#Ναταλία Ρασούλη

Πέθανε ο Άγγελος Κουτσούκης – Η συγκινητική ανάρτηση της Ναταλίας Ρασούλη

instyle.gr
Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Άγγελος Κουτσούκης. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ναταλία Ρασούλη, κόρη του αείμνηστου Μανώλη Ρασούλη. “Δυστυχώς εχθές χάσαμε έναν αγαπημένο φίλο και συνεργάτη, τον Άγγελο Κουτσούκη. Τα λόγια είναι αδύναμα να περιγράψουν την απώλεια αυτού του χαρούμενου […] The post Πέθανε ο Άγγελος Κουτσούκης – Η συγκινητική ανάρτηση της Ναταλίας Ρασούλη appeared first on InStyle.
18:46 19/04/2024

Μανώλης Ρασούλης: Δύο επετειακές βραδιές στο Θέατρο Άλσος

in.gr
Συμμετέχουν και στις δύο παραστάσεις, η Ναταλία Ρασούλη και ο Κωνσταντίνος Στεφανής.
11:40 09/02/2023

Το συγκινητικό μήνυμα της Ναταλίας Ρασούλη για τον Μίκη Θεοδωράκη

okmag.gr
Το τελευταίο «αντίο» με τον δικό της συγκινητικό τρόπο είπε η Ναταλία Ρασούλη στον Μίκη Θεοδωράκη. Η κόρη του Μανώλη Ρασούλη θυμήθηκε τη στιγμή που ως γνήσια Κρητικιά είχε κατέβει στο κέντρο της Αθήνας το 2012 και μαζί με άλλους αποτέλεσε ασπίδα προστασίας του Μίκη Θεοδωράκη και του Μανώλη Γλέζου στην πορεία που σευμμετείχαν. Η […] The post Το συγκινητικό μήνυμα της Ναταλίας Ρασούλη για τον Μίκη Θεοδωράκη appeared first on OK.
15:28 07/09/2021

Η άγνωστη σχέση της Ναταλίας Ρασούλη με την γυναίκα που πάλεψε με τις φλόγες

spoilers
Δημοσιεύθηκε: 7 Αυγούστου 2021 23:00 Η κόρη του αείμνηστου Μανώλη Ρασούλη, Ναταλία Ρασούλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έκανε ειδική αναφορά στην... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η άγνωστη σχέση της Ναταλίας Ρασούλη με την γυναίκα που πάλεψε με τις φλόγες
23:06 07/08/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load