#Kendall Jenner

Kendall Jenner: Κράτησε την τσάντα που θα ανανεώσει τα spring look σας

govastileto.gr
Η Kendall Jenner δεν κλέβει τις εντυπώσεις μόνο στο catwalk αλλά και στις off duty εμφανίσεις της. Τα street style looks του supermodel μας δίνουν πάντα έμπνευση και το ίδιο συνέβη και πρόσφατα. Συγκεκριμένα η Kendall Jenner έκανε μία statement εμφάνιση με ένα εποχιακό look το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει μία ιδανική επιλογή και […]
09:00 13/04/2024

Kendall Jenner: Πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Gucci και δέχεται πολλά αρνητικά σχόλια

instyle.gr
Στόχος επικριτικών σχολίων έγινε για ακόμη μια φορά η Kendall Jenner. Αφορμή ήταν η συμμετοχή της σε διαφημιστική καμπάνια γνωστού οίκου. Συγκεκριμένα, το μοντέλο φαίνεται να βρίσκεται σε ένα αεροδρόμιο για τις ανάγκες του σποτ της Gucci. Τρέχοντας να προλάβει την πτήση, δείχνει πανέμορφη και πολύ κομψή. Όταν λοιπόν ο επίσημος λογαριασμός της εταιρείας δημοσίευσε […] The post Kendall Jenner: Πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Gucci και δέχεται πολλά αρνητικά σχόλια appeared first on InStyle.
14:46 06/04/2024

Μια αποκλειστική συζήτηση με την Kendall Jenner και τον Tommy Hilfiger για τη νέα ανοιξιάτικη καμπάνια του brand

real.gr
Η Tommy Hilfiger καλωσορίζει την Kendall Jenner στην οικογένεια, με την καμπάνια “Kendall and Friends”.
15:09 02/03/2024

Kendall Jenner: Επέστρεψε στην αγκαλιά του Devin Booker δύο μήνες μετά τον χωρισμό από τον Bad Bunny

instyle.gr
Η Kendall Jenner και ο πρώην της Devin Booker φέρεται ότι αναζωπυρώνουν το ειδύλλιό τους, μόλις δύο μήνες μετά τον χωρισμό του μοντέλου από τον Bad Bunny. Πηγές δήλωσαν στο TMZ ότι το supermodel και ο παίκτης των Phoenix Suns περνούν χρόνο μαζί τον τελευταίο καιρό, αλλά πάνε τα πράγματα αργά. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο […] The post Kendall Jenner: Επέστρεψε στην αγκαλιά του Devin Booker δύο μήνες μετά τον χωρισμό από τον Bad Bunny appeared first on InStyle.
17:46 24/02/2024

Gua sha: Το θαυματουργό εργαλείο για μασάζ προσώπου στο σπίτι

Newsbeast.gr
Όλο και περισσότερες γυναίκες χρησιμοποιούν το gua sha, την αρχαία κινεζική θεραπεία που υπόσχεται εκπληκτικά αποτελέσματα για το πρόσωπο, ενώ celebrities όπως η Kendall Jenner και η Brooke Shields, πίνουν νερό στο όνομά του. Μάλιστα, έρευνα της «The Body Shop» με τις 12 πιο δημοφιλείς τάσεις του «SkinTok» για το 2023, έβαλε το gua sha στη θέση Νο3. Αν αναρωτιέστε τι ακριβώς είναι το gua sha και πώς μπορείτε να αποκομίσετε τα οφέλη του, το Harper’s Bazaar θα σας λύσει όλες τις απορίες, με τους ειδικούς να απαντούν σε όλα. Πώς λειτουργεί το gua sha; Σύμφωνα με τη facialist Ada Ooi, οι σταθερές κινήσεις που γίνονται με το gua sha ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος, η οποία μπορεί να έχει
17:00 23/02/2024

Kendall Jenner: Στην νέα καμπάνια του Calvin Klein είναι η επιτομή του cool girl!

tlife.gr
Η Κένταλ Τζένερ ποζάρει στους δρόμους της Νέας Υόρκης για την νέα καμπάνια του Calvin Klein To άρθρο Kendall Jenner: Στην νέα καμπάνια του Calvin Klein είναι η επιτομή του cool girl! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 18/02/2024

Kendall Jenner: Τα χείλη της έχουν την γλυκιά απόχρωση της σταφίδας και είναι εκείνη που ταιριάζει απόλυτα στο χειμώνα

tlife.gr
Οι nude αποχρώσεις στα χείλη είναι εκείνες που αγαπάει πολύ η Kendall Jenner και της συνδυάζει To άρθρο Kendall Jenner: Τα χείλη της έχουν την γλυκιά απόχρωση της σταφίδας και είναι εκείνη που ταιριάζει απόλυτα στο χειμώνα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 28/01/2024

Η Kendall Jenner μόλις φόρεσε το πιο υπέροχο γούνινο φόρεμα στο Άσπεν

real.gr
Το τελευταίο διάστημα, παρατηρούμε μια αυξανόμενη προτίμηση των αδερφών Kardashian στις γούνες, τα γούνινα αξεσουάρ και γενικώς τις γούνινες λεπτομέρειες σε φορέματα και ρούχα.
18:09 22/01/2024

Χαμός στο TikTok- Η makeup artist των σταρ δείχνει το τρικ για πιο σαρκώδη χείλη [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Hailey Bieber, Kendall Jenner, Jennifer Lopez, Camila Morrone και πολλές ακόμα διάσημες γυναίκες του Hollywood, έχουν ένα κοινό μυστικό…την ίδια makeup artist. Η Mary Phillips είναι εκείνη που επιμελείται τα μακιγιάζ τους πριν από τις φωτογραφίσεις και τα επίσημα events, εξασφαλίζοντας πως δείχνουν λαμπερές και αψεγάδιαστες. @makeupbymaryphillips my current fav holiday lip combo and freckles […] Το άρθρο Χαμός στο TikTok- Η makeup artist των σταρ δείχνει το τρικ για πιο σαρκώδη χείλη [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
21:00 14/01/2024

Kendall Jenner-Hailey Bieber: Νέα μπερδέματα με τον νόμο

instyle.gr
Το όμορφο χαμόγελό τους δεν τις γλύτωσε από το πρόστιμο. Ο λόγος για την Kendall Jenner και τη Hailey Bieber. Οι δύο φίλες έμπλεξαν και πάλι, αφού η Kendall Jenner παραβίασε σήμανση STOP με αποτέλεσμα να τη σταματήσει η τροχαία του Μπέβερλι Χιλς. Τα δύο μοντέλα απολάμβαναν τη βόλτα τους ενώ πίσω από το τιμόνι […] The post Kendall Jenner-Hailey Bieber: Νέα μπερδέματα με τον νόμο appeared first on InStyle.
18:46 11/01/2024

Κάιλι Τζένερ και Κένταλ Τζένερ: Έβγαλαν ξανά αυτή την παιδική φωτογραφία και έγινε Viral

koolnews.gr
Οι αδερφές Kendall και Kylie Jenner, δύο από τα πιο διάσημα πρόσωπα στον κόσμο της showbiz και της μόδας, έχουν γίνει σύμβολα της εποχής μας. Η Kendall Jenner γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 1995, ενώ η αδερφή της, Kylie Jenner, ακολούθησε στις 10 Αυγούστου 1997. Αυτές οι δύο γυναίκες, παρά την νεαρή τους ηλικία, έχουν κατακτήσει […] The post Κάιλι Τζένερ και Κένταλ Τζένερ: Έβγαλαν ξανά αυτή την παιδική φωτογραφία και έγινε Viral appeared first on Koolnews.gr.
15:58 09/01/2024

Kendall Jenner: Αφήνει ελάχιστα στη φαντασία με το στρινγκ μπικίνι της και προκαλεί φρενίτιδα

instyle.gr
Φρενίτιδα προκάλεσε η Kendall Jenner στους θαυμαστές της αφού πόζαρε με ανύπαρκτο μπικίνι στην ακρογιαλιά των Μπαρμπέιντος. Το μοντέλο πέρασε τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς στον εξωτικό προορισμό και φρόντισε να ανεβάσει στα ύψη τη θερμοκρασία με τις αποκαλυπτικές πόζες της. Η Kendall, που πολλοί τη θεωρούν την ομορφότερη της οικογένειας Kardashian/Jenner, φορούσε ένα στρινγκ μπικίνι […] The post Kendall Jenner: Αφήνει ελάχιστα στη φαντασία με το στρινγκ μπικίνι της και προκαλεί φρενίτιδα appeared first on InStyle.
23:46 05/01/2024

Η Kenny έχει τα πιο cool παλτό- 6 εμφανίσεις της που το αποδεικνύουν

instyle.gr
Με το χαρακτηριστικό της χιούμορ που βγαίνει ακόμα και μέσα από το στιλ της, η Kendall Jenner δεν αποτελεί απλώς μια ακόμα celebrity. Είναι εκπρόσωπος της σύγχρονης μόδας, προσφέροντας πάντα μια δόση φρεσκάδας και cool ενέργειας. Μετά τον χωρισμό της με τον Bad Bunny, η Kenny μάλλον ανακάλυψε έναν νέο τρόπο να απολαμβάνει τον ελεύθερο […] The post Η Kenny έχει τα πιο cool παλτό- 6 εμφανίσεις της που το αποδεικνύουν appeared first on InStyle.
15:46 20/12/2023

Kendall Jenner: Χώρισε με τον Bad Bunny μετά από έναν χρόνο σχέσης

govastileto.gr
Η Kendall Jenner και ο τραγουδιστής, Bad Bunny ύστερα από έναν χρόνο σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν αμερικανικά μέσα, η σχέση του μοντέλου και του τραγουδιστή κράτησε λιγότερο από ένα χρόνο, ενώ κανένας από τους δύο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση μέχρι στιγμής. Η Kendall Jenner και ο Bad Bunny […]
01:00 20/12/2023

Bad Bunny-Kendall Jenner: Τίτλοι τέλους έπειτα από έναν χρόνο σχέσης

instyle.gr
Λιγότερο από έναν χρόνο διήρκεσε η σχέση του Bad Bunny και της Kendall Jenner. Το ζευγάρι, σύμφωνα με τις φήμες, έθεσε οριστικό τέλος στο ειδύλλιό του. Πηγή είπε στο PEOPLE ότι ο Πορτορικανός σταρ, 29 ετών, και το μοντέλο, 28 ετών, δεν είναι πλέον ζευγάρι. Οι δυο τους εθεάθησαν για τελευταία φορά μαζί στο afterparty […] The post Bad Bunny-Kendall Jenner: Τίτλοι τέλους έπειτα από έναν χρόνο σχέσης appeared first on InStyle.
11:46 18/12/2023

Kendall Jenner: Στη λίστα του Forbes των 30 Under 30 – ‘Ολα όσα αποκάλυψε

instyle.gr
Η Kendall Jenner μπήκε στο Forbes το 2015, όταν ήταν μόλις 20 ετών. Ήταν η νεαρότερη γυναίκα που μπήκε ποτέ στη λίστα με τα 100 πιο επιτυχημένα αστέρια της Forbes. Το 2023 η Kendall Jenner καταφέρνει και μπαίνει ξανά στη λίστα, αυτή τη φορά στην πρώτη θέση Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση […] The post Kendall Jenner: Στη λίστα του Forbes των 30 Under 30 – ‘Ολα όσα αποκάλυψε appeared first on InStyle.
22:46 02/12/2023

Kendall Jenner: Φήμες για χωρισμό από τον Bad Bunny μετά το αινιγματικό μήνυμα

instyle.gr
Η Kendall Jenner πυροδότησε φήμες για χωρισμό από τον Bad Bunny. Το μοντέλο ανέβασε ένα αινιγματικό μήνυμα στο Instagram, με τους θαυμαστές της να εικάζουν ότι το ζευγάρι χώρισε. “Ό,τι είναι για εμένα, πολύ απλά θα με βρει” έγραψε η Kendall στη λεζάντα της φωτογραφίας από ένα ηλιοβασίλεμα. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η […] The post Kendall Jenner: Φήμες για χωρισμό από τον Bad Bunny μετά το αινιγματικό μήνυμα appeared first on InStyle.
16:46 15/11/2023

H Kendall Jenner μας δείχνει πώς να φορέσουμε τα αγαπημένα μας loafers με κάλτσα

govastileto.gr
Τα loafers συνοδεύουν τα τελευταία χρόνια τις φθινοπωρινές και ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας, όμως από ότι όλα δείχνουν πλέον θα μας συνοδεύουν όλο τον χρόνο, αυτή τη φορά με τις κάλτσες μας. Φέτος, τα loafers έχουν την τιμητική τους, καθώς φοριούνται με τις αγαπημένες μας κάλτσες, μακριές ή κοντές και ενσωματώνονται σε διαφορετικά outfits με denim, […]
16:00 18/10/2023

Η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης – H Kendall Jenner έγινε chatbot και πλέον μπορείς να συνομιλήσεις μαζί της

govastileto.gr
Η τεχνολογική εταιρεία Meta παρουσίασε πρόσφατα κάποιες εμπειρίες τεχνητής νοημοσύνης, με διάσημα πρόσωπα να λειτουργούν ως chatbots στη σουίτα εφαρμογών και συσκευών της. Η Kendall Jenner γίνεται ένα από αυτά τα AI chatbots, που παίρνει την προσωπικότητα της «Billie». Οι χρήστες μπορούν να συνομιλούν με την Billie, η οποία προσφέρει συμβουλές και συμμετέχει μαζί τους […]
00:00 13/10/2023

Η Kendall Jenner μας δείχνει πώς να φορέσουμε τα loafers αυτή την εποχή

govastileto.gr
Δεν υπάρχει fashionista που να μην έχει στην γκαρνταρόμπα της ένα ζευγάρι loafers, τα οποία δίνουν ρετρό χαρακτήρα ακόμη και στα πιο cool outfits. Τόσο σε casual looks όσο και σε business chic εμφανίσεις, τα loafers έχουν τρόπο να ενσωματώνονται και να αναβαθμίζουν κάθε περίπτωση. Σε κλασική μαύρη ή καφέ απόχρωση ή σε πιο ιδιαίτερα […]
16:00 10/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load