#Άννα Κυριακού

Η Άννα Κυριακού στο gossip-tv για τη Μίνα Αδαμάκη

queen.gr
Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα (11-11) από το ξαφνικό «φευγιό» της Μίνας Αδαμάκη.Περισσότερα...
09:17 11/11/2023

Αλεξανδρούπολη: Ανοιχτή εκδήλωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου με θέμα «Ο εμβολιασμός προστατεύει την κοινότητα»

alexpolisonline.com
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Έβρου διοργανώνει ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό με θέμα: «Ο εμβολιασμός προστατεύει την κοινότητα», την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 ώρα 18:00 στο Ξενοδοχείο ASTIR EGNATIA στην Αλεξανδρούπολη. Προεδρείο:Ευγενία Μπεζιρτζόγλου, Καθηγήτρια Τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ.Ιωάννης Αποστόλου, Γραμματέας Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου.Χαιρετισμοί:Εκπρόσωπος Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.Θεόδωρος Κωνσταντινίδης, Καθηγητής, Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Υγείας ΔΠΘ, Διευθυντής Εργαστηρίου Υγιεινής και Προστασίας Περιβάλλοντος.Κωνσταντίνος Βαδικόλιας, Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ.Αθανάσιος Μαλάκης, Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου.Χρήστος Χατζηπαπάς, Πρόεδρ
12:53 29/09/2023

Άννα Κυριακού: Το συγκινητικό “αντίο” της “θείας Μπεμπέκας” στη Μίνα Αδαμάκη

instyle.gr
Η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, με τον θάνατό της να συγκλονίζει τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ανάμεσα σ’ αυτούς που έχουν σοκαριστεί από τον χαμό της είναι οι στενοί συνεργάτες και άνθρωποι που την είχαν ζήσει. Η Άννα Κυριακού, η οποία είχε υποδυθεί τη “θεία Μπεμπέκα” […] The post Άννα Κυριακού: Το συγκινητικό “αντίο” της “θείας Μπεμπέκας” στη Μίνα Αδαμάκη appeared first on InStyle.
11:28 13/11/2022

Συγκινεί η Άννα Κυριακού για τον θάνατο της Μίνας Αδαμάκη: «Πίστευα ότι θα το ξεπεράσεις και θα είναι ένα ψέμα η αρρώστια σου»

tlife.gr
O πρόσφατος θάνατος της Μίνας Αδαμάκη έχει σκορπίσει θλίψη στο Πανελλήνιο. Η ηθοποιός που είχε διαγράψει To άρθρο Συγκινεί η Άννα Κυριακού για τον θάνατο της Μίνας Αδαμάκη: «Πίστευα ότι θα το ξεπεράσεις και θα είναι ένα ψέμα η αρρώστια σου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:10 13/11/2022

Άννα Κυριακού: Η «Μπεμπέκα» από τις «Τρεις Χάριτες» ξεσπά για τις φήμες θανάτου της Μίνας Αδαμάκη – «Έπαθα νευρικό κλονισμό»

thecaller.gr
Ξέσπασε για τις φήμες που κυκλοφόρησαν και ήθελαν την Μίνα Αδαμάκη να έχει φύγει από τη ζωή, η Άννα Κυριακού ή αλλιώς η Μπεμπέκα από τις «Τρεις Χάριτες».Ξέσπασε για τις φήμες που κυκλοφόρησαν και ήθελαν την Μίνα Αδαμάκη να έχει φύγει από τη ζωή, η Άννα Κυριακού ή αλλιώς η Μπεμπέκα από τις «Τρεις Χάριτες».«Όταν άκουσα ότι η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή, έπαθα έναν μικρό νευρικό κλονισμό. Άρχισα να κλαίω. Δε μπορούσα να πιστέψω ότι έφυγε τόσο νωρίς και τόσο […]
09:18 08/11/2022

Μίνα Αδαμάκη: Ξέσπασε η Άννα Κυριακού για τον φημολογούμενο θάνατό της – «Έπαθα νευρικό κλόνισμό»

tlife.gr
«Όταν άκουσα ότι η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή, έπαθα έναν μικρό νευρικό κλονισμό. Άρχισα To άρθρο Μίνα Αδαμάκη: Ξέσπασε η Άννα Κυριακού για τον φημολογούμενο θάνατό της – «Έπαθα νευρικό κλόνισμό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:20 08/11/2022

Έξι γνωστοί ηθοποιοί μιλούν για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάτρου

pronews.gr
Έξι δημοφιλείς ηθοποιοί, «παίρνουν θέση», μιλώντας στην «Espresso», σχετικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις από σπουδαία ονόματα της υποκριτικής τέχνης. Άννα Κυριακού: «Είναι πάρα πολύ άσχημα γεγονότα» Από τις πρώτες που δέχτηκαν να μιλήσουν ήταν η θρυλική θεία Μπεμπέκα από την τηλεοπτική σειρά «Τρεις Χάριτες» Άννα Κυριακού, η οποία σπάνια μιλά στα ΜΜΕ. Ωστόσο το σκάνδαλο που συνταράσσει τον χώρο του θεάτρου την αναγκάζει σήμερα να καταθέσει την άποψή της. ​«Είναι πάρα πολύ άσχημα γεγονότα όλα αυτά που συμβαίνουν και ακούγονται στο θέατρο. Νομίζω πως δεν κλονίζεται το θέατρο, αλλά οι άνθρωποι κλονίζονται με όλα αυτά. Δεν περίμενα ποτέ ότι συνέβαιναν τέτοια πράγματα και σε τέτοιο μεγάλο βαθμό στ
20:56 20/02/2021

Άννα Κυριακού: «Εγώ έζησα πόλεμο, έχω περάσει πολλά»

vita.gr
Άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής της αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός, Άννα Κυριακού.
11:13 28/09/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load