#Style Me Up

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο ιδιαίτερος αποχαιρετισμός στον Alpha και η ανάρτηση για το νέο της τηλεοπτικό σπίτι

okmag.gr
Με μια ιδιαίτερη και έξυπνη ανάρτηση, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποχαιρέτησε τον Alpha. Παράλληλα, με ιδιαίτερη χαρά ανακοίνωσε και η ίδια τη μεταγραφή της στον ΣΚΑΪ μετά την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού. Στον Alpha, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρουσίασε το Pop up και το Style me up! και από τη νέα σεζόν θα τη δούμε στην παρουσίαση […] The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο ιδιαίτερος αποχαιρετισμός στον Alpha και η ανάρτηση για το νέο της τηλεοπτικό σπίτι appeared first on OK.
13:24 08/08/2022

Βρισηίδα Aνδριώτου: Ποια celebrity την αποκάλεσε «κακομαθημένη»

okmag.gr
Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το «My Style Rocks» αλλά και το «Style Me Up αλλά και για τον τηλεοπτικό χαρακτήρα της. «Μια εκπομπή μόδας στην οποία εμφανίζομαι ως κριτής είτε fashion expert μού ταιριάζει πάρα πολύ. Το έχω αποδείξει αυτό», σημείωσε η ίδια. Και συνέχισε «Έχω τρομερή αυτοπεποίθηση γιατί ξέρω […] The post Βρισηίδα Aνδριώτου: Ποια celebrity την αποκάλεσε «κακομαθημένη» appeared first on OK.
12:44 09/06/2022

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποιο τολμηρό project συζητά να παρουσιάσει;

okmag.gr
Ένα νέο project συζητά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου και του Happy Day. Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παρουσιάστρια του Style Me Up συζητά για την τηλεοπτική της επιστροφή. Η Ηλιάνα που πρωτογνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσω του GNTΜ είναι μια από τις τρεις υποψήφιες γυναίκες για την παρουσίαση του reality Love Island στον […] The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποιο τολμηρό project συζητά να παρουσιάσει; appeared first on OK.
09:46 12/05/2022

Ραμόνα Βλαντή: Μας δείχνει πόσο μεγάλωσε η κόρη της

okmag.gr
Η Ραμόνα Βλαντή απέκτησε μεγάλη αναγνωρισιμότητα μετά τη νίκη της στο πρώτο My style rocks αλλά έχει φροντίσει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και να προστατεύσει τις δύο κόρες της από τους προβολείς. Αυτή τη φορά η κριτής του Style Me Up αποφάσισε να μοιραστεί μια φωτογραφία με τη μεγάλη της κόρη […] The post Ραμόνα Βλαντή: Μας δείχνει πόσο μεγάλωσε η κόρη της appeared first on OK.
23:20 21/04/2022

Επιστρέφει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο GNTM; Αποκάλυψη από την Έλενα Χριστοπούλου [βίντεο]

thetoc.gr
'Tο Style me up έκλεισε τον κύκλο του και προχωράμε. Κάτι θα γίνει…', είπε η Έλενα Χριστοπούλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
14:02 19/03/2022

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Υιοθέτησε τα λαμπερά μαλλιά και τα τονισμένα της φρύδια

koolnews.gr
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το διάσημο 34χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια του «Style Me Up», βρίσκεται εδώ και 2 ολόκληρους μήνες εκτός Ελλάδας, για διακοπές. Η επιστροφή της παραμένει για την ώρα μυστήριο, αφού δείχνει να διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Η Ηλιάνα βρέθηκε στην Νέα Υόρκη, στο Beverly Hills, στη Χαβάη και […] The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Υιοθέτησε τα λαμπερά μαλλιά και τα τονισμένα της φρύδια appeared first on Koolnews.gr.
15:16 17/03/2022

Οριστικό! Τέλος το "Style me Up" από τον Alpha

thetoc.gr
Οριστικό φινάλε για το ριάλιτι μόδας
12:40 23/02/2022

Τρύφωνας Σαμαράς: «Παραλίγο να χάσω τη ζωή μου»

okmag.gr
Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας στην κάμερα του Love It. Ο γνωστός hair stylist αναφέρθηκε στον χαμό της μητέρας του, στο Style Me Up, αλλά και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. «Ήταν κάτι που δεν ήξερα καν ότι το έχω και το ανακάλυψα την ημέρα των Χριστουγέννων. Πήγα τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο γιατί […] The post Τρύφωνας Σαμαράς: «Παραλίγο να χάσω τη ζωή μου» appeared first on OK.
14:40 21/02/2022

Τρύφωνας Σαμαράς: Η ηλικία και το «καρφί» για το Style me Up και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

tlife.gr
Ο Τρύφωνας Σαμαράς παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Love It και τον Χρήστο Λυσσέα. To άρθρο Τρύφωνας Σαμαράς: Η ηλικία και το «καρφί» για το Style me Up και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:28 21/02/2022

Η επική ατάκα του Τρύφωνα Σαμαρά σε διαγωνιζόμενο του Style me up: «Ένας τόσο ωραίος άντρας μόνος;»

okmag.gr
Κάποιες από τις πιο αστείες στιγμές του φετινού κύκλου του Style me up τις χρωστάμε στον Τρύφωνα Σαμαρά. Ο γνωστός hair stylist συναντά τους διαγωνιζόμενους για να συμβάλει στη μεταμόρφωσή τους και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συζητά μαζί τους. Πολλές από τις ερωτήσεις του αφορούν τα ενδιαφέροντά τους αλλά και την προσωπική τους ζωή. […] The post Η επική ατάκα του Τρύφωνα Σαμαρά σε διαγωνιζόμενο του Style me up: «Ένας τόσο ωραίος άντρας μόνος;» appeared first on OK.
15:50 18/02/2022

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με μικροσκοπικό μπικίνι στη Χαβάη

dete.gr
Καλοκαιρινές διακοπές στη Χαβάη απολαμβάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κι ας είναι ακόμα Φλεβάρης. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια της εκπομπής Style Me Up βρίσκεται σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, το νησί Μάουϊ της Χαβάης και όπως είναι φυσικό, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα με το κοινό της στο Instagram. Με το κορμί της σε πρώτο πλάνο και φορώντας […]
18:10 12/02/2022

Πώς να συνδυάσουμε φούτερ με φούστα

okmag.gr
Κάθε μέρα μέσα από την εκπομπή Style me Up, στον Alpha, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δίνει fashion συμβουλές γύρω από τις τάσεις της σεζόν και πώς μπορούμε να τις υιοθετήσουμε. Την Παρασκευή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε σε τηλεθεάτρια που ήθελε να μάθει πώς μπορεί να συνδυάσει το φούτερ με τη φούστα της. Η παρουσιάστρια εξήγησε πως μπορεί να συνδυάσει […] The post Πώς να συνδυάσουμε φούτερ με φούστα appeared first on OK.
16:16 11/02/2022

Hλιάνα Παπαγεωργίου: To ταξίδι στη Χαβάη και η συνάντηση με διάσημο Έλληνα hair stylist

okmag.gr
Στη Χαβάη βρίσκεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Η παρουσιάστρια του σόου μόδας Style Me Up, έκανε ένα μακρινό ταξίδι σε έναν ονειρεμένο προορισμό. Την είδηση την αποκάλυψε η ίδια μέσα από φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα για να νιώσει ένα με την κουλτούρα του Μάουι […] The post Hλιάνα Παπαγεωργίου: To ταξίδι στη Χαβάη και η συνάντηση με διάσημο Έλληνα hair stylist appeared first on OK.
11:42 06/02/2022

Τι μπλούζα να επιλέξουμε ανάλογα με το μέγεθος του στήθους μας

okmag.gr
Κάθε μέρα μέσα από την εκπομπή Style me Up, στον Alpha, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δίνει fashion συμβουλές γύρω από τις τάσεις της σεζόν και πώς μπορούμε να τις υιοθετήσουμε. Την Παρασκευή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε σε τηλεθεάτρια που ήθελε να μάθει τι στυλ μπλούζας να επιλέξει ώστε να είναι μοντέρνα και άνετη. Η ίδια μάλιστα επεσήμανε πως έχει […] The post Τι μπλούζα να επιλέξουμε ανάλογα με το μέγεθος του στήθους μας appeared first on OK.
14:34 04/02/2022

3 φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σαλόνι του σπιτιού της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

okmag.gr
Μακριά από τη ζεστασιά του σπιτιού της βρίσκεται αυτές τις μέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια του Style me up ταξίδεψε στο Λος Άντζελες και περνά ξέγνοιαστες στιγμές με τον καλό της φίλο, Δημήτρη Γιαννέτο. Στο παρελθόν ζούσε και εργαζόταν και η ίδια στο εξωτερικό οπότε αυτό το ταξίδι της θύμισε τις μέρες της στην […] The post 3 φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σαλόνι του σπιτιού της Ηλιάνας Παπαγεωργίου appeared first on OK.
15:46 27/01/2022

Καμία «Ελπίς»: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με… λιγότερα όσο ποτέ ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη (ΕΙΚΟΝΑ)

thecaller.gr
Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία και επέλεξε να βρεθεί για λίγες μέρες στο Μπέβερλι Χιλς από όπου και μοιράστηκε όμορφα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Σε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο, η παρουσιάστρια του «Style Me Up» αποφάσισε μάλλον να μην αφήσει τίποτα όρθιο! Και αυτό καθώς […]
22:36 23/01/2022

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Tour στο εξωτερικό μετά το Style me Up! Οι ξέγνοιαστες στιγμές σε Λονδίνο και Los Angeles

tlife.gr
Το Style me Up ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για όλα τα επεισόδια και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε To άρθρο Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Tour στο εξωτερικό μετά το Style me Up! Οι ξέγνοιαστες στιγμές σε Λονδίνο και Los Angeles δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:30 22/01/2022

Οι «καυτές» πόζες της Η.Παπαγεωργίου «έριξαν» το Instagram - Ποζάρει μόνο με το... πάπλωμά της! (φώτο)

pronews.gr
Εκτός Ελλάδος επέλεξε να περάσει φέτος της γιορτές Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Πιο συγκεκριμένα το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια ταξίδεψε μέχρι τις Γαλλικές Άλπεις και την Courchevel, έναν από τους πιο διάσημους πολυτελείς προορισμούς της Ευρώπης. Ειδικά, κατά την περίοδο των γιορτών το θέρετρο κατακλύζεται από κόσμο και ανθρώπους του διεθνούς jet set. Φέτος, λόγω της εξελισσόμενης πανδημίας τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά, ωστόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταξίδεψε μέχρι εκεί παρέα με δύο στενές της φίλες. Η παρουσιάστρια του Style me up μπορεί να έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα και τα τηλεοπτικά της καθήκοντα, ωστόσο φαίνεται πως κράτησε τις καλύτερες φωτογραφίες της για το τέλος.         Δε
11:32 09/01/2022

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με άψογο στυλ στα χιόνια – Ποιον κοσμοπολίτικο προορισμό επέλεξε για να κάνει σκι

okmag.gr
Το Κουρσεβέλ επέλεξε για την πρώτη απόδραση του 2022 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια του Style me up πήγε για σκι στο χιονοδρομικό κέντρο των γαλλικών Άλπεων και φυσικά ξεχώρισε με το στυλ της. Λίγο πριν επιδοθεί στις φιγούρες της στο χιόνι, μας έδειξε μέσα από το Instagram της τις λεπτομέρειες για το outfit της. […] The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με άψογο στυλ στα χιόνια – Ποιον κοσμοπολίτικο προορισμό επέλεξε για να κάνει σκι appeared first on OK.
13:10 07/01/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load