#Μιχάλης Σαράντης

Μιχάλης Σαράντης: «Έκανα πολλά χρόνια να αποδεχτώ ότι δεν έχω μία κανονική μύτη, άκουγα αρνητικά πράγματα»

tlife.gr
Ο Μιχάλης Σαράντης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Ο αγαπημένος ηθοποιός To άρθρο Μιχάλης Σαράντης: «Έκανα πολλά χρόνια να αποδεχτώ ότι δεν έχω μία κανονική μύτη, άκουγα αρνητικά πράγματα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 20/03/2024

Μιχάλης Σαράντης: Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τη Μαίρη Μηνά, ο θάνατος που τον στιγμάτισε και το βραβείο Χορν

govastileto.gr
Τον αγαπήσαμε στην «Μουρμούρα», ξεχώρισε στον «Παράδεισο των Κυριών» και φέτος τον απολαμβάνουμε στους «Πανθέους». Ο Μιχάλης Σαράντης, είναι ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της νέας γενιάς του ελληνικού θεάτρου. Ο Μιχάλης Σαράντης υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία τον «Αριστείδη Γερακά» στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» του Alpha και φέτος τον απολαμβάνουμε στη σειρά, Πανθέοι […]
18:00 27/02/2024

Μιχάλης Σαράντης: Βόλτα με την κόρη του στο Μοναστηράκι!

queen.gr
Τρυφερός μπαμπάς ο Μιχάλης Σαράντης!Περισσότερα...
09:17 16/02/2024

«Μιχάλης Σαράντης. Ο άνθρωπος αυτός και τον τηλεφωνικό κατάλογο να απαγγείλει, θα βγάλει πάθος»

happytv.gr
Οι «Πανθέοι» επέστρεψαν με καινούργια επεισόδια, τα οποία θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη στις 21:00 και  εξαιρετική ερμηνεία του Μιχάλη Σαράντη στη σειρά φαίνεται ότι έχει κερδίσει την καρδιά των θεατών. «Για το αποψινό διπλό επεισόδιο θα πω μόνο δύο λέξεις: ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ . Ο άνθρωπος αυτός και τον τηλεφωνικό κατάλογο να απαγγείλει, θα βγάλει πάθος! […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ «Μιχάλης Σαράντης. Ο άνθρωπος αυτός και τον τηλεφωνικό κατάλογο να απαγγείλει, θα βγάλει πάθος»
13:37 15/01/2024

Συγκινεί ο Μιχάλης Σαράντης: «Όταν έχασα τον Ηλία κλονίστηκε το σύμπαν μου, ό,τι έκανα ήθελα να το κάνω για αυτόν»

thecaller.gr
Ο Μιχάλης Σαράντης μίλησε στο I Love Σου Κου και τον Τάσο Μπιμπισίδη για την απώλεια του καλύτερου του φίλου και πόσο τον συγκλόνισε. Ο Μιχάλης Σαράντης μίλησε στο I Love Σου Κου και τον Τάσο Μπιμπισίδη για την απώλεια του καλύτερου του φίλου και πόσο τον συγκλόνισε. «Δεν σημαίνει ότι ήμουν κοινωνικός απαραίτητα, μπορεί να φοβόμουν να κάθομαι μόνος μου. Εγώ κι αν έχω παλέψει με τα σκοτάδια μου και τους δαίμονές μου. Ήρθαν και είναι εδώ παρέα» […]
22:00 14/01/2024

Συγκινεί ο Μιχάλης Σαράντης: «Οι γονείς μου ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ μέχρι τον θάνατο τους»

thebest.gr
Ο Μιχάλης Σαράντης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» το απόγευμα της Πέμπτης για να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.
03:00 30/12/2023

Μιχάλης Σαράντης: «Μπήκα μέσα και άρχισα να κλαίω, έπαθα ταραχή»

tlife.gr
Στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος ο Μιχάλης Σαράντης το απόγευμα της Πέμπτης 28/12. Μεταξύ άλλων, To άρθρο Μιχάλης Σαράντης: «Μπήκα μέσα και άρχισα να κλαίω, έπαθα ταραχή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 28/12/2023

Λένα Παπαληγούρα: “Δεν ξέρω αν θα χαρεί και πολύ ο άντρας μου που το λέω αυτό”

sinidisi.gr
Στο «Καλύτερα δε Γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου (23/12) φιλοξενήθηκαν η Λένα Παπαληγούρα και ο Μιχάλης Σαράντης. Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τη φετινή τους συνεργασία στο θέατρο «Αλκυονίς», ενώ ρωτήθηκαν μεταξύ άλλων και για...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Λένα Παπαληγούρα: “Δεν ξέρω αν θα χαρεί και πολύ ο άντρας μου που το λέω αυτό”
22:09 23/12/2023

Μιχάλης Σαράντης: «Με την κόρη μου κοιμάμαι κι εγώ σαν μωρό»

zappit.gr
Καλεσμένος στο «Καλύτερα δε Γίνεται» βρέθηκε την προπαραμονή των Χριστουγέννων οι ηθοποιοί Μιχάλης Σαράντης και Λένα Παπαληγούρα. Οι δύο συνάδελφοι, […] The post Μιχάλης Σαράντης: «Με την κόρη μου κοιμάμαι κι εγώ σαν μωρό» appeared first on Zappit.
19:00 23/12/2023

Οι Πανθέοι – sneak preview: Θέλω μόνο να σε βοηθήσω, τίποτα άλλο

happytv.gr
Οι πληγές δεν μπορούν να κλείσουν και η συγγνώμη δεν είναι αρκετή για τους ήρωες, στο νέο επεισόδιο της σειράς «Οι Πανθέοι», απόψε στις 21.00, στον ΣΚΑΪ…  Δείτε το sneak preview:  «ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ» Δευτέρα με Πέμπτη στις 21.00 Στον ΣΚΑΪ Πρωταγωνιστούν: Κάτια Δανδουλάκη (Χρυσοστόμη Πανθέου), Αιμίλιος Χειλάκης (Ανδρέας Πανθέος), Μελία Κράιλινγκ (Μάρμω Πανθέου), Μιχάλης Σαράντης […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Οι Πανθέοι – sneak preview: Θέλω μόνο να σε βοηθήσω, τίποτα άλλο
13:37 19/12/2023

Συγκλονίζει ο Μιχάλης Σαράντης: «Η έννοια του θανάτου είναι παρέα μου από πολύ νωρίς»

zappit.gr
Στο νέο επεισόδιο του Break βρέθηκε καλεσμένος ο Μιχάλης Σαράντης, την Κυριακή, για να μιλήσει στη Βάσω Λασκαράκη για όλα. […] The post Συγκλονίζει ο Μιχάλης Σαράντης: «Η έννοια του θανάτου είναι παρέα μου από πολύ νωρίς» appeared first on Zappit.
23:00 10/12/2023

Μιχάλης Σαράντης: «Η ζωή από τη μια μου έχει φερθεί πάρα πολύ ωραία και από την άλλη με έχει τραυματίσει σοβαρά»

okmag.gr
Ο Μιχάλης Σαράντης ως ηθοποιός έχει συνεργαστεί με δασκάλους του ελληνικού θεάτρου και κοιτάξει πιο βαθιά στην τέχνη του. Ως ερμηνευτής έχει δουλέψει σκληρά για να μπορεί σήμερα να υποδύεται ο ίδιος τον Συρανό του Ροστάν στη σκηνή του Αλκυονίς. Σε συνέντευξή του στο Monopoli.gr ο Μιχάλης Σαράντης μιλά για την παράσταση με την οποία […] The post Μιχάλης Σαράντης: «Η ζωή από τη μια μου έχει φερθεί πάρα πολύ ωραία και από την άλλη με έχει τραυματίσει σοβαρά» appeared first on OK! Magazine.
12:58 15/11/2023

Μιχάλης Σαράντης: Ο Συρανό, στη δική μου ψυχή, είναι η αντίσταση σε καθετί σκοτεινό

monopoli.gr
Ο ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης πιστεύει πως οι άνθρωποι του θεάτρου είναι και κάπως ένθεοι, δεν δουλεύουν μόνο για τα φράγκα, για τα φίλτρα στα social media και τους κωδικούς στο taxis net.
08:53 15/11/2023

Μιχάλης Σαράντης: Συγκινεί για την απώλεια των γονιών του – “Υπάρχει ένα τραύμα το οποίο είναι εκεί συνέχεια”

instyle.gr
Ο Μιχάλης Σαράντης βρέθηκε στην εκπομπή “Fays Time” την Πέμπτη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων στη Φαίη Σκορδά για την απώλεια των γονιών του. “Η μαμά ήταν 57 και μπαμπάς 78. Ήμουν 30 όταν «έφυγε» η μαμά και πήρα το βραβείο. Ήταν τότε άρρωστη. Ο μπαμπάς «έφυγε» πριν από ένα χρόνο και. Όλα καλά. Τι […] The post Μιχάλης Σαράντης: Συγκινεί για την απώλεια των γονιών του – “Υπάρχει ένα τραύμα το οποίο είναι εκεί συνέχεια” appeared first on InStyle.
18:46 02/11/2023

Μιχάλης Σαράντης: «Οι Πανθέοι», ο ερχομός της κόρης του & οι δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένειά του

neolaia.gr
Ο Μιχάλης Σαράντης μιλάει για τις δυσκολίες που έφερε η ζωή στην οικογένειά του, τον ερχομό της κόρης του, αλλά και τη σειρά «Οι Πανθέοι» στην οποία πρωταγωνιστεί.
17:46 24/09/2023

Ο Μιχάλης Σαράντης εξομολογείται: «Η ζωή έχει φερθεί πολύ σκληρά στην οικογένειά μου»

thecaller.gr
Ο Μιχάλης Σαράντης βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 24/9 καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, όπου της παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για την προσωπική και την επαγγελματική του ζωή. Ο Μιχάλης Σαράντης βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 24/9 καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, όπου της παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για την προσωπική και την επαγγελματική του ζωή. «Το πρωί το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να γεμίζω φιλιά την κόρη και τη γυναίκα μου. Αν μπορείς να το κάνεις, δεν […]
16:00 24/09/2023

Μιχάλης Σαράντης: Οι δυσκολίες, η ζωή ως μπαμπάς και οι Πανθέοι

queen.gr
Οι Πανθέοι: Τον Κίτσο Γαλάτη, ζωγράφο που θα μπει ανάμεσα στον θείο και τη γυναίκα του, υποδύεται ο Μιχάλης Σαράντης, στη νέα σειρά εποχής του ΣΚΑΙ.Περισσότερα...
11:17 20/09/2023

Οι Πανθέοι- Μιχάλης Σαράντης: «Ένα βήμα προς τη Μάρμω θα είναι ένα βήμα προς την καταστροφή»

thebest.gr
Ο Μιχάλης Σαράντης υποδύεται τον συναρπαστικό Κίτσο Γαλάτη στην πολυαναμενόμενη σειρά «Οι Πανθέοι», που έρχεται τη νέα σεζόν, στον ΣΚΑΪ.
03:00 30/08/2023

Οι Πανθέοι: Η επιστροφή του από το εξωτερικό και η γνωριμία του με τη Μάρμω

happytv.gr
Ο Μιχάλης Σαράντης υποδύεται τον Κίτσο Γαλάτη στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ “Οι Πανθέοι”. Δείτε αναλυτικά για το ρόλο του στο happytv.gr «Ένα βήμα προς τη Μάρμω θα είναι και ένα βήμα προς την καταστροφή.» Ο Μιχάλης Σαράντης υποδύεται τον συναρπαστικό Κίτσο Γαλάτη στην πολυαναμενόμενη σειρά «Οι Πανθέοι», που έρχεται τη νέα σεζόν, στον ΣΚΑΪ. […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Οι Πανθέοι: Η επιστροφή του από το εξωτερικό και η γνωριμία του με τη Μάρμω
17:37 28/08/2023

Πανθέοι: Ο Μιχάλης Σαράντης συστήνεται ως Κίτσος Γαλάτης

youfly.com
Ο Μιχάλης Σαράντης υποδύεται Κίτσο Γαλάτη, στην νέα σειρά που θα προβληθεί τον Σεπτέμβρη στον ΣΚΑΙ, με τίτλο Οι Πανθέοι. The post Πανθέοι: Ο Μιχάλης Σαράντης συστήνεται ως Κίτσος Γαλάτης appeared first on Youfly.
14:58 28/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load