#Σοφιάνα Σπίνουλα

«Κόλαση» στην πασαρέλα του Athens Fashion Week: Το φιλί στο στόμα της Ειρήνης Παπαδοπούλου με την Σοφιάνα Σπίνουλα

eleftherostypos.gr
Ο μακροβιότερος θεσμός του κλάδου της μόδας στην Ελλάδα, Athens Fashion Week επέστρεψε ανανεωμένος, με καλοκαιρινή διάθεση και η Ειρήνη Παπαδοπούλου με την Σοφιάνα Σπίνουλα φρόντισαν να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον με το καυτό φιλί στο στόμα που αντάλλαξαν πάνω στη σκηνή! Οι δύο γυναίκες περπάτησαν με δημιουργίες της Kathy Heyndels, φιλήθηκαν αργά κοιτώντας λάγνα η […] Το άρθρο «Κόλαση» στην πασαρέλα του Athens Fashion Week: Το φιλί στο στόμα της Ειρήνης Παπαδοπούλου με την Σοφιάνα Σπίνουλα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:00 09/06/2023

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Το φιλί στο στόμα με τη Σοφιάνα Σπίνουλα στην ΑΧDW

okmag.gr
H 32η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας είναι γεγονός. Από τις 8 έως και τις 12 Ιουνίου μας περιμένει στην νέα πράσινη όαση της Αθήνας στο μοναδικό The Ellinikon Experience Park. Ο μακροβιότερος θεσμός του κλάδου της μόδας στην Ελλάδα, Athens Fashion Week επέστρεψε ανανεωμένος, με καλοκαιρινή διάθεση και σας υπόσχεται 5 μέρες γεμάτες δημιουργικότητα, λάμψη […] The post Ειρήνη Παπαδοπούλου: Το φιλί στο στόμα με τη Σοφιάνα Σπίνουλα στην ΑΧDW appeared first on OK! Magazine.
10:58 09/06/2023

My Style Rocks: Ακόμη μια παίκτρια αποχωρεί οικειοθελώς από το show

tlife.gr
Μετά τη Σοφιάνα Σπίνουλα που αποχώρησε οικειοθελώς από το show μόδας την προηγούμενη εβδομάδα ακόμη μια To άρθρο My Style Rocks: Ακόμη μια παίκτρια αποχωρεί οικειοθελώς από το show δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:36 12/10/2020

Σοφιάνα Σπίνουλα: Το My Style Rocks δεν τραβούσε άλλο για μένα

spoilers
Στον καναπέ της Ιωάννας Μαλέσκου και του «Love it» κάθισε η Σοφιάνα Σπίνουλα, η οποία εξήγησε τους λόγους που την έκαναν να αποχωρήσει οικειοθελώς από το My Style Rocks. «Ήταν ώρα να αποχωρήσω. Δεν έχει να κάνει με κούραση και πίεση, γιατί είμαι σκυλί στην δουλειά μου. Την αφήνω, όμως, όταν δεν υπάρχει σπίθα, όταν δεν έχω κάτι να πάρω και δεν είχα κάτι άλλο να δώσω. Ήμουν η πιο παλιά εκεί μέσα. Αλλά όταν νιώθω ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο, το αφήνω εκεί και βάζω μια τελεία. Δεν μ’ αρέσει να είμαι μέτρια. Γενικά εγκεφαλικά είχα φύγει από την τρίτη εβδομάδα. Στην αρχή είχα μπει δυναμικά. Αν έβλεπες πίσω στην καρέκλα… κοιμόμουν! Δεν είχα θέμα με κριτές και παίκτριες, απλά ήταν καθαρά ότι δεν... >
08:20 07/10/2020

Αποχώρησε οικειοθελώς από το «My Style Rocks» το φαβορί, Σοφιάνα Σπίνουλα

Newside.gr
Την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ, «My Style Rocks» πήρε η Σοφιάνα Σπίνουλα. Η παίκτρια η οποία θεωρείτο φαβορί, το πρωί της Τρίτης, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Love it» του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους πήρε την συγκεκριμένη απόφαση. «Ήταν ώρα να αποχωρήσω. Δεν έχει […] The post Αποχώρησε οικειοθελώς από το «My Style Rocks» το φαβορί, Σοφιάνα Σπίνουλα appeared first on NewSide.gr.
22:57 06/10/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load