#Joe Biden

Robert De Niro: Βραδιά ραντεβού για τον 80χρονο σταρ με τη 45χρονη σύντροφό του

instyle.gr
Ο Robert De Niro και η σύντροφός του Tiffany Chen ήταν μεταξύ των προσωπικοτήτων που παρευρέθησαν στο επίσημο δείπνο του προέδρου Joe Biden και της Πρώτης Κυρίας Jill Biden προς τιμήν του Ιάπωνα πρωθυπουργού Fumio Kishida στην Ουάσιγκτον. Ο 80χρονος σταρ και η 45χρονη Chen έδειχναν ιδιαίτερα αγαπημένοι κρατώντας σφιχτά ο ένας το χέρι του […] The post Robert De Niro: Βραδιά ραντεβού για τον 80χρονο σταρ με τη 45χρονη σύντροφό του appeared first on InStyle.
16:46 11/04/2024

Σαρωτική επικράτηση Donald Trump έναντι Joe Biden σε όλες εκτός από μία από τις κρίσιμες πολιτείες των ΗΠΑ

kourdistoportocali.com
Δημοσκόπηση Wall Street Journal The post Σαρωτική επικράτηση Donald Trump έναντι Joe Biden σε όλες εκτός από μία από τις κρίσιμες πολιτείες των ΗΠΑ appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
10:37 04/04/2024

Οκτώ μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, γιατί δείχνει απίθανο σήμερα να επανεκλεγεί ο Joe Biden

kourdistoportocali.com
Γράφει ο Harry Enten/CNN Business The post Οκτώ μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, γιατί δείχνει απίθανο σήμερα να επανεκλεγεί ο Joe Biden appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
10:37 11/03/2024

Joe Biden> O πλέον δυστοπικός πρόεδρος των ΗΠΑ επικρίνει τον Netanyahu ενώ το Πανεπιστήμιο Columbia ερευνά τον σπουδαίο Ισραηλινό καθηγητή Shai Davidai επειδή καταδίκασε τον αντισημιτισμό του!

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Joe Biden> O πλέον δυστοπικός πρόεδρος των ΗΠΑ επικρίνει τον Netanyahu ενώ το Πανεπιστήμιο Columbia ερευνά τον σπουδαίο Ισραηλινό καθηγητή Shai Davidai επειδή καταδίκασε τον αντισημιτισμό του! appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
14:37 10/03/2024

Η πλειοψηφία (61%) των ψηφοφόρων του Joe Biden του 2020 λένε τώρα ότι είναι πολύ μεγάλος ως πρόεδρος

kourdistoportocali.com
Γράφουν οι Lisa Lerer και Ruth Igielnik/New York Times The post Η πλειοψηφία (61%) των ψηφοφόρων του Joe Biden του 2020 λένε τώρα ότι είναι πολύ μεγάλος ως πρόεδρος appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
10:37 04/03/2024

Joe Biden: Τα κινεζικά αυτοκίνητα απειλούν την εθνική ασφάλεια

secnews.gr
Ο Joe Biden προειδοποίησε ότι τα κινεζικά αυτοκίνητα θα μπορούσαν να αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ, μέσω κλοπής δεδομένων.
19:09 01/03/2024

Biden: Απαγορεύει μαζική πώληση δεδομένων Αμερικανών σε Ρωσία και Κίνα

secnews.gr
Ο Joe Biden, υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα με το οποίο απαγορεύει τη μαζική πώληση ιδιωτικών δεδομένων Αμερικανών σε Κίνα, Ρωσία, Ιράν, Βόρεια Κορέα, Κούβα και Βενεζουέλα.
12:09 29/02/2024

O ανατριχιαστικός Joe Biden και η εγγονή Natalie

kourdistoportocali.com
Breaking News The post O ανατριχιαστικός Joe Biden και η εγγονή Natalie appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
09:37 26/02/2024

Χειροτερεύει η νοητική αστάθεια του Joe Biden> Μπέρδεψε τη μαμούθ χρηματοδότηση 61 δισ. δολαρίων της Ουκρανίας με εκείνη του NATO

kourdistoportocali.com
Δημοσίευμα Fox News The post Χειροτερεύει η νοητική αστάθεια του Joe Biden> Μπέρδεψε τη μαμούθ χρηματοδότηση 61 δισ. δολαρίων της Ουκρανίας με εκείνη του NATO appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
10:37 18/02/2024

Η ξεχωριστή Cadillac ATS-V του Joe Biden βγαίνει στο «σφυρί» (photos)

caranddriver.gr
Αυτή η Cadillac ATS-V που παραμετροποιήθηκε καταλλήλως για τον πρόεδρο των ΗΠΑ τίθεται σε δημοπρασία.
10:09 17/02/2024

Αυτόν τρέμουν όλοι οι κατασκευαστές ηλεκτρικών ...

gocar.gr
Ο Donald Trump όπως μαρτυρούν οι έως τώρα σφυγμομετρήσεις στις Η.Π.Α, πολύ δύσκολα θα ηττηθεί από τον Joe Biden στην κούρσα των προεδρικών εκλογών του 2024. Αυτό όμως είναι κάτι που απεύχονται, όπως ο διάολος το λιβάνι, οι κατασκευαστές ηλεκτρικών ...
19:09 12/02/2024

Editorial κόλαφος για τον Joe Biden από τους New York Times> Οι προκλήσεις ενός ηλικιωμένου προέδρου

kourdistoportocali.com
Ανάλυση The post Editorial κόλαφος για τον Joe Biden από τους New York Times> Οι προκλήσεις ενός ηλικιωμένου προέδρου appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
09:37 12/02/2024

Αποκάλυψη Forbes: Η δωρεάν στρατιωτική βοήθεια στην Ελλάδα έχει προϋπόθεση την ισόποση δική της βοήθεια στην Ουκρανία!

olympia.gr
To FORBES δημοσιεύει άρθρο του David Axe με τίτλο Joe Biden Is Arming Greece So Greece Can Arm Ukraine—And Pro-Russia Republicans Can’t Stop Him που αναφέρεται στις δωρεές πλεονάζοντος στρατιωτικού υλικού των ΗΠΑ προς την Ελλάδα με την προϋπόθεση να δωρίσει η Ελλάδα με την σειρά της στην Ουκρανία πλεονάζον στρατιωτικό υλικό της. Καθώς ο […] Αποκάλυψη Forbes: Η δωρεάν στρατιωτική βοήθεια στην Ελλάδα έχει προϋπόθεση την ισόποση δική της βοήθεια στην Ουκρανία! - olympia
17:28 01/02/2024

Mariah Carey: Με τα δίδυμά της στον Λευκό Οίκο – Ποζάρει με τον Joe Biden

instyle.gr
Η Mariah Carey πήγε πρόσφατα στον Λευκό Οίκο για να σκορπίσει λίγη γιορτινή λάμψη. Η αυτοαποκαλούμενη βασίλισσα των Χριστουγέννων πήρε τα 12χρονα δίδυμά της, Monroe και Moroccan, σε ένα ταξίδι στη Λεωφόρο Πενσυλβάνια 1600 για έναν χαρούμενο σκοπό. “Την περασμένη εβδομάδα είχα την ευχαρίστηση να συναντήσω τον πρόεδρο Biden και την αντιπρόεδρο Harris στον Λευκό […] The post Mariah Carey: Με τα δίδυμά της στον Λευκό Οίκο – Ποζάρει με τον Joe Biden appeared first on InStyle.
16:46 21/12/2023

Πανικός στο Delaware> Αυτοκίνητο έπεσε στην αυτοκινητοπομπή του Joe Biden και της συζύγου του

kourdistoportocali.com
Εκτακτη είδηση The post Πανικός στο Delaware> Αυτοκίνητο έπεσε στην αυτοκινητοπομπή του Joe Biden και της συζύγου του appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
08:37 18/12/2023

Και ο Barrack Obama πιστεύει ότι ο Joe Biden θα μπορούσε να χάσει τον Λευκό Οίκο τον επόμενο χρόνο

kourdistoportocali.com
Δημοσίευμα Fox News The post Και ο Barrack Obama πιστεύει ότι ο Joe Biden θα μπορούσε να χάσει τον Λευκό Οίκο τον επόμενο χρόνο appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
09:37 17/12/2023

Αντίστροφη μέτρηση για τον Joe Biden> Ξεκίνησε και επίσημα η έρευνα παραπομπής κατά του Προέδρου των ΗΠΑ

kourdistoportocali.com
Δημοσίευμα Fox News The post Αντίστροφη μέτρηση για τον Joe Biden> Ξεκίνησε και επίσημα η έρευνα παραπομπής κατά του Προέδρου των ΗΠΑ appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
09:37 14/12/2023

Βόμβα από τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων> Έχουμε τις ψήφους για να παραπέμψουμε προς έρευνα τον Joe Biden

kourdistoportocali.com
Δημοσίευμα Fox News The post Βόμβα από τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων> Έχουμε τις ψήφους για να παραπέμψουμε προς έρευνα τον Joe Biden appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
09:37 03/12/2023

Σαν επτασφράγιστο μυστικό κρατά ο Λευκός Οίκος το ότι ο Joe Biden γίνεται σήμερα 81 ετών

kourdistoportocali.com
Δημοσίευμα Fox News The post Σαν επτασφράγιστο μυστικό κρατά ο Λευκός Οίκος το ότι ο Joe Biden γίνεται σήμερα 81 ετών appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
10:37 20/11/2023

Πλήρως αποπροσανατολισμένος ξανά ο Joe Biden> Πάνω πού νόμιζες ότι δεν μπορεί να γίνει χειρότερο, γίνεται

kourdistoportocali.com
Δημοσίευμα New York Post The post Πλήρως αποπροσανατολισμένος ξανά ο Joe Biden> Πάνω πού νόμιζες ότι δεν μπορεί να γίνει χειρότερο, γίνεται appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
10:37 12/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load