#Lebron James

Matthew McConaughey: Mια τεκίλα διάσημη και… παντελονάτη!

instyle.gr
Κάποια στιγμή στην καριέρα τους, οι celebrities φαίνεται ότι πρέπει να λανσάρουν μια τεκίλα. Η Kendal Jenner, ο George Clooney, ο Lebron James, ο Nick Jonas, ο Dwayne «The Rock» Johnson, ο Carlos Santana, η Εva Longoria… Τώρα, είναι η σειρά του Matthew McConaughey και της συζύγου του Camila Alves με την τεκίλα «Pantalones», που σημαίνει «παντελόνια» […] The post Matthew McConaughey: Mια τεκίλα διάσημη και… παντελονάτη! appeared first on InStyle.
15:46 25/02/2024

Survivor Spoiler: ΑΝΑΤΡΟΠΗ Άρχισε τα κόλπα ο Τζειμς Καφετζής – Το Story στο Instagram από το κλειστό του κινητό τηλέφωνο!

koolnews.gr
Η τελευταία ανάρτηση του James Καφετζή από το αεροδρόμιο της Ρόδου προκάλεσε μεγάλη συζήτηση και αναστάτωση στους φίλους του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, αλλά και στην ευρύτερη κοινότητα του διαδικτύου. Το συγκεκριμένο story, που περιλάμβανε μια εικόνα αεροπλάνου στο αεροδρόμιο με ένα αυτοκόλλητο του LeBron James, φαίνεται να απαντά ευφυώς στην πρόσφατη δήλωση του Αλέξη Παππά, […] The post Survivor Spoiler: ΑΝΑΤΡΟΠΗ Άρχισε τα κόλπα ο Τζειμς Καφετζής – Το Story στο Instagram από το κλειστό του κινητό τηλέφωνο! appeared first on Koolnews.gr.
16:58 05/02/2024

Survivor Spoiler: Βόμβα ΟΛΚΗΣ. Story από το αεροδρόμιο της Ρόδου ανέβασε ο James Καφετζης πριν μία ώρα με τον Lebron James

koolnews.gr
Σάλος επικρατεί στους χρήστες του διαδικτύου και τους τηλεθεατές του survivor μετά το story που ανέβασε ο James Καφετζής από το αεροδρόμιο της Ρόδου μόλις πριν από μία ώρα! Στο story φαίνεται ένα αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Ρόδου και υπάρχει και ένα στην αυτοκόλλητο με το lebron james ανταπαντώντας ουσιαστικά στην ατάκα του Αλέξη Παππά […] The post Survivor Spoiler: Βόμβα ΟΛΚΗΣ. Story από το αεροδρόμιο της Ρόδου ανέβασε ο James Καφετζης πριν μία ώρα με τον Lebron James appeared first on Koolnews.gr.
15:58 05/02/2024

Ο γιος του LeBron James βγήκε από τη ΜΕΘ μετά την καρδιακή προσβολή

Newsit
Ο γιος του LeBron James υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της προπόνησής του στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, αλλά τα νέα για την υγεία του είναι καλά. Το επεισόδιο του Bronny James προκάλεσε σοκ στις ΗΠΑ, καθώς ο νεαρός αθλητής ακολουθεί την καριέρα του πατέρα του και μάλιστα ο LeBron James έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να ... Περισσότερα To άρθρο Ο γιος του LeBron James βγήκε από τη ΜΕΘ μετά την καρδιακή προσβολή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:00 26/07/2023

Καθώς το Αμερικανικό υπ. Άμυνας επιβεβαιώνει την εκτόξευση της μυοκαρδίτιδας στο στράτευμα κατά 151%, ο 18χρονος Bronny, γιος του LeBron James, καταρρέει

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Καθώς το Αμερικανικό υπ. Άμυνας επιβεβαιώνει την εκτόξευση της μυοκαρδίτιδας στο στράτευμα κατά 151%, ο 18χρονος Bronny, γιος του LeBron James, καταρρέει appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
13:37 26/07/2023

Ο LeBron James θα δώσει το «τζάμπολ» στο φετινό Le Mans

NewsBomb
Ο θρύλος του μπάσκετ θα κουνήσει τη σημαία για να ξεκινήσει το φετινό 24ωρο του Le Mans που θα διεξαχθεί για 100η φορά αυτό το Σαββατοκύριακο.
08:00 08/06/2023

Survivor Ελλάδας: Μάικλ Τζόρνταν, ΛεΜπρόν Τζέιμς ή τελικά Σπύρος Μαρτίκας;

koolnews.gr
Ο Σπύρος Μαρτίκας κατάφερε και κέρδισε την παραμονή του για 11η φορά στο φετινό Survivor all star και 23η συνολικά στο Survivor Ελλάδας! Δικαιωματικά λοιπόν με τον αριθμό 23 ανήκει στο μεγάλο γκρουπ του Michael Jordan και του Lebron James! Ποιος από τους δύο παίκτες του NBA όμως είναι ο καλύτερος; Ο Michael Jordan είναι […]
17:34 15/05/2023

Ο δισεκατομμυριούχος κύριος Wolff

Newsauto.gr
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Forbes, ο επικεφαλής της Mercedes ανήκει από φέτος στο πολύ μικρό κλαμπ των δισεκατομμυριούχων! Ο Αυστριακός είναι ένας από τους 12 νεοεισερχόμενους από τον χώρο του αθλητισμού στην σχετική λίστα του περιοδικού για το 2023. Μαζί του μπήκαν ονόματα όπως ο Tiger Woods και ο Lebron James. Σύμφωνα με το […] The post Ο δισεκατομμυριούχος κύριος Wolff appeared first on NewsAuto.gr.
19:06 09/04/2023

PlayStation και LeBron James ανακοίνωσαν συλλεκτικά περιφερειακά για το PS5

Gazzetta
Οι δύο πλευρές συνεργάζονται για άλλη μια φορά για κάτι ξεχωριστό.
13:26 02/03/2023

Το απρόσμενο μυστικό για καλύτερες αθλητικές επιδόσεις – Δεν το φαντάζεστε

ProtoThema.gr
Τι συνδέει διάσημους αθλητές ανά τον κόσμο, όπως την τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς και τον μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ LeBron James, εκτός από τον αθλητισμό; Όλοι προσπαθούν να συμπληρώνουν τουλάχιστον οκτώ με δέκα ώρες βραδινού ύπνου. Διαβάστε τι κερδίζουμε ακόμα και οι ερασιτέχνες από έναν καλό ύπνο όσον αφορά τη φυσική κατάσταση
10:30 23/02/2023

ΛεΜπρόν: Η Λίβερπουλ αποκαλύπτει τη συλλογή του «Βασιλιά» μετά το ιστορικό του επίτευγμα

Gazzetta
Η Λίβερπουλ παρουσίασε επίσημα μια ειδική έκδοση της συλλογής LeBron James, αφού ο «King James» έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ.
13:00 09/02/2023

Οι αποδόσεις για τον αγώνα που ο LeBron θα γίνει 1ος σκόρερ!

Gazzetta
Ο LeBron James θέλει ακόμα 89 πόντους για να γράψει ιστορία και η Stoiximan προσφέρει αποδόσεις για τα πιθανά ματς στα οποία θα συμβεί!
16:06 02/02/2023

Η μαγκιά του LeBron James δεν είναι στα συμβόλαιά του

onsports.gr
Άλλοι θα είχαν βγει στη σύνταξη, εκείνος πάλι παίζει και…
05:38 20/08/2022

LeBron James: Απολαμβάνει τις διακοπές του στις Μαλδίβες

instyle.gr
O LeBron James δήλωσε πρόσφατα ότι απογοητεύτηκε πολύ που οι Los Angeles Lakers δεν κατάφεραν να προκριθούν στα πλέι οφ του NBA. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ο 37χρονος σούπερ σταρ δεν τα… έβαψε και μαύρα. Πήρε την οικογένειά του και πήγε για διακοπές στις Μαλδίβες, όπου αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες και τα βίντεο […] The post LeBron James: Απολαμβάνει τις διακοπές του στις Μαλδίβες appeared first on InStyle.
17:22 29/04/2022

Το ηλεκτρικό Hummer, οι κάβουρες και ο LeBron James (+video)

Newsauto.gr
Στη διαφήμιση της GMC για το ηλεκτρικό Hummer, αναδεικνύεται η λειτουργία CrabWalk του αυτοκινήτου και πρωταγωνιστούν πολλά καβούρια, μαζί με τον megastar του NBA, LeBron James. Ο LeBron James είναι μόνο ένα στοιχείο σε μια εξαιρετική παραγωγή που αξίζει να δουν όλοι, ακόμα και αν δεν αγοράσουν ποτέ το νέο ηλεκτρικό GMC Hummer. Η διαφήμιση […] The post Το ηλεκτρικό Hummer, οι κάβουρες και ο LeBron James (+video) appeared first on NewsAuto.gr.
21:32 22/02/2022

Hustle: Adam Sandler και Lebron James ενώνουν τις δυνάμεις τους

youfly.com
O Adam Sandler συνεργάζεται με τον Lebron James στη νέα ταινία του Netflix, Hustle, και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Δείτε το τρέιλερ! The post Hustle: Adam Sandler και Lebron James ενώνουν τις δυνάμεις τους appeared first on Youfly.
13:24 21/02/2022

Tα best seller βιβλία του σταρ του NBA Λεμπρόν Τζέιμς κυκλοφορούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Creamy W Books

irafina.gr
I PROMISEΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ “Nothing is given. Everything is earned” LeBron James A New York Times Bestseller! An Amazon Best Book of the Year! A B&N Best Book of the Year! An Instant Indie Bestseller! To παγκόσµιο Bestseller και βραβευµένο παιδικό βιβλίο του πασίγνωστου, ταλαντούχου και πολυβραβευµένου µπασκετµπολίστα του NBA Λεµπρόν Τζέιµς και της βραβευµένης µε […]
00:12 07/12/2021

Enes Kanter Blasts LeBron James over Silence on Nike’s Use of Chinese Slave Labor: ‘Money over Morals’

ProtoThema.gr
The writing on the toes of one pair reads “Principals > Money” and “Morals > Money.”
20:02 20/11/2021

Στα «μαχαίρια» ο Λ.Τζέιμς με το δημιουργό του Squid Game - Η πληρωμένη απάντηση στον αστέρα του NBA

pronews.gr
Το ότι ο Hwang Dong-hyuk μια μέρα θα απαντούσε έτσι στον LeBron James δε το φανταζόταν ούτε στα πιο άγριά του όνειρα. Το Squid Game είναι η πιο δημοφιλής σειρά στην ιστορία του Netflix σε χρόνο-ρεκόρ και με προβολές-ρεκόρ, επομένως θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι και η πιο δημοφιλής σειρά ολόκληρου του κόσμου αυτή τη στιγμή. Τόσο που ακόμη και μεγάλες διασημότητες τη σχολίασαν δημόσια στα social media.  Ένας από αυτούς είναι και ο ηγέτης των Λος Άντζελες Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος αφότου παρακολούθησε τη σειρά και τη λάτρεψε δήλωσε επίσης πως "Δεν μου άρεσε ωστόσο το τέλος. Μα τι έκανε εκεί;" Η απάντηση του δημιουργού του Squid Game O Hwang Dong-hyuk που τελευταία όλα τα φώτα του Χόλιγου
16:28 28/10/2021

O δημιουργός του Squid Game απαντά στην κριτική του LeBron James

in.gr
Ο LeBron James αποκάλυψε πρόσφατα ότι «δε του άρεσε το τέλος» του Squid Game και ο Hwang Dong-hyuk, δημιουργός της σειράς απαντά
21:58 27/10/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load