#Απόστολος Ρουβάς

Απόστολος Ρουβάς – Φανή Γιαβρίδου: Πρώτη φορά γονείς! Η γνωριμία, ο έρωτας και η ολοκλήρωση της οικογενειακής τους ευτυχίας

tlife.gr
Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Απόστολος Ρουβάς και η αγαπημένη του Φανή To άρθρο Απόστολος Ρουβάς – Φανή Γιαβρίδου: Πρώτη φορά γονείς! Η γνωριμία, ο έρωτας και η ολοκλήρωση της οικογενειακής τους ευτυχίας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 30/09/2023

Ο πατέρας του Σάκη και Απόστολου Ρουβά μιλά για πρώτη φορά μετά τη γέννηση του εγγονού του

govastileto.gr
Γονείς έγιναν ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου, οι οποίοι απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι. 3.370 γραμάρια. Ο γνωστός σεφ και αδελφός του Σάκη Ρουβά είναι πλέον ένας ευτυχισμένος πατέρας, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Κώστας Ρουβάς στην πρωινή εκπομπή του Alpha, Super Κατερίνα. «Ένα γλυκό αγοράκι. Ελπίζω να έχει τα ψυχικά χαρίσματα που έχουν και […]
22:00 29/09/2023

Ο Απόστολος Ρουβάς απέκτησε γιο – Η πρώτη του ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο

Newsit
Στο κλαμπ των μπαμπάδων μπήκε ο Απόστολος Ρουβάς, καθώς η σύντροφός του έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι. Ο γνωστός σεφ και αδερφός του Σάκη Ρουβά, απέκτησε το πρώτο του παιδί, καρπό του έρωτά του με τη Φανή Γιαβρίδου. Την ευχάριστη είδηση για τον ερχομό του γιου του Απόστολου Ρουβά στον κόσμο, έκανε γνωστή η Φαίη ... Περισσότερα To άρθρο Ο Απόστολος Ρουβάς απέκτησε γιο – Η πρώτη του ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:00 29/09/2023

Απόστολος Ρουβάς: Τα πρώτα λόγια για του πατέρα του γιου τη γέννηση του γιου του – «Έχω επτά εγγόνια»

tlife.gr
Γονείς έγιναν ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου, οι οποίοι απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι. 3.370 To άρθρο Απόστολος Ρουβάς: Τα πρώτα λόγια για του πατέρα του γιου τη γέννηση του γιου του – «Έχω επτά εγγόνια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 29/09/2023

Baby boom στην οικογένεια Ρουβά και αυτά είναι τα «άγνωστα» μέλη

astrology.gr
Ο γνωστός σεφ, Απόστολος Ρουβάς, κρατά πλέον στα χέρια του το πρώτο του παιδί, το οποίο έφερε πριν από δύο 24ωρα στον κόσμο η…
22:28 28/09/2023

Πατέρας για πρώτη φορά ο Απόστολος Ρουβάς

tanea.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Απόστολος Ρουβάς και η σύντροφός του Φανή Γιαβρίδου μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.
15:00 28/09/2023

Απόστολος Ρουβάς: Έγινε μπαμπάς - Γέννησε η Φανή Γιαβρίδου

onsports.gr
Γονείς έγιναν ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου. 
13:17 28/09/2023

Απόστολος Ρουβάς – Φανή Γιαβρίδου: Λίγο πριν γίνουν γονείς – Φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην Άρτα

govastileto.gr
Για τη στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί ανυπομονούν ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου. Ήταν τέλη Απριλίου όταν στα γενέθλια του γνωστού σεφ, η σύντροφός του Φανή και μερικοί καλοί του φίλοι αποφάσισαν να του ετοιμάσουν ένα πάρτι έκπληξη με τον ίδιο να προχωρά σε μια τρυφερή κίνηση […]
19:00 26/08/2023

Απόστολος Ρουβάς: Ποζάρει από την Κέρκυρα με την εγκυμονούσα σύντροφό του!

tlife.gr
 Το πρώτο τους παιδί περιμένουν ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου. Ο γνωστός chef και To άρθρο Απόστολος Ρουβάς: Ποζάρει από την Κέρκυρα με την εγκυμονούσα σύντροφό του! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 11/08/2023

Απόστολος Ρουβάς: Η βόλτα με την εγκυμονούσα σύντροφό του

NewsBomb
Ο Απόστολος Ρουβάς βρίσκεται με την εγκυμονούσα σύντροφό του, Φανή Γιαβδρίδου, στη γενέτειρά του την Κέρκυρα.Περισσότερα...
16:00 10/08/2023

Ο Απόστολος Ρουβάς μας δείχνει το υπερηχογράφημα της εγκυμονούσας συντρόφου του

govastileto.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Απόστολος Ρουβάς καθώς από στιγμή σε στιγμή θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, με την Φανή Γιαβρίδου να διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της. Πριν από λίγες ώρες ο Απόστολος Ρουβάς, σεφ θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το υπερηχογράφημα της συντρόφου του, εκφράζοντας την ανυπομονησία του. […]
21:00 06/08/2023

Απόστολος Ρουβάς: Tο πρώτο υπερηχογράφημα της συντρόφου του

okmag.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Απόστολος Ρουβάς, καθώς περιμένει το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του, Φανή Γιαβρίδου. Ο γνωστός σεφ και πρώην παίκτης του Survivor και η αγαπημένη του κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η Φανή Γιαβρίδου δημοσίευσε στα social media το πρώτο υπερηχογράφημα του μωρού τους. Συγκεκριμένα, ανάρτησε […] The post Απόστολος Ρουβάς: Tο πρώτο υπερηχογράφημα της συντρόφου του appeared first on OK! Magazine.
16:58 05/08/2023

Απόστολος Ρουβάς: «Δεν υπήρχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Survivor All Star»

zappit.gr
Ο Απόστολος Ρουβάς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα με αφορμή την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του συντρόφου. Πιο ευτυχισμένος […] The post Απόστολος Ρουβάς: «Δεν υπήρχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Survivor All Star» appeared first on Zappit.
21:00 27/06/2023

Απόστολος Ρουβάς: “Νιώθω φανταστικά που θα γίνω πατέρας”

instyle.gr
Ο Απόστολος Ρουβάς μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον ερχομό του παιδιού του, για το ενδεχόμενο να παντρευτεί, τη σχέση με τον αδελφό του και την τηλεοπτική του επιστροφή. “Νιώθω φανταστικά που θα γίνω πατέρας. Αμέσως μόλις μάθαμε για την εγκυμοσύνη, πήγαμε σε γιατρό για να είμαστε σίγουροι ότι είναι όλα καλά. Δεν ξέρω πως […] The post Απόστολος Ρουβάς: “Νιώθω φανταστικά που θα γίνω πατέρας” appeared first on InStyle.
18:46 27/06/2023

Απόστολος Ρουβάς: Έτσι περνά τα βράδια με την εγκυμονούσα σύντροφό του

NewsBomb
Ο Απόστολος Ρουβάς σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς καθώς η σύντροφός του, Φανή Γιαβρίδου, είναι έγκυος…Περισσότερα...
17:46 16/05/2023

Απόστολος Ρουβάς: Το τρυφερό σημείωμα που του άφησε η εγκυμονούσα σύντροφός του – Φωτογραφία

tlife.gr
Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγους μήνες ο Απόστολος Ρουβάς, καθώς η σύντροφός του Φανή To άρθρο Απόστολος Ρουβάς: Το τρυφερό σημείωμα που του άφησε η εγκυμονούσα σύντροφός του – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:48 05/05/2023

Απόστολος Ρουβάς: «Είναι όμορφο να έχεις έναν καλό λόγο να επιστρέψεις, πόσο μάλλον δύο»

okmag.gr
Στις 26 Απριλίου ο Απόστολος Ρουβάς επιβεβαίωσε δημόσια πως σε λίγους μήνες θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά. Ο σεφ είχε βγει με λινκ στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και αναφέρθηκε στο γεγονός πως με τη σύντροφό του θα γίνουν γονείς. Η επίσημη ανακοίνωση του Απόστολου Ρουβά «Δεν ήθελα ακόμα να επικοινωνήσω κάτι και να […] The post Απόστολος Ρουβάς: «Είναι όμορφο να έχεις έναν καλό λόγο να επιστρέψεις, πόσο μάλλον δύο» appeared first on OK! Magazine.
20:30 05/05/2023

Απόστολος Ρουβάς: Τα «έσπασε» στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο αδερφός του Σάκης Ρουβάς – Βίντεο

tlife.gr
Στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο αδερφός του Σάκης Ρουβάς, θέλησε να περάσει το Σαββατόβραδό του To άρθρο Απόστολος Ρουβάς: Τα «έσπασε» στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο αδερφός του Σάκης Ρουβάς – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:56 30/04/2023

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Απόστολος Ρουβάς – «Ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή»

Newsbeast.gr
Ο Απόστολος Ρουβάς πλέει σε πελάγη ευτυχίας, γιατί πρόκειται να γίνει πατέρας για πρώτη φορά και στις δηλώσεις που έκανε, ανέφερε πως έμαθε μέσω έκπληξης από την οικογένεια του το χαρμόσυνο γεγονός. Ο σεφ και αδερφός του Σάκη Ρουβά μίλησε στη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Πρωινό μας» και είπε ότι «δεν ήθελα να το μοιραστώ ακόμη. Η αλήθεια είναι ότι την ημέρα που μου έκαναν την έκπληξη συγκινήθηκα και χάρηκα πάρα πολύ που είδα και τον πατέρα μου. Γύρισα από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά. Η έκπληξη ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί εκείνη τη στιγμή. Μου έφτιαξε τη διάθεση και μου βγήκε αυθόρμητα να μοιραστώ το ευχάριστο γεγονός στα social media». «Για πρώτη φορά μπαμπάς. Ανυπομονώ
15:44 26/04/2023

Απόστολος Ρουβάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς – Πώς του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη

tlife.gr
Ο Απόστολος Ρουβάς δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερος ευτυχισμένος! Ο γνωστός σεφ εμφανίστηκε μέσω Skype To άρθρο Απόστολος Ρουβάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς – Πώς του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:40 26/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load