#Michael Schumacher

Η Ford επιστρέφει στη Formula 1 με... όνομα βαρύ σαν ιστορία

caranddriver.gr
Έχουν περάσει δεκαετίες από τα ένδοξα χρόνια της Ford ως κατασκευάστριας κινητήρα. Η τελευταία φορά που οδηγός πήρε πρωτάθλημα με κινητήρα Ford ήταν το 1994 και το έκανε ο Michael Schumacher με την Benetton.
10:09 21/01/2024

Στο σφυρί όλα τα αντικείμενα του Michael Schumacher

sportime.gr
Μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ συλλογή με αναμνηστικά του Michael Schumacher αξίας 1,4 εκατομμυρίων λιρών πρόκειται να βγει σε δημοπρασία Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.
07:46 02/01/2024

Αποκάλυψη για τον Michael Schumacher – “Δεν είναι αυτός που ξέραμε”

instyle.gr
Σε μια σοκαριστική εξομολόγηση για τον θρυλικό Michael Schumacher προχώρησε ο πρώην επικεφαλής της Ferrari και της FIA, Jean Todt. Ο στενός φίλος του ειδώλου της Formula 1 ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του. O Schumacher κατέκτησε επτά παγκόσμια πρωταθλήματα. Τον Δεκέμβριο του 2013 είχε ένα τραγικό ατύχημα στο σκι, που τον άφησε σε […] The post Αποκάλυψη για τον Michael Schumacher – “Δεν είναι αυτός που ξέραμε” appeared first on InStyle.
18:46 15/12/2023

Ο Σουμάχερ πίστευε ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν και δεν ήταν απλώς ένα ατύχημα

sportime.gr
Μίκαελ Σουμάχερ: Ο David Coulthard ισχυρίστηκε ότι ο Michael Schumacher νόμιζε ότι προσπαθούσα να τον σκοτώσω κατά τη διάρκεια ενός αγώνα το 1998 - αλλά ο Coulthard επιμένει ότι το ατύχημα στο GP του Βελγίου ήταν ατύχημα Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.
07:46 23/11/2023

F1 : O Verstappen είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ από τον Schumacher και τον Hamilton

sportime.gr
F1 : Ο πρώην οδηγός της Formula 1 Gerhard Berger δήλωσε ότι πιστεύει ότι τόσο ο Max Verstappen όσο και ο Ayrton Senna είναι οι δύο καλύτεροι οδηγοί των τελευταίων 50 ετών, όχι ο Michael Schumacher ή ο Lewis Hamilton . Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.
07:46 14/09/2023

Ο Lewis Hamilton είναι καλύτερος οδηγός F1 από τον Senna και τον Schumacher

sportime.gr
Ο Murray Walker Ο θρυλικός σχολιαστής δήλωσε ο Lewis Hamilton είναι καλύτερος οδηγός από τον Michael Schumacher ή τον Ayrton Senna Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.
09:12 26/05/2023

H τεχνητή νοημοσύνη δημιουργεί σκάνδαλο με τον Michael Schumacher

sportime.gr
H τεχνητή νοημοσύνη δημιουργεί σκάνδαλο με τον Michael Schumacher και ξεκίνησαν οι μηνήσεις από την οικογένεια του για την τρομακτική συνέντευξη στο Γερμανικό περιοδiκό από ένα chatbot AI Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.
22:56 03/05/2023

Schumacher: Η οικογένειά του θα στραφεί νομικά εναντίον του «Die Aktuelle»

Newsauto.gr
Η οικογένεια του Michael Schumacher πρόκειται να ακολουθήσει τη δικαστική οδό σε ότι αφορά το πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού Aktuelle. Το εβδομαδιαίο περιοδικό ισχυρίστηκε στο εξώφυλλό του ότι είχε πάρει την πρώτη συνέντευξη από τον μεγάλο Γερμανό μετά το ατύχημά του με σκι στις Άλπεις το 2013. Η «συνέντευξη» του Michael ήταν αποτέλεσμα τεχνητής νοημοσύνης […] The post Schumacher: Η οικογένειά του θα στραφεί νομικά εναντίον του «Die Aktuelle» appeared first on NewsAuto.gr.
12:28 20/04/2023

Τα πουλάνε όλα του Michael Schumacher

Newsauto.gr
Ενώ ο επτάκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής παραμένει σε κώμα, χωρίς να ξέρει κάποιος αναλυτικά το τι συμβαίνει και αν στην τελική ο Michael Schumacher είναι εν ζωή, συνεχίζουν να βγάλουν χρήματα στο όνομά του. Ότι έχει σχέση με αυτόν τον μεγάλο αθλητή πωλείται, κυρίως από την οικογένειά του, αλλα και από τις ομάδες που έτρεξε. Ηδη […] The post Τα πουλάνε όλα του Michael Schumacher appeared first on NewsAuto.gr.
09:24 18/04/2023

Πωλείται ένα ακόμα μονοθέσιο του Schumacher

Newsauto.gr
Η Ferrari της χρυσής εποχής του Michael Schumacher, θα πουληθεί σύντομα σε δημοπρασία και σε μια τιμή που θα διαμορφωθεί ψηλά. Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για ποσό που θα ξεπεράσει τα 7 εκατομμύρια ευρώ, αν και το συγκεκριμένο μονοθέσιο ήταν «ρεζέρβα». Με αριθμό πλαισίου 198, το μονοθέσιο της Ferrari όταν χρειάστηκε, έδειξε τι αξίζει, καθώς […] The post Πωλείται ένα ακόμα μονοθέσιο του Schumacher appeared first on NewsAuto.gr.
18:06 17/04/2023

Steiner: Ο λόγος που έδιωξα τον Schumacher

Newsauto.gr
Στο νέο του βιβλίο Surviving to Drive, ο επικεφαλής της Haas ρίχνει φως σε πολλές παρασκηνιακές διεργασίες του πρόσφατος παρελθόντος. Όπως η απόλυση του Mick Scumacher πέρσι. Ο γιος του μεγάλου Michael Schumacher είχε μία εξαιρετική πρώτη σεζόν το 2021. Ωστόσο, η δεύτερή του χρονιά δεν ήταν εξίσου καλή. Καταρχάς ο Γερμανός επισκιάστηκε στα αποτελέσματα από τον […] The post Steiner: Ο λόγος που έδιωξα τον Schumacher appeared first on NewsAuto.gr.
18:06 11/04/2023

Στο σφυρί το «χρυσό» μονοθέσιο του Michael Schumacher

lykavitos.gr
Για να αποκτήσουμε μία ιδέα για την τιμή που αναμένεται να σημειώσει το σπάνιο αυτό cavallino, μία Ferrari F1-2003 GA -με την οποία ο Michael Schumacher κέρδισε 5 νίκες και τον τίτλο του 2003- άγγιξε πέρσι σ
18:50 27/03/2023

Θα συνέλθει ποτέ ο Michael Schumacher;

Newsauto.gr
H οικογένειά του Schumi μετακομίζει από την Ελβετία στη Μαγιόρκα, όπου ο θρύλος της F1 θα συνεχίσει την αποκατάστασή του. Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από το τρομακτικό ατύχημα του Michael Schumacher, του εφτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1, στο χειμερινό γαλλικό θέρετρο Μεριμπέλ που είχε σαν αποτέλεσμα τον εγκεφαλικό του τραυματισμό που τον έχει […] The post Θα συνέλθει ποτέ ο Michael Schumacher; appeared first on NewsAuto.gr.
16:32 27/03/2023

Ζει ο Μίκαελ Σουμάχερ;

ProtoThema.gr
Εχουν περάσει πάνω από εννιά χρόνια από το ατύχημα του Michael Schumacher στις Άλπεις. Πολλά έχουν γραφεί από το 2013 για την υγεία του. Τι ισχύει, όμως, στην πραγματικότητα;
08:24 06/03/2023

O Schumacher ζει; Ποια είναι η αλήθεια

Newsauto.gr
Εχουν περάσει πάνω από εννιά χρόνια από το ατύχημα του Michael Schumacher στις Άλπεις. Πολλά έχουν γραφεί από το 2013 για την υγεία του. Τι ισχύει, όμως, στην πραγματικότητα; Αναμφίβολα το παραπάνω ερώτημα είναι δύσκολο να απαντηθεί με μία μόνο έκφραση… Από τη μία είναι η επιθυμία της οικογένειας του Michael να μην δημοσιοποιεί την […] The post O Schumacher ζει; Ποια είναι η αλήθεια appeared first on NewsAuto.gr.
08:22 06/03/2023

Μίκαελ Σουμάχερ: Συγκλονίζει φίλος του για την κατάσταση της υγείας του – «Είναι εκεί αλλά δεν είναι εκεί»

irafina.gr
Ο Eddie Jordan, ο άνθρωπος που έβαλε στη Formula 1 τον Michael Schumacher, σε αποκλειστική του συνέντευξη στο στοιχηματικό πρακτορείο OLBG μεταξύ άλλων, μίλησε για τον διάσημο πρώην οδηγό, αλλά και τον γιο του. Ο Eddie Jordan αποκάλυψε πως ο Michael Schumacher ονόμασε Mick τον γιο του, προς τιμή του Αυστραλού θρύλου της μοτοσικλέτας, Mick […]
22:20 02/03/2023

«Ο Michael Schumacher είναι εκεί αλλά δεν είναι εκεί» – Συγκλονίζει φίλος του για την κατάσταση της υγείας του

tlife.gr
Ο Eddie Jordan, ο άνθρωπος που έβαλε στη Formula 1 τον Michael Schumacher, σε αποκλειστική του To άρθρο «Ο Michael Schumacher είναι εκεί αλλά δεν είναι εκεί» – Συγκλονίζει φίλος του για την κατάσταση της υγείας του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:04 02/03/2023

Leclerc: Στο Άμπου Ντάμπι με την Ferrari του Schumi! (+video)

Newsauto.gr
Ένα μαγικό ταξίδι στο παρελθόν μας προσέφερε ο Charles Leclerc στην Yas Marina. Ο Μονεγάσκος οδήγησε την Ferrari F2003-GA του Michael Schumacher. Όσο πιο εξελιγμένα κι αν είναι τα σύγχρονα μονοθέσια, ο χαρακτηριστικός ήχος ενός V10 του παρελθόντος πάντα θα συγκινεί. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έναν κινητήρα Ferrari μέσα σε ένα μονοθέσιο που οδήγησε ο […] The post Leclerc: Στο Άμπου Ντάμπι με την Ferrari του Schumi! (+video) appeared first on NewsAuto.gr.
14:18 08/02/2023

Δέκα χρόνια μετά το ατύχημα του Michael Schumacher, ο γιος του και η κόρη είναι κλώνοι του

queen.gr
Στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, ο μεγαλύτερος οδηγός Formula 1, Michael Schumacher βιώνει ένα τρομακτικό ατύχημα κάνοντας σκι με την οικογένειά του, ατύχημα το οποίο τον αφήνει σε κωματώδη κατάσταση. Περισσότερα...
19:04 04/01/2023

Σκοτώθηκε σε ηλικία  55 ετών ο Ken Block!

enkinisi.gr
Εννιά χρόνια μόλις μετά το ατύχημα του Michael Schumacher, ο κόσμος των motorsports χάνει άλλη μία εξαιρετικά επιδραστική φυσιογνωμία στα χιόνια. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές και το αποτέλεσμα επίσης (καθώς ο Γερμανός ζει ακόμα, άσχετα αν δεν γνωρίζουμε τίποτα για την κατάσταση του) αλλά η ουσία είναι ότι ο Ken Block έχασε τη ζωή του […]
17:44 03/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load