#Λουκία Παπαδάκη

Λουκία Παπαδάκη: «Δεν με απασχόλησαν ποτέ τα νούμερα τηλεθέασης, δεν ανήκω σε αυτή τη γένια»

zappit.gr
Η Λουκία Παπαδάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη. Η ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση, την […] The post Λουκία Παπαδάκη: «Δεν με απασχόλησαν ποτέ τα νούμερα τηλεθέασης, δεν ανήκω σε αυτή τη γένια» appeared first on Zappit.
11:00 15/04/2024

Γιώργος Καραγιάννης: Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτησε τον μεγάλο παραγωγό τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Γιώργος Καραγιάννης: Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτησε τον μεγάλο παραγωγό τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων (ΦΩΤΟ) 05/04/2024 Στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (5/4) συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες τον Γιώργο Καραγιάννη, ιδρυτή των ΚΑΠΑ Studios. Στην εξόδιο ακολουθία βρέθηκαν πολλοί ηθοποιοί, από τους οποίους οι περισσότεροι έχουν δουλέψει πολλά χρόνια με την οικογένεια Καραγιάννη. Ανάμεσα σε όσους τίμησαν τη μνήμη του παραγωγού ήταν ο Τάσος Νούσιας, ο Αργύρης Πανταζάρας, ο Δημήτρης Λάλος, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ο Γιάννης Μπέζος, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Γιάννης Στάνκογλου και πολλ
16:46 05/04/2024

Λουκία Παπαδάκη: «Οι δικοί μου χωρισμοί είχαν ένα κοινό, το τέλος»

zappit.gr
Η Λουκία Παπαδάκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας Vita με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και αναφέρθηκε στα διαζύγιά […] The post Λουκία Παπαδάκη: «Οι δικοί μου χωρισμοί είχαν ένα κοινό, το τέλος» appeared first on Zappit.
09:00 31/03/2024

Λουκία Παπαδάκη για Λάμψη: «Εγώ δεν είχα καμία ιδέα για όλα αυτά»

zappit.gr
Η Λουκία Παπαδάκη βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα χρόνια […] The post Λουκία Παπαδάκη για Λάμψη: «Εγώ δεν είχα καμία ιδέα για όλα αυτά» appeared first on Zappit.
18:00 26/03/2024

Λουκία Παπαδάκη: «Το διαζύγιό μου βγήκε λίγο πριν γεννηθεί ο γιος μου»

tlife.gr
Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Λουκία Παπαδάκη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο To άρθρο Λουκία Παπαδάκη: «Το διαζύγιό μου βγήκε λίγο πριν γεννηθεί ο γιος μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 29/10/2023

Λουκία Παπαδάκη: «Δεν πούλησα ποτέ την προσωπική μου ζωή στα μανταλάκια»

zappit.gr
H Λουκία Παπαδάκη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο μιας και η φετινή σεζόν την βρίσκει τόσο στον […] The post Λουκία Παπαδάκη: «Δεν πούλησα ποτέ την προσωπική μου ζωή στα μανταλάκια» appeared first on Zappit.
00:00 29/10/2023

Λουκία Παπαδάκη: «Για καμία γυναίκα δεν είναι εύκολο και απορώ πώς το έκανα»

irafina.gr
“Όταν συμβαίνει όλο αυτό, βρίσκεις μια μαγική δύναμη και συνεχίζεις” εξομολογείται η Λουκία Παπαδάκη. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Λουκία Παπαδάκη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο με αφορμή την καθημερινή σειρά «Ηλέκτρα» στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στον χωρισμό με τον σύζυγο της, κατά τη […]
12:46 28/10/2023

Λουκία Παπαδάκη: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο και η αντίδραση του γιου της

govastileto.gr
Η Λουκία Παπαδάκη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Λοιπόν, η ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως γυναίκα που μεγάλωσε τον γιο της μόνη της, για το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου. Σχετικά με τις υψηλές αμοιβές που έχουν γραφτεί πως […]
00:00 27/10/2023

Η Λουκία Παπαδάκη απαντά για τον Διονύση Σαββόπουλο: «Βδελυρή και αιματηρή επίθεση»

zappit.gr
Με το βλέμμα στραμμένο στο εκλογικό αποτέλεσμα, που θα γίνει γνωστό σε λίγες ώρες, είναι απόψε οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Στην […] The post Η Λουκία Παπαδάκη απαντά για τον Διονύση Σαββόπουλο: «Βδελυρή και αιματηρή επίθεση» appeared first on Zappit.
17:04 21/05/2023

Λουκία Παπαδάκη: Οι ακρότητες αντιμετωπίζονται με πλήρη ακρότητα

Newsit
Όλα όσα εξομολογήθηκε η Λουκία Παπαδάκη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη. Μια εφ’ όλης ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Λουκία Παπαδάκη, το μεσημέρι της Κυριακής όταν συνάντησε τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου στην ΕΡΤ, όπου και μίλησε τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε στην καλλιτεχνική της διαδρομή καθώς και τις εκδηλώσεις θαυμασμού. «Η αλήθεια είναι ... Περισσότερα To άρθρο Λουκία Παπαδάκη: Οι ακρότητες αντιμετωπίζονται με πλήρη ακρότητα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:20 30/04/2023

Λουκία Παπαδάκη: «Mπορείς να πεις «ναι, ευχαριστώ» ή να του φέρεις την καρέκλα στο κεφάλι»

zappit.gr
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη μία» βρέθηκε η Λουκία Παπαδάκη, το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να συναντήσει τη Ζωή […] The post Λουκία Παπαδάκη: «Mπορείς να πεις «ναι, ευχαριστώ» ή να του φέρεις την καρέκλα στο κεφάλι» appeared first on Zappit.
18:42 30/04/2023

Λουκία Παπαδάκη: «Ευτυχώς δεν έχω ζήσει κανέναν μεγάλο έρωτα»

irafina.gr
Η Λουκία Παπαδάκη, η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Η ηθοποιός ανέφερε για τον ρόλο της στη μεγάλη παραγωγή του MEGA: «Στο “Μαύρο Ρόδο” ξεπέρασα την τραυματική εμπειρία του να είμαι γιαγιά. Με τον Λεωνίδα Κακούρη είμαστε πολύ φίλοι από τη σχολή. Η Κύρα είναι […]
19:12 22/04/2023

Η Λουκία Παπαδάκη αποκαλύπτει αν θα συνεχιστεί την ερχόμενη σεζόν το «Μαύρο Ρόδο»

govastileto.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Λουκία Παπαδάκη, η οποία αναφέρθηκε στον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο» και αποκάλυψε αν η σειρά θα συνεχιστεί την ερχόμενη σεζόν. «Στο Μαύρο Ρόδο ξεπέρασα την τραυματική εμπειρία της γιαγιάς. Οι συνάδερφοι που παίζουμε μαζί είναι αγαπημένοι άνθρωποι, με κάποιους συναντιόμαστε ξανά. Με τον Λεωνίδα Κακούρη είμαστε […]
17:04 22/04/2023

Μαύρο Ρόδο: Η αποκάλυψη της Λουκίας Παπαδάκη για το επόμενο επεισόδιο και την Αλεξία

happytv.gr
Η δραματική σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» επιστρέφει με νέα επεισόδια και η Λουκία Παπαδάκη μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Μαύρο Ρόδο: Η αποκάλυψη της Λουκίας Παπαδάκη για το επόμενο επεισόδιο και την Αλεξία
19:56 21/04/2023

Λουκία Παπαδάκη: Επιβεβαίωσε on camera το τέλος της σειράς «Μαύρο Ρόδο» στο Mega

tlife.gr
Η Λουκία Παπαδάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή και επιβεβαίωσε για To άρθρο Λουκία Παπαδάκη: Επιβεβαίωσε on camera το τέλος της σειράς «Μαύρο Ρόδο» στο Mega δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:04 21/04/2023

Λουκία Παπαδάκη: Ευτυχώς δεν έχω ζήσει κανέναν μεγάλο έρωτα

Newsit
«Είμαι υπερήφανη που πάρθηκε η απόφαση να τελειώσει το Μαύρο Ρόδο», είπε η Λουκία Παπαδάκη. Η Λουκία Παπαδάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή, όπου απάντησε και για το Μαύρο Ρόδο. «Στο Μαύρο Ρόδο ξεπέρασα την τραυματική εμπειρία της γιαγιάς. Με τον Λεωνίδα Κακούρη είμαστε φίλοι από τη σχολή. Η Κύρα ... Περισσότερα To άρθρο Λουκία Παπαδάκη: Ευτυχώς δεν έχω ζήσει κανέναν μεγάλο έρωτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:34 21/04/2023

Μαύρο Ρόδο – Λουκία Παπαδάκη: «Η Κύρα έχει σκοπό να αποκαλύψει…»

youfly.com
Η Λουκία Παπαδάκη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την συμμετοχή της στο «Μαύρο Ρόδο» και τις εξελίξεις που αφορούν τον ρόλο της Κύρας! The post Μαύρο Ρόδο – Λουκία Παπαδάκη: «Η Κύρα έχει σκοπό να αποκαλύψει…» appeared first on Youfly.
13:24 21/04/2023

Ευάγγελος Αντώναρος, Λουκία Παπαδάκη & Γιάννης Γαλάτης στην περιφορά του Επιταφίου στη Ραφήνα (φωτό)

irafina.gr
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και συμμετείχε στην Περιφορά του Επιταφίου στη Ραφήνα Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική Ευάγγελος Αντώναρος, η υποψηφιότητα του οποίου έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, η γνωστή ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη, η οποία είναι και μόνιμος κάτοικος Ραφήνας αλλά και ο έτερος κάτοικος Ραφήνας, ο […]
11:52 15/04/2023

Η Λουκία Παπαδάκη αποκαλύπτει για το «Μαύρο Ρόδο»

govastileto.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλεος» το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε η Λουκία Παπαδάκη, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σειρά «Μαύρο Ρόδο» στην οποία πρωταγωνιστεί τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. «Πολύ ωραίο κι ενδιαφέρον σίριαλ. Πρέπει να ξέρει κι ο […]
19:32 23/03/2023

Λουκία Παπαδάκη: Η εξομολόγηση για τη «Λάμψη» και τον ρόλο της Σάντρας – «Για έναν έρωτα τα έκανα όλα»

tlife.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλεος» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 22/3 η Λουκία Παπαδάκη. Η γνωστή ηθοποιός, To άρθρο Λουκία Παπαδάκη: Η εξομολόγηση για τη «Λάμψη» και τον ρόλο της Σάντρας – «Για έναν έρωτα τα έκανα όλα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:14 23/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load