#Γιώργος Μπόγρης

Ο Γιώργος Μπόγρης σε ΕΞΑΛΛΗ κατάσταση γκρεμίζει το στούντιο στα γκολ του Ολυμπιακού! (vid)

sportime.gr
Σταματήστε ό,τι κι αν κάνετε και αφιερώστε 5 λεπτά για να δείτε αυτό το έπος! Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.
10:46 16/03/2024

Γιώργος Μπόγρης – Ηλίας Ψινάκης: Σε επικό διάλογο με «άρωμα» Έλλης Κοκκίνου

tlife.gr
Τον Ηλία Ψινάκη και τον Γιώργο Μπόγρη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «I Love Σουκου» στα To άρθρο Γιώργος Μπόγρης – Ηλίας Ψινάκης: Σε επικό διάλογο με «άρωμα» Έλλης Κοκκίνου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 18/02/2024

Ηλίας Ψινάκης και Γιώργος Μπόγρης σε επικό διάλογο: «Έχω εμπειρία από μικρόφωνα» – «Μωρό μου sorry»

sinidisi.gr
Στα παρασκήνια του J2US βρέθηκαν ο Ηλίας Ψινάκης και ο Γιώργος Μπόγρης, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια του Στέλιου Δρουμαλιά, που τραγουδάει με την Άντζελα Δημητρίου. Μετά το τέλος του show, οι δυο τους έκαναν...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ηλίας Ψινάκης και Γιώργος Μπόγρης σε επικό διάλογο: «Έχω εμπειρία από μικρόφωνα» – «Μωρό μου sorry»
13:09 18/02/2024

Μπόγρης: «Κεφαλιά-ψαράκι Στέλιου Γιαννακόπουλου και... φιλάκια ρουφηχτά» (vid)

Gazzetta
Φορώντας ποδοσφαιρική φανέλα με το... όνομα του (!), ο Γιώργος Μπόγρης θυμάται τα γκολ του Ολυμπιακού που πανηγύρισε μικρός - ή και μεγάλος - την καζούρα που δέχθηκε για χάρη του Γκάμπριελ Άλβες και φωνάζει σύνθημα κατά του Ζάρκο Πάσπαλι, όσο κι αν τον θαύμαζε σαν παίκτη!
12:00 02/02/2024

Γιώργος Μπόγρης: Στο θέατρο με μελαχρινή καλλονή

govastileto.gr
Ο Γιώργος Μπόγρης εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του govastiletto.gr σε μια σπάνια βραδινή του έξοδο στο θέατρο Παλλάς στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο, ο γνωστός μπασκετμπολίστας δεν ήταν μόνος του. Τον συνόδευε μια μελαχρινή καλλονή. Μαζί με την συνοδό του, βρέθηκαν στην παράσταση Dalida- La Diva με την Ολγα Βενέτη. Ένα μουσικοθεατρικό αφιέρωμα σε […]
15:00 27/10/2023

Μπόγρης – Κοκκίνου: Η συνάντησή τους μετά από καιρό

NewsBomb
Ο Γιώργος Μπόγρης, ο γνωστός μπασκετμπολίστας μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη για την πορεία του στο μπάσκετ, αλλά αναφέρθηκε και στο…Περισσότερα...
11:00 23/06/2023

Ο Γιώργος Μπόγρης για τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου: «Ήταν μια φανταστική περίοδος της ζωής μου»

govastileto.gr
Ο Γιώργος Μπόγρης από το μαγαζί που διατηρεί στα νότια προάστια της Αθήνας έδωσε συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day. Ο γνωστός μπασκετμπολίστας μίλησε για την  πορεία του στο μπάσκετ και τη ζωή του σήμερα ως επιχειρηματίας. «Το 2019 είχα ένα πρόβλημα με τον ώμο μου. Είχε μπλοκάρει ένα νεύρο και […]
10:00 23/06/2023

Μπόγρης: «Δεν ήταν ο Ολυμπιακός που έχουμε συνηθίσει…»

to10.gr
Ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε την εμφάνιση του Ολυμπιακού στον τελικό με τη Ρεάλ.
07:18 23/05/2023

Ο Γιώργος Μπόγρης τραγουδούσε ερυθρόλευκα συνθήματα στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Newsit
Ο Γιώργος Μπόγρης παρακολούθησε από κοντά τον τρίτο τελικό της Volley League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, δείχνοντας να έχει μπει στο… κλίμα που δημιούργησε η εξέδρα των Πειραιωτών. Ο τηλεοπτικός φακός… έπιασε τον Γιώργο Μπόγρη να τραγουδάει σύνθημα των φίλων του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για τους τελικούς της ... Περισσότερα To άρθρο Ο Γιώργος Μπόγρης τραγουδούσε ερυθρόλευκα συνθήματα στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:54 25/04/2023

Γιώργος Μπόγρης: «Μου ζήτησαν να πάω στο Survivor και ζήτησα 2 εκατομμύρια ευρώ»

thebest.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Μπόγρης στη Νάνσυ Παραδεισανού και στο Youtube κανάλι της.
13:06 21/03/2023

Survivor All Star: Ο «Μπογρίνιο» πετσόκοψε τον Ατζούν – «Τους ζήτησα 2.000.000 ευρώ για να πάω, είναι μία ξεφτίλα» [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Survivor All Star: Ο Γιώργος Μπόγρης συνάντησε τη Νάνσυ Παραδεισανού, όπου και μίλησε για όλα στη νέα του συνέντευξη για το κανάλι της στο YouTube. Ο γνωστός μπασκετμπολίστας, μεταξύ άλλων, το πώς λειτουργούν σήμερα τα media και οι δημοσιογράφοι, ενώ αποκάλυψε την πρόταση που είχε δεχτεί προκειμένου να συμμετάσχει στο Survivor. «Ήμουν γενικότερα πολύ ανοιχτός […] Το άρθρο Survivor All Star: Ο «Μπογρίνιο» πετσόκοψε τον Ατζούν – «Τους ζήτησα 2.000.000 ευρώ για να πάω, είναι μία ξεφτίλα» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:42 18/03/2023

Ο Μπόγρης αποκάλυψε τα χρήματα που ζήτησε από τον Acun για να μπει στο Survivor: «Είναι ξεφτίλα κανονική» (vid)

Gazzetta
Πρόταση από τον Acun Ilicali για να μπει στο Survivor είχε ο Γιώργος Μπόγρης, όμως δεν έμεινε ικανοποιημένος από αυτήν.
08:26 18/03/2023

Γιώργος Μπόγρης: Είναι κομπλεξικοί οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και προσπαθούν να βγάλουν την ίντριγκα

thecaller.gr
O μπασκετμπολίστας Γιώργος Μπόγρης σε συνέντευξή του σε διαδικτυακό κανάλι αναφέρθηκε-μεταξύ άλλων- στην πρόταση που δέχθηκε για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor καθώς και τους… κομπλεξικούς δημοσιογράφους.O μπασκετμπολίστας Γιώργος Μπόγρης σε συνέντευξή του σε διαδικτυακό κανάλι αναφέρθηκε-μεταξύ άλλων- στην πρόταση που δέχθηκε για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor καθώς και τους… κομπλεξικούς δημοσιογράφους.Ειδικότερα, ο Γιώργος Μπόγρης είπε στην Νάνσυ Παραδεισανού πως «δεν είχα σε απόσταση τους δημοσιογράφους, ήμουν γενικότερα πολύ ανοιχτός και είμαι και πάρα πολύ δημοσιογραφικός. Δηλαδή […]
22:08 17/03/2023

Γιώργος Μπόγρης: Το αστρονομικό ποσό που ζήτησε για να συμμετάσχει στο Survivor

okmag.gr
O Γιώργος Μπόγρης μίλησε για τη σχέση του με τους δημοσιογράφους ενώ αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που ζήτησε όταν του έκαναν πρόταση για να συμμετάσχει στο Survivor. O γνωστός μπασκετμπολίστας μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισανού για το κανάλι της στο youtube και αποκάλυψε: «Δεν είχα σε απόσταση τους δημοσιογράφους, ήμουν γενικότερα πολύ ανοιχτός και είμαι και […] The post Γιώργος Μπόγρης: Το αστρονομικό ποσό που ζήτησε για να συμμετάσχει στο Survivor appeared first on OK! Magazine.
21:46 17/03/2023

Γιώργος Μπόγρης: «Ο γάμος είναι ένας συμβιβασμός για να μην βγει κανείς από τη βολή του»

tlife.gr
Ο Γιώργος Μπόγρης συνάντησε τη Νάνσυ Παραδεισανού, όπου και μίλησε για όλα στη νέα του συνέντευξη To άρθρο Γιώργος Μπόγρης: «Ο γάμος είναι ένας συμβιβασμός για να μην βγει κανείς από τη βολή του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:28 17/03/2023

Γιώργος Μπόγρης: «Μου είπαν να πάω στο Survivor και ζήτησα 2 εκατομμύρια ευρώ»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Μπόγρης στη Νάνσυ Παραδεισανού και στο Youtube κανάλι της. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, […] The post Γιώργος Μπόγρης: «Μου είπαν να πάω στο Survivor και ζήτησα 2 εκατομμύρια ευρώ» appeared first on Zappit.
19:36 17/03/2023

Ο Γιώργος  Μπόγρης «έγραψε» 1.000 πόντους και 700 ριμπάουντ στην Basket League

dete.gr
Μία από τις πιο «γεμάτες» εμφανίσεις του στα τελευταία χρόνια έκανε ο Γιώργος Μπόγρης απέναντι στην πρώην ομάδα του, τελειώνοντας το παιχνίδι με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ. Με αυτούς έφτασε σε διπλό milestone μέσα από την 190ή εμφάνιση του στην Basket League αφού έφτασε και ξεπέρασε τους 1.000 πόντους και τα 700 ριμπάουντ.Με τους 14 πόντους του μάλιστα, […]
08:16 24/01/2023

Βasket League: Ο Μπόγρης ξεπέρασε τους 1.000 πόντους και τα 700 ριμπάουντ

fosonline.gr
O Γιώργος Μπόγρης ξεπέρασε στη Basket League τους 1.000 πόντους και τα 700 ριμπάουντ. 
14:30 22/01/2023

Μπόγρης για Ολυμπιακό: «Γύρισα σπίτι, μου λείψατε πολύ»

fosonline.gr
Ο Γιώργος Μπόγρης μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έστειλε μηνύματα αγάπης προς τον Ολυμπιακό, έπειτα το πέρασμα του ως αντίπαλος από το ΣΕΦ και την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο.
15:04 17/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load