#Πρόταση μομφής

Πρόταση μομφής: Επικοινωνία Ανδρουλάκη με Φάμελλο, Χαρίτση και Ζωή Κωνσταντοπούλου

logiastarata.gr
Κράτος δικαίου και συγκάλυψη Τεμπών στην πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Ραγδαίες εξελίξεις μετά τη μονταζιέρα στα Τέμπη. Στην τελική ευθεία για διαμόρφωση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης βρίσκονται τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Ο Νίκος Ανδρουλάκης που είχε την πρωτοβουλία για την κατάθεση της πρότασης ξεκίνησε τις επικοινωνίες με τους προέδρους των ΚΟ που […] The post Πρόταση μομφής: Επικοινωνία Ανδρουλάκη με Φάμελλο, Χαρίτση και Ζωή Κωνσταντοπούλου appeared first on Λόγια-Σταράτα.
12:00 26/03/2024

Πρόταση μομφής: Οι θέσεις των κομμάτων

Newsique.gr
Αύριο, Τρίτη, θα κατατεθεί η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ. Υπενθυμίζεται ότι μετά από αυτή την αποκάλυψη που έκανε το «Βήμα της Κυριακής» σύμφωνα με το οποίο μόλις λίγες ώρες μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών πραγματοποιήθηκε εσκεμμένη αλλοίωση των συνομιλιών του σταθμάρχη με μηχανοδηγούς στη Λάρισα, ώστε να προβληθεί μονάχα το […] Το άρθρο Πρόταση μομφής: Οι θέσεις των κομμάτων εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
12:58 25/03/2024

ΠΑΣΟΚ: Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης της ΝΔ

documentonews.gr
Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη θα υποβάλλει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με επίκεντρο την τραγωδία- έγκλημα των Τεμπών. Την πρωτοβουλία αποφάσισε… Το άρθρο ΠΑΣΟΚ: Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης της ΝΔ εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
14:09 24/03/2024

Super League: Η πρόταση μομφής στον Μαρινάκη και οι διαιτητές που θα αποφασίσουν αν ξαναμπούν στα γήπεδα

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Πρόταση μομφής εναντίον του προέδρου της super league Βαγγέλη Μαρινάκη κατέθεσαν οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ. Το θέμα θα τεθεί υπό συζήτηση στο Δ.Σ. που είναι προγραμματισμένο για σήμερα. Εφόσον υπάρξει συγκατάθεση κατά πλειοψηφία και από τις υπόλοιπες ΠΑΕ (δηλαδή να συμφωνήσουν τουλάχιστον 8 συνολικά), θα συζητηθεί το αίτημα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από τις ομάδες […] Το άρθρο Super League: Η πρόταση μομφής στον Μαρινάκη και οι διαιτητές που θα αποφασίσουν αν ξαναμπούν στα γήπεδα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
01:00 12/12/2023

Super League: Πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη κατέθεσαν οι ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Άρης

fosonline.gr
Με κοινή τους επιστολή οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης και ΠΑΟΚ κατέθεσαν πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη.
15:46 11/12/2023

Πρόταση μομφής για τον Βαγγέλη Μαρινάκη – Τελείωνει από πρόεδρος της Super League

aek1924.gr
Δεν σταματούν οι εξελίξεις μετά από την απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσει τα γήπεδα για διάστημα 2 μηνών μετά από τα εκτεταμένα επεισόδια των φίλων του Ολυμπιακού. Αλυσιδωτές εξελίξεις στο ποδόσφαιρο. Mε πρωτοβουλία ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη κατατέθηκε πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και τον τελειώνουν από την προεδρία της Λίγκας! Πρωτοφανής κινητοποίηση των […] The post Πρόταση μομφής για τον Βαγγέλη Μαρινάκη – Τελείωνει από πρόεδρος της Super League appeared first on AEK1924.gr.
15:37 11/12/2023

Σλοβακία: Πρόωρες εκλογές στις 30 Σεπτεμβρίου – Πρόταση μομφής «έριξε» την κυβέρνηση Χέγκερ

Newsit
«Πράσινο φως» για πρόωρες εκλογές στις 30 Σεπτεμβρίου, «άναψε» η Βουλή της Σλοβακίας. Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Έντβαρντ Χέγκερ κατέρρευσε έπειτα από πρόταση μομφής. Η κεντροαριστερή κυβέρνηση συνασπισμού υπό τον Έντβαρντ Χέγκερ στη Σλοβακία ηττήθηκε στην ψηφοφορία επί πρότασης μομφής, ανοίγοντας τον δρόμο για πρόωρες εκλογές την τελευταία ημέρα του προσεχούς Σεπτεμβρίου. Η κυβέρνηση Χέγκερ ... Περισσότερα To άρθρο Σλοβακία: Πρόωρες εκλογές στις 30 Σεπτεμβρίου – Πρόταση μομφής «έριξε» την κυβέρνηση Χέγκερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:58 31/01/2023

Με οικονομικά προβλήματα μπαίνει ο Φλεβάρης για Διδύμους, Παρθένους και… – Οι εβδομαδιαίες 30-6/2 προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

eleftherostypos.gr
Τις αστρολογίες του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε ο Κώστας Λεφάκης για την επόμενη 30-6/2 Φεβρουαρίου, προειδοποιώντας για ευχάριστες και δυσάρεστες εξελίξεις… Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Οι περίεργες μπίζνες του «Μάξιμου Σαράφη» Νίκος Παππάς: Τα SMS στον Καλογρίτσα και τα ραντεβού με Αρτεμίου Πρόταση μομφής: Τα 5 «γκολ» που δέχθηκε ο Τσίπρας […] Το άρθρο Με οικονομικά προβλήματα μπαίνει ο Φλεβάρης για Διδύμους, Παρθένους και… – Οι εβδομαδιαίες 30-6/2 προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:52 29/01/2023

Ρομαντική βόλτα δίπλα στη θάλασσα – Αχώριστοι πλέον Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση

eleftherostypos.gr
Τον έρωτα στα μάτια της πρώην παίκτριας του Survivor, Δήμητρας Βαμβακούση φαίνεται πως έχει βρει τους τελευταίους μήνες ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με το αγαπημένο ζευγάρι να είναι αχώριστο… Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Οι περίεργες μπίζνες του «Μάξιμου Σαράφη» Νίκος Παππάς: Τα SMS στον Καλογρίτσα και τα ραντεβού με Αρτεμίου Πρόταση μομφής: Τα 5 […] Το άρθρο Ρομαντική βόλτα δίπλα στη θάλασσα – Αχώριστοι πλέον Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:28 29/01/2023

«Μην κλαις, δεν το αντέχω» – Η συγκλονιστική σκηνή Άννας και Δημήτρη στα επόμενα 30-1/2 επεισόδια των Παγιδευμένων

eleftherostypos.gr
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν την επόμενη 30-1/2 εβδομάδα στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι καθώς η Κατερίνα αθωώνει την Άννα… Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr   Ειδήσεις σήμερα Οι περίεργες μπίζνες του «Μάξιμου Σαράφη» Νίκος Παππάς: Τα SMS στον Καλογρίτσα και τα ραντεβού με Αρτεμίου Πρόταση μομφής: Τα 5 «γκολ» που δέχθηκε ο […] Το άρθρο «Μην κλαις, δεν το αντέχω» – Η συγκλονιστική σκηνή Άννας και Δημήτρη στα επόμενα 30-1/2 επεισόδια των Παγιδευμένων εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:20 29/01/2023

Ερωτευμένος ξανά μετά τον χωρισμό του από την Εύη Σαλταφερίδου – Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κώστα Καραφώτη

eleftherostypos.gr
Ξανά ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος μάλιστα τους τελευταίους επτά μήνες βρίσκεται σε μια νέα σχέση κι όλα δείχνουν πως το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο… Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Οι περίεργες μπίζνες του «Μάξιμου Σαράφη» Νίκος Παππάς: Τα SMS στον Καλογρίτσα και τα ραντεβού με Αρτεμίου Πρόταση μομφής: Τα […] Το άρθρο Ερωτευμένος ξανά μετά τον χωρισμό του από την Εύη Σαλταφερίδου – Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κώστα Καραφώτη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:00 29/01/2023

Πρόταση μομφής: Τα 5 «γκολ» που δέχθηκε ο Τσίπρας στη Βουλή

eleftherostypos.gr
«Δεν είναι απλός πελάτης του Μητσοτάκη, είναι μέγας χορηγός του ο Τσίπρας. Για ποιο λόγο έκανε τελικά την πρόταση μομφής; Χρειαζόταν κάποια βοήθεια η Ν.Δ.;». Αυτό το tweet δεν το ανέβασε κάποιο στέλεχος ή κάποιο μέλος της Ν.Δ. Ανήκει στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και αντιπρόεδρο της Βουλής Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και αναρτήθηκε λίγη ώρα μετά την […] Το άρθρο Πρόταση μομφής: Τα 5 «γκολ» που δέχθηκε ο Τσίπρας στη Βουλή εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
07:44 29/01/2023

Πρόταση μομφής: Η αναμενόμενη καταψήφισή της και η μετωπική Μητσοτάκη-Τσίπρα με το βλέμμα στις κάλπες

eleftherostypos.gr
Δεν πέρασε η πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, καθώς μετά από την ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη στη Βουλή 156 βουλευτές καταψήφισαν, ενώ 143 ψήφισαν υπέρ. Σημειώνεται πως συνολικά ψήφισαν 299 βουλευτές, ενώ κανείς δεν ψήφισα «παρών». Η συζήτηση διήρκησε 34 ώρες, από τις μεγαλύτερες, όπως ενημέρωσε ο Πρόεδρος […] Το άρθρο Πρόταση μομφής: Η αναμενόμενη καταψήφισή της και η μετωπική Μητσοτάκη-Τσίπρα με το βλέμμα στις κάλπες εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
18:58 27/01/2023

Πρόταση μομφής: Καταψηφίστηκε με 156 ψήφους έναντι 143

Newsit
Καταψηφίστηκε η πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Την πρόταση μομφής καταψήφισαν 156  βουλευτές, έναντι 143.  Έπειτα από την τριήμερη συζήτηση επί της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης, η αυλαία έπεσε με την ονομαστική, ηλεκτρονική, ψηφοφορία.     Περισσότερα σε λίγο… To άρθρο Πρόταση μομφής: Καταψηφίστηκε με 156 ψήφους έναντι 143 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:04 27/01/2023

LIVE- Πρόταση μομφής: Μητσοτάκης σε Τσίπρα: "Στην επιστολή που μου έστειλε ο κ. Ράμμος, ονόματα δεν υπήρχαν"

thebest.gr
Με ονομαστική ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα ολοκληρωθεί η συζήτηση στη Βουλή.
13:52 27/01/2023

LIVE- Πρόταση μομφής: Στο βήμα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

thebest.gr
Με ονομαστική ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα ολοκληρωθεί η συζήτηση στη Βουλή.
13:40 27/01/2023

Πρόταση μομφής: Ένταση ανάμεσα σε Τσίπρα και Τασούλα για το «βλαξ» – «κ. πρόεδρε, ξανασκεφτείτε το»

Newsit
Όλοι περίμεναν τους υψηλούς τόνους στη Βουλή κατά τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών στη συζήτηση για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν στο βήμα βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας σημειώθηκε κι ένα επεισόδιο ανάμεσα στον ίδιο και τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «μειωμένης αντιληπτικής ... Περισσότερα To άρθρο Πρόταση μομφής: Ένταση ανάμεσα σε Τσίπρα και Τασούλα για το «βλαξ» – «κ. πρόεδρε, ξανασκεφτείτε το» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:20 27/01/2023

Πρόταση μομφής-Τσίπρας: Με προσβολές και συνθήματα επιτέθηκε στον Μητσοτάκη – Επανέλαβε ότι ο Πρωθυπουργός ήξερε για τις παρακολουθήσεις

eleftherostypos.gr
Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη συζήτηση για την πρόταση μομφής που έχει καταθέσει επανέλαβε ότι η κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήξεραν τα πάντα για τις παρακολουθήσεις και επιχειρηματολόγησε με άκομψη γλώσσα προβάλλοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη προκαλώντας την έκρηξη των βουλευτών της ΝΔ.  Τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του: «Τελικά για όλους […] Το άρθρο Πρόταση μομφής-Τσίπρας: Με προσβολές και συνθήματα επιτέθηκε στον Μητσοτάκη – Επανέλαβε ότι ο Πρωθυπουργός ήξερε για τις παρακολουθήσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:50 27/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load