#Shannen Doherty

Τα «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» σε νέο reunion και το ερώτημα είναι: Ian Ziering δεν μεγαλώνεις;

queen.gr
Το reunion στη Steel City Con, τα γενέθλια της Shannen Doherty και η απουσία του Luke Perry.Περισσότερα...
18:09 16/04/2024

Λίγο πριν γίνει 53, η Shannen Doherty εξηγεί το ξεκαθάρισμα σε αντικείμενα κι ανθρώπους πριν πεθάνει

queen.gr
Σε δέκα ημέρες, η Shannen Doherty θα σβήσει 53 κεράκια στην τούρτα της, ένα θαύμα για την ίδια, μιας και η αρχική πρόγνωση για τον καρκίνο τέταρτου σταδίου της έδινε λίγους μήνες ζωής.Περισσότερα...
15:09 03/04/2024

Shannen Doherty: Προετοιμάζεται για το “τέλος” – Κλείνει εκκρεμότητες και αδειάζει σπίτια

instyle.gr
Η Shannen Doherty που δίνει μάχη με τον καρκίνο του μαστού σε στάδιο 4, σκέφτεται ότι μπορεί να επέλθει το μοιραίο και ομολογεί ότι ο θάνατός της θα είναι πολύ δύσκολος για τη μητέρα της Rosa. Γι’ αυτο και θέλει να το κάνει πιο εύκολο για εκείνη όταν πεθάνει. Στο νέο επεισόδιο του podcast της, […] The post Shannen Doherty: Προετοιμάζεται για το “τέλος” – Κλείνει εκκρεμότητες και αδειάζει σπίτια appeared first on InStyle.
10:46 02/04/2024

H Shannen Doherty έγραψε το πιοαληθινό μήνυμα στήριξης της Kate Middleton

queen.gr
Μόνο ένας άνθρωπος που έχει περάσει και περνά την ίδια δοκμασία θα μπορούσε να γράψει ένα τόσο αληθινό μήνυμα για την Kate Middleton.Περισσότερα...
23:17 24/03/2024

Shannen Doherty: Στο πλευρό της Kate Middleton εν μέσω της δικής της μάχης για τον καρκίνο

instyle.gr
Η Shannen Doherty έχει σκληρή εμπειρία από τον καρκίνο και ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί την Kate Middleton που επέλεξε να μείνει αρκετές εβδομάδες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας προσπαθώντας να διαχειριστεί τη σοκαριστική διάγνωση. Η ηθοποιός κατακεραύνωσε όσους διακινούσαν θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την υγεία της Kate πριν από την ανακοίνωση της διάγνωσης […] The post Shannen Doherty: Στο πλευρό της Kate Middleton εν μέσω της δικής της μάχης για τον καρκίνο appeared first on InStyle.
12:46 24/03/2024

Shannen Doherty: To ερωτικό… τρίγωνο που την τρομοκράτησε

instyle.gr
Η Brenda Walsh και ο Dylan McKay ήταν το “it” ζευγάρι στις πρώτες σεζόν της αηαπημένης σειράς “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”. Μέχρι που εκείνος ξεκίνησε μια περιπέτεια με την καλύτερή της φίλη Kelly Taylor, επιλέγοντας να είναι μαζί της. Κάνοντας μια αναδρομή στο ερωτικό τρίγωνο, η Shannen Doherty, που υποδύθηκε την Brenda, δήλωσε ότι “τρομοκρατήθηκε” […] The post Shannen Doherty: To ερωτικό… τρίγωνο που την τρομοκράτησε appeared first on InStyle.
15:46 13/03/2024

Shannen Doherty: Ο άγριος καβγάς με την Jennie Garth στα γυρίσματα

instyle.gr
Η Shannen Doherty μίλησε για τον άγριο καβγά με τη συμπρωταγωνίστριά της στο “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”, Jennie Garth, εξαιτίας μιας φάρσας. Ενώ συνομιλούσε με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της Brian Austin Green στο podcast “Let’s Be Clear”, η Doherty σημείωσε: “[Η Jennie] έκανε, το αποκαλούσε “Pants Down Day” όπου τραβούσε τα παντελόνια σε κάποια από […] The post Shannen Doherty: Ο άγριος καβγάς με την Jennie Garth στα γυρίσματα appeared first on InStyle.
10:46 05/03/2024

Shannen Doherty: Τα δάκρυά της για τον Luke Perry – “Νόμιζα ότι θα έφευγα πρώτη”

instyle.gr
Οι πρωταγωνιστές του “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” δεν μπορούν ακόμη να διαχειριστούν τον θάνατο του Luke Perry, σχεδόν πέντε χρόνια μετά. Η απουσία του είναι ιδιαίτερα έντονη. Ο σταρ πέθανε τον Μάρτιο του 2019 σε ηλικία 52 χρόνων έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η Shannen Doherty με τον Jason Priestley, σε εμφάνισή τους στο MegaCon […] The post Shannen Doherty: Τα δάκρυά της για τον Luke Perry – “Νόμιζα ότι θα έφευγα πρώτη” appeared first on InStyle.
16:46 04/02/2024

Shannen Doherty: Το θαύμα της στη μάχη κατά του καρκίνου -” Μερικές φορές είναι μπροστά στα μάτια σου…”

instyle.gr
Η Shannen Doherty χαμογελά δειλά έπειτα από μία σημαντική, θετική εξέλιξη στη μάχη της με τον καρκίνο, την οποία χαρακτήρισε “θαύμα”. Η πρώην πρωταγωνίστρια του “Beverly Hills, 90210”, η οποία πάσχει από καρκίνο του μαστού σταδίου 4, δήλωσε ότι τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης θεραπείας της έδωσαν νέες ελπίδες για το μέλλον. “Δεν θα πω τι […] The post Shannen Doherty: Το θαύμα της στη μάχη κατά του καρκίνου -” Μερικές φορές είναι μπροστά στα μάτια σου…” appeared first on InStyle.
15:46 30/01/2024

Shannen Doherty: Ο φριχτός γάμος που οδήγησε στην απόλυση από τα “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”

instyle.gr
Η Shannen Doherty παραδέχεται ότι άφησε κάποιους από τους προσωπικούς της “πόνους” να εισχωρήσουν στη δουλειά της, ενώ πρωταγωνιστούσε στα “Χτυποκαρδια στο Μπέβερλι Χιλς”. Στο podcast “Let’s Be Clear With Shannen Doherty”, η ηθοποιός μίλησε με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της Jason Priestley. Παραδέχτηκε ότι ο αντιεπαγγελματισμός της στο πλατό οδήγησε στην απόλυσή της μετά την […] The post Shannen Doherty: Ο φριχτός γάμος που οδήγησε στην απόλυση από τα “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” appeared first on InStyle.
12:46 23/01/2024

H Shannen Doherty δε θέλει κάποιοι άνθρωποι να πάνε στην κηδεία της και έχει έναν σημαντικό λόγο

queen.gr
Η Shannen Doherty μιλώντας στο podcast της με τίτλο «Let’s Be Clear», την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, ανέφερε πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, τους οποίους δε θα ήθελε να της πουν το τελευταίο αντίο, μαζί με όσους την αγαπούν.Περισσότερα...
19:17 16/01/2024

Shannen Doherty: H μάχη με τον καρκίνο – “Τελικά θα υπάρξει θεραπεία”

instyle.gr
Η Shannen Doherty εστιάζει στο ταξίδι της με τον καρκίνο, ατενίζοντας στο μέλλον. Η ηθοποιός φιλοξένησε στο podcast της τον ογκολόγο Dr. Lawrence Piro. Μαζί συζήτησαν για το πώς έχουν εξελιχθεί οι θεραπείες του καρκίνου τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, η Doherty μίλησε για τις ελπίδες της ότι οι μελλοντικές εξελίξεις θα της επιτρέψουν να συνεχίσει […] The post Shannen Doherty: H μάχη με τον καρκίνο – “Τελικά θα υπάρξει θεραπεία” appeared first on InStyle.
10:46 03/01/2024

Holly Marie Combs: “Η Alyssa Milano έβαλε να απολύσουν τη Shannen Doherty από τις Μάγισσες” – To τελεσίγραφο

instyle.gr
Ή εγώ ή αυτή! Αυτό ήταν το τελεσίγραφο της Alyssa Milano στους παραγωγούς της σειράς “Μάγισσες”. Η ηθοποιός απαίτησε την απόλυση της Shannen Doherty, απειλώντας με μηνύσεις. Αυτό αποκάλυψε η Holly Marie Combs, μιλώντας στο podcast της Doherty. Όπως είπε, αμέσως μετά την απόλυση της φίλης της, συνάντησε τον παραγωγό, για να μάθει τους λόγους. […] The post Holly Marie Combs: “Η Alyssa Milano έβαλε να απολύσουν τη Shannen Doherty από τις Μάγισσες” – To τελεσίγραφο appeared first on InStyle.
16:46 19/12/2023

«Οι Μάγισσες»: Η Alyssa Milano απαίτησε να απολύσουν την Shannen Doherty- Το παρασκήνιο της σειράς αποκαλύπτεται 20 χρόνια μετά

Skai.gr
Όπως περιέγραψε, ουσιαστικά η Milano είχε δώσει τελεσίγραφο πως στο καστ δεν χωρούσαν και οι δύο ενώ απείλησε να κάνει μηνύσεις για εργασιακό μπούλινγκ.
16:37 19/12/2023

Shannen Doherty: Η διαμάχη με την Alyssa Milano – “Έκλαιγα κάθε βράδυ”

instyle.gr
Ανάμικτα είναι τα συναισθήματα της Shannen Doherty για την εποχή που γύριζε τις “Μάγισσες”. Αιτία, η αντιπαλότητα με τη συμπρωταγωνίστριά της, Alyssa Milano. Η 52χρονη Doherty, μιλώντας στο podcast της, όπου είχε καλεσμένη τη Holly Marie Combs, συζήτησε την “ανταγωνιστικότητα” που ένιωσε με τη Milano. Όπως είπε ένιωσε “έλλειψη γυναικείας υποστήριξης”, κάτι που επηρέασε τη […] The post Shannen Doherty: Η διαμάχη με την Alyssa Milano – “Έκλαιγα κάθε βράδυ” appeared first on InStyle.
11:46 12/12/2023

Shannen Doherty: Η σοκαριστική αποκάλυψη για την απιστία του συζύγου της

instyle.gr
Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Shannen Doherty αποκαλύπτοντας τις δύο πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της που συνέπεσαν. Η ηθοποιός, μιλώντας στο podcast της, αποκάλυψε ότι μπήκε στο χειρουργείο για να αφαιρέσει έναν όγκο στον εγκέφαλο, αφού έμαθε ότι ο τρίτος συζυγός της Kurt Iswarienko την απατούσε. «Πήγα σε αυτό το χειρουργείο νωρίς το […] The post Shannen Doherty: Η σοκαριστική αποκάλυψη για την απιστία του συζύγου της appeared first on InStyle.
19:47 06/12/2023

Shannen Doherty: Έτοιμη να πει “ναι” στον έρωτα ενώ δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο

instyle.gr
Η Shannen Doherty δηλώνει ανοικτή στον έρωτα και πρόθυμη να δοκιμάσει ξανά την τύχη της στα ραντεβού. Και όμως, μόλις αποκάλυψε ότι ο καρκίνος σταδίου 4 έχει κάνει μετάσταση στα οστά της. Η σταρ, ενώ δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο, ακόμη ψάχνει τον ένα, τον ξεχωριστό! Σε συνέντευξή της στο People, η Shannen αποκάλυψε […] The post Shannen Doherty: Έτοιμη να πει “ναι” στον έρωτα ενώ δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο appeared first on InStyle.
14:46 30/11/2023

Shannen Doherty: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της – “Είναι πολεμίστρια”

instyle.gr
Η Sarah Michelle Gellar έδωσε μια ελπιδοφόρα ενημέρωση για την “πολεμίστρια” φίλη της Shannen Doherty εν μέσω της μάχης της με τον καρκίνο. “Είναι απίστευτη”, δήλωσε η σταρ στο Access Hollywood σε συνέντευξη, που δημοσιεύτηκε την Τρίτη. “Όταν λένε πολεμίστρια, είναι πολεμίστρια. Ζει κάθε μέρα και παλεύει”. #SarahMichelleGellar is sharing an update about her friend […] The post Shannen Doherty: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της – “Είναι πολεμίστρια” appeared first on InStyle.
10:46 25/10/2023

Η Shannen Doherty είναι μαχήτρια – «Παλεύει για τη ζωή της»

in.gr
Η Shannen Doherty δίνει καθημερινά τον δικό της αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή.
09:00 25/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load