#Ιωάννα Ασημακοπούλου

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Όλα τα επαγγέλματα πλέον βιώνουν τις συνθήκες που βιώνουν οι ηθοποιοί»

zappit.gr
Η Ιωάννα Ασημακοπούλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τον Τάσο Μπιμπισίδη. Η ηθοποιός μίλησε για την […] The post Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Όλα τα επαγγέλματα πλέον βιώνουν τις συνθήκες που βιώνουν οι ηθοποιοί» appeared first on Zappit.
13:00 31/03/2024

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Η δουλειά μας είναι γεμάτη ματαιώσεις» (vid)

monopoli.gr
Η Ιωάννα Ασημακοπούλου βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» και μίλησε μεταξύ άλλων για το ξεκίνημά της ως ηθοποιός αλλά και για τη σειρά «Είμαι η Τζο» στην οποία πρωταγωνιστεί.
17:53 05/02/2024

“Αγρυπνία” σε σκην. Αντώνη Καλογρίδη στο θέατρο «Συγγρού 33»

happytv.gr
Τάκης Σακελλαρίου, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Σταύρος Τσουμάνης, Ντένης Μακρής, Δημήτρης Δρόσος, Νικόλας Χαλκιαδάκης πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Αγρυπνία» του Δημήτρη Δημητριάδη στο θέατρο «Συγγρού 33», σε σκηνοθεσία του Αντώνη Καλογρίδη. Τον Φεβρουάριο ανοίγει τις πόρτες του ένας ολοκαίνουριος χώρος, ιδιαίτερης αισθητικής, το θέατρο «Συγγρού 33» με μια παράσταση που ανεβαίνει για πρώτη φορά επί σκηνής. […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ “Αγρυπνία” σε σκην. Αντώνη Καλογρίδη στο θέατρο «Συγγρού 33»
13:37 24/01/2024

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Έχω έρθει αντιμέτωπη με πολλές στερεοτυπικές προκαταλήψεις»

neolaia.gr
Η Ιωάννα Ασημακοπούλου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις στερεοτυπικές προκαταλήψεις που έχει αντιμετωπίσει ως γυναίκα.
14:46 20/08/2023

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Για λίγα πράγματα έχω μετανιώσει στη ζωή μου»

zappit.gr
Λίγο πριν βρεθεί στο νέο κύκλο της σειράς της ΕΡΤ, «Κάνε ότι κοιμάσαι» μίλησε η Ιωάννα Ασημακοπούλου στο περιοδικό ΟΚ! και […] The post Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Για λίγα πράγματα έχω μετανιώσει στη ζωή μου» appeared first on Zappit.
00:00 20/08/2023

Ιωάννα Ασημακοπούλου – Μιχάλης Συριόπουλος: «Η πρώτη μας γνωριμία ήταν ένας μικρός έρωτας»

okmag.gr
Μια οντισιόν στη Θεσσαλονίκη ήταν που τους έφερε κοντά. Αρκετά χρόνια μετά και 504 χιλιόμετρα νοτιότερα, στην Αθήνα, πλέον η Ιωάννα Ασημακοπούλου και ο Μιχάλης Συριόπουλος ταξιδεύουν στις παιδικές τους μνήμες και αποκαλύπτουν στο ΟΚ! άγνωστα περιστατικά της ζωής τους. Είστε πολλά χρόνια φίλοι; Ιωάννα: Με τον Μιχάλη γνωριστήκαμε σε μια οντισιόν του Κρατικού Θεάτρου […] The post Ιωάννα Ασημακοπούλου – Μιχάλης Συριόπουλος: «Η πρώτη μας γνωριμία ήταν ένας μικρός έρωτας» appeared first on OK! Magazine.
07:58 19/08/2023

Μιχάλης Συριόπουλος: «Μπόρεσα να αποδεχθώ τον εαυτό μου, να μην παίζω θέατρο στη ζωή μου»

zappit.gr
Μία από κοινού συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιώργο Πράσινο παραχώρησαν ο Μιχάλης Συριόπουλος και η Ιωάννα Ασημακοπούλου. Οι […] The post Μιχάλης Συριόπουλος: «Μπόρεσα να αποδεχθώ τον εαυτό μου, να μην παίζω θέατρο στη ζωή μου» appeared first on Zappit.
12:00 18/08/2023

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Ιωάννα Ασημακοπούλου: Θύματα στα δίχτυα απατεώνων

zappit.gr
Στο ίδιο έργο πρωταγωνίστριες με διαφορά λίγων ημερών βρέθηκαν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Ιωάννα Ασημακοπούλου. Και αυτό μιας και […] The post Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Ιωάννα Ασημακοπούλου: Θύματα στα δίχτυα απατεώνων appeared first on Zappit.
19:00 29/07/2023

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Η γυναίκα πάντα ήταν σε αδύναμη θέση ακόμη και στα παραμύθια»

queen.gr
«Είμαι η Τζο...θα σέβεστε» και η Ιωάννα Ασημακοπούλου στη σειρά του ΑΝΤ1 + είναι μία γυναίκα στο κατώφλι των 40 η οποία θέλει να ξεφύγει από τα στερεότυπα. Και όπως λέει η ηθοποιός στο Queen.gr: «Μετά από πολλά χρόνια καταπιεσμένων και ανέκφραστων συναισθημάτων, έχουμε καταφέρει να μπορούμε να μιλήσουμε για αυτά, χωρίς να νιώθουμε ντροπή και φόβο».Περισσότερα...
18:17 28/07/2023

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης

okmag.gr
Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Ιωάννα Ασημακοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός που την επόμενη σεζόν θα συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως κάποιος έχει φτιάξει ψεύτικο προφίλ με το όνομά της. «Εάν λάβετε μήνυμα από αυτόν τον λογαριασμό μην απαντήσετε διότι δεν είμαι εγώ»,ανέφερε χαρακτηριστικά σε δημοσιευσή […] The post Ιωάννα Ασημακοπούλου: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης appeared first on OK! Magazine.
12:58 28/07/2023

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Η συγκινητική αποκάλυψη για το «Το σόι σου»

neolaia.gr
Η Ιωάννα Ασημακοπούλου πέρασε σε μία συγκινητική αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής «Δύο στη 1».
16:46 15/07/2023

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Ξετρέλανε τους πάντες με τη φωτογραφία του 6χρονου εαυτού της

okmag.gr
Η Ιωάννα Ασημακοπούλου άνοιξε το άλμπουμ των παιδικών της αναμνήσεων και αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της από την ηλικία των έξι ετών. «Τι θα έλεγες σήμερα στον εξάχρονο εαυτό σου;», έθεσε το ερώτημα στους followers της. Αν και οι διάσημοι φίλοι της δεν απάντησαν στο ερώτημα, δεν μπόρεσαν να μην σχολιάσουν τη γλυκιά φωτογραφία […] The post Ιωάννα Ασημακοπούλου: Ξετρέλανε τους πάντες με τη φωτογραφία του 6χρονου εαυτού της appeared first on OK! Magazine.
14:46 16/05/2023

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου στο okmag: «Η ηρωίδα στο “Σώσε με” βρίσκει τη δύναμη να φύγει από μια κακοποιητική σχέση. Δεν μπορούν όμως όλες»

okmag.gr
Την Ιωάννα Ασημακοπούλου την απολαύσαμε σε πολλές τηλεοπτικές στιγμές, ωστόσο την αγαπήσαμε λίγο παραπάνω από τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά «Το σόι σου». Φέτος η όμορφη ηθοποιός δοκιμάζεται για πρώτη φορά σε κάτι εντελώς διαφορετικό, αφού πρωταγωνιστεί στo ψυχολογικό θρίλερ του ANT1, «Σώσε με»! Η Ιωάννα Ασημακοπούλου μιλάει σήμερα στο okmag για την πρόκληση […] The post Η Ιωάννα Ασημακοπούλου στο okmag: «Η ηρωίδα στο “Σώσε με” βρίσκει τη δύναμη να φύγει από μια κακοποιητική σχέση. Δεν μπορούν όμως όλες» appeared first on OK! Magazine.
12:36 04/05/2023

Σώσε με: Η αστυνομική σειρά μυστηρίου του ΑΝΤ1 φέρνει ανατροπές στις οθόνες μας

ieidiseis.gr
Η σειρά «Σώσε με»  κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 19 Απριλίου στις 22:00 στον ΑΝΤ1 με γρήγορη πλοκή και πολύ μυστήριο.Οι μίνι σειρές και μεγάλες παραγωγές του ΑΝΤ1+ έρχονται και στον ΑΝΤ1. Η σειρά «Σώσε με» είναι μια ιστορία ενοχής, εκδίκησης και λύτρωσης που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 19 Απριλίου στις 22:00. Θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη. Έτσι θα παρακολουθήσουμε το κυνήγι ενός κατά συρροή δολοφόνου θα ενώσει ξανά τη μοίρα δύο γυναικών. Το κρυμμένο παρελθόν μιας οικογένειας θα συναντήσει το παρόν και η σύγκρουση θα ξορκίσει κάθε μυστικό. Η σειρά έχει φόντο την ελληνική επαρχία, με δυνατή πλοκή, συνταρακτικές ερμηνείες, γρήγορη σκηνοθεσία και πρωτότυπη μουσική. Πρόκειται για το ψυχολογικό θ
23:30 09/04/2023

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Άλλος άνθρωπος η Αντωνία από το «Σόι σου» - Πιο αδύνατη από ποτέ

onsports.gr
Η Ιωάννα Ασημακοπούλου, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον…
18:18 02/09/2022

Σώσε με: Ασημακοπούλου, Μπακλέση, Σκιάδη σε νέα σειρά θρίλερ

youfly.com
Το «Σώσε Με» είναι η νέα σειρά θρίλερ που έρχεται με πρωταγωνίστριες τις Ιωάννα Ασημακοπούλου, Λίλα Μπακλέση και Δανάη Σκιάδη! Δείτε αναλυτικά! The post Σώσε με: Ασημακοπούλου, Μπακλέση, Σκιάδη σε νέα σειρά θρίλερ appeared first on Youfly.
13:34 04/05/2022

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Πήρα πολλά μηνύματα από γυναίκες που έχουν μπει στη διαδικασία εξωσωματικής»

tlife.gr
Την Ιωάννα Ασημακοπούλου η οποία αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση “8 γυναίκες” συνάντησε η To άρθρο Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Πήρα πολλά μηνύματα από γυναίκες που έχουν μπει στη διαδικασία εξωσωματικής» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:30 10/04/2022

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Έφυγε το πιστόλι μες στον κόσμο και μείναμε άφωνες»

zappit.gr
Η Ιωάννα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη το μεσημέρι της Κυριακής […] The post Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Έφυγε το πιστόλι μες στον κόσμο και μείναμε άφωνες» appeared first on Zappit.
20:26 10/04/2022

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Έχω κάνει ψυχανάλυση, μαθαίνεις να αγαπάς τα κομμάτια σου»

tlife.gr
H Ιωάννα Ασημακοπούλου το μεσημέρι της Τετάρτης 16/3 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Κυψέλη. Η  γνωστή ηθοποιός, To άρθρο Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Έχω κάνει ψυχανάλυση, μαθαίνεις να αγαπάς τα κομμάτια σου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:44 16/03/2022

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου για την ομοιότητά της με την Άση Μπήλιου

zappit.gr
Στην εκπομπή “Breakfast@star” και τη Μαρία Κοκολάκη έδωσε συνέντευξη η Ιωάννα Ασημακοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για την καριέρα της […] The post Η Ιωάννα Ασημακοπούλου για την ομοιότητά της με την Άση Μπήλιου appeared first on Zappit.
09:48 15/02/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load