#The Crown

BAFTA TV: Στην κορυφή το Crown με οκτώ υποψηφιότητες – Αναλυτικά η λίστα

instyle.gr
Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα τηλεοπτικά BAFTA ενόψει της τελετής στις 12 Μαΐου και όπως ήταν αναμενόμενο, ο έκτος κύκλος της σειράς The Crown σάρωσε. Συγκεκριμένα ο τελευταίος κύκλος του βασιλικού δράματος έλαβε οκτώ υποψηφιότητες, καθώς επικεντρώθηκε στον θάνατο της πριγκίπισσας Diana. Το Black Mirror απέσπασε επτά υποψηφιότητες για το επεισόδιο Demon 79, το οποίο […] The post BAFTA TV: Στην κορυφή το Crown με οκτώ υποψηφιότητες – Αναλυτικά η λίστα appeared first on InStyle.
22:46 20/03/2024

Πάσχων βασιλιάς

protagon.gr
Ο καρκίνος του Καρόλου έγινε θέμα συζήτησης και σχολιασμού σε όλα τα μέσα. Εκτός, όμως, από την επιρροή του «The Crown» και τη στρατηγική προβολής της βασιλικής οικογένειας, ο βασιλιάς που έξαφνα πάσχει από μια θανατηφόρα ασθένεια εμφανίζεται κάθε τόσο σε αρχέγονους μύθους. Πρόκειται για ένα υποβλητικό μυθοπλαστικό μοτίβο, που το συναντάμε στα δημοφιλέστερα πολιτικά έργα του Σαίξπηρ The post Πάσχων βασιλιάς appeared first on Protagon.gr.
10:09 19/02/2024

Kate Middleton: Ο θείος της χαρακτηρίζει το “The Crown” γελοίο

instyle.gr
Μια καυστική κριτική στο “The Crown” έκανε ο θείος της Kate Middleton, Gary Goldsmith. Πρόκειται για τον αδερφό της μητέρας της, Carole Middleton. Συγκεκριμένα, αφότου παρακολούθησε την 6η σεζόν της δημοφιλούς σειράς, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται η δική του οικογένεια. «Μου άρεσε πάρα πολύ ο πρώτος κύκλος του […] The post Kate Middleton: Ο θείος της χαρακτηρίζει το “The Crown” γελοίο appeared first on InStyle.
10:46 13/01/2024

Στέφανος Δημουλάς: Η άγνωστη πρόταση από το The Crown – Γιατί αρνήθηκε;

govastileto.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν ο Έλληνας χορευτής νεοκλασικού μπαλέτου, χορογράφος και πρώην κριτής του Dancing with the Stars, Στέφανος Δημουλάς. Ο Στέφανος Δημουλάς αποκάλυψε την πρόταση που του έκαναν για να συμμετάσχει στη δημοφιλή σειρά «The Crown» και τον λόγο που αναγκάστηκε να την απορρίψει. «Μου είχαν κάνει πρόταση να παίξω στο The […]
14:00 11/01/2024

Το “BHMAGAZINO” με ένα εντυπωσιακό εξώφυλλο και τίτλο “The Crown”

vita.gr
Το “BHMAGAZINO” φιλοξενεί στο εξώφυλλό του ένα εντυπωσιακό γράφημα με τα μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης που απασχολούν την διεθνή δημοσιότητα.
19:28 10/01/2024

Βρετανία: Δημοπρατούνται κοστούμια και αντικείμενα της σειράς "The Crown"

Παραπολιτικά
Ποια ρούχα και αντικείμενα της δημοφιλούς σειράς θα μπουν σε δημοπρασία
02:00 10/01/2024

Ντόντι Αλ Φαγέντ: Όλη η αλήθεια για τον άντρα που «έκλεψε» την καρδιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα

gossip-tv.gr
Το The Crown επέστρεψε με τον έκτο και τελευταίο κύκλο και εκτός από μεγάλη δυσαρέσκεια έφερε και πολλά ερωτηματικά ως προς τα πρόσωπα. Στον τελευταίο κύκλο παρακολουθούμε, ανάμεσα σε άλλα και τον θυελλώδη έρωτα ανάμεσα στην πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον Ντόντι Αλ Φαγέντ.Περισσότερα...
06:37 27/12/2023

Η Σίντι Κρόφορντ δημοσιεύει φωτογραφία με την πριγκίπισσα Νταϊάνα -«Ήμουν αμήχανη»

tanea.gr
Το σούπερ μόντελ μοιράστηκε μια παλιά φωτογραφία με την πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά την «παρουσία» της στο «The Crown».
21:00 23/12/2023

Cindy Crawford: Η throwback φωτογραφία με την πριγκίπισσα Diana και το cameo στο “The Crown”

instyle.gr
Η Cindy Crawford ανέβασε μια throwback φωτογραφία στο πλευρό της πριγκίπισσας Diana. Το supermodel θυμήθηκε την επίσκεψή της στο Παλάτι του Κένσινγκτον μετά το cameo στo The Crown του Netflix. Η Cindy ανέβασε ένα απόσπασμα από την έκτη σεζόν της σειράς, όπου ο νεαρός πρίγκιπας William είχε αφίσες μοντέλων στον τοίχο του. Στη σκηνή, ο […] The post Cindy Crawford: Η throwback φωτογραφία με την πριγκίπισσα Diana και το cameo στο “The Crown” appeared first on InStyle.
17:46 20/12/2023

Dominic West: Το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι επηρέασε την ερμηνεία του στο «The Crown»

Skai.gr
Ο Άγγλος ηθοποιός εντάχθηκε στο καστ της επιτυχημένης δραματικής σειράς του Netflix στην πέμπτη σεζόν
12:37 18/12/2023

Kate Middleton-William: Παρακολουθoύν τη σειρά “Τhe Crown”;

instyle.gr
Πριν από την κυκλοφορία της 6ης σεζόν του The Crown, όπου βλέπουμε τη σχέση μεταξύ της Kate Middleton και του William, μια πηγή ισχυρίστηκε στο Us Weekly ότι η Kate προσπαθούσε να “κερδίσει τις εντυπώσεις και να κάνει τον κόσμο να είναι υπέρ της”. H Kate Middleton παρακολουθεί το “The Crown”; Αλλά παρακολουθεί πραγματικά η […] The post Kate Middleton-William: Παρακολουθoύν τη σειρά “Τhe Crown”; appeared first on InStyle.
22:46 16/12/2023

Emma Corrin: Αποτίει φόρο τιμής στην πριγκίπισσα Diana με την τελευταία της εμφάνιση

instyle.gr
Η πρεμιέρα του The Crown έγινε χθες, και οι εμφανίσεις των ηθοποιών στο κόκκινο χαλί ήταν μοναδικές. Ανάμεσα σε όλους αυτούς ωστόσο, μια εμφάνιση ξεχώρισε ιδιαίτερα και μας κέντρισε το ενδιαφέρον. Το Emma Corrin φόρεσε ένα λευκό σμόκιν και παπιγιόν, αποτίοντας με αυτόν τον τρόπο φόρο τιμής στην πριγκίπισσα Diana. Η επαναστατική πλευρά της πριγκίπισσας […] The post Emma Corrin: Αποτίει φόρο τιμής στην πριγκίπισσα Diana με την τελευταία της εμφάνιση appeared first on InStyle.
23:46 07/12/2023

Ο Berlin, ο Μαέστρο του Bradley Cooper και όλα όσα αξίζει να δεις στο Netflix τον Δεκέμβριο

queen.gr
Εκτός από όσους αγάπησαν το La Casa De Papel ιδιαίτερα ικανοποιημένοι θα είναι και οι royal fans που περιμένουν το μεγάλο φινάλε του The Crown. Ποιες άλλες ταινίες και σειρές έρχονται στο Netflix τον Δεκέμβριο.Περισσότερα...
19:17 04/12/2023

The Crown: Το σύντομο αλλά έντονο ειδύλλιο της Diana με τον Dodi Fayed – Oι αποκαλύψεις

instyle.gr
Σε συνέντευξή της το 1995, η πριγκίπισσα Diana είπε χαρακτηριστικά πως ο γάμος της με τον πρίγκιπα Κάρολο ήταν «λίγο στριμωγμένος». Φυσικά, το απέδωσε στην εξωσυζυγική του σχέση με την Camilla Parker Bowles. Στο «The Crown» λοιπόν, οι δημιουργοί «φωτίζουν» την εικόνα μιας ακόμη σχέσης της Diana. Που δεν είναι άλλη από το σύντομο ειδύλλιό […] The post The Crown: Το σύντομο αλλά έντονο ειδύλλιο της Diana με τον Dodi Fayed – Oι αποκαλύψεις appeared first on InStyle.
19:46 03/12/2023

«The Crown»: Στο δεύτερο μέρος του τελευταίου κύκλου, πρωταγωνιστής ο πρίγκιπας Γουίλιαμ

myvolos.net
Newsroom 29.11.2023 • 11:56 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Το δεύτερο μέρος του τελευταίου κύκλου της πολυβραβευμένης σειράς του Netflix, «Το Στέμμα» (The Crown), θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου του 2023.  Μερικές ημέρες μετά τη διαθεσιμότητα του πρώτου μέρους της σειράς, η δημοφιλής πλατφόρμα streaming έδωσε στη δημοσιότητα νέες εικόνες από τα υπόλοιπα επεισόδια. Αυτά θα εστιάσουν […]
12:46 29/11/2023

O Πρίγκιπας Harry αρνείται να παρακολουθήσει την τελευταία σεζόν του «The Crown»

thebest.gr
Ο πρίγκιπας Harry αρνείται να παρακολουθήσει τη νέα σεζόν της σειράς «The Crown» που περιλαμβάνει τον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana, σύμφωνα με πληροφορίες από το ιστολόγιο Page Six.
12:00 28/11/2023

The Crown: Όλα τα looks της πριγκίπισσας Diana που λατρέψαμε στον νέο κύκλο της σειράς

instyle.gr
Η δημοφιλής σειρά “The Crown” φτάνει στο τέλος της, και ενώ ο 6ος κύκλος παίζει στο Netflix, η αναμονή για την αποκάλυψη των μυστικών της βασιλικής οικογένειας έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της. Σε αυτό το κλίμα της αγωνίας και της περιέργειας, η σειρά μάς χαρίζει μια μαγευτική εικόνα της πριγκίπισσας Diana, η οποία και πάλι, […] The post The Crown: Όλα τα looks της πριγκίπισσας Diana που λατρέψαμε στον νέο κύκλο της σειράς appeared first on InStyle.
09:46 22/11/2023

The Crown: Ήθελε η πριγκίπισσα Diana να μετακομίσει στις ΗΠΑ;

instyle.gr
Πρεμιέρα έκανε στο Netflix ο νέος κύκλος της δημοφιλούς σειράς «The Crown». Σε αυτόν, γίνονται μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την πριγκίπισσα Diana. Συγκεκριμένα, παρουσιάζεται να λέει ότι θέλει να μετακομίσει «μακριά από την Αγγλία» σε κάποιο μέρος όπως η Καλιφόρνια. Όλα αυτά στο πλαίσιο της συζήτησης που έχει η Lady D, την οποία υποδύεται η […] The post The Crown: Ήθελε η πριγκίπισσα Diana να μετακομίσει στις ΗΠΑ; appeared first on InStyle.
18:46 19/11/2023

Elizabeth Debicki: Η πρωταγωνίστρια του The Crown τίμησε την πριγκίπισσα Diana με το red carpet look της

govastileto.gr
Η έκτη σεζόν της σειράς Τhe Crown κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Netflix την Πέμπτη και τη Δευτέρα έγινε η πρώτη επίσημη στο Λος Άντζελες. Η πρωταγωνίστρια Elizabeth Debicki που υποδύεται την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana έκλεψε για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις. Η Αυστραλιανή ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα black dress που είχε off shouler σχέδιο και […]
16:00 14/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load