφία Αλιμπέρτη είπε την «πιο γλυκιά αλήθεια» για τον Θανάση Ευθυμιάδη σχολιάζοντας το post του

queen.gr
Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Θανάσης Ευθυμιάδης σχεδόν 20 χρόνια μετά το «Πιο γλυκό μου ψέμα» συνεχίζουν να τρέφουν αμοιβαία εκτίμηση ο ένας για τον άλλο.Περισσότερα...
23:09 18/10/2023

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Κάποιοι νομίζουν ότι είμαι ο τρελός του χωριού»

govastileto.gr
Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος εξήγησε τον λόγο που δε τον βλέπουμε κάπου τηλεοπτικά αυτή τη περίοδο, ενώ αναφέρθηκε και στα σχόλια που ακούει κατά καιρούς για τις απόψεις και τον τρόπο ζωής του. «Η τηλεόραση με αφορά μόνο για λόγους χρησιμότητας. Αυτό που λέω κάθε φορά που μου […]
15:00 18/09/2023

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Με παράτησε στην πρεμιέρα του Ντόλτσε Βίτα και χρησιμοποίησα το σεξ ως αντικαταθλιπτικό»

zappit.gr
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε και για την περίοδο που ήταν εθισμένος στο σεξ. […] The post Θανάσης Ευθυμιάδης: «Με παράτησε στην πρεμιέρα του Ντόλτσε Βίτα και χρησιμοποίησα το σεξ ως αντικαταθλιπτικό» appeared first on Zappit.
14:00 13/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load