#Biden

Δημοσκόπηση NBC> Αυξάνεται σταθερά η δημοτικότητα του Robert F. Kennedy Jr. μειώνοντας σημαντικά τα ποσοστά Trump-Biden

kourdistoportocali.com
Δημοσίευμα NBC News The post Δημοσκόπηση NBC> Αυξάνεται σταθερά η δημοτικότητα του Robert F. Kennedy Jr. μειώνοντας σημαντικά τα ποσοστά Trump-Biden appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
09:37 22/04/2024

Ο εργαστηριακός πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας για τις ανάγκες της επανεκλογής Biden και της μεγάλης επαναφοράς-παγκοσμίου χρέους

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Ο εργαστηριακός πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας για τις ανάγκες της επανεκλογής Biden και της μεγάλης επαναφοράς-παγκοσμίου χρέους appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
07:37 22/04/2024

Qatar, o σύμμαχος της κυβέρνησης Biden που φιλοξενεί την ηγεσία της Hamas αρχίζει να πιέζεται

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Qatar, o σύμμαχος της κυβέρνησης Biden που φιλοξενεί την ηγεσία της Hamas αρχίζει να πιέζεται appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
11:37 20/04/2024

Ο λαός και ο στρατός του Ισραήλ σε ετοιμότητα καθώς περιμένουν την Made in Biden επίθεση του Ιράν

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Ο λαός και ο στρατός του Ισραήλ σε ετοιμότητα καθώς περιμένουν την Made in Biden επίθεση του Ιράν appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
23:37 13/04/2024

Robert De Niro: Βραδιά ραντεβού για τον 80χρονο σταρ με τη 45χρονη σύντροφό του

instyle.gr
Ο Robert De Niro και η σύντροφός του Tiffany Chen ήταν μεταξύ των προσωπικοτήτων που παρευρέθησαν στο επίσημο δείπνο του προέδρου Joe Biden και της Πρώτης Κυρίας Jill Biden προς τιμήν του Ιάπωνα πρωθυπουργού Fumio Kishida στην Ουάσιγκτον. Ο 80χρονος σταρ και η 45χρονη Chen έδειχναν ιδιαίτερα αγαπημένοι κρατώντας σφιχτά ο ένας το χέρι του […] The post Robert De Niro: Βραδιά ραντεβού για τον 80χρονο σταρ με τη 45χρονη σύντροφό του appeared first on InStyle.
16:46 11/04/2024

Λευκός Οίκος: Ο Μπαϊντενόπουλος και ο ικαριώτικος από την μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ

lamianow.gr
Παρουσία γνωστών Ελληνοαμερικανών και φίλων της Ελλάδας από τον πολιτικό, επιχειρηματικό αλλά και καλλιτεχνικό χώρο, πραγματοποιήθηκε, η καθιερωμένη δεξίωση του Λευκού Οίκου για την επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας. Σύμφωνα με τον Εθνικό Κήρυκα, οι ισχυροί δεσμοί φιλίας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, ο αλληλοσεβασμός και η κοινή πίστη των δύο χωρών στο ανώτατο ιδανικό της Δημοκρατίας, μνημονεύτηκαν εμφατικά από τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, οικοδεσπότη στην γιορτή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον Λευκό Οίκο. Happening Now: President Biden hosts a reception celebrating Greek Independence Day. https://t.co/WkKuAUgDqV — The White House (@WhiteHouse) Apri
10:37 05/04/2024

Σαρωτική επικράτηση Donald Trump έναντι Joe Biden σε όλες εκτός από μία από τις κρίσιμες πολιτείες των ΗΠΑ

kourdistoportocali.com
Δημοσκόπηση Wall Street Journal The post Σαρωτική επικράτηση Donald Trump έναντι Joe Biden σε όλες εκτός από μία από τις κρίσιμες πολιτείες των ΗΠΑ appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
10:37 04/04/2024

Ο Netanyahu απαντά σε Biden-Schumer> Δεν είμαστε δημοκρατία της Μπανανίας- Είναι τόσο κοντή η μνήμη σας; Ξεχάσατε τόσο γρήγορα την 7η Οκτωβρίου;

kourdistoportocali.com
Γράφει ο Lazar Berman/Times Of Israel The post Ο Netanyahu απαντά σε Biden-Schumer> Δεν είμαστε δημοκρατία της Μπανανίας- Είναι τόσο κοντή η μνήμη σας; Ξεχάσατε τόσο γρήγορα την 7η Οκτωβρίου; appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
09:37 18/03/2024

Οκτώ μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, γιατί δείχνει απίθανο σήμερα να επανεκλεγεί ο Joe Biden

kourdistoportocali.com
Γράφει ο Harry Enten/CNN Business The post Οκτώ μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, γιατί δείχνει απίθανο σήμερα να επανεκλεγεί ο Joe Biden appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
10:37 11/03/2024

Joe Biden> O πλέον δυστοπικός πρόεδρος των ΗΠΑ επικρίνει τον Netanyahu ενώ το Πανεπιστήμιο Columbia ερευνά τον σπουδαίο Ισραηλινό καθηγητή Shai Davidai επειδή καταδίκασε τον αντισημιτισμό του!

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Joe Biden> O πλέον δυστοπικός πρόεδρος των ΗΠΑ επικρίνει τον Netanyahu ενώ το Πανεπιστήμιο Columbia ερευνά τον σπουδαίο Ισραηλινό καθηγητή Shai Davidai επειδή καταδίκασε τον αντισημιτισμό του! appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
14:37 10/03/2024

Η πλειοψηφία (61%) των ψηφοφόρων του Joe Biden του 2020 λένε τώρα ότι είναι πολύ μεγάλος ως πρόεδρος

kourdistoportocali.com
Γράφουν οι Lisa Lerer και Ruth Igielnik/New York Times The post Η πλειοψηφία (61%) των ψηφοφόρων του Joe Biden του 2020 λένε τώρα ότι είναι πολύ μεγάλος ως πρόεδρος appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
10:37 04/03/2024

New York Times/Siena College> Δημοσκόπηση-νίκης του Donald Trump με διεύρυνση της διαφοράς έναντι του Biden (48%-43%)

kourdistoportocali.com
Γράφει ο Shane Goldmacher The post New York Times/Siena College> Δημοσκόπηση-νίκης του Donald Trump με διεύρυνση της διαφοράς έναντι του Biden (48%-43%) appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
10:37 03/03/2024

Joe Biden: Τα κινεζικά αυτοκίνητα απειλούν την εθνική ασφάλεια

secnews.gr
Ο Joe Biden προειδοποίησε ότι τα κινεζικά αυτοκίνητα θα μπορούσαν να αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ, μέσω κλοπής δεδομένων.
19:09 01/03/2024

Δημοσκόπηση Harvard-Harris> Στο πλευρό του Ισραήλ το 82% του κοινού των ΗΠΑ παρά την διαρκή επίθεση Biden στην ισραηλινή κυβέρνηση

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Δημοσκόπηση Harvard-Harris> Στο πλευρό του Ισραήλ το 82% του κοινού των ΗΠΑ παρά την διαρκή επίθεση Biden στην ισραηλινή κυβέρνηση appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
07:37 01/03/2024

Biden: Απαγορεύει μαζική πώληση δεδομένων Αμερικανών σε Ρωσία και Κίνα

secnews.gr
Ο Joe Biden, υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα με το οποίο απαγορεύει τη μαζική πώληση ιδιωτικών δεδομένων Αμερικανών σε Κίνα, Ρωσία, Ιράν, Βόρεια Κορέα, Κούβα και Βενεζουέλα.
12:09 29/02/2024

O ανατριχιαστικός Joe Biden και η εγγονή Natalie

kourdistoportocali.com
Breaking News The post O ανατριχιαστικός Joe Biden και η εγγονή Natalie appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
09:37 26/02/2024

Daily Mail/POLITICO> Ο Jim Biden χρησιμοποίησε το όνομα του αδερφού του για να προωθήσει αμφιλεγόμενη αλυσίδα νοσοκομείων

kourdistoportocali.com
Αποκάλυψη The post Daily Mail/POLITICO> Ο Jim Biden χρησιμοποίησε το όνομα του αδερφού του για να προωθήσει αμφιλεγόμενη αλυσίδα νοσοκομείων appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
10:37 20/02/2024

Χειροτερεύει η νοητική αστάθεια του Joe Biden> Μπέρδεψε τη μαμούθ χρηματοδότηση 61 δισ. δολαρίων της Ουκρανίας με εκείνη του NATO

kourdistoportocali.com
Δημοσίευμα Fox News The post Χειροτερεύει η νοητική αστάθεια του Joe Biden> Μπέρδεψε τη μαμούθ χρηματοδότηση 61 δισ. δολαρίων της Ουκρανίας με εκείνη του NATO appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
10:37 18/02/2024

Η ξεχωριστή Cadillac ATS-V του Joe Biden βγαίνει στο «σφυρί» (photos)

caranddriver.gr
Αυτή η Cadillac ATS-V που παραμετροποιήθηκε καταλλήλως για τον πρόεδρο των ΗΠΑ τίθεται σε δημοπρασία.
10:09 17/02/2024

Oργή στο Ισραήλ για την απόπειρα Biden να κάνει δώρο στη Hamas παλαιστινιακό κράτος με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ!

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Oργή στο Ισραήλ για την απόπειρα Biden να κάνει δώρο στη Hamas παλαιστινιακό κράτος με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ! appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
23:37 15/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load