#Robert Redford

Αγρινιώτης λογοτέχνης διαπρέπει στο Παρίσι: Το νέο μυθιστόρημα του Γιώργου Νικάκη, Antigone, mon amour

agrinionews.gr
"Antigone, mon amour", τιτλοφορείται το μυθιστόρημα του Γιώργου Νικάκη. Ο Γιώργος Νικάκης, γεννημένος στο Αγρίνιο (Ελλάδα), είναι Έλληνας και Γάλλος συγγραφέας. Σε ηλικία 13 ετών άρχισε να γράφει ποίηση και διηγήματα στα ελληνικά. Από τα 18 του γράφει στα γαλλικά: ποιήματα, δημοσιευμένα στην επιθεώρηση « Λύχνος », διηγήματα, μεταξύ των οποίων το « O κομήτης » που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση « N comme Nouvelles » και πολλά μυθιστορήματα. Σήμερα, στα 63 του, εκδίδει το πολλά υποσχόμενο πρώτο του μυθιστόρημα « Antigone, mon amour». Για το έργο: Ένας σπουδαίος ηθοποιός, στο τέλος της καριέρας του, ξεκινά να ανακαλύψει το υπέροχο νησί της Σίφνου για να εκπληρώσει το όνειρό του: την π
14:46 04/09/2023

Jane Fonda: “O Robert Redford μισεί τα φιλιά, έχει ένα θέμα με τις γυναίκες”

instyle.gr
H Jane Fonda και ο Robert Redford έχουν συμπρωταγωνιστήσει σε τέσσερις ταινίες, αλλά φαίνεται πως ο θρυλικός σταρ δεν είναι και τόσο ευχάριστος στις συνεργασίες του. Η Jane Fonda μιλώντας στο Φεστιβάλ των Καννών, αποκάλυψε πως ο Robert Redford “μισεί τα φιλιά”, σύμφωνα με το Deadline, αναφερόμενη μάλλον στις ερωτικές σκηνές στις οποίες έχουν συμπρωταγωνιστήσει. […] The post Jane Fonda: “O Robert Redford μισεί τα φιλιά, έχει ένα θέμα με τις γυναίκες” appeared first on InStyle.
09:58 27/05/2023

Συγκίνηση και χαρά στην τελετή απονομής του βραβείου "Επιχειρηματίας της χρονιάς στη Γιούτα", στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ

thebest.gr
Tην περασμένη Παρασκευή 21 Απριλίου 2023, όπως είχε αναγγελθεί το MountainWest Capital Network (MWCN) τίμησε τον 86χρονο Αμερικανό καλλιτέχνη, μάχιμο περιβαλλοντολόγο και επιχειρηματία Robert Redford, ιδρυτή του Sundance Resort, του Ινστιτούτου & του Φεστιβάλ Sundance Institute καθώς και του Sundance Catalog με το 35ο ετήσιο βραβείο ως ο Entrepreneur της χρονιάς, μία τιμή που καθ’ όλα αξίζει ο σπουδαίος Ρέντφορντ.
03:32 27/04/2023

Συγκίνηση και χαρά στην τελετή απονομής του βραβείου "Επιχειρηματία της χρονιάς στη Γιούτα", στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ

thebest.gr
Tην περασμένη Παρασκευή 21 Απριλίου 2023, όπως είχε αναγγελθεί το MountainWest Capital Network (MWCN) τίμησε τον 86χρονο Αμερικανό καλλιτέχνη, μάχιμο περιβαλλοντολόγο και επιχειρηματία Robert Redford, ιδρυτή του Sundance Resort, του Ινστιτούτου & του Φεστιβάλ Sundance Institute καθώς και του Sundance Catalog με το 35ο ετήσιο βραβείο ως ο Entrepreneur της χρονιάς, μία τιμή που καθ’ όλα αξίζει ο σπουδαίος Ρέντφορντ.
22:20 25/04/2023

Η Jenny Agutter στο Good Housekeeping: Είπα ναι για το «Captain America» γιατί θα «χτυπούσα» τον Robert Redford

thebest.gr
H 70χρονη Βρετανή ηθοποιός Jenny Agutter σε συνέντευξη της στο περιοδικό Good Housekeeping (τεύχος Φεβρουαρίου 2023) όπου μάλιστα μπήκε εξώφυλλο αναφέρει πως στα 70 της πλέον νιώθει να έχει μία τεράστια όρεξη για τη ζωή.
18:02 29/12/2022

Θα βγει βιβλίο για «Τα Καλύτερα μας Χρόνια» που παραλίγο να μη γυριστεί λόγω των εντάσεων μεταξύ της Barbra Streisand και του Robert Redford

thebest.gr
To 2023 θα συμπληρωθούν 50 χρόνια από τότε που βγήκε στους Αμερικανικούς κινηματογραφικούς η κοινωνικοαισθηματική και με πολιτικές αποχρώσεις ταινία του αείμνηστου Σίντνει Πόλακ, «The Way We Were – Τα Καλύτερα μας Χρόνια» που έμελλε να γίνει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες εκείνης της χρονιάς του 1973, να φτάσει έως τα βραβεία Όσκαρ και το κυριότερο να παραμένει μία από τις ωραιότερες και πιο συγκινητικές ταινίες που έβγαλε ποτέ το Χόλιγουντ.
22:40 25/10/2022

Πέθανε ο 85χρονος Σουηδός ηθοποιός Bo Brundin που είχε κάνει και καριέρα στο Χόλιγουντ

thebest.gr
Θλίψη σκόρπισε η είδηση ότι ο Σουηδός ηθοποιός Bo Brundin που ήταν κυρίως γνωστός από το ρόλο του ως Γερμανός πιλότος πολεμικού αεροσκάφους στην ταινία του 1975 σε σκηνοθεσία του Τζορτζ Ρόι Χιλ με πρωταγωνιστή τον Robert Redford, “The Great Waldo Pepper – Συνάντηση Αετών”, έφυγε από τη ζωή στις 4 Σεπτεμβρίου 2022 στα 85 του χρόνια, στην πόλη Ουψάλα της Σουηδίας.
21:30 12/09/2022

Η πολύτιμη συμβουλή που έδωσε ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ στον Μπίλι Μπομπ Θόρντον και τον βοήθησε

thebest.gr
Μία συζήτηση του με τον Robert Redford έμελλε να του αλλάξει την κοσμοθεωρία και την καριέρα του ηθοποιού και σεναριογράφου Billy Bob Thornton.
21:10 22/07/2022

Το "A Journey to Sundance" είναι μία ταινία για τη "μαγεία" του θρυλικού Φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου

thebest.gr
To “A Journey to Sundance”, ένα φιλμ που είναι ένα αφιέρωμα - Homage στον ιδρυτή του Φεστιβάλ του Sundance, στη Γιούτα, Robert Redford σε σκηνοθεσία Julian Starks, παρουσιάζει όπως διαβάσαμε, το πνεύμα, τα όνειρα και τον αγώνα των ανεξάρτητων κινηματογραφιστών απ’ όλο τον κόσμο που τόσα χρόνια έχουν δείξει τη δουλειά τους στο φημισμένο πλέον παγκοσμίως, Φεστιβάλ του Σάντανς που γίνεται ανελλιπώς από το 1985 κάθε Ιανουάριο.
23:24 17/03/2022

Δημοπρατείται η Porsche 904 του Robert Redford

ProtoThema.gr
Η διάσημη Porsche 904 GTS του 1964  ετοιμάζεται να αλλάξει για άλλη μια φορά χέρια.
14:02 06/02/2022

Σε δημοπρασία η Porsche 904 του Robert Redford

Newsauto.gr
Η Porsche 904 GTS του 1964 που βλέπουμε στις φωτογραφίες, ήταν για μια δεκαετία περίπου στο γκαράζ του Robert Redford και τώρα ετοιμάζεται να αλλάξει άλλη μια φορά χέρια. Δεν είναι και λίγο να έχεις αυτοκίνητο στο γκαράζ σου που είχε διάσημο ιδιοκτήτη παλιότερα και κάπως έτσι, η Bonhams υπολογίζει πως η τιμή του θα […] The post Σε δημοπρασία η Porsche 904 του Robert Redford appeared first on NewsAuto.gr.
22:20 02/02/2022

Μέσα στο ησυχαστήριο του Robert Redford στη Napa Valley

govastileto.gr
Μπορεί ο Robert Redford για δεκαετίες να μένει με τη σύζυγό του, Sibylle Szaggars σε ένα σπίτι στην Utah της Αμερικής, ωστόσο έχει στην ιδιοκτησία του...
17:10 25/09/2021

Ο Τζέιμς Ρέντφορντ είχε κάνει το κοινό του Σάντανς να δακρύσει με την ταινία του για τις μεταμοσχεύσεις

thebest.gr
Πάνε 21 χρόνια από το 1999 όταν ο γιος του ηθοποιού και σκηνοθέτη Robert Redford, James Redford που έφυγε από τη ζωή στα 58 του χρόνια πριν λίγες μέρες, είχε παρουσιάσει την ταινία «The Kindness of Strangers» όπου ήταν εκτελεστικός παραγωγός & την είχε σκηνοθετήσει η καλή του φίλη κινηματογραφίστρια Maro Chermayeff, στο Φεστιβάλ του Σάντανς στη Γιούτα (δημιούργημα του πατέρα του, Ρόμπερτ) και όλοι στο τέλος της προβολής ήσαν δακρυσμένοι.
20:15 21/10/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load