#Kenzo

Kenzo Takada: Το σπίτι του διάσημου σχεδιαστή στο Παρίσι πωλείται

instyle.gr
Κατασκευασμένο από τον Ιάπωνα σχεδιαστή μόδας Kenzo Takada πριν από περισσότερες από 30 δεκαετίες από υλικά που εισήχθησαν από την Ιαπωνία, το Kenzo House είναι ένα σύγχρονο αρχιτεκτονικό θαύμα. Ολόκληρη η ιδιοκτησία χρειάστηκε περίπου επτά χρόνια για να ολοκληρωθεί και βεράντες, κήπους, αίθρια, μια εσωτερική αυλή και ακόμη και το δικό της τεχνητό ρυάκι για […] The post Kenzo Takada: Το σπίτι του διάσημου σχεδιαστή στο Παρίσι πωλείται appeared first on InStyle.
10:44 12/03/2023

Charlotte Chesnais: Η δημιουργός των VIP κοσμημάτων

ProtoThema.gr
Η Γαλλίδα σχεδιάστρια που κατέκτησε οίκους όπως οι Balenciaga, Kenzo και Paco Rabanne παρουσιάζει τη νέα της συλλογή στην Ελλάδα και μιλάει στο «Gala» για τις μεγαλύτερες αγάπες της - όχι, τα διαμάντια δεν συγκαταλέγονται σε αυτές
06:30 12/07/2022

Jessica Biel και Justin Timberlake: Stylish εμφάνιση στο fashion show του οίκου Kenzo

govastileto.gr
Αυλαία έριξε η ανδρική Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού με την παρουσίαση της συλλογής του οίκου Kenzo για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023. Ανάμεσα στους...
08:30 02/07/2022

Κρουζ Μπέκαμ: Στην πρώτη σειρά fashion show στο Παρίσι – Το ιδιαίτερο κόσμημα που επέλεξε

okmag.gr
Ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ είναι fashion icon. Το απέδειξε ο ίδιος για άλλη μια φορά, καθώς καθόταν στην πρώτη σειρά της επίδειξης Kenzo Menswear Άνοιξη Καλοκαίρι 2023 για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού την Κυριακή. Ο 17χρονος διάλεξε ένα μοβ και κίτρινο σακάκι, το οποίο φόρεσε πάνω από ένα λευκό μπλουζάκι […] The post Κρουζ Μπέκαμ: Στην πρώτη σειρά fashion show στο Παρίσι – Το ιδιαίτερο κόσμημα που επέλεξε appeared first on OK.
13:32 29/06/2022

Kanye West και Julia Fox: Ραντεβού στο Παρίσι με total denim

instyle.gr
Θα μπορούσε να πει κάποιος πως αυτό το ζευγάρι δημιουργήθηκε με σκοπό να προκαλεί. Ο Kanye West και η Julia Fox απαιτούν την προσοχή σας και θα κάνουν τα πάντα για να την αποκτήσουν. Αυτή τη φορά με μια matchy εμφάνιση στο show του οίκου Kenzo στο Παρίσι. Η Julia Fox φόρεσε ένα total denim […] The post Kanye West και Julia Fox: Ραντεβού στο Παρίσι με total denim appeared first on InStyle.
09:44 25/01/2022

KENZO – Αέρας ανανέωσης με άρωμα Ιαπωνίας στον διάσημο οίκο

in.gr
Ο Nigo, γνωστός ως ο ιδρυτής των «A Bathing Ape», θα ενταχθεί στον Kenzo στις 20 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να αποκαλύψει την πρώτη του συλλογή το 2022.
07:58 20/09/2021

NIGO: Είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του KENZO

instyle.gr
Η μόδα συνεχώς αλλάζει και τα brands προσπαθούν να είναι συνεχώς ενημερωμένα με φρέσκιες ιδέες … Continue reading "NIGO: Είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του KENZO" The post NIGO: Είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του KENZO appeared first on Instyle GR.
13:36 18/09/2021

O νέος σχεδιαστής του οίκου Kenzo είναι guru του street style

tlife.gr
Ο οίκος KENZO ανακοίνωσε τον νέο του καλλιτεχνικό διευθυντή, ιδρυτή του street style brand ‘’A Bathing Ape’’ To άρθρο O νέος σχεδιαστής του οίκου Kenzo είναι guru του street style δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:20 16/09/2021

Εκατομμύρια ευρώ για τη συλλογή και τα προσωπικά έπιπλα του Kenzo

el.gr
Περίπου 600 αντικείμενα προτάθηκαν για δημοπρασία και η προσωπική συλλογή δημιουργιών του στυλίστα. Το άρθρο Εκατομμύρια ευρώ για τη συλλογή και τα προσωπικά έπιπλα του Kenzo εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
21:42 12/05/2021

Αλλαγή σελίδας για τον οίκο Kenzo

in.gr
Η θητεία του Φελίπε Ολιβέιρα Μπαπτίστα στον Kenzo πλησιάζει στο τέλος της.
15:08 28/04/2021

Ο Φελίπε Ολιβέιρα Μπαπτίστα θα αποχωρήσει από τον οίκο Kenzo το καλοκαίρι

Zougla
Η θητεία του Φελίπε Ολιβέιρα Μπαπτίστα στον Kenzo πλησιάζει στο τέλος της. Μετά από δύο χρόνια στη θέση του επικεφαλής δημιουργικού...
13:40 28/04/2021

Kenzo x WWF: Η capsule συλλογή που αφιερώνει στην προστασία της άγριας τίγρης

in.gr
Το brand Kenzo συνεχίζει τη συνεργασία με την WWF για την προστασία της άγριας τίγρης
08:30 20/03/2021

Μάργκαρετ Κουάλει: Η κούκλα κόρη της Αντι Μακ Ντάουελ, θα ενσαρκώσει τη Τζίντζερ Ρότζερς

thebest.gr
Η 26χρονη μικρότερη κόρη της Αντι Μακ Ντάουελ, Μάργκαρετ Κουάλει, που μεγάλωσε στην αγροτική Μοντάνα, έγινε μοντέλο σε κορυφαίες πασαρέλες και καμπάνιες (Ralph Lauren, Tory Burch, Chanel, Celine, Kenzo, Kade Spade) ενώ έπαιξε στο πολύκροτο φιλμ «Once upon a time in Hollywood» στο πλευρό του Μπραντ Πιτ, επιλέχθηκε να ενσαρκώσει την παλιά, μυθική ντίβα Τζίντζερ Ρότζερς, κινηματογραφικό έτερον ήμισι του αξεπέραστου χορευτή star Φρεντ Αστερ.
09:51 21/12/2020

H Kenzo λανσάρει μία tribute συλλογή αφιερωμένη στους μεγάλους Ιάπωνες σχεδιαστές !

tlife.gr
Ο Creative Director του οίκου Kenzo: Felipe Oliveira Baptista, παρουσιάζει μια φανταστική tribute συλλογή, αφιερωμένη στους To άρθρο H Kenzo λανσάρει μία tribute συλλογή αφιερωμένη στους μεγάλους Ιάπωνες σχεδιαστές ! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:12 05/12/2020

Kenzo x Kansai Yamamoto: Νέα συλλογή- φόρος τιμής στους δύο Ιάπωνες θρύλους της μόδας

in.gr
Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Kenzo, Felipe Oliveira Baptista, δημιούργησε μία σειρά ρούχων που τιμά τους δύο εκλιπόντες σχεδιαστές.
09:06 27/11/2020

Kenzo Takada: Ο χώρος της μόδας θυμάται τον σχεδιαστή που ανέδειξε την ιαπωνική κουλτούρα σε όλο τον κόσμο

monopoli.gr
Ο Kenzo Takada, ένας από τους σημαντικότερους σχεδιαστές του κόσμου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών από επιπλοκές του κορονοϊού και ο χώρος της μόδας αποτίει φόρο τιμής.
14:51 05/10/2020

Kardashian: Δίνει τέλος στις φήμες διαζυγίου με τον Κάνιε Γουέστ

spoilers
Με μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κιμ Καρντασιαν βάζει τέλος στις φήμες που τη θέλουν να παίρνει διαζύγιο από τον Κάνιε Γουέστ.  Σύμφωνα με κοντινό πρόσωπο του ζευγαριού που είχε μιλήσει τότε στα ξένα μέσα η διπολική διαταραχή από την οποία πάσχει ο Αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας αλλά και το δημόσιο ξέσπασμά του για τις αμβλώσεις, οδήγησαν σε οριακό σημείο τον γάμο τους.  Η διάσημη τηλεπερσόνα πόσταρε μία φωτογραφία όπου ποζάρουν όλοι μαζί οικογενειακώς: Ο Ιάπωνας σχεδιαστής Κένζο Τακάντα υπέκυψε από κορωνοϊό. Ο πρώτος Ιάπωνας σχεδιαστής που επιβλήθηκε στο Παρίσι, όπου και έκανε καριέρα και διάσημη την φίρμα Kenzo και πέθανε στο αμερικανικό νοσοκομείο Neuilly-
11:14 05/10/2020

Ο σχεδιαστής μόδας, Kenzo Takada πέθανε στο Παρίσι από επιπλοκές του κορονοϊού

instyle.gr
Ο σχεδιαστής πέθανε σε νοσοκομείο του Παρισιού The post Ο σχεδιαστής μόδας, Kenzo Takada πέθανε στο Παρίσι από επιπλοκές του κορονοϊού appeared first on Instyle GR.
08:38 05/10/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load